- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #15.581
Selamlar bende yeni katildim bende durum ayni :))Ha ha cidden güldüm.Bende aynı durumdayım kocama dalasım geliyo bazen.Söyledikleri çok batıyo.Cidden hormonların etkisi.Tek derdimiz bu olsun
Çok üzüldüm canım.Rabbim bebeğini de seni de korusun.İnşallah bebeğine bişey olmamıştırSelam kızlar dün kabus gibi bir gece yaşadım yine gündüz kontrolüm vardı kanama alanım iyice küçüldüğü için doktorum artık yok sayabiliriz dedi ağır iş ağır kaldırma ilişki yasak onun dışında bahar geldi çık gez dedi neyse çıktık bir kaç yere uğradık sonra eşimin bir arkadaşı sizi bir yere götüreyim dedi arabayı bir yere parkedip yürüdük git git bitmiyor 1 saat yürmüşümdür ordada sonra avm ne filan gittik ama bende hiç rahatsızlık olmadı bel kasık ağrısı gibi gün sonunda aşırı yorulduğumu farkettim 4-5 saat en az ayakta geçmiştir yani doktorumda Diyarbakır’da ben Batman’da toplamda 3 saat te yol sürmüştür gece 12 de eve girmemle aşırı bir kan boşalması oldu şoka girdim ağlaya ağlaya acile gittik plasenta rahim ağzına gelmiş lütfen dikkat edin yormayın kendinizi riskim yok diye rahat davrandım başıma neler geldi şimdi yine doktora gidiyorum lütfen dualarınızı eksik etmeyin bugün tam 14+0
Sağol canım doktor bana dinlen demedi ama şimdi netten bakıyorum plasentası aşağıda olanlara hep yatak istirahatı verilmiş kendimi zorlayınca kanama kaçınılmaz olduCanım çok geçmiş olsun. Sağlıkla alıcaksın inşallah bebeğini kucağını. Yorma sakın kendini ve söylemek kolay ama çok üzülüp strese girmemeye çLış ki bebeğinde strese girmesin.
Insallah canim onca tedavilerden sonra kendiliginden gelince o kadar tedirgin oldumki bastan ayakta nasil caliscam diye ama insallah simdiye kadar sorunsuz geldik bundan sonrasi da hep iyi gider. Herkesin bebegini Allah bagislasinCanim herkesin gebeligi farkli. Kimisi dag tirmanisi yapar hicbir sey olmaz kimisi yarim saat ayakta kalir kanama yasar. Benim de kanamam oldu basta. Doktorum risk gecti ama 1 saatten fazla ayakta kalma diyor bana da. Ki ben azicik dolasinca avmde falnn gercekten yoruluyorum ve dinlenme ihtiyaci duyuyorum. Bu kisinin kendisiyle ilgili. Tabiki hayata da devam etmek lazim. Sen sanslisin bence hele secim sansin yokken. Insallah hep boyle devam etsin gebeligin.
