2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Evet canım 20.haftadan sonra çıkıyormuş genelde. Gebelikten dolayı böbrekler çok çalışıyormuş inşallah ondandır teşekkür ederim :)

Ben ilk kez bu akşam hissettim, 14+4 üm, kefir içmiştim bişeyler oynadı karnımın alt kısmında, gazdır dedim, sonra bidaha oldu arkama yatar pozisyonda uzanıp bekledim ayyy resmen kızımda ilk hissettiğim o kayma oynama hareketleri
Kızıma hamileyken hayatımda ilk kez 5. Ayımda kefir içmiştim kızım da baya hareketlenmişti o kefirden sonra. Herkesin bebeği çikolataya oynar benimkiler kefire oynuyor
Şükür bugünümüze

Aaa masallah canim karnin nasil sismis oyleeee:)))))
Masallah kizinda pek tatli Allah bagislasin
Göğüsler herhalde yapiyla alakali bilemedim ki senin ki baya büyük görünüyor,emdirdigin için olabilir belki

Evet canım 20.haftadan sonra çıkıyormuş genelde. Gebelikten dolayı böbrekler çok çalışıyormuş inşallah ondandır teşekkür ederim :)
Kalbini ferah tut Allah’a emanet et kendini de bebeğini de canım yoksa hepimizin ne yaşadıkları ne korkuları var...üniversite hastaneleri sıkı takip eder seni korkma...

Selamlar bende bugun emine ozdemir e gittim cok ilgili tatlı biri. 4+5 im gec dollenmeden dolayı. Folik ve balik omega verdi. Eczaci arkadasim imom onerdi

Ben emine hanıma gidiyordum canım ilk çocuğunda ki doktoruma devam etme kararı aldım erkan türköz konak hastanesi doğumu düşündüm için rahat etmedi bildiğim den sasmıyım dedim erkan bey mükemmel doktor sadece çok sıra bekliyoruz başka bir sorunumuz yok çok şükür

Bu bir pipi mi? Kordon mu? Bu arada 15 haftalık

Eklentiler

• 50F9F572-A530-448A-B3E5-A6F800FCC1D1.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 93
Selam kızlar bende aranıza yeni katıldım. Başka üyeliklerim vardı fakat şifrelerini hatırlayamadım bu sebeple yeni üyelik açtım.37 yaşındayım kısmetse erkek annesi olacağım ilk çocuğum. Aranızda 35 yaşın üzerinde olup ikili.üçlü ve dörtlü testleri yaptıranlar varmı.Sizce bu testler gereklimi.?

Bende 37 yaşındayım. Nifty yaptırdım direk. Artık diğerlerini yaptırmaya gerek yok. Yaptırmanı tavsiye ederim, yaştan ötürü hepsi riskli çıkacak çünkü.

Bu bir pipi mi? Kordon mu? Bu arada 15 haftalık
Seni yanılmış gibi olmayayım ama bu bir pipi çünkü kardon yanındaki kalın olan şey ayrı duruyolar ben böyle gördüm doktor 15 haftada neden söylemediki acaba bi dahaki sefere net söyler inşallah hakkında hayırlısı olsun canım

Kızlar peki aranızda bebeşini hisseden varmı¿...Ben 17 haftalığım ama hiç farklı bişey hissetmiyorum.Sadece elimi kasığıma koyunca böyle hafif bir pır pırlama hissediyorum fakat bebişmi emin olamıyorum.

İlk bebekte öyle oluyor ben 19-20 haftalarda hissetmiştim bunda uzun zamandır gün içinde az sayı da hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…