2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

3 doktora birden sordum hiçbir zararı yok radyasyon yok sadece metal dedektörü onlar dediler.

Hayırlı olsun canım tam olarak kaç haftalıksın

Kızlar sabah kontrolüm vardı. 2li test yapıldı. ölçümler normal, kan tahlilide 3 güne çıkacak. Ben de erkek annesi oluyorum:) %100 erkek dedi ama zaten doktorum demeden ben gördüm pipiyi erkek dedim direk :) çıkınca heycandan h&m e gidip bişeyler aldım :)

Hayırlı olsun canım. Satlarımız yakınmış..Bende bir gittiğimde öğrenirim inşallah. Hayırlısıyla bir oğlum var bir de kızım olur inşallah.

Bend e yaşadım aynı şeyleri 2 kızım var ve ben calisiyorum işten çıkınca yapmak istediğim tek şey uyumak şu aralar biraz daha iyiyim neyseki kızlarımda bende hiç yaşamadım böyle şeyler bu erkek ondan olabilir mi diye düşündüm. Senin cinsiyet belli mi

Canım ben 1 hafta oncesi seyirmeler hissediyordum. 3 gündür tık yok. Dün doktora gittim iyi yüzüstü dönmüş dedi. Ama icim hiç rahat değil. Sifir his. Inş. Bende hissederim.
Bu haftalarda hissetmemek normalmiş bende sürekli hissetmiyorum hissetmediğim günlerde oluyor çok hissettiğim günlerde. Az kaldı inş teknelere

Bence erkek ama yinede nolur nolmaz bir sonraki randevunu bekle cnm

Selaam kızlar alışverişe ne zaman başlamayı düşünüyosunuz? Ben maddi olarak herşeyi aynı ay ödemek zorunda kalmayalım diye yavaştan başlamak istiyorum ama internette 5 aydan önce alışveriş yapmayın diyorlar sebebi de bebekte spesifik bir rahatsızlık varsa 5. Aya kadar çıkarmış.. kimi sitelerde de 7. Aydan sonraya bırakmayın ağırlık sebebiyle yürümek gezmek size keyif vermeyebilir diyor.. sizler neler düşünüyosunuz?

Bacak arası :) videoyu izledik de bacak arasına baktık pipi göremedik, büyük ihtimal kızım olacak, sizce nasıl bacak arası

Eklentiler

• 068DD504-5D47-4F3F-9B07-E53CF7E3984D.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 86
Aa ne guzel 2 cicekten sonra bi bocuk geliyo :)) benim belli degil zaten eylul annesi bile degilim takiliyorum buralarda bu gidisle erken dogum yapip eylul annesi olcam 5 nisan da ilk scan e gircem ama yurtdisi oldugu icin hayatta soylemezler 20. Haftada ancak ogrenebilirm. Benim de dunyalar minnosu bi kizim var bakalim dedigin gibi erkek belirtisi olabilir hayirlisi artik :)

Vallahi 2018 eylul anneleri olarak tarihe gectiniz ha bukadar erkek bebek baska topiklerde yoktur :) hayirli olsun saglikli sihhatli kucagina alirsin insallah prensi

Kızlar benim ilk gebeliğim ama sanırım ben bebeğimi hissediyorum çikolata yemiştim dizi izliyodum kıpırtı oldu sanki ilk farkettim sonra tekrar oldu
Bende bi kere hissettim sanki gazı ayırt edebiliyorum pıt pıt oldu böyle çok ta mutlu oldum ama dahada hissedemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…