- 20 Ekim 2016
- 2.932
- 2.723
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #15.641
Canım dediğin yastığın özelliği nedirKizlar ebebekte bebek reflü yastiklari indirimde ben oglumda kullanmistim çok faydasını görmüştüm. Indirimi görünce dayanamadım aldım ilk alışverisimizi yaptim :)
Nubu belli olmuyor yine de içimden geçeni söyleyeyim erkek. Ama herhangi bi dayanağım yok
Yaptır tatlim aklında soru işareti kalmasına izin verme yaptır için rahatlasın. Her doktor da bir olmuyo birinin göremediğini diğeri görüyo ben hamileliklerimdede çocuklar doğduktan sonra da bunu çok yaşadım arada mutlaka başka doktora görün sıkıntılarını anlat.Çok doğru her bireyin bünyesi farklı olduğu gibi gebelikler de farklı ilerliyor herkeste. Acilde bir kere idrara baktılar protein için çok şükür bir şey çıkmadı ama haftaya sağlık ocağında randevum var orda yaptırmak istiyorum test.
Evet 30 derecelik bi açı ile görünüyor nub bence de erkekEki Görüntüle 2127731 Merhaba anneler.
Bende ikinci bebeğimi bekliyorum.
Sessizce hergün gizli gizli yorumlarınızı okuyordum.
Şimdi size bir sorum var.
Nub teorisini anlayanlara geliyor bu sorum
Bugün kontrolümüz vardı büyük ihtimal erkek, ama pozisyon kesin bişe demek icin çok uygun değil ama yandan görebildiğim kadar erkek dedi.
Şimdi sizinle bi görüntü paylaşcam nubtan anlayanlar lütfen yorum yapabilir mi ?
Şimdiden çok teşekür ederim
15+3 te söylediBu arada doktorunuz size bebeğin kilosunu kaç haftadan sonra söylüyo bana hiç söylemedi de.
Sata göre 12 usg ye göre 13 hafta da 65 gr demisti15+3 te söyledi
Ben de tüp bebek yaptirip negatif sonucu alip 7 ay sonra kendiligimden hamile kaldim. Oyüzden ne kadar kiymetli olduklarini biliyorumBen tüp bebek yontemiyle hamile kaldım. Çok güç geç olunca korkuyor insan
TEşekür ederimEvet 30 derecelik bi açı ile görünüyor nub bence de erkek
anım nereden aldın nasıl bir model ve kaç kg sun boy kaç? Yani hamile pantalonundan daha mı kullanışlı acaba diye sordumkızlaarrr nabersiinizzzzz.
ay kendime hamile taytı almıştm bugn giydm öyle rahat ki bundan sonra normal pantolon zor giyerm yani öyle diyeym
Merhaba arkadaşlar idrar protein çıkması prelampsi yani gebelik zehirlenmesi belirtisi tansiyon da bu yüzden yükseliyo. Ilk kızımda yaşadım ben 32. Hafta kontrolünden sonra bi halsizlik yorgunluk başladı bende doğuma Gittiğim de toplamda 13 kilo almıştım ama okadar sismistim ki aynaya bakınca kendimi tanıyamaz hale gelmiştim. Herkes hamileliğin bu aylarında olur falan dedi bende ilk olduğu için tecrübesizdim inandım 36 hafta da kontrole gittiğimde tansiyonu yüksek görünce doktor idrar bakalım dedi protein 3+çıkınca birden panikledi ve bana durumu anlattı bu çok tehlikeli bi durum sen de bebeğinde tehlike de hemen almalıyız dedi ve ben kızımı 36 hafta 1940 gr olarak doğurdum. Çok zor günler yaşadım con şanslıyım ki doktorum çok iyiydi şuan 3. Gebeliğim hala aynı doktora gidiyorum. Size söylemek istediğim başkalarının laflarına aldırmayın her insanın hamileliği farklı geciyo kulaktan dolma laflarla o da normal bu da normal kanısına varmayın. Güzel bi zaman da hamile kaldık tıp ilerledi anne karnında bile bebeğe mudahele ediliuo artık ama önemli olan hastalığı bilmek ve tek bi doktora bağımlı kalmayın eğer şüphelendiğiniz bişey varsa ısrar edin tahlil isteyin hiç birşeyi riske atmayın derim ben. Hepinizi seviyorum..[/
Çok acil şekilde İtalya ya gitmem gerekiyor kızlar pazartesi sabah gideceğim salı akşam döneceğim doktoruma sordum hiçbir sorun olmaz gidebilirsin dedi ama hamileliğimde ilk kez uçak seyahati yapacağım Allahtan 2 saat inşallah sorunsuz şekilde atlatırım :)
