2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
14. Haftasında vajinal olarak yoğun kıvamda sarı sümüksü akıntısı olan var mı? Beni çok endişelendiriyor.
Ben ilk 12 hafta progestan kullandigim icin devamli akintim oluyodu. Sonra biraktirdi doktorum 3 ay doldugu icin. Nikac gündür de beyaz,koyu sari, hatta bazen cok acik yesil renkte bile akintim geliyo. Doktoruma söyledim 1haftalik fitil verdi.

Canim cok gecmis olsun insallah bidaha böyle bisi yasamaz ve saglikla bebeginizi kucagina alirsin. Tek dilegim bu bütün anneler icin. Sanirim senin mesajindan etkilendim rüyamda senin yasadigin gibi bi olay gördüm. Camasirim birden kan gölü oluyodu resmen sok yasadim rüyamda. Allah hayir etsin.

Nerde hissediyorsunuz kızlar ben daha erken ama Bir kaç kere toplanma hissettim ama gaz da olabilir

Yok ben zaten geçmiyorum onunla ilgili sıkıntı yok ama bilgilendirme için teşekkürler :) oğlumda özellikle ertelemiştim iş seyahatlerimi ama çalıştığım markanın mecburi toplantısı olduğu için gitmek zorunda kaldım

Evet ben de kiraz cekirdekli olandan aldim oglumda yoktu bu modeli havlu isitirdim karnına koyardim

İnsan ister istemez korkuyor bende dünden beri istirahat ediyorum. İnşallah doktorların dedikleri gibi yukarı çıkarlar canım

Bir kaç gündür bende hissetmeye başladım canım. Sol tarafa Bi yerleşiyor orası sert oluyor eşimde eline koydu oda hissetti. Sonra aşağıya doğru kaydı Çok güzel bir duygu gerçekten.

Ben dün çok net hissettim ikinci anneliğim olduğu için karıştırmıyorum ilk farkettiğimde 13+3 tüm sonrasında git gide hareketler daha net olmaya başladı dünde yediğim psta ve çikolatanın etkisiyle baya baya hissettim çok şükür

Merhaba kızlar kontrolden çıktık.
Bebek uyiyordu doktor durtukledi biraz uyandı. Sonra sırtını dönüp bacakları kapattı hiç acmadi baya bi uğraştı bizimki cinsiyeti göstermedi hiç.
Çok şükür sağlıklı ya yeter 1 ay daha bekleyeceğim artık. .
Şimdi yoldayiz memlekete gidiyoruz pazartesi döneceğiz.

Herkese selaam
Doktordan geldim şimdi 14.7 cm olmuş ağırlığı 101 gram... bekarlığından beri hep oğlum olacağını düşünürdüm ama bir kız geliyor eşim başından beri kız istiyordu :) inşallah sağlığı sıhhati devam eder güzel güzel gelişir..

Bu randevumda karın çevresini, baş çapını, femur kemiğini ölçtü.. herşey normal :)

Kokusuz olan her vajinal akıntı normaldir dedi.

Kan ilacı yazdı ama açıklama yapmadı sanırım kullanmayacağım.

77 kilo hamile kaldım şu an 78 kiloyum. kilona dikkat et dedi bol su iç dedi. Hamileliği 6-7 kilo alarak tamamkamaya bakmalısın dedi.

İkili testimde risik düşük çıtı diye üçlü dörlü yaptırmana gerek yok dedi. 18-20. Haftalarda detaylı ultrasona gireceğim.. şimdilik durum böyle işte hepinize sağlıklı gebelikler :)

Pipi gibi ama net değil doktor yorum yapmadı mı
Doktor 15 gün önce kız gibi dedi. Buna erkek dedi ama bu hafta görüntü çok kötüydü. Bebeğin normal görüntüsünde bile kafasını falan ayırt edemedim bu hafta. O yüzden kafam karıştı. Birde internette gördüğüm pipiler daha farklı. Bu kordonun devamı gibi geldi bana.

Canım ben şimdi yine başka doktora geldim kanamayı ona bağlamadı damardan filan sızmıştır dedi eşi aşağıdaymış deyince bu haftalarda buna bakılmaz söylenmez diyor daha 14-15 haftalık küçük bir bebek 20. Haftadan sonra önem kazanır o zaman bakılır durum devam ediyorsa konuşulur dedi bunu sıkıntı yapma dedi
İnsan ister istemez korkuyor bende dünden beri istirahat ediyorum. İnşallah doktorların dedikleri gibi yukarı çıkarlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…