2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Yaptır tatlim aklında soru işareti kalmasına izin verme yaptır için rahatlasın. Her doktor da bir olmuyo birinin göremediğini diğeri görüyo ben hamileliklerimdede çocuklar doğduktan sonra da bunu çok yaşadım arada mutlaka başka doktora görün sıkıntılarını anlat.

Evet 30 derecelik bi açı ile görünüyor nub bence de erkek

İyi akşamlar Eylül anneleri..
Bugün yaşadığım şehirde Dr kontrolüm vardı. Asıl doktorumuz denizlide. Ben ne olur olmaz diye burada da Bi doktorumuz olsun dedim. Herşey iyi güzel fakat plasenta rahim ağzında aşağıda ağır kaldırma istirahat et dedi. Hemen kendi Dr aradım bu haftalarda normal ilerleyen haftalarda yukarı çıkar dedi onunla randevumuz 2 hafta sonra. Ama yinede Korktum açıkçası başına gelen var mı inşallah bişey olmaz bebeğime

C
kızlaarrr nabersiinizzzzz.
ay kendime hamile taytı almıştm bugn giydm öyle rahat ki bundan sonra normal pantolon zor giyerm yani öyle diyeym
anım nereden aldın nasıl bir model ve kaç kg sun boy kaç? Yani hamile pantalonundan daha mı kullanışlı acaba diye sordum

Bişey olmaz canım, ben de haftosun İstanbul’a gidip geldim. Eğer birazdaha büyümüş olsaydı bebiş, uçak kalkarken çok hareketleniyorlar, kızımda da binmiştim uçağa 5. Ayımdaydım sanırım, uçak kalkarken o motorların güçlenmesiyle benim kız içimde dört dönmüştü resmen

Canım güzel anlatmışsın preeklemsiyi çokta doğru ama MrsBiyolog gibi 18. Haftada preeklempsi gelişmez onun muhtemelen böbrek yada benzeri sorunu var ki bence bu daha kolay ve daha az riskli tedavisi de var olan birşeydir üniversite hastanesinde takip edilmek her açıdan onun için iyi olacaktır..@MrsBiyolog üzülme bende 10.haftada kalbi durdu kaybettim bebeğimi pıhtılaşma ve troid çıktı sonrasında en azından bu sefer bilinçli takipli gidiyoruz Allah büyük sende takiple riskli gebelik bölümü ve üniversite hastanesine git atlamazlar birşeyi böylece Eminim sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına sevgiler

Aaa bu arada bak güvenlik cihazları dan geçme sakın bebeğe zararlı. Güvenlik bölümünde görevliye hamileyim elle arama rica ediyorum de seni yandan geçirip elle arıyorlar.
Aklınızda olsun alışveriş merkezlerinde de güvenlik kapılarından geçmeyin o öten zımbırtılardan, gvenlik sorarsa hamileyim diyin aman diyim

Ay ben iki kere gectim ya.

İnternetten baktım bu aciklamayi buldum

"Güvenlik kapıları radyasyon içermediği için erişkin, bebek ya da rahim içindeki fetuslara zararı yoktur. Bazı yanlış bilgi ve inanışlar var. Güvenlik noktalarının zararlı olduğu ve hamilelerin geçmemesi gerektiği şeklindeki bilgi, bu yanlışa bir örnek. Valizlerin ve çantaların kontrolünü yapan cihazlar x-ray cihazlarıdır. Halbuki kapılarda insanların geçtiği cihazlar sadece manyetik alanın kapanmasına dayanan yöntemle çalışıyor. Yani radyasyon içermiyor. Üzerinizde metal bir cisim varsa manyetik alanı kapatıp ötmeye başlıyor."

Ama nolursa olsun geçmicem artık

Avm kapıları metal dedektörü.
Çantaları bıraktığımız bantta x-ray var diye biliyorum. Geçin yani avm kapılarından :)

Araştırmacı ve bilinçli anne :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…