2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canim hic moralin bozulmasin benim aclik 125 sonraki 260 cikti.Dr direk insilun versi diyabet hemsiresi panik yapma artik o kadar cok var ki gebelerde sonra duzeliyor dedi.gecici bir durum insaallah

Benimde 50 lik 170 çıktı yarın doktoruma gidecem insanın morali bozuluyor ama en azından çözümü var öyle düşün sıkıntısız atlatırız inş

Sekeri yüksek cikan arkadaslar hiç üzülmeyin zaten tedbir almak için yapıyoruz bu testi.okadar şeker tüketmeyiz dikkat ederiz yediklerimize.dermansiz dert vermesin Allah.gerisi hallolur.sira bizde haftaya saliyaptiracagiz.ben çıkar diye düşünüyorum keşke cikmasin ama ona göre önlemimi alırım.simdi dikkat ediyorum fakat kaçamaklar yapıyorum ozaman kaçamaklar rafa kalkar.

Benimde 50 lik 170 çıktı yarın doktoruma gidecem insanın morali bozuluyor ama en azından çözümü var öyle düşün sıkıntısız atlatırız inş
Ben bi de panik atakla uğraşıyodum bunca ay.bu da üstüne tuz biber oldu perişanım.zaten bebeğin çok iri dediğinden beri 3 gündür uyuyamıyodum yüklemede de çok panik oldum hemde uhkusuz gittim.stres çok etkiledi bence.ama elimde değil ki kahroluyorum

50lik yükleme 167 çıkmıştı ya ,dün araştırma Hastanesi'nde açlık tokluk kan sekerime baktılar normal çıktı şükür. Yine de 100luk yükleme yapalım dedi, büyük ihtimal onda da normal çıkar dedi. (İnşallah) ama aklıma takılan bişey oldu, idrar testinden anlayan varsa protein + pozitif çıkmış tansiyonum yüksek değil hep düşük genelde. Allah korusun preeklamsi riski var mı, bilen var mı. Doktoruma yazdım cevap vermedi henüz. Yarın da kontrol var gerçi soracam da merak işte

Canım tansiyonun yüksek çıkmıyorsa,vücutta ödem yoksa preeklemsi düşünüp strese girme bence,değildir inşallah.en doğrusunu dr un bilir inşallah içini rahatlatacak haberler alırsın

Bende bugün sağlık ocağına gittim sonuçları m iyi çıktı şeker testim. doktor başka bişey gerek yok dedi çok şükür
Sağlık ocağındaki doktorum da ebe hanımda cokkk iyi yaa sağolsun kar ve dün hiç bekletmeden yaptılar.ebe bayan sürekli sordu yonlendirdi.ordan çıktım kızımı okul çıkışında almıştım.avmye götürdüm sakın oluyor hafta içi evime çok yakın orda birseyler yedik ve oyun parkında oynattim bir kızma bir bana bluz aldım defactodan 5 TL ikisine 10 TL verdim:)) ucuz şeyler almayı çok seviyorum hemde çok guzeller

Canım tansiyonun yüksek çıkmıyorsa,vücutta ödem yoksa preeklemsi düşünüp strese girme bence,değildir inşallah.en doğrusunu dr un bilir inşallah içini rahatlatacak haberler alırsın
Ay inşallah canım ya, ben de tansiyonum düşük ona güveniyorum ama protein pozitif görünce bı afalladim. Yarın doktordan sonra yazarım neymiş ne değilmiş diye. İnşallah hep güzel haberler veririz

Ay inşallah canım ya, ben de tansiyonum düşük ona güveniyorum ama protein pozitif görünce bı afalladim. Yarın doktordan sonra yazarım neymiş ne değilmiş diye. İnşallah hep güzel haberler veririz

Yaz canım mutlaka . sağlıkla ve zamanında kucağımıza alalım bebişlerimizi tüm topic sakinleri inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…