2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar selam herkese umarım herkesin gebeliği yolunda gidiyordur. İş yoğunluğundan sayfaya çok bakamıyorum ama kalbim sizinle Benim dün akşamdan beri rahim ağzında böyle sızı gibi bi ağrım oluyor çok şiddetli değil ama ara ara geliyo korkuyorum. Varmı bu konuda tecrübesi olan

Kızlar iyi hafta sonlarımız olsun inşallah :) ben birşey sormak istiyorum ilk hamileliğim ve tecrübesizim. Şimdi evet bebeği hissetmek için çok erken benim için ama kasığımın hafif üst tarafında sanki böyle bi boşluk var gibi yada bi balon gibi bişey var sanki içerde, yani tuhaf bi his. Aslında anlatamıyorum da hissettiğim şeyin ne olduğunu. Acaba o bölgede hissettiğim rahim midir?

Be
ben de senin gibiyim canım, bişeyler hissediyorum değişik ama ne olduğunu da tarif edemiyorum, bebek hareketi mi başka bişey mi çözemiyorum, sanırım 20. haftadan sonra net anlayacağım :)

Be

ben de senin gibiyim canım, bişeyler hissediyorum değişik ama ne olduğunu da tarif edemiyorum, bebek hareketi mi başka bişey mi çözemiyorum, sanırım 20. haftadan sonra net anlayacağım :)
Bazen böyle içerde bi hareketlilik oluyo ama daha bebek için erken bağırsak hareketleridir diyorum. Ama işte sabırsızlanıyor da insan :)

Evet alttan ama çok kötüydü ultrason görüntüsü bu hafta ve internette gördüğüm pipiler daha farklı geldi bana

Acikcasi pipi mi kordon mu ayirt edilemeyen durumlarda doktorlarin baktiklari durum 3lü damar görüntüsü diye bir sey. Kız bebeklerde 3lü damar görüntüsü oluyormus onu gorunce kız diyo doktorlar. Sizinkinde göremedim ben o nedenle erkek dedim acikcasi

Gözün aydın sağlıkla kucağına al insallah

Selamlar
Bu cinsiyet değişimleri gözüme çarpıyor bu aralar inşallah benim kizçem değişmez ben bi dolu pembiş pembiş kıyafetler battaniyeler aldım hala da alıyorum:))))) ilk bebek heyecanı mağazası interneti çok da keyifle alıyorum:)
Alma alma demeyin lütfen kötü şeyler düşünmek istemiyorum bana iyi geliyor. Etrafımda u. Aydan önce alma diyorlar onlara diyorum ki 7. Aydan sonra garanti mı veriliyor? Allah korsun tüm bebekleri ama olacak olan 9. Ayda da olabilir. Allah hepimize ve bebiş bekleyen tüm annelere yavrularına kavuşmayı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Kızlar selam doktor kontrolüm vardı bugün herşey yolundaymış şükür.İkili test için kan verdim 3 4 güne sonucu alıp doktora göstericem.Bu doktorum cinsiyeti sorunca net bişey diyemem bu haftalarda çok belli olmaz dedi.Ama çıkıntı var dedi.Gemlikteki doktorum kız demişti baya emin bi şekilde kafam baya karıştı.Bu arada bebeğimin gelişimi 4 gün önden gidiyomuş bunada ayrı sevindim.Darısı güzel haber bekleyen herkesin başına canlar

Selam kızlarrr :) doktordan çıktık. Bebişim haftasıyla uyumlu çok şükür, her şey normal bir sıkıntı yok. Ama benimki hep yüz üstü yatıyor nedense :) doktor kız gibi dedi ama lütfen hemen gidip pembiş kıyafetler almaya başlamayın dedi :) 16. Haftada daha netleşir dedi. Bacak arasını gördük ama pipi yoktu, doktor büyük ihtimalle kız dedi

Canım ben 1 hafta oncesi seyirmeler hissediyordum. 3 gündür tık yok. Dün doktora gittim iyi yüzüstü dönmüş dedi. Ama icim hiç rahat değil. Sifir his. Inş. Bende hissederim.

Arkadaslar 17.haftadan sonra cinsiyet degisir mi doktorum kesin erkek dedi ama hala alisveris yapmakta tedirginim 20.hafta kontrolunu bekleyim diyorum sizce boyle bir ihtimal olabilir mi

Al valla ben hamile olduğunu öğrenir öğrenmez almaya başlıyorum o heyecan anlatılmaz. Kimin ne kadar yaşayacağını Rabbim bilir yavrularımızın sağlıklı uzun ömürleri olur inşallah.

Selam kizlar ben okadar halsiz ve yorgun hissediyorum ki kac haftadir boylr ne evin dogru duzgun alisverisini yapabiliyorum ne temizlik ne camasir saldim cayira durumundayim kolumu kaldiracak halim yok artik hic pantolonu kalmamisti esimin de bugun camasirlari yikadim :)) calismiyorum da evdeyim aksama kadar oyuruyorum koltukta yaptigim hic birsey yok sanki beddua etmisler gibiyim tovbe tovbe 2 yasinda kizim var yani o olmasa yemek bile yapmicam mide bulantilarim tiksinmelerim sanki hafif hafif azaliyor ama bu halsizlik nedir boyle ilk cocukta boyle degildim geri eski enerjim gelir mi acaba zaten son haftalarda halsizlesiyorum umarim tum hamilelik boyle gecmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…