- 12 Ekim 2017
- 2.155
- 1.258
- 48
- 38
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #15.621
olmaz canm bende kullanıyorum kasık agrılarım icinKızlar dün yazmıştım sanırım karnımda sertleşme oluyor kas katı kesiliyor eğilmekte bile zorlanıyordum ama bu yarım saat, bir saat falan sürüyor. Doktorumu aradım magnezyum verdi geçmezse yanıma gel dedi napayım alayım kullanayımmı magnezyumun zararı olmaz herhalde fikir verin bana
yok canım hiç anlamıyormm malesef yaaKaptinn sen cinsiyetten anlyor musun benim fotoya bakar mısın
Aynı benyok canım hiç anlamıyormm malesef yaaama rabbim gönlüne göre versin inşallahh saglıklı sıhhatli
daha öncede söylemiştm burda ben bebegin önünü arkasını bile ayırt edemiyorum
inşallah kızdır diyelim o zman :)))Aynı benAmin canım inşallah hayırlısıyla kızdır amin
Hiçbir zararı olmaz zaten hamileliğin son 3 ayında kendinde isteyeceksin kalsiyum eksileceği için :) rahatlıkla kullanabilirsinKızlar dün yazmıştım sanırım karnımda sertleşme oluyor kas katı kesiliyor eğilmekte bile zorlanıyordum ama bu yarım saat, bir saat falan sürüyor. Doktorumu aradım magnezyum verdi geçmezse yanıma gel dedi napayım alayım kullanayımmı magnezyumun zararı olmaz herhalde fikir verin bana
Ben tüp bebek yontemiyle hamile kaldım. Çok güç geç olunca korkuyor insanBen hergün arabayla gidip geliyorum ne gibi bi sakincasi olabilirki
Çok acil şekilde İtalya ya gitmem gerekiyor kızlar pazartesi sabah gideceğim salı akşam döneceğim doktoruma sordum hiçbir sorun olmaz gidebilirsin dedi ama hamileliğimde ilk kez uçak seyahati yapacağım Allahtan 2 saat inşallah sorunsuz şekilde atlatırım :)
Canım yurtdışındayım burda hamile kalır kalmaz kullanan bile var ağrılı hamilelikleri içinKızlar dün yazmıştım sanırım karnımda sertleşme oluyor kas katı kesiliyor eğilmekte bile zorlanıyordum ama bu yarım saat, bir saat falan sürüyor. Doktorumu aradım magnezyum verdi geçmezse yanıma gel dedi napayım alayım kullanayımmı magnezyumun zararı olmaz herhalde fikir verin bana
Cnm hic bir zarari yok benimde asiri derecede gazim ve kasilmalarim vardi. 2 haftadir kullaniyorum magnezyum ve cok rahatim canim bence de kullanmalisin faydasini goreceksinKızlar dün yazmıştım sanırım karnımda sertleşme oluyor kas katı kesiliyor eğilmekte bile zorlanıyordum ama bu yarım saat, bir saat falan sürüyor. Doktorumu aradım magnezyum verdi geçmezse yanıma gel dedi napayım alayım kullanayımmı magnezyumun zararı olmaz herhalde fikir verin bana
Reflu yastiklari derken canim nasil oluyorKizlar ebebekte bebek reflü yastiklari indirimde ben oglumda kullanmistim çok faydasını görmüştüm. Indirimi görünce dayanamadım aldım ilk alışverisimizi yaptim :)
Canım arkadaşıma olmustu hamilelikte yapılacak tek şey yüzmek demişti doktor. Çok geçmiş olsunkızlar size bir şey danışmak istiyorum. 4 gündür sırt ağrısı çekiyorum. ama öyle ki artık yatmak dışında hiç bir şey rahatlatmıyor. şiddeti gitgide artıyor. dün akşamdan beri her ayağa kalktığımda kitleniyor sırtım. bu benim ikinci bebeğim. ilki de 16 aylık daha. tahmin edersinizki hiç durmuyor. parol falan da fayda etmiyor. yatarsam hiç bir şey yok gibi rahatım. ama kalktığım anda ağrının etkisiyle gözlerimden yaş geliyor. 16 aylık kızımın da beni böyle görmesini istemiyorum ama maalesef artık dayanamıyorum. doktorumu aradım ama sanırım ameliyatta ulaşamadım. başına böyle bir şey gelen veya etrafından duyan varsa bir öneride bulunur ise çok sevinirim.
