- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #24.781
Sizce hangisi güzel kızlar
Çok güzeller ama gökçe yazan daha güzelSizce hangisi güzel kızlar
Sayfadan yanıt bekliyorum ilkini yaptıracağım işyerindeki kızlarda ilkini beğendiler:)Blackbluee1 kızımın adı inci olacak nasipse iki ismi kimseye begendiremedim. İnci sare rafa kalktı :)
Ellerine sağlık keşke ilk yaptığın İnci nin olsaydı çok güzel olmuşBuda örgü bebeğim arkadaşımın kızına hediye ettim. Kendime tekrar başladım
Elim alıştı incininki daha güzel olacak :)Ellerine sağlık keşke ilk yaptığın İnci nin olsaydı çok güzel olmuş
böyle canım baya kısa kolu insallah iç göstermez biraz ondan supheliyim
Canim hic moralin bozulmasin benim aclik 125 sonraki 260 cikti.Dr direk insilun versi diyabet hemsiresi panik yapma artik o kadar cok var ki gebelerde sonra duzeliyor dedi.gecici bir durum insaallahSelam aranızda gebelik şekeri çıkan var mı?benim 75lik yüklemede açlık 90 1.saat 196 2.saat 144 çıktı yüksek yani.doktorum diyetisyene yönlendirdi bi de parmağında ölççen dedi hergün aletle.çok moralim bozuldu
Sizce hangisi güzel kızlar
Selam aranızda gebelik şekeri çıkan var mı?benim 75lik yüklemede açlık 90 1.saat 196 2.saat 144 çıktı yüksek yani.doktorum diyetisyene yönlendirdi bi de parmağında ölççen dedi hergün aletle.çok moralim bozuldu
Ben bi de panik atakla uğraşıyodum bunca ay.bu da üstüne tuz biber oldu perişanım.zaten bebeğin çok iri dediğinden beri 3 gündür uyuyamıyodum yüklemede de çok panik oldum hemde uhkusuz gittim.stres çok etkiledi bence.ama elimde değil ki kahroluyorumBenimde 50 lik 170 çıktı yarın doktoruma gidecem insanın morali bozuluyor ama en azından çözümü var öyle düşün sıkıntısız atlatırız inş
Canım Gökçe yazan çok güzelmiş nerde yaptıracaksın bunu,fiyatı ne?Sizce hangisi güzel kızlar
Canım tansiyonun yüksek çıkmıyorsa,vücutta ödem yoksa preeklemsi düşünüp strese girme bence,değildir inşallah.en doğrusunu dr un bilir inşallah içini rahatlatacak haberler alırsın50lik yükleme 167 çıkmıştı ya ,dün araştırma Hastanesi'nde açlık tokluk kan sekerime baktılar normal çıktı şükür. Yine de 100luk yükleme yapalım dedi, büyük ihtimal onda da normal çıkar dedi. (İnşallah) ama aklıma takılan bişey oldu, idrar testinden anlayan varsa protein + pozitif çıkmıştansiyonum yüksek değil hep düşük genelde. Allah korusun preeklamsi riski var mı, bilen var mı. Doktoruma yazdım cevap vermedi henüz. Yarın da kontrol var gerçi soracam da merak işte
Ay inşallah canım ya, ben de tansiyonum düşük ona güveniyorum ama protein pozitif görünce bı afalladim. Yarın doktordan sonra yazarım neymiş ne değilmiş diye. İnşallah hep güzel haberler veririzCanım tansiyonun yüksek çıkmıyorsa,vücutta ödem yoksa preeklemsi düşünüp strese girme bence,değildir inşallah.en doğrusunu dr un bilir inşallah içini rahatlatacak haberler alırsın
Instagramda bi hesaptan canım 180 liraymış pahalı ama uzun zamandır heves ediyordum yaptıracağım :)Canım Gökçe yazan çok güzelmiş nerde yaptıracaksın bunu,fiyatı ne?
Ay inşallah canım ya, ben de tansiyonum düşük ona güveniyorum ama protein pozitif görünce bı afalladim. Yarın doktordan sonra yazarım neymiş ne değilmiş diye. İnşallah hep güzel haberler veririz
Evet pahalıymış ama detayları baya var,uğraş isteyen bişey belli.en güzeli inci nin olsun o zamanInstagramda bi hesaptan canım 180 liraymış pahalı ama uzun zamandır heves ediyordum yaptıracağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?