Canım seni çok iyi anlıyorum bende aynı sıkıntıları yaşadım.İnsan bebeğini kucağına alamıycakmış gibi bi hisse kapılıyo.Öyle düşünmemeye çalış.Rabbim sana bağışlasın bebeğiniBebek iyiydi benim hiç keyfim yok dün ilk kez ona bir kaç kıyafet aldımbakıp bakıp ağlıyorum
Amin allah razı olsunCanım seni çok iyi anlıyorum bende aynı sıkıntıları yaşadım.İnsan bebeğini kucağına alamıycakmış gibi bi hisse kapılıyo.Öyle düşünmemeye çalış.Rabbim sana bağışlasın bebeğini
çok geçmiş olsun inşalalh bir şey olmaz dikkat edinSelam kızlar dün kabus gibi bir gece yaşadım yine gündüz kontrolüm vardı kanama alanım iyice küçüldüğü için doktorum artık yok sayabiliriz dedi ağır iş ağır kaldırma ilişki yasak onun dışında bahar geldi çık gez dedi neyse çıktık bir kaç yere uğradık sonra eşimin bir arkadaşı sizi bir yere götüreyim dedi arabayı bir yere parkedip yürüdük git git bitmiyor 1 saat yürmüşümdür ordada sonra avm ne filan gittik ama bende hiç rahatsızlık olmadı bel kasık ağrısı gibi gün sonunda aşırı yorulduğumu farkettim 4-5 saat en az ayakta geçmiştir yani doktorumda Diyarbakır’da ben Batman’da toplamda 3 saat te yol sürmüştür gece 12 de eve girmemle aşırı bir kan boşalması oldu şoka girdim ağlaya ağlaya acile gittik plasenta rahim ağzına gelmiş lütfen dikkat edin yormayın kendinizi riskim yok diye rahat davrandım başıma neler geldi şimdi yine doktora gidiyorum lütfen dualarınızı eksik etmeyin bugün tam 14+0
aynı ben ben de heyet raporluyum pazartesi başlayacağım yavaş be fikkatli kullanırsanız bir şey olmazKızlar ben heyet raporluydum, pazartesi bitiyor ve göreve başlamam lazım. Arabayla gidip geleceğim. Araba kullanmak bir sakınca yaratmaz demi?
Bana erkek gibi geldi hayırlısı olsun inşallahEki Görüntüle 2127539 Meraba kızlar bende aranıza yeni katıldım nasipse eylül annesi olacağım inşallah.13+0 haftalık hamileyim. Dün doktora gittik cinsiyet için birşey demedi çıkıntı var ama bu haftalarda iki cinsiyettede oluyor.Bir kızım olsun çom istiyorum. Sizin tamininiz var mı foto ile ilgili
hayırlısı olsun inşallah sağlıklı olsunlar daKizlar bugün doktora gittik cok sükür ense ölcümünü yapti normal dedi. Kan sonucum da pazartesi gelirmis. Insallah hersey hepimiz icin hep iyi devam eder. Hep iyi haberlerini aliriz bebeklerimizin. Bizim cinsiyette bi sonraki aya kaldi. Kismet artik.
@Semaa166 B bombaque kızlar ben çarşamba günü sata göre 17+1 dim bebek 16+1 çıktı 3 lü tarama yaptırdım 149 gram yazıyordu raporda :) tabi ben yine cinsiyet öğrenemedim çok ısrar ettim söylemek istedi ama değişir falan sonra söylerim dedi. Ayrıca benim idrarda protein yüksek çıkıyor pazartesi böbreklerimden ultrason çekilecek 24 saatlik idrar vercem. Eğer orda da yüksek çıkarsa gebeliğe bağlı olduğu için benimle üniversite hastanelerinin ilgilenmesi gerekiyormuş. Hastaneden çıkınca iyi bir ağladım içimi bosalttm evde de ağladım biraz kendime geldim
Öyle deme olacağı varmış. Sen yatsaydın da bunu yaşaman gerekiyorsa yine yaşayacaktın. İş bundan sonra biraz daha dikkatli olmak. Bende o kanama alanım geçsin diye ne dualar ettim ne stresli günler geçirdim. Kanama alanı geçti rahatladım mı? Hayır. Yine kafamda binbir soru. Annelik stresi başladı işte şimdiden.Sağol canım doktor bana dinlen demedi ama şimdi netten bakıyorum plasentası aşağıda olanlara hep yatak istirahatı verilmiş kendimi zorlayınca kanama kaçınılmaz oldu
