- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #15.521
Amin canımm inşallahBu yola beraber başladık hepimiz öyle gitmek yok hem ben hepinizi merak edip okuyorum cevap yazamadigim oluyor ama okuyorum mutlaka.
Daha uzun bir yolumuz Allah hep hayirla kolayliklarla karsilastirsin.
Teşekkür ederimmmYeni evin hayırlı olsun canım. Cocuklarinla esinle musmustlu kocaman omrunuz olsun.
Kıyamam çok geçmiş olsun. Bebek de sen de iyi misiniz şimdi?Selam kızlar dün kabus gibi bir gece yaşadım yine gündüz kontrolüm vardı kanama alanım iyice küçüldüğü için doktorum artık yok sayabiliriz dedi ağır iş ağır kaldırma ilişki yasak onun dışında bahar geldi çık gez dedi neyse çıktık bir kaç yere uğradık sonra eşimin bir arkadaşı sizi bir yere götüreyim dedi arabayı bir yere parkedip yürüdük git git bitmiyor 1 saat yürmüşümdür ordada sonra avm ne filan gittik ama bende hiç rahatsızlık olmadı bel kasık ağrısı gibi gün sonunda aşırı yorulduğumu farkettim 4-5 saat en az ayakta geçmiştir yani doktorumda Diyarbakır’da ben Batman’da toplamda 3 saat te yol sürmüştür gece 12 de eve girmemle aşırı bir kan boşalması oldu şoka girdim ağlaya ağlaya acile gittik plasenta rahim ağzına gelmiş lütfen dikkat edin yormayın kendinizi riskim yok diye rahat davrandım başıma neler geldi şimdi yine doktora gidiyorum lütfen dualarınızı eksik etmeyin bugün tam 14+0
Evet bende aynı karın hariç kalça ve basenler çatladı keşke totomada sürseymişim dedim:)))Çatlak kremini sadece karniniza surmeyin kızlar ben oglumda sadece karnima surmustum evet Karnım catlamadi ama goguslerim catlati , bacaklarimin kasikla birleştiği ara catlati.
Komple bacaklara da sürmek lazım
Bende sürmeye başladım ama bazı günler aksatıyorum :)ben her akşam sürüyorum canım 2 haftadır
Bizede ikili test sırasında demişti cinsiyeti 14+0 'dım sizede söyler inşallah hayırlı haberlerle gel canım :).kızlar yarın sabah 9da doktor randevumuz var. hem ikili test yapılacak, hem de cinsiyeti söylerim demişti geçen kontrolde :) inşallah görebilir cinsiyeti kendimi çok hazırladım :) sağlıklı hayırlı olsun, benim için eşim için ailelerimiz için hiç farketmiyor ama yine de merak ediyoruz :)
Oy kıyamam ya nerden bilebilirdinki kendini de iyi hissetmişsin inşallah bebiş iyidir. Dinlen canım çok fazla ayakta kalma allah yardımcınız olsunSelam kızlar dün kabus gibi bir gece yaşadım yine gündüz kontrolüm vardı kanama alanım iyice küçüldüğü için doktorum artık yok sayabiliriz dedi ağır iş ağır kaldırma ilişki yasak onun dışında bahar geldi çık gez dedi neyse çıktık bir kaç yere uğradık sonra eşimin bir arkadaşı sizi bir yere götüreyim dedi arabayı bir yere parkedip yürüdük git git bitmiyor 1 saat yürmüşümdür ordada sonra avm ne filan gittik ama bende hiç rahatsızlık olmadı bel kasık ağrısı gibi gün sonunda aşırı yorulduğumu farkettim 4-5 saat en az ayakta geçmiştir yani doktorumda Diyarbakır’da ben Batman’da toplamda 3 saat te yol sürmüştür gece 12 de eve girmemle aşırı bir kan boşalması oldu şoka girdim ağlaya ağlaya acile gittik plasenta rahim ağzına gelmiş lütfen dikkat edin yormayın kendinizi riskim yok diye rahat davrandım başıma neler geldi şimdi yine doktora gidiyorum lütfen dualarınızı eksik etmeyin bugün tam 14+0
