2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kıskanıyorlar cnm benim kiz 18 yaşında o bile tuhaflasti allah sabır versin bize

Bende mi bir şey var çocukta mi bilmiyorum. Okudum genelde tipatip aynı sorunlar. Emiyor sonra uyuyakaliyor gazını çıkarttiriyorum. Yerine besige koyuyorum. Gozler acikkkk. Kendi dalsin diyorum yok yirtarcasina ağlıyor. Sonra kucaga alıyorum. Yine emmek istiyor. Gün boyu bu heppp boyle devam ediyor. Afedersiniz evi bir sey götürüyor. Evin işini yapamıyorum. Bir uyuyayim deyip de uyuyamıyorum. Sürekli emme, gaz, ağlama. Uyku yokk. Kucağa alıştirdığımi söylüyorlar. Cidden öyle benim kokumu istiyor. Ama ne yapayım cocugu agladiginda al oyle bir sey yok diye okudum. Hata mi yaptim bilmiyorum

Emmen bebekler oyle cnm sık acıkıyor kucak istiyor gaz için sap damla öneririm dr verdi günde 4 kez 8 damla rahatlatıyor benim sutum yok bir ay emdi mama takviyeli şimdi tamamen mama içiyor üzüntü sıkıntı süt kalmadi emzige alıştır oyalıyor benimki biraz alıştı ikinci ayda artık bebek kendine geliyor uykuları az oluyor böyle buyuycekler

Aynen canım bende sabah, akşam süreyim dedim.. Anlıkta olsa rahatlatıyor..

A aeengineer 2 gündür senin bebeğinin içindende cadı çıktımı 22 haziran doğum tarihi için büyüme atağı dönemiymiş 6 gün sonra 27 sinde normale döneceklermiş yani inşallah
Aaa valla öyle.. Zaten ağlıyordu ama ekstra bağırmaya başladı çocuk.. Bende ne oldu diyordum.. Ay 27 sine kadar sürmez inşallah.. Ataklar ne uzunmuş öyle..

Kıskanıyorlar cnm benim kiz 18 yaşında o bile tuhaflasti allah sabır versin bize
Amin canım, valla senin de üç tane birde eşinin ailesi, Allah ekstra sabır versin.. Sen takma kafana, herşey geçecek.

Valla aynı şeyleri yaşıyoruz, uyku filan yok.. Bacaklarımda yürüyecek derman hissetmiyorum..
Alıştırma işini bende kendime sordum canım.. Ama alıştırmadık yaa.. Onlar yenidogan bebek.. Emmek istiyor, bizi istiyor, altını kirletiyor, gazı oluyor.. Bunlara ağlıyor.. Mecbur bizde, aaa kucağa alışmasın diye bırakacak değiliz.. Zaten bebeklere alışkanlıklar 3. Aydan sonra kazandırılmış.. Uzmanlar yenidogan bebeğin size ihtiyacı var, bırakın kucağınızda uyusun diyorlar..

Emzigi almadi kii diliyle itiyor. Iyi olurdu da

Sonrasinda uyku düzenini nasil olusturucam. Hic bilmiyorum ama

Sonrasinda uyku düzenini nasil olusturucam. Hic bilmiyorum ama
İnstagram da bebekveuyku ve baldananne siteleri var canım, sinem hanım diye bir uyku eğitmeni var, takip et bir istersen.. Benim de ilk bebek, umarım güzel yetiştiririz.. Bu arada benimkide emziği itiyor.. Ben yoksam süt bırakıyorum eve, biberonu bile zorlayarak alıyor, aç olmasına rağmen..

Kizllar meraba bisi sorcam size ben calisiyorum 6 aylikken falan bir aylik rapor alsam sonra 32de analik raporunu alsam odeme yaparlarmi bilginiz varmi 32ye kadar kesin calismammi gerekiyo oncesinde raporlu yada ucretsiz izinli olsam bisi degisirmi bilginiz varsa lutfen yardimci olurmusunuz

Aynı durum bendede var.. emerken uyuya kalıp doymuyor yatırdığım an uyaniyo kucağa çok alıştırdı saolsun annemler napicam ya? Var mı çözümü kuçağı unutturmanin

Dinlendirici uyku müziği ile uyuyor ben yapıyorum yutupta var cnm

Benim hayatım zor ama bebeğime odaklandim o bana iyi geldi sukur stres ten sutum gtti içim açıyor

Uyursa uyuyunca yapıyorum ama bazen gündüz hiç uyumuyor wc ye gitmek için bıraktım göz yaşları sel olmuştu çok zormuş gerçekten

İlk defa 90 cc vermiştim tek seferde bir kez çok bağırınca 120 verdim. Dün ve bugün uzun uyudu. Annem birsey olmaz diyor ama ben korkuyorum. Yarın doktoruna sorayım. Bizimde yarın 30 gün olacak
Canım ben mama vermiyorum ama uzun süre uyumayınca yorgun düşüp beş saat uyuduğu oluyor bence normaldir mama daha tok tutuyor . Hem her bebek farklıdır kiminin az uyuyabilir her koşulda

Anne sütü alan bebeklerde yeşil kaka normalmiş çok beslenince de oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…