2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar siz ne kadar zamanda bir doktorunuza gidiyorsunuz.benim uc hafta oldu.yarin gidesim var hem gribim bebisimi merak ediyorum nasil diye hem de ozledim kac gr oldu acaba her sey yolunda mi merak ediyrm ama esim sık gidiyoruz diyor.siz ne kadar surede bir gidiyorsunz uc hafta az mi sizce de bana zor gecti zaman:))

Beni doktorum muayaneye gittigimde mesela 4 hafta sonra gel diyo. Belli bi suredir 4 haftada bir gidiyorum ben canim

Ben geçen ayın 15inde gitmistim, Martin 15inde gel dedi, ben o kadar dayanamam dedim :) o zaman 6sinda gel dedi, gidemedim o zaman 10unda gidecem. Yani 3 haftada olsa erken olmamış olacaktı

Doktorum beni üç hafta da bi çağırıyor.az değil bence

Ayda 1 randevu veriyor. Ama ben bu zamana kadar hep çift doktor devam ettim 15 günde 1 oldu. Daha aza düştüğü bile olmuştur

Başından beri aynı dr a gidiyorum ve benim doktorum 1 ay sonra gelin diye tembih ediyo. Eşim baZen daha erken gelsek olmazmı diyo. Dr hayır 1ay sonra diyo ısrarla. Bizde ayda 1 gidiyoruz. Ama dr un bu davranışı biraz hoşuma gidiyo. Demekki paragöz değil diyorum çünkü önceki gebeliğimde sırf hastane para kazansın diye gereksiz tahlil isteyen, 2-3 haftada 1 kontrole çağaran ve sezaryen yapmak isteyen dr lar gördüm. Benimki öyle değil cok şükür

Beni doktorum muayaneye gittigimde mesela 4 hafta sonra gel diyo. Belli bi suredir 4 haftada bir gidiyorum ben canim

Ben geçen ayın 15inde gitmistim, Martin 15inde gel dedi, ben o kadar dayanamam dedim :) o zaman 6sinda gel dedi, gidemedim o zaman 10unda gidecem. Yani 3 haftada olsa erken olmamış olacaktı

Doktorum beni üç hafta da bi çağırıyor.az değil bence

Ayda 1 randevu veriyor. Ama ben bu zamana kadar hep çift doktor devam ettim 15 günde 1 oldu. Daha aza düştüğü bile olmuştur

Oh icim rahatladisagolun kizlar bekle beni kizim geliyoruum

Benide doktorum kontrol muayenesinden iki hafta sonrasına çağırıyor.. En son detaylıdan da iki hafta sonra gel dedi, gitmedim.. Baya ara verdim.. En son 2 şubatta gitmiştim.. Bu haftada gidemedim, haftaya kaldı.. İnşallah bir sıkıntı yoktur..
Tabi birde devlet hastanesine gidiyorum, oda ayda bir gel diyor.. Ondada detaylı randevum ayın 21indeydi.. Birazda ona güvenip gitmedim galiba..

selammm. kızlar çok enerjik bir şekilde selaammmmm demiş bulundum ama çok üzgünüm. bugün dahiliye uzmanına göründüm. ama mesai bitimiydi ayak üstü testime baktı ve pazartesi gitmemi istedi tekrar. zira şekerim çok yüksekmiş. 2 haftalık diyet programı ve şeker ölçüm cihazı alacakmışım. diyete uyup düzenli kontrol edecekmişim şekerimi.
ve 2 hafta sonunda şeker düşmezse insüline başlayacakmışım.

Doktorum cevap vermiş şimdi,önemli değil korkma demiş :) Rahatladim valla

Ne kadar sık cagiriyormus ozeldeki dr un.ama sen cok ara vermissin hakkaten ben olsam catlamistim bi ayi gecmis

Ne kadar sık cagiriyormus ozeldeki dr un.ama sen cok ara vermissin hakkaten ben olsam catlamistim bi ayi gecmis
Aynen yaa.. İlk haftalarda bu kadar sık normal değildi.. Bundan sonrası için belki normaldir.. Valla her gittiğimde stres, sıkıntı.. 2 hafta sonra randevu var ne olacak? Kontrol muayenesi var ne Olacak? Şimdi kendi kendime herşey iyi, herşey mükemmel, birşey yok diyorum.. Tabi uzun oldu, gitmeliyim..

Valla ben emzik aldım.. Tecrübesiizm, kullanılmalı mı kullanılmamalı mı bilmiyorum.
Krem olarak lansinoh, şampuan olarak dalinin setini, pişik kremi olarak sudocrem (dalin setinde de vardı), bebek bezi olarakta prima ve huggies aldım.. Umarım ucuz olanı sever..

Ben üç hafta da bi gidiyorum herzaman dr oyle diyor

Ben evigen kapsül e vitamini aldim gogus için doguma 1 ay kala başlıycam göğüs ucu aldim emzirmek için kızımda da rahat etmiştim bez ise prima yeni doğan göbek oyunculu aldim ıslak mendil uni aldim bikactane dahada alirim set olarak nivea aldim kullandım çünkü önceden memnundum sebamette ekledim pişik için ise tek geçerim sudo krem tek markadır

Sudo krem nasıl bir ürün onu duymadim

Emzikte damaklı aldim iki tane ilk başta veririm bu 3 bebeğim hep yaptiklarim bunlardı emzik olmadan olmaz en az 6 ay kullanıp birdende kesmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…