2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Dikisler dusmeden acisi mi gecti bnimki hala agriyor 1 haftalik olduk bugun.Bn hic bakmadm dikislerime korkuyorm bakmaya

Ben cekilen fotoları beğenmedim fotoğrafçı tuttuğumada pişman oldum açıkçası. 1000 liralık bişey yok ortada. Hasta bakıcı fotoğraf cekti bize cok beğendik. Fotoğrafçıdan güzel. Bilseydik para vermezdik

Kizlar bugun tam 1 haftalik olduk.Bu sabah saglik ocaginda 2.topuk kanimz alindu.12 temmuzda asi gunumuz.Cok sukur kilo almis oglusum sutum yariyor demekki.Bn kendimi tarttim 55 ciktim.dogum dan sonra tam 6 kilo vermisim.Artik yuzum ellerim ayaklarim şiş degil yumusacik Özlemisim bu halimi dikislerimde iyilestimi tamamdir
Sizde ne var ne yok Bebisler nasil.Bnimki misil misil uyuyor

Bende aklımda kalmasın diye dvd olan paketi alıp durumum düzelince dışardan albüm bastıracağım sanırım

Merhaba hanimlar, ben aktif olarak sizi takip ettim fakat hic firsatim olmadi yazmaya. Verilen dogum tarihi yarin 15 haziran 2018, oglum olacak.. ben sali gununden beri sancilaniyorum, yurtdisinda yasiyorum, uc gundur uyuyamiyorum surekli 10 dakikada , 9 dakikada veya 6-7 dakikada bir geliyor sancilar, nefesim kesiliyor resmen... øyle bi aciyorki dermanim kalmadi artik.. dun gittik kontrole hastaneye, 2 cm acilma var deyip agri kesici haplari elime tutusturup gonderdiler.. sancilarin 3 dakikada bir geldiginde gel dediler... ama halen cok siddetli sanci cekiyorum fakat en kisa sure 6 dakikada bazen 5 dakikada bir geliyor sonra tekrar 10 dakikda bir.... Turkiyede olsam eminim coktan almislardi beni hastaneye.. size sorumda su ki napmaliyim ben dayanamiyorum ruh gibi oldum ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ne yuruyebiliyorum sancilar varken... uyuyum diyorum ama tam dalacakken sanci giriyor... hic bøyle gunlerce sanci ceken oldumu aranizda, dayanilmaz hale geldi artik.. aci esigim yuksek olmasina ragmen bagiracak hale geldim agliyorum resmen artik sinirlerim bozuldu

Allah kolayliqini wersin canim insallah emer cok zor olcak bende yasiycam bunu galba. ama uzulme elbet acikinca emecek uzulme yeterki.

Çok sevindim cnm sizin adınıza çok geçmiş olsun ...senide insallah zamanla tutar benim ilk oğlum tutmamışti makineyle sıkıp veriyodum gerçekten zor oluyor insallah seninki tutar
Çok teşekkürler. Tosbiğimizle beraber evdeyiz ve eve gelince mucize olmuşçasına emmeye başladı. Memeyi iyi kavrayamadığından ve memeden biberondaki gibi süt gelmediğinden ilk dakikalar çok sinirleniyor ama sonra emiyor çok şükür. Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın. Ayrı olanları kavuştursun inşallah.

Normal Doğum yapan anneler
Sancı geldiği zaman ve Doğumda ıkınma sırasında nasıl nefes almamız gerek?

Artık son günlerim benim de stres oldum iyice ya nefes alamazsam ıkınamazsam diye :)

Selam kızlar nasılsınız bakalım, Bugün çok fazla bakamadım sayfalara malum yarın bayram , kimsemiz gelip gitmesede kendimize bişeyler yaptım valla mutfaktan çıkamadım :) felaket yorgundum önceleri ama bugün acayip bir enerjim var acaba dedim Dogum öncesi enerjisi mi Bugün doğum yapan var mı ? Geçmişe bakamadım daha

Nasıl bakicaksin ki canım bende bakmadım. Ağrımıyor benim de 13 gunluk olduk seninki de 1 haftaya geçer
Aynayla diyeceğimAma bakmayın kızlar daha yeni ve biraz uzulebilirsiniz o taze şiş ve dikişli haline. Bir kaç ay sonra tamamen normal görünüyor ddikiş falan belli olmuyor.

aglamaya musait bi yapimda yok canim hersey ust uste geldi ona yoryom bide icime attigimdan ama toparliycam insallah
Simdi aklima geldi. Ben de kendi kendime sinir küpü oldum. Sanci cekerken eşimle annem yanimdaydi benim de. Ben agri çektikçe güldüler kendi kendilerine. Saçmalayıp güldürmeye çalıştılar guya. Benim canimdan can gidiyor. Bunlar sacma sapan benim "kafami dagitmaya" çalışıyorlarmis. Soyledigimde böyle diyorlar. Sen de demek ki stres yaşamışın. Böyle durumlarda kimse yanında olmayacak

Allah yardimcin olsun canimm. Valla okuyunca üzüldüm. Gunlerce aci cekmek de ayri bir sey olsa gerek. Yurtdışında olmasan burdan olsan evet bence de doğum yapmistin. Allah inşallah saglikla hemen kurtarsin

Normal Doğum yapan anneler
Sancı geldiği zaman ve Doğumda ıkınma sırasında nasıl nefes almamız gerek?

Artık son günlerim benim de stres oldum iyice ya nefes alamazsam ıkınamazsam diye :)
Derin derin burnundan nefes alip ver. Insirah suresini ogrenmediysen ogren bol bol oku. Sancida bagirmak yerine nefes alip vermek daha etkili

Aynayla diyeceğimAma bakmayın kızlar daha yeni ve biraz uzulebilirsiniz o taze şiş ve dikişli haline. Bir kaç ay sonra tamamen normal görünüyor ddikiş falan belli olmuyor.
Benim de aklıma geldi ama bakarsam şimdi ne durumda olduğunu görürüm o zaman psikolojik olarak acır diye bakmadım. Bir yanım da baksam mi diyor ama bakmayacağım

Benim de kendi sancım vardı yaklaşık 18 saat çektim açılmam 3 cm yi geçmedi. O yüzden suni sancıyla desteklediler

Benim de aklıma geldi ama bakarsam şimdi ne durumda olduğunu görürüm o zaman psikolojik olarak acır diye bakmadım. Bir yanım da baksam mi diyor ama bakmayacağım
Bakma canım daha çok yeni, 40 in çıktığında bak . Ben ilkinde dayanamayıp Eve gelince baktım :))) üzülmüştüm o zaman çok. Bu sefer olursa bakmam :))

Bakma canım daha çok yeni, 40 in çıktığında bak . Ben ilkinde dayanamayıp Eve gelince baktım :))) üzülmüştüm o zaman çok. Bu sefer olursa bakmam :))
40 im çıkınca bakarsam gecmemis olursa bu sefer de orayı öyle gördügümde eşimle anlaşmazlık çıkabilir adam 40 tan geri sayım yapıyor zaten tedirginim

Sizin dikişlerinize bakmamak gibi bi şansınız var. Bizim oda yok. Her duştan sonra gözüme çarpıyo hatta arada yanma oluyo oturduğum yerden açıp bakıyorum hemen içim bi kötü oluyo. Alışamadım daha. Dr Zamanla küçülecek dedi kesi yeri. Bekliyorum bende.Yakında cebimde cetvelle gezebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…