çok geçmiş olsun canım. bazen kendimizi iyi hiddediyoruz diye fazla yorabiliyoruz kendimizi haklısın. ben de bazen unutup hamile olduğumu kendimi aşırı yorabiliyorum sonra yatağa yatınca kuyruk sokumu ve belimde ağrı oluyor.Selam kızlar dün kabus gibi bir gece yaşadım yine gündüz kontrolüm vardı kanama alanım iyice küçüldüğü için doktorum artık yok sayabiliriz dedi ağır iş ağır kaldırma ilişki yasak onun dışında bahar geldi çık gez dedi neyse çıktık bir kaç yere uğradık sonra eşimin bir arkadaşı sizi bir yere götüreyim dedi arabayı bir yere parkedip yürüdük git git bitmiyor 1 saat yürmüşümdür ordada sonra avm ne filan gittik ama bende hiç rahatsızlık olmadı bel kasık ağrısı gibi gün sonunda aşırı yorulduğumu farkettim 4-5 saat en az ayakta geçmiştir yani doktorumda Diyarbakır’da ben Batman’da toplamda 3 saat te yol sürmüştür gece 12 de eve girmemle aşırı bir kan boşalması oldu şoka girdim ağlaya ağlaya acile gittik plasenta rahim ağzına gelmiş lütfen dikkat edin yormayın kendinizi riskim yok diye rahat davrandım başıma neler geldi şimdi yine doktora gidiyorum lütfen dualarınızı eksik etmeyin bugün tam 14+0
Canim napmissin sen.4-5 saat ayakta kalmak ne demek. Riski olmayan bir hamile bile boyle yorulmamali. Ay insallah bir sey olmaz bebegine cok uzuldum su an. Ne oldu peki ne dedi doktor?Selam kızlar dün kabus gibi bir gece yaşadım yine gündüz kontrolüm vardı kanama alanım iyice küçüldüğü için doktorum artık yok sayabiliriz dedi ağır iş ağır kaldırma ilişki yasak onun dışında bahar geldi çık gez dedi neyse çıktık bir kaç yere uğradık sonra eşimin bir arkadaşı sizi bir yere götüreyim dedi arabayı bir yere parkedip yürüdük git git bitmiyor 1 saat yürmüşümdür ordada sonra avm ne filan gittik ama bende hiç rahatsızlık olmadı bel kasık ağrısı gibi gün sonunda aşırı yorulduğumu farkettim 4-5 saat en az ayakta geçmiştir yani doktorumda Diyarbakır’da ben Batman’da toplamda 3 saat te yol sürmüştür gece 12 de eve girmemle aşırı bir kan boşalması oldu şoka girdim ağlaya ağlaya acile gittik plasenta rahim ağzına gelmiş lütfen dikkat edin yormayın kendinizi riskim yok diye rahat davrandım başıma neler geldi şimdi yine doktora gidiyorum lütfen dualarınızı eksik etmeyin bugün tam 14+0
Bebek iyiydi benim hiç keyfim yok dün ilk kez ona bir kaç kıyafet aldımbakıp bakıp ağlıyorumKıyamam çok geçmiş olsun. Bebek de sen de iyi misiniz şimdi?
Bende sürmeye başladım ama bazı günler aksatıyorum :)
Bizede ikili test sırasında demişti cinsiyeti 14+0 'dım sizede söyler inşallah hayırlı haberlerle gel canım :).
