2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bende bi kere hissettim sanki gazı ayırt edebiliyorum pıt pıt oldu böyle çok ta mutlu oldum ama dahada hissedemedim

Canım tarihlerimiz aynı bende hissediyorum bu hafta başladı bugünde içimde minik kelebek varmış gibi içim gıcıklandı

Ay çok heyecanli dimi kızlar ilk hareketler maşallah bebeklerimize sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz

Hayırlısı olsun insallah benimki.plansiz gebelikti ama Allah tan gelen herşey başım.ustune aldirmam yani. Sansa erkek cikti ilk kızımın doğum tarihi 15 mayis olmasına rağmen 15 nisan da erken doğum yaptım. Çok belli olmaz yani ne zaman dogacaklarina kendileri karar veriyolar sağlıklı olsunlarda

Gemlik te acıbadem mi gittiniz genelde bende gemlikteyim ama bursaya gdyrm kliniğe

Gözünüz aydııınnnn sağlıkla gelsin :)
Ben de hep oğlum olsun isterdim ilk bebeğim kız, şimdi bu ikinci hamileliğim oğlum olucak kısmetse :) belki senin de ikinci olursa oğkuş olur ama kız bebek de bi tatlımış ki ikinciyi de kız olsa demiştim hatta :)

Ben de 77,5 hamile kaldım kızıma 75 hamile kalmıştım, 10 kilo almıştım doğumda 5 kilosu gitmişti kalan 5 kiloyu da emzirirken aşırı su içmekten 1 ay içinde vermiştim. Bakalım bunda da daha hiç kilo almadım bünye aynı devam ederse yine 10 la kapatırım, son ay çok ağırlaşıyor insan inş kontrollü gidebiliriz

Kızlar benim ilk gebeliğim ama sanırım ben bebeğimi hissediyorum çikolata yemiştim dizi izliyodum kıpırtı oldu sanki ilk farkettim sonra tekrar oldu
Gerçekten bazı doktorlar 14 haftadan sonra minik kipirtilar hissedilir diyor bende 3.gebeligim katılıyorum özellikle çikolata gibi tatlı şeylerde:)

İyi akşamlar. Bu hafta cinsiyetini öğrendik bebeğimizin kız olacakmış.
Bir şey sormak istiyorum kilo kontrolünüz be durumda hamileliğin başından itibaren kaç kilo aldınız
Mide bulantılarım hala devam ediyor ve akşamları genelde ateşim biraz çıkıp baş ağrıların oluyor

BEnim bebeğimin duruşunda da benzer bir şeyler var hep zeka testi öncesi ense kalınlığı ve burun kemiğine bakabilmesi için üç defa muayene olmaya gitmem gerekti. Bir türlü doktorun istediği pozisyonda bulamadık bebeği

Daha kilo almadım verdiğim kiloları alıp başa döndüm siz de vermişsinizdir o zaman benim 12. Haftada kusmalarım bitti

Daha kilo almadım verdiğim kiloları alıp başa döndüm siz de vermişsinizdir o zaman benim 12. Haftada kusmalarım bitti
Aslında tam tersi olmuş durumda bende üç dört kilo kadar almışım. Bulantılarım açken oluyor onu bastırmak için de sık sık bir şeyler atıştırdım. Doktorum fazla olduğunu söyledi.

1.5 kg aldım ben. Hep ekmek yedim ama yemekden bile tiksindim.

hayırlı olsun tatlım kızçendarısı başıma inşallah....Tam olarak kaç haftalıksın

Aynen sıcak yemeklere yaklaşamıyorum. Meyve sebze ve özellikle sabahları sadece simit/ekmek yiyebiliyorum.
Bende aynıyım sabah sadece poğaça öğlen tost akşam ekmek arası peynir falan bi haftadır biraz daha iyiyim en azından öğle yemeği yiyebiliyorum. D vitamini ve kansızlık çıktı ama ilaç kullanmak zorundayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…