Canım güzel anlatmışsın preeklemsiyi çokta doğru ama MrsBiyolog gibi 18. Haftada preeklempsi gelişmez onun muhtemelen böbrek yada benzeri sorunu var ki bence bu daha kolay ve daha az riskli tedavisi de var olan birşeydir üniversite hastanesinde takip edilmek her açıdan onun için iyi olacaktır..@MrsBiyolog üzülme bende 10.haftada kalbi durdu kaybettim bebeğimi pıhtılaşma ve troid çıktı sonrasında en azından bu sefer bilinçli takipli gidiyoruz Allah büyük sende takiple riskli gebelik bölümü ve üniversite hastanesine git atlamazlar birşeyi böylece Eminim sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına sevgilerMerhaba arkadaşlar idrar protein çıkması prelampsi yani gebelik zehirlenmesi belirtisi tansiyon da bu yüzden yükseliyo. Ilk kızımda yaşadım ben 32. Hafta kontrolünden sonra bi halsizlik yorgunluk başladı bende doğuma Gittiğim de toplamda 13 kilo almıştım ama okadar sismistim ki aynaya bakınca kendimi tanıyamaz hale gelmiştim. Herkes hamileliğin bu aylarında olur falan dedi bende ilk olduğu için tecrübesizdim inandım 36 hafta da kontrole gittiğimde tansiyonu yüksek görünce doktor idrar bakalım dedi protein 3+çıkınca birden panikledi ve bana durumu anlattı bu çok tehlikeli bi durum sen de bebeğinde tehlike de hemen almalıyız dedi ve ben kızımı 36 hafta 1940 gr olarak doğurdum. Çok zor günler yaşadım con şanslıyım ki doktorum çok iyiydi şuan 3. Gebeliğim hala aynı doktora gidiyorum. Size söylemek istediğim başkalarının laflarına aldırmayın her insanın hamileliği farklı geciyo kulaktan dolma laflarla o da normal bu da normal kanısına varmayın. Güzel bi zaman da hamile kaldık tıp ilerledi anne karnında bile bebeğe mudahele ediliuo artık ama önemli olan hastalığı bilmek ve tek bi doktora bağımlı kalmayın eğer şüphelendiğiniz bişey varsa ısrar edin tahlil isteyin hiç birşeyi riske atmayın derim ben. Hepinizi seviyorum..
Çok acil şekilde İtalya ya gitmem gerekiyor kızlar pazartesi sabah gideceğim salı akşam döneceğim doktoruma sordum hiçbir sorun olmaz gidebilirsin dedi ama hamileliğimde ilk kez uçak seyahati yapacağım Allahtan 2 saat inşallah sorunsuz şekilde atlatırım :)
Aaa bu arada bak güvenlik cihazları dan geçme sakın bebeğe zararlı. Güvenlik bölümünde görevliye hamileyim elle arama rica ediyorum de seni yandan geçirip elle arıyorlar.
Aklınızda olsun alışveriş merkezlerinde de güvenlik kapılarından geçmeyin o öten zımbırtılardan, gvenlik sorarsa hamileyim diyin aman diyim
Aaa bu arada bak güvenlik cihazları dan geçme sakın bebeğe zararlı. Güvenlik bölümünde görevliye hamileyim elle arama rica ediyorum de seni yandan geçirip elle arıyorlar.
Aklınızda olsun alışveriş merkezlerinde de güvenlik kapılarından geçmeyin o öten zımbırtılardan, gvenlik sorarsa hamileyim diyin aman diyim
İnşallah tersi çıkar teyzesiNubu belli olmuyor yine de içimden geçeni söyleyeyim erkek. Ama herhangi bi dayanağım yok
Araştırmacı ve bilinçli anne :)Ay ben iki kere gectim ya.
İnternetten baktım bu aciklamayi buldum
"Güvenlik kapıları radyasyon içermediği için erişkin, bebek ya da rahim içindeki fetuslara zararı yoktur. Bazı yanlış bilgi ve inanışlar var. Güvenlik noktalarının zararlı olduğu ve hamilelerin geçmemesi gerektiği şeklindeki bilgi, bu yanlışa bir örnek. Valizlerin ve çantaların kontrolünü yapan cihazlar x-ray cihazlarıdır. Halbuki kapılarda insanların geçtiği cihazlar sadece manyetik alanın kapanmasına dayanan yöntemle çalışıyor. Yani radyasyon içermiyor. Üzerinizde metal bir cisim varsa manyetik alanı kapatıp ötmeye başlıyor."
Ama nolursa olsun geçmicem artık
Araştırmacı ve bilinçli anne :)
Panik anne daha doğru olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?