2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Ah canim cok geçmiş olsun . Hayırlı haberlerle gel inşallah çok üzüldüm

Kızlar ben heyet raporluydum, pazartesi bitiyor ve göreve başlamam lazım. Arabayla gidip geleceğim. Araba kullanmak bir sakınca yaratmaz demi?
Tabikide hayır. Hergün araba kullanıyorum,kızımı kucağıma alıp oto koltuğuna oturtup indiriyorum maşallahı var 16 kilo :) bele yük bindirmeden yapmaya çalışıyorum sıkıntı olmuyor çok şükür.

Canim napmissin sen.4-5 saat ayakta kalmak ne demek. Riski olmayan bir hamile bile boyle yorulmamali. Ay insallah bir sey olmaz bebegine cok uzuldum su an. Ne oldu peki ne dedi doktor?
Canim napmissin sen.4-5 saat ayakta kalmak ne demek. Riski olmayan bir hamile bile boyle yorulmamali. Ay insallah bir sey olmaz bebegine cok uzuldum su an. Ne oldu peki ne dedi doktor?
net birşey söylemedi canım kanamanın neden olduğunuda bilemedi günde iki jel devam haftada bir proluton verdi

Çoklu alıntıyı yine beceremedim cokk sağolun kızlar dikkatlice gidip gelirim artık. Okulda sürekli ayakta nasıl olacak bakalım.

Colcicegi89 canım yeni fark ettim. Gönlünü ferah tut plesanta kaynaklı kanamayla yavrusunu kucağına alan çok arkadaşım var. Önemli olan kanama alanı, küçülmüş o da. Dikkat et kendine fazla ayakta kalma artık. Ben yarım saat yürüsem 15 dakika oturuyorum.

Çok geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyoruz canım

Meraba kızlar bende aranıza yeni katıldım nasipse eylül annesi olacağım inşallah.13+0 haftalık hamileyim. Dün doktora gittik cinsiyet için birşey demedi çıkıntı var ama bu haftalarda iki cinsiyettede oluyor.Bir kızım olsun çom istiyorum. Sizin tamininiz var mı foto ile ilgili

Bebek iyiydi benim hiç keyfim yok dün ilk kez ona bir kaç kıyafet aldımbakıp bakıp ağlıyorum
Üzme kendini bende Çarşamba’dan beri oturmuyorum eşya bile taşıdım şimdi kızıyorum kendime bende Allah’ın izniyle bişey olmaz çıkar geri yukarı inşallah

net birşey söylemedi canım kanamanın neden olduğunuda bilemedi günde iki jel devam haftada bir proluton verdi
Ay insallah bir daha olmaz. Aylrdir kuculsun diye bekliyorsun baZi insanlar hamileliklerinj 9 ay kanamali geciriyormus. Ama sen artik gercekten cok dikkat etmelisin. Bebise de yazik o da etkileniyoedur mutlaka. Gecmis olsun canim cok dikkat et.

Kilo konusu açılmışta benmi ilgincim kızlar hiç kilo almadım göbeğim hamile kalmadan önce daha çoktı dümdüz resmen acaba bu bi sıkıntı olurmu yaa üzüldüm şimdi hatta çokta takıntılıyımdır almammı lazımdı bilemedim ilk hamilelik hiç bişe bilememekte çok kötü

bende almadım canım merak etme,zaten asıl düzenli beslenmede cok kilo almazsın süt yogurt et balık tüketmeye calıs,ben kilo bile vermiştim bulantıdan

Bebek sağlıklı olduğu sürece almamak en iyisi bence. Hiç üzülmeü canım, mankenler gibi ne güzel. Ağzı benim gibi boş durmayanlarin fena

Bebek sağlıklı olduğu sürece almamak en iyisi bence. Hiç üzülmeü canım, mankenler gibi ne güzel. Ağzı benim gibi boş durmayanlarin fena
Yaa çoktaaa iştahsız sayılmam aslındaa nereye gidiyo o yediklerim hiç bilmiyorum normalde kilolu hamile kaldığım için almamak daha iyi diyodum ama hiç almamak ta endişeye sokuyo beni bide üstüne 1 kilo vermişim

bende almadım canım merak etme,zaten asıl düzenli beslenmede cok kilo almazsın süt yogurt et balık tüketmeye calıs,ben kilo bile vermiştim bulantıdan
Hiç bulantım olmadı hamileliğimin başından beri yedim tiskintide çok olmadı süt hiç içmek istemiyorum geri kalanları tüketiyorum şuan annemin yanındayım 10 gündür yediriyo yediriyo almıyorum normalde kilo almaya çok müsait biriyim çokta zayıf hamile kalmadım onlar yetiyo sanırım

İç karın yapısıyla ilgili kuzenim 5 aylık dümdüzdü
Sıkıntı yapma benimde benzer oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…