2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Çok üzüldüm canım.Rabbim bebeğini de seni de korusun.İnşallah bebeğine bişey olmamıştır

Canım çok geçmiş olsun. Sağlıkla alıcaksın inşallah bebeğini kucağını. Yorma sakın kendini ve söylemek kolay ama çok üzülüp strese girmemeye çLış ki bebeğinde strese girmesin.
Sağol canım doktor bana dinlen demedi ama şimdi netten bakıyorum plasentası aşağıda olanlara hep yatak istirahatı verilmiş kendimi zorlayınca kanama kaçınılmaz oldu

Insallah canim onca tedavilerden sonra kendiliginden gelince o kadar tedirgin oldumki bastan ayakta nasil caliscam diye ama insallah simdiye kadar sorunsuz geldik bundan sonrasi da hep iyi gider. Herkesin bebegini Allah bagislasin

Bebek iyiydi benim hiç keyfim yok dün ilk kez ona bir kaç kıyafet aldımbakıp bakıp ağlıyorum
Canım seni çok iyi anlıyorum bende aynı sıkıntıları yaşadım.İnsan bebeğini kucağına alamıycakmış gibi bi hisse kapılıyo.Öyle düşünmemeye çalış.Rabbim sana bağışlasın bebeğini

@Semaa166 B bombaque kızlar ben çarşamba günü sata göre 17+1 dim bebek 16+1 çıktı 3 lü tarama yaptırdım 149 gram yazıyordu raporda :) tabi ben yine cinsiyet öğrenemedim çok ısrar ettim söylemek istedi ama değişir falan sonra söylerim dedi. Ayrıca benim idrarda protein yüksek çıkıyor pazartesi böbreklerimden ultrason çekilecek 24 saatlik idrar vercem. Eğer orda da yüksek çıkarsa gebeliğe bağlı olduğu için benimle üniversite hastanelerinin ilgilenmesi gerekiyormuş. Hastaneden çıkınca iyi bir ağladım içimi bosalttm evde de ağladım biraz kendime geldim

çok geçmiş olsun inşalalh bir şey olmaz dikkat edin

Bana erkek gibi geldi hayırlısı olsun inşallah

hayırlısı olsun inşallah sağlıklı olsunlar da

canım neden ağladın bak daha hiçbir şey belli değil.idrarada proteinin fazla çıkmasının sonucu ne olur tam olarak bilmiyorum. ayrıca tedavisi olmayan bişey değil ki. allah vermesin tedavisi olmayan birşey olsa ne yapardın.

Sağol canım doktor bana dinlen demedi ama şimdi netten bakıyorum plasentası aşağıda olanlara hep yatak istirahatı verilmiş kendimi zorlayınca kanama kaçınılmaz oldu
Öyle deme olacağı varmış. Sen yatsaydın da bunu yaşaman gerekiyorsa yine yaşayacaktın. İş bundan sonra biraz daha dikkatli olmak. Bende o kanama alanım geçsin diye ne dualar ettim ne stresli günler geçirdim. Kanama alanı geçti rahatladım mı? Hayır. Yine kafamda binbir soru. Annelik stresi başladı işte şimdiden.

Canım geçmiş olsun, stres yapma. Tansiyon durumun nedir? Ben evde ölçülen aletle ölçtüğümde 16/10 çıkmıştı görünce bi şok yaşadım çarpıntım oldu. Acile gittiğimde normaldi ama bi idrara bakalım protein fazlalığı var mı demişti doktor. Tansiyonla ilgili olabilir mi

Canlar benim iki gündür bacaklarımın kemiklerinde çok ağrım var.Böyle bi durum yaşayan var mı.Geçmek bilmiyo bide.Acaba üşuttüm mü diye düşündüm ama 2 gündür geçmemesi pek normal gelmedi bide ağırınca baya şiddetli ağrı oluyo

Hamileliği ilk öğrendiğim zaman yapılan genel kontrolde ilk kızımda bendede +protein çıkmıştı idrarda doktor ogün yediğim bişeydendir belki diye tekrar test yapalım demişti sanırım tavuk yedin mi diye sormuştu. Bidaha test yaptığında çok şükür çıkmamıştı ama araştırdığımda preeklampsi olarak okumuştum zor bie durum gerçekten ilerleyen zamanlar için. Umarım sende de bişey çıkmaz canıım Allaha emanet ol

Cinsiyeti onemli degil, insallah saglikla gelsin bebegin. Insallah da tahlillerin temiz cikar, hamilelikte bir suru garip seyler oluyor insanin vucuduna, butun organlar bir ayardan geciyor. Hersey yolundadir insallah, sen icini ferah tut.

Çok ayakta kaldıysan o yüzden olabilir belki bazen bende de oluyor özellikle akşam yatağa yattığımda daha fazla hissediyorum sızı gibi ağrı gibi değişik bişey dinlenince geçiyor

Az yiyim hadi yuvarlanmiyim hamileliğin sonunda diye kahvaltı ile öğle yemeği arasında hiç birşey yemedim, normalde meyve ya da yoğurt birşey muhakkak yerim. Resmen titredim ama sonra, kan şekerim çok düştü galiba. Aman vazgeçtim ben yuvarlansam da olur

Çok ayakta kaldıysan o yüzden olabilir belki bazen bende de oluyor özellikle akşam yatağa yattığımda daha fazla hissediyorum sızı gibi ağrı gibi değişik bişey dinlenince geçiyor
O biraz imkansız 7 24 yatar vaziyetteyim nerdeyse gerçi dün baya yoruldum hastaneye falan gittim ama ondan onceki günden beri var bu ağrı.İnşallah geçer diye ümit ediyorum.Sende kendini fazla yorma canım.Hamileyiz sonuçta dikkat etmek lazın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…