Canım geçmiş olsun, stres yapma. Tansiyon durumun nedir? Ben evde ölçülen aletle ölçtüğümde 16/10 çıkmıştı görünce bi şok yaşadım çarpıntım oldu. Acile gittiğimde normaldi ama bi idrara bakalım protein fazlalığı var mı demişti doktor. Tansiyonla ilgili olabilir mi@Semaa166 B bombaque kızlar ben çarşamba günü sata göre 17+1 dim bebek 16+1 çıktı 3 lü tarama yaptırdım 149 gram yazıyordu raporda :) tabi ben yine cinsiyet öğrenemedim çok ısrar ettim söylemek istedi ama değişir falan sonra söylerim dedi. Ayrıca benim idrarda protein yüksek çıkıyor pazartesi böbreklerimden ultrason çekilecek 24 saatlik idrar vercem. Eğer orda da yüksek çıkarsa gebeliğe bağlı olduğu için benimle üniversite hastanelerinin ilgilenmesi gerekiyormuş. Hastaneden çıkınca iyi bir ağladım içimi bosalttm evde de ağladım biraz kendime geldim
Hamileliği ilk öğrendiğim zaman yapılan genel kontrolde ilk kızımda bendede +protein çıkmıştı idrarda doktor ogün yediğim bişeydendir belki diye tekrar test yapalım demişti sanırım tavuk yedin mi diye sormuştu. Bidaha test yaptığında çok şükür çıkmamıştı ama araştırdığımda preeklampsi olarak okumuştum zor bie durum gerçekten ilerleyen zamanlar için. Umarım sende de bişey çıkmaz canıım Allaha emanet ol@Semaa166 B bombaque kızlar ben çarşamba günü sata göre 17+1 dim bebek 16+1 çıktı 3 lü tarama yaptırdım 149 gram yazıyordu raporda :) tabi ben yine cinsiyet öğrenemedim çok ısrar ettim söylemek istedi ama değişir falan sonra söylerim dedi. Ayrıca benim idrarda protein yüksek çıkıyor pazartesi böbreklerimden ultrason çekilecek 24 saatlik idrar vercem. Eğer orda da yüksek çıkarsa gebeliğe bağlı olduğu için benimle üniversite hastanelerinin ilgilenmesi gerekiyormuş. Hastaneden çıkınca iyi bir ağladım içimi bosalttm evde de ağladım biraz kendime geldim
Cinsiyeti onemli degil, insallah saglikla gelsin bebegin. Insallah da tahlillerin temiz cikar, hamilelikte bir suru garip seyler oluyor insanin vucuduna, butun organlar bir ayardan geciyor. Hersey yolundadir insallah, sen icini ferah tut.@Semaa166 B bombaque kızlar ben çarşamba günü sata göre 17+1 dim bebek 16+1 çıktı 3 lü tarama yaptırdım 149 gram yazıyordu raporda :) tabi ben yine cinsiyet öğrenemedim çok ısrar ettim söylemek istedi ama değişir falan sonra söylerim dedi. Ayrıca benim idrarda protein yüksek çıkıyor pazartesi böbreklerimden ultrason çekilecek 24 saatlik idrar vercem. Eğer orda da yüksek çıkarsa gebeliğe bağlı olduğu için benimle üniversite hastanelerinin ilgilenmesi gerekiyormuş. Hastaneden çıkınca iyi bir ağladım içimi bosalttm evde de ağladım biraz kendime geldim
Çok ayakta kaldıysan o yüzden olabilir belki bazen bende de oluyor özellikle akşam yatağa yattığımda daha fazla hissediyorum sızı gibi ağrı gibi değişik bişey dinlenince geçiyorCanlar benim iki gündür bacaklarımın kemiklerinde çok ağrım var.Böyle bi durum yaşayan var mı.Geçmek bilmiyo bide.Acaba üşuttüm mü diye düşündüm ama 2 gündür geçmemesi pek normal gelmedi bide ağırınca baya şiddetli ağrı oluyo
O biraz imkansız 7 24 yatar vaziyetteyim nerdeyse gerçi dün baya yoruldum hastaneye falan gittim ama ondan onceki günden beri var bu ağrı.İnşallah geçer diye ümit ediyorum.Sende kendini fazla yorma canım.Hamileyiz sonuçta dikkat etmek lazınÇok ayakta kaldıysan o yüzden olabilir belki bazen bende de oluyor özellikle akşam yatağa yattığımda daha fazla hissediyorum sızı gibi ağrı gibi değişik bişey dinlenince geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?