2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kıyamam çok geçmiş olsun. Bebek de sen de iyi misiniz şimdi?

Çatlak kremini sadece karniniza surmeyin kızlar ben oglumda sadece karnima surmustum evet Karnım catlamadi ama goguslerim catlati , bacaklarimin kasikla birleştiği ara catlati.
Komple bacaklara da sürmek lazım
Evet bende aynı karın hariç kalça ve basenler çatladı keşke totomada sürseymişim dedim:)))

ben her akşam sürüyorum canım 2 haftadır
Bende sürmeye başladım ama bazı günler aksatıyorum :)

Bizede ikili test sırasında demişti cinsiyeti 14+0 'dım sizede söyler inşallah hayırlı haberlerle gel canım :).

Oy kıyamam ya nerden bilebilirdinki kendini de iyi hissetmişsin inşallah bebiş iyidir. Dinlen canım çok fazla ayakta kalma allah yardımcınız olsun

çok geçmiş olsun canım. bazen kendimizi iyi hiddediyoruz diye fazla yorabiliyoruz kendimizi haklısın. ben de bazen unutup hamile olduğumu kendimi aşırı yorabiliyorum sonra yatağa yatınca kuyruk sokumu ve belimde ağrı oluyor.

Canim napmissin sen.4-5 saat ayakta kalmak ne demek. Riski olmayan bir hamile bile boyle yorulmamali. Ay insallah bir sey olmaz bebegine cok uzuldum su an. Ne oldu peki ne dedi doktor?

Bende sürmeye başladım ama bazı günler aksatıyorum :)

Bizede ikili test sırasında demişti cinsiyeti 14+0 'dım sizede söyler inşallah hayırlı haberlerle gel canım :).

inşallah canım :) önce sağlıklı olduğunu görelim de hayırlısıyla :) çok heveslendim cinsiyeti göremezse bozulucam

Bebek iyiydi benim hiç keyfim yok dün ilk kez ona bir kaç kıyafet aldımbakıp bakıp ağlıyorum
Anlıyorum çok zordur öyle bir şey yaşamak. Ama icini ferah tut, iyi dedilerse iyidir bebiş. Güzel komik şeyler izle birazcık internetten, iyi gelir belki.

Geçmiş olsun ya çok üzüldüm. Dua ettim hep de ederim. Allah yavruna kavuşmayı nasip etsin canım. Sıkma canını artık yat hep dinlen kalkma hiç. Allah'ın izniyle bişey olmaz

Kızlar ben heyet raporluydum, pazartesi bitiyor ve göreve başlamam lazım. Arabayla gidip geleceğim. Araba kullanmak bir sakınca yaratmaz demi?

9.15 te de benim randevum var. Benimde söyler belki cinsiyeti.
Hayırlı ve güzel haberlerle gel canım.

Canım yaa çok geçmiş olsun, kıyamam, çok dikkat et kendine. İnşallah bebişte çok iyidir. Yorma kendini. İçini ferah tut lütfen

Dualarimiz seninle canım, iyi haberlerle gelirsin inşallah. Allah yar ve yardımcın olsun.

Gönlünü ferah tut kendinide yorma bencede Dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…