2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
14. Haftasında vajinal olarak yoğun kıvamda sarı sümüksü akıntısı olan var mı? Beni çok endişelendiriyor.
Canım benim akıntı sorunum var malesef. Hamile kalmadan önce de vardı. Doktora gittiğimde soracağım. Günlük ped kullanmak zorunda kalıyorum her gün. Sarı renkli akıntı. Çok afrdersiniz biraz da kokulu olmaya başladı enfeksiyon ya da mantar sanırım

Reflü yatağından bahsetmişsiniz onu bilmiyorum da babynestleri hep çok sevmişimdir annem yaptı babynestimizide bebeği koltuğa falan koymaktansa bunun içine koymayı düşünüyorum ilk aylarda beşiğinde olucak sağlıcakla kullanır inşallah

Eklentiler

• EC396ABC-877D-4637-90D6-C1582F2AD174.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 91
Güle güle kullan gri ve beyazın uyumunu çok severim bebelerde. Ben de bunun bulut yerine yıldızlısından alacağım kısmet olursa

Güle güle kullan gri ve beyazın uyumunu çok severim bebelerde. Ben de bunun bulut yerine yıldızlısından alacağım kısmet olursa
Teşekkürler canım, annem beğenmiş yapmış bide pike takımızda böyle uyumlu olsun azcık dedik ayrıyeten bu çift yüzlü kullanılıyo içine bulutlu tarafıda geliyo yeşil tarafı arkayada oluyo sen bi tarafını yıldız bi tarafını bulut yaptırabilirsin mesela öylede çok hoş durur sağlıcakla kullansınlar inşallah

Benim de akıntım oluyor ama strese girdiğim zaman şeffaf oluyor ya da çok ayakta kalınca oluyor

Iyiymis ya ilk defa duydum valla. Peki sadece internette mi satioiyor disarda da satiliyor mu acaba

Canım dün aynı şeyi doktorum söyledi ama bana istirahat et demedi bende dün çok yoruldum gün boyu ayaktaydım ve gece çok yoğun bir kanama yaşadım çok dikkat et lütfen benim doktorumda korkma bebek büyükçe yukarı çıkıyor genelde dedi

Kızlar hayırlı akşamlar. Ben hareketleri daha net hissetmeye başladım. Bildiğin içimde dönüp duruyor bugun baya bi hissettim bunda yediğim 1 dilim pasta ve yemekten sonra kızımın zorla yedirdiği çikolata olabilir tabi :)elhamdulillah nasıl rahatladım hergün doktora gitmek için bahane arıyordum nerdeyse iyi mi diye çok şükür

Çok şanslısın ben değil hissetmek hissetmenin kıyısından geçmedim geven hafta kasıklarımda ağrı ve zonklama olurdu kese ve bebe büyyo diye yoruyodum kendi kendime artık o ağrılar zonklamalar da gitti. İnşallah sağlığı yerindedir

İnş ilkse çok normal bide benim göbeğim top gibi dışarda yani iç karnımda geniş değil galiba onunda etkisiyle hissediyor olabilirim diye düşünmeye başladım. Geç olsun güç olmasın inş

ASLında evet mantıken doğru olan bu paragrafta yazan ama riske atmamak lazım ya nolursa olsun dediğin gibi:/

Avm kapıları metal dedektörü.
Çantaları bıraktığımız bantta x-ray var diye biliyorum. Geçin yani avm kapılarından :)

Evet ama geçmesek de olur :) metroda falan bile güvenliğe hamileyim diyince buyrun siz yandan geçin diyor hepsi, alışveriş merkezinde de bu böyle. Hatta ikeriki aylarda göbeği büyük gören gücenlik görevlileri direkt hanımefendi siz cihazdan geçmeyin yandan geçin diyor

Çok güzel bende günde bi kaç kez hissediyorum kayma dayanma toplanma gibi
Gerçekten ben iyiyim mesajı gibi süper bugü üniversiteye gittim yolun iki saat
Sınavım dersim vardı ama bizimki sen devam et herşey yolunda dedi resmen

O reflü yataklarından ben de kesinlikle alıcam , hatta karın bölgesi kiraz çekirdekli olanlardan alıcam. İlk kızım ne çok kusardı yastığa eğimli yatırmak zorunda kaldım hep, o zaman bilmiyordum bu yatakları. Elzem ihtiyaçlardan bence

Haklısın valla ben bebeği gçrdüğüme şükrediyorum Bir de özel hastane olacak
Her hastanenin cihazı aynı olmuyor malesef. Gittiğim hastanede cihazlar iyi olacakki görüntü çok net herşey ortada görünüyor. Onu gördükten sonra böyle ultrasonlar çok anlaşılmaz geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…