- 21 Ocak 2018
- 397
- 551
- 18
- 41
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #15.601
Yok canım ben kullaniyorum oğlumds ds 37e kadar kullandım bi sorun olmadı dikkatli ol sadeceKızlar ben heyet raporluydum, pazartesi bitiyor ve göreve başlamam lazım. Arabayla gidip geleceğim. Araba kullanmak bir sakınca yaratmaz demi?
Çok geçmiş olsun canım öncelikle kendini üzme inşallah kötü bişey çıkmaz çıkarsa da üzülme vardır muhakkak bi çaresi inşallah iyi düşün iyi olsun. Rapor falan verilmedi bana ultrason kağıdındada görmedim yazdığını bi daha gittiğimde sorucamtrueliving_ @bombaque kızlar ben çarşamba günü sata göre 17+1 dim bebek 16+1 çıktı 3 lü tarama yaptırdım 149 gram yazıyordu raporda :) tabi ben yine cinsiyet öğrenemedim çok ısrar ettim söylemek istedi ama değişir falan sonra söylerim dedi. Ayrıca benim idrarda protein yüksek çıkıyor pazartesi böbreklerimden ultrason çekilecek 24 saatlik idrar vercem. Eğer orda da yüksek çıkarsa gebeliğe bağlı olduğu için benimle üniversite hastanelerinin ilgilenmesi gerekiyormuş. Hastaneden çıkınca iyi bir ağladım içimi bosalttm evde de ağladım biraz kendime geldim
Canım benim dennacak ağrılarım oluyordu doktor magnezyum verdi. Magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden olabiliyor. Bol bol süt iç, ağrıların azalır dedi doktorumCanlar benim iki gündür bacaklarımın kemiklerinde çok ağrım var.Böyle bi durum yaşayan var mı.Geçmek bilmiyo bide.Acaba üşuttüm mü diye düşündüm ama 2 gündür geçmemesi pek normal gelmedi bide ağırınca baya şiddetli ağrı oluyo
Evet öyle ama küçük bebeğim olduğu için sürekli ayaktayım ben Allah ona göre güç veriyor banada galiba :)) yoksa sağlam insan dayanamıyor gerçekten kızımın hızına:)O biraz imkansız 7 24 yatar vaziyetteyim nerdeyse gerçi dün baya yoruldum hastaneye falan gittim ama ondan onceki günden beri var bu ağrı.İnşallah geçer diye ümit ediyorum.Sende kendini fazla yorma canım.Hamileyiz sonuçta dikkat etmek lazın
Bana erkek gibi geldi hayırlısı olsun inşallah
Bende doktora söyliyim versin bana da magnezyum çok şiddetli ağrıyo bazen.Süt her gün içemiyorum o yüzden oluyodur o zamanCanım benim dennacak ağrılarım oluyordu doktor magnezyum verdi. Magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden olabiliyor. Bol bol süt iç, ağrıların azalır dedi doktorum
Canım görmüştüm ama hiç bişey belli değil anlayamadım o yüzden yorum yapmadım
Tamam canım sağolasın :))Canım görmüştüm ama hiç bişey belli değil anlayamadım o yüzden yorum yapmadım
Valla canım hastane çok bunalttı beni aşırı sıcaktı sıra bekledim baya bı de bu protein sorunu çıkınca dolmuşum baya otomatik döküldü gözyaşlarım. İlkinin kalbi durdu benim 9 haftalıkken o zamanda yüksekti protein. Kürtajdan 5 ay sonra idrarda sıfırlandi yani ben nerdeyse eminim gebelikten olduğundan hamile kalır kalmaz yükseldi tekrar bilmiyorum nasıl tedavi ediliyor ama canım çok sıkıldıcanım neden ağladın bak daha hiçbir şey belli değil.idrarada proteinin fazla çıkmasının sonucu ne olur tam olarak bilmiyorum. ayrıca tedavisi olmayan bişey değil ki. allah vermesin tedavisi olmayan birşey olsa ne yapardın.