Anlıyorum çok zordur öyle bir şey yaşamak. Ama icini ferah tut, iyi dedilerse iyidir bebiş. Güzel komik şeyler izle birazcık internetten, iyi gelir belki.Bebek iyiydi benim hiç keyfim yok dün ilk kez ona bir kaç kıyafet aldımbakıp bakıp ağlıyorum
Geçmiş olsun ya çok üzüldüm. Dua ettim hep de ederim. Allah yavruna kavuşmayı nasip etsin canım. Sıkma canını artık yat hep dinlen kalkma hiç. Allah'ın izniyle bişey olmazSelam kızlar dün kabus gibi bir gece yaşadım yine gündüz kontrolüm vardı kanama alanım iyice küçüldüğü için doktorum artık yok sayabiliriz dedi ağır iş ağır kaldırma ilişki yasak onun dışında bahar geldi çık gez dedi neyse çıktık bir kaç yere uğradık sonra eşimin bir arkadaşı sizi bir yere götüreyim dedi arabayı bir yere parkedip yürüdük git git bitmiyor 1 saat yürmüşümdür ordada sonra avm ne filan gittik ama bende hiç rahatsızlık olmadı bel kasık ağrısı gibi gün sonunda aşırı yorulduğumu farkettim 4-5 saat en az ayakta geçmiştir yani doktorumda Diyarbakır’da ben Batman’da toplamda 3 saat te yol sürmüştür gece 12 de eve girmemle aşırı bir kan boşalması oldu şoka girdim ağlaya ağlaya acile gittik plasenta rahim ağzına gelmiş lütfen dikkat edin yormayın kendinizi riskim yok diye rahat davrandım başıma neler geldi şimdi yine doktora gidiyorum lütfen dualarınızı eksik etmeyin bugün tam 14+0
9.15 te de benim randevum var. Benimde söyler belki cinsiyeti.kızlar yarın sabah 9da doktor randevumuz var. hem ikili test yapılacak, hem de cinsiyeti söylerim demişti geçen kontrolde :) inşallah görebilir cinsiyeti kendimi çok hazırladım :) sağlıklı hayırlı olsun, benim için eşim için ailelerimiz için hiç farketmiyor ama yine de merak ediyoruz :)
Canım yaa çok geçmiş olsun, kıyamam, çok dikkat et kendine. İnşallah bebişte çok iyidir. Yorma kendini. İçini ferah tut lütfenSelam kızlar dün kabus gibi bir gece yaşadım yine gündüz kontrolüm vardı kanama alanım iyice küçüldüğü için doktorum artık yok sayabiliriz dedi ağır iş ağır kaldırma ilişki yasak onun dışında bahar geldi çık gez dedi neyse çıktık bir kaç yere uğradık sonra eşimin bir arkadaşı sizi bir yere götüreyim dedi arabayı bir yere parkedip yürüdük git git bitmiyor 1 saat yürmüşümdür ordada sonra avm ne filan gittik ama bende hiç rahatsızlık olmadı bel kasık ağrısı gibi gün sonunda aşırı yorulduğumu farkettim 4-5 saat en az ayakta geçmiştir yani doktorumda Diyarbakır’da ben Batman’da toplamda 3 saat te yol sürmüştür gece 12 de eve girmemle aşırı bir kan boşalması oldu şoka girdim ağlaya ağlaya acile gittik plasenta rahim ağzına gelmiş lütfen dikkat edin yormayın kendinizi riskim yok diye rahat davrandım başıma neler geldi şimdi yine doktora gidiyorum lütfen dualarınızı eksik etmeyin bugün tam 14+0
Dualarimiz seninle canım, iyi haberlerle gelirsin inşallah. Allah yar ve yardımcın olsun.Selam kızlar dün kabus gibi bir gece yaşadım yine gündüz kontrolüm vardı kanama alanım iyice küçüldüğü için doktorum artık yok sayabiliriz dedi ağır iş ağır kaldırma ilişki yasak onun dışında bahar geldi çık gez dedi neyse çıktık bir kaç yere uğradık sonra eşimin bir arkadaşı sizi bir yere götüreyim dedi arabayı bir yere parkedip yürüdük git git bitmiyor 1 saat yürmüşümdür ordada sonra avm ne filan gittik ama bende hiç rahatsızlık olmadı bel kasık ağrısı gibi gün sonunda aşırı yorulduğumu farkettim 4-5 saat en az ayakta geçmiştir yani doktorumda Diyarbakır’da ben Batman’da toplamda 3 saat te yol sürmüştür gece 12 de eve girmemle aşırı bir kan boşalması oldu şoka girdim ağlaya ağlaya acile gittik plasenta rahim ağzına gelmiş lütfen dikkat edin yormayın kendinizi riskim yok diye rahat davrandım başıma neler geldi şimdi yine doktora gidiyorum lütfen dualarınızı eksik etmeyin bugün tam 14+0
Yok canım hiç bir şey olmaz. Ben her gün arabayla gidip geliyorum okula. Son aylarda yasak bildiğim kadarıylaKızlar ben heyet raporluydum, pazartesi bitiyor ve göreve başlamam lazım. Arabayla gidip geleceğim. Araba kullanmak bir sakınca yaratmaz demi?
