2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Çok geçmiş olsun canım öncelikle kendini üzme inşallah kötü bişey çıkmaz çıkarsa da üzülme vardır muhakkak bi çaresi inşallah iyi düşün iyi olsun. Rapor falan verilmedi bana ultrason kağıdındada görmedim yazdığını bi daha gittiğimde sorucam

Canım benim dennacak ağrılarım oluyordu doktor magnezyum verdi. Magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden olabiliyor. Bol bol süt iç, ağrıların azalır dedi doktorum

Evet öyle ama küçük bebeğim olduğu için sürekli ayaktayım ben Allah ona göre güç veriyor banada galiba :)) yoksa sağlam insan dayanamıyor gerçekten kızımın hızına:)

Canım benim dennacak ağrılarım oluyordu doktor magnezyum verdi. Magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden olabiliyor. Bol bol süt iç, ağrıların azalır dedi doktorum
Bende doktora söyliyim versin bana da magnezyum çok şiddetli ağrıyo bazen.Süt her gün içemiyorum o yüzden oluyodur o zaman

Valla canım hastane çok bunalttı beni aşırı sıcaktı sıra bekledim baya bı de bu protein sorunu çıkınca dolmuşum baya otomatik döküldü gözyaşlarım. İlkinin kalbi durdu benim 9 haftalıkken o zamanda yüksekti protein. Kürtajdan 5 ay sonra idrarda sıfırlandi yani ben nerdeyse eminim gebelikten olduğundan hamile kalır kalmaz yükseldi tekrar bilmiyorum nasıl tedavi ediliyor ama canım çok sıkıldı

İnşallah canım ama ben hamile kalınca yükseliyor genelde. 2 kere falan yapıldı yüksek çıktı hamileliğin başında da yükselmeye başlamıştı böbreklerim de agriyinca eyvah dedim yine yükseldi

Cinsiyeti onemli degil, insallah saglikla gelsin bebegin. Insallah da tahlillerin temiz cikar, hamilelikte bir suru garip seyler oluyor insanin vucuduna, butun organlar bir ayardan geciyor. Hersey yolundadir insallah, sen icini ferah tut.
İnşallah canım insanın canı sıkılıyor ister istemez. Bakalım neler olacak

Canım tansiyonum normal. Zaten tansiyon la birlikte yüksek olursa gebelik zehirlenmesi teşhisi koyuyorlar. Gebelik zehirlenmesi de Allah korusun erken doğuma sebep oluyormus

İnşallah canım benim teşekkür ederim.
Ben devlet hastanesine gidiyorum aşağı katta ultrason bölümü var orda radyologlar bir çıktı halinde veriyor sonuçları onu doktora gösteriyorsun. Özelde var mı bilmiyorum

Kızlar dün yazmıştım sanırım karnımda sertleşme oluyor kas katı kesiliyor eğilmekte bile zorlanıyordum ama bu yarım saat, bir saat falan sürüyor. Doktorumu aradım magnezyum verdi geçmezse yanıma gel dedi napayım alayım kullanayımmı magnezyumun zararı olmaz herhalde fikir verin bana

canım sen gönlünü ferah tut allahın izniyle bişey olmaz

kızlaarrr nabersiinizzzzz.
ay kendime hamile taytı almıştm bugn giydm öyle rahat ki bundan sonra normal pantolon zor giyerm yani öyle diyeym
canım güle güle giy nerden aldın

canım kullan mutlaaka

Canım zararı olsa doktor vermez zaten.Belkide magnezyum eksikliğinin zararı vardır biz bilemeyiz bence hemen kullanmaya başla

canım sen gönlünü ferah tut allahın izniyle bişey olmaz

canım güle güle giy nerden aldın

canım kullan mutlaaka
n11 de aldm canım fiyatıda cok uygundu ben evde giyerm diye aldm ama dısarda da giyilcek gibi iç belli etmiyo kuması rahat yumusaak bayıldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…