2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Yediklerin bebişe gidiyo demekki:) saglıklı besleniyorsan kiloyu düsünme

Canim napmissin sen.4-5 saat ayakta kalmak ne demek. Riski olmayan bir hamile bile boyle yorulmamali. Ay insallah bir sey olmaz bebegine cok uzuldum su an. Ne oldu peki ne dedi doktor?
Aslinda evet ayakta kalmak tüm gün yorulmak cok iyi bisi diil ama ben ayakta calisan biriyim eve gidince resmen bacaklarim kopuyo ama doktorum ayakta olmanin bi sakincasi olmadigino söylüyo artik öyle inanmak zorunda kaliyorum cünkü isim böyle

Canım çok geçmiş olsun. Sağlıkla alıcaksın inşallah bebeğini kucağını. Yorma sakın kendini ve söylemek kolay ama çok üzülüp strese girmemeye çLış ki bebeğinde strese girmesin.

Bende almadım hatta kusma ve bulantı olmadığı halde 2 kilo verdim. Ama ben fazla abur cuburu kesmekten kaynaklı olduğunu düşünüyorum kilo vermemin.

Aynen bende kilolu hamile kaldım. Ve kilo almaya çok elverişli bir yapım var normalde. Ne kadar abur cuburu kesmiş olsamda ekmeğimi yemeğimi falan bol bol yiyorum anlamadım neden böyle.

Aynen bende kilolu hamile kaldım. Ve kilo almaya çok elverişli bir yapım var normalde. Ne kadar abur cuburu kesmiş olsamda ekmeğimi yemeğimi falan bol bol yiyorum anlamadım neden böyle.
Yaa sende benim gibisin abur cubur kestim evet ama deli gibi hamur işi yerim doktor yeme desede çok severim bende 1 kilo vermişim hatta bn çok kilo alırım diyodum hatta olmadı demek cidden bebeğe gidiyo göbek olmadığına göre

İlk canım o yüzden daha çok meral ediyorum sabırsızlanıyorum artık :)
Bende oğlumda endişeleniyordum bile 18. Hafta olmuştu ama hala hissetmedim diye,20. Haftamın ilk günü sabah uyandığımda yataktan kalkmamıştım henüz güm diye bi vurduçok şaşırmıştım,hareketlerini hissedince daha rahat oluyorsun tabi ayda bir kontrolker o zaman uzun gelmiyor :)az kalmış inş sağlıkla hissedelim :)

İç karnın geniş olunca görünmüyor mu yani sanırım ben göbeğim hemen çıksın istediğim için çıkmıyo
Evet bide gözlemim ilk hamilelikte kaşlar daha geç esniyor benim ikinci daha çabuk çıktı gerçi hala kimse anlayamıyor benim karnım yanlara doğru büyüyor
Aslında iyi de oluyor şimdi master yapıyorum koca göbekle ders falana zor oluyor
oğlumu tuvalete alıştıracağım o zaman da zor olacak klozete indir kaldır
ama tabi göbek çıkıncada tatlı oluyor sevmesi eş de daha çok hissediyor

Aslında bebekler iyi olsun da ne kadar az kilo o kadar iyi :) bi daha ki kontrole kadar almazsam zaten doktor iyi veya kötü birşey söyler zaten. Ona göre hareket ederim artık. Gerçi omega 3 kullanmaya başladım balık yağı yüksek ihtimal kilo aldırır bundan sonra.

Selamlar bende bugun emine ozdemir e gittim cok ilgili tatlı biri. 4+5 im gec dollenmeden dolayı. Folik ve balik omega verdi. Eczaci arkadasim imom onerdi

Güzel anneler günaydın. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Böyle yanlış anlamalar çok normal hormonlarınız çok farklı durumda şuan. Benim bazen kocamı dövesim bile geliyor
Ha ha cidden güldüm.Bende aynı durumdayım kocama dalasım geliyo bazen.Söyledikleri çok batıyo.Cidden hormonların etkisi.Tek derdimiz bu olsun

Canim herkesin gebeligi farkli. Kimisi dag tirmanisi yapar hicbir sey olmaz kimisi yarim saat ayakta kalir kanama yasar. Benim de kanamam oldu basta. Doktorum risk gecti ama 1 saatten fazla ayakta kalma diyor bana da. Ki ben azicik dolasinca avmde falnn gercekten yoruluyorum ve dinlenme ihtiyaci duyuyorum. Bu kisinin kendisiyle ilgili. Tabiki hayata da devam etmek lazim. Sen sanslisin bence hele secim sansin yokken. Insallah hep boyle devam etsin gebeligin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…