Selam kızlar dün kabus gibi bir gece yaşadım yine gündüz kontrolüm vardı kanama alanım iyice küçüldüğü için doktorum artık yok sayabiliriz dedi ağır iş ağır kaldırma ilişki yasak onun dışında bahar geldi çık gez dedi neyse çıktık bir kaç yere uğradık sonra eşimin bir arkadaşı sizi bir yere götüreyim dedi arabayı bir yere parkedip yürüdük git git bitmiyor 1 saat yürmüşümdür ordada sonra avm ne filan gittik ama bende hiç rahatsızlık olmadı bel kasık ağrısı gibi gün sonunda aşırı yorulduğumu farkettim 4-5 saat en az ayakta geçmiştir yani doktorumda Diyarbakır’da ben Batman’da toplamda 3 saat te yol sürmüştür gece 12 de eve girmemle aşırı bir kan boşalması oldu şoka girdim ağlaya ağlaya acile gittik plasenta rahim ağzına gelmiş lütfen dikkat edin yormayın kendinizi riskim yok diye rahat davrandım başıma neler geldi şimdi yine doktora gidiyorum lütfen dualarınızı eksik etmeyin bugün tam 14+0[/
canım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine
Gönlünü ferah tut kendinide yorma bencedeSelam kızlar dün kabus gibi bir gece yaşadım yine gündüz kontrolüm vardı kanama alanım iyice küçüldüğü için doktorum artık yok sayabiliriz dedi ağır iş ağır kaldırma ilişki yasak onun dışında bahar geldi çık gez dedi neyse çıktık bir kaç yere uğradık sonra eşimin bir arkadaşı sizi bir yere götüreyim dedi arabayı bir yere parkedip yürüdük git git bitmiyor 1 saat yürmüşümdür ordada sonra avm ne filan gittik ama bende hiç rahatsızlık olmadı bel kasık ağrısı gibi gün sonunda aşırı yorulduğumu farkettim 4-5 saat en az ayakta geçmiştir yani doktorumda Diyarbakır’da ben Batman’da toplamda 3 saat te yol sürmüştür gece 12 de eve girmemle aşırı bir kan boşalması oldu şoka girdim ağlaya ağlaya acile gittik plasenta rahim ağzına gelmiş lütfen dikkat edin yormayın kendinizi riskim yok diye rahat davrandım başıma neler geldi şimdi yine doktora gidiyorum lütfen dualarınızı eksik etmeyin bugün tam 14+0
Hiçbirşey olmaz ben vızır vızır kullanıyorum :) ilk hamileliğimdede 8 ay kullandımKızlar ben heyet raporluydum, pazartesi bitiyor ve göreve başlamam lazım. Arabayla gidip geleceğim. Araba kullanmak bir sakınca yaratmaz demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?