Canım 45 derece eğimli yastık. Hem gazina iyi geliyor hem de süt geri çıkmıyor kusmayı engelliyor. Yanlarına da cirt cirtli yastık takiyorsun böylece hem yan yatış desteği veriyor hem de kafası tam yuvarlak oluyor değişik yönlerde yattigi için. bir de bu yastıklar delikli yüzüstü yatirman da gerekiyor ya boyun kasları guclensin ve gazını da rahat çıkarsın diye işte bu delikler bogulmayi da önlüyor. Çok kullandim ben oglumda tavsiye ediyorum herkese çok işe yarıyorReflu yastiklari derken canim nasil oluyor
Tatlim çok geçmiş olsun bunun sebebi bir sürü şey olabilir en doğrusu sen doktora git tatmin olmazsan başka bi doktora daha git derim ben. Ben yaşamadım ama çok yakın bi arkadaşım yaşadı dediğin gibi şiddetli bel ağrısı taş düşürüyomus meselâ. Kendinizi ihmal etmeyin inşallah bişey yoktur ama doktora git sen de rahatlamış olursun.kızlar size bir şey danışmak istiyorum. 4 gündür sırt ağrısı çekiyorum. ama öyle ki artık yatmak dışında hiç bir şey rahatlatmıyor. şiddeti gitgide artıyor. dün akşamdan beri her ayağa kalktığımda kitleniyor sırtım. bu benim ikinci bebeğim. ilki de 16 aylık daha. tahmin edersinizki hiç durmuyor. parol falan da fayda etmiyor. yatarsam hiç bir şey yok gibi rahatım. ama kalktığım anda ağrının etkisiyle gözlerimden yaş geliyor. 16 aylık kızımın da beni böyle görmesini istemiyorum ama maalesef artık dayanamıyorum. doktorumu aradım ama sanırım ameliyatta ulaşamadım. başına böyle bir şey gelen veya etrafından duyan varsa bir öneride bulunur ise çok sevinirim.
Çok doğru her bireyin bünyesi farklı olduğu gibi gebelikler de farklı ilerliyor herkeste. Acilde bir kere idrara baktılar protein için çok şükür bir şey çıkmadı ama haftaya sağlık ocağında randevum var orda yaptırmak istiyorum test.Merhaba arkadaşlar idrar protein çıkması prelampsi yani gebelik zehirlenmesi belirtisi tansiyon da bu yüzden yükseliyo. Ilk kızımda yaşadım ben 32. Hafta kontrolünden sonra bi halsizlik yorgunluk başladı bende doğuma Gittiğim de toplamda 13 kilo almıştım ama okadar sismistim ki aynaya bakınca kendimi tanıyamaz hale gelmiştim. Herkes hamileliğin bu aylarında olur falan dedi bende ilk olduğu için tecrübesizdim inandım 36 hafta da kontrole gittiğimde tansiyonu yüksek görünce doktor idrar bakalım dedi protein 3+çıkınca birden panikledi ve bana durumu anlattı bu çok tehlikeli bi durum sen de bebeğinde tehlike de hemen almalıyız dedi ve ben kızımı 36 hafta 1940 gr olarak doğurdum. Çok zor günler yaşadım con şanslıyım ki doktorum çok iyiydi şuan 3. Gebeliğim hala aynı doktora gidiyorum. Size söylemek istediğim başkalarının laflarına aldırmayın her insanın hamileliği farklı geciyo kulaktan dolma laflarla o da normal bu da normal kanısına varmayın. Güzel bi zaman da hamile kaldık tıp ilerledi anne karnında bile bebeğe mudahele ediliuo artık ama önemli olan hastalığı bilmek ve tek bi doktora bağımlı kalmayın eğer şüphelendiğiniz bişey varsa ısrar edin tahlil isteyin hiç birşeyi riske atmayın derim ben. Hepinizi seviyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?