İnşallah canım ama ben hamile kalınca yükseliyor genelde. 2 kere falan yapıldı yüksek çıktı hamileliğin başında da yükselmeye başlamıştı böbreklerim de agriyinca eyvah dedim yine yükseldiHamileliği ilk öğrendiğim zaman yapılan genel kontrolde ilk kızımda bendede +protein çıkmıştı idrarda doktor ogün yediğim bişeydendir belki diye tekrar test yapalım demişti sanırım tavuk yedin mi diye sormuştu. Bidaha test yaptığında çok şükür çıkmamıştı ama araştırdığımda preeklampsi olarak okumuştum zor bie durum gerçekten ilerleyen zamanlar için. Umarım sende de bişey çıkmaz canıım Allaha emanet ol
İnşallah canım insanın canı sıkılıyor ister istemez. Bakalım neler olacakCinsiyeti onemli degil, insallah saglikla gelsin bebegin. Insallah da tahlillerin temiz cikar, hamilelikte bir suru garip seyler oluyor insanin vucuduna, butun organlar bir ayardan geciyor. Hersey yolundadir insallah, sen icini ferah tut.
Canım tansiyonum normal. Zaten tansiyon la birlikte yüksek olursa gebelik zehirlenmesi teşhisi koyuyorlar. Gebelik zehirlenmesi de Allah korusun erken doğuma sebep oluyormusCanım geçmiş olsun, stres yapma. Tansiyon durumun nedir? Ben evde ölçülen aletle ölçtüğümde 16/10 çıkmıştı görünce bi şok yaşadım çarpıntım oldu. Acile gittiğimde normaldi ama bi idrara bakalım protein fazlalığı var mı demişti doktor. Tansiyonla ilgili olabilir mi
İnşallah canım benim teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun canım öncelikle kendini üzme inşallah kötü bişey çıkmaz çıkarsa da üzülme vardır muhakkak bi çaresi inşallah iyi düşün iyi olsun. Rapor falan verilmedi bana ultrason kağıdındada görmedim yazdığını bi daha gittiğimde sorucam
canım sen gönlünü ferah tut allahın izniyle bişey olmazValla canım hastane çok bunalttı beni aşırı sıcaktı sıra bekledim baya bı de bu protein sorunu çıkınca dolmuşum baya otomatik döküldü gözyaşlarım. İlkinin kalbi durdu benim 9 haftalıkken o zamanda yüksekti protein. Kürtajdan 5 ay sonra idrarda sıfırlandi yani ben nerdeyse eminim gebelikten olduğundan hamile kalır kalmaz yükseldi tekrar bilmiyorum nasıl tedavi ediliyor ama canım çok sıkıldı
canım güle güle giy nerden aldınkızlaarrr nabersiinizzzzz.
ay kendime hamile taytı almıştm bugn giydm öyle rahat ki bundan sonra normal pantolon zor giyerm yani öyle diyeym
canım kullan mutlaakaKızlar dün yazmıştım sanırım karnımda sertleşme oluyor kas katı kesiliyor eğilmekte bile zorlanıyordum ama bu yarım saat, bir saat falan sürüyor. Doktorumu aradım magnezyum verdi geçmezse yanıma gel dedi napayım alayım kullanayımmı magnezyumun zararı olmaz herhalde fikir verin bana
Canım zararı olsa doktor vermez zaten.Belkide magnezyum eksikliğinin zararı vardır biz bilemeyiz bence hemen kullanmaya başlaKızlar dün yazmıştım sanırım karnımda sertleşme oluyor kas katı kesiliyor eğilmekte bile zorlanıyordum ama bu yarım saat, bir saat falan sürüyor. Doktorumu aradım magnezyum verdi geçmezse yanıma gel dedi napayım alayım kullanayımmı magnezyumun zararı olmaz herhalde fikir verin bana
n11 de aldm canım fiyatıda cok uygundu ben evde giyerm diye aldm ama dısarda da giyilcek gibi iç belli etmiyo kuması rahat yumusaak bayıldmcanım sen gönlünü ferah tut allahın izniyle bişey olmaz
canım güle güle giy nerden aldın
canım kullan mutlaaka
Kaptinn sen cinsiyetten anlyor musun benim fotoya bakar mısınkızlaarrr nabersiinizzzzz.
ay kendime hamile taytı almıştm bugn giydm öyle rahat ki bundan sonra normal pantolon zor giyerm yani öyle diyeym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?