- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #40.021
Kıskanıyorlar cnm benim kiz 18 yaşında o bile tuhaflasti allah sabır versin bizeCanım Allah yardımcın olsun.. İki, üç çocuğu olanlara ve yalnız mücadele edenlere hayranım.. Benim tek bebek, annem evde her işi yapıp, bebeğe de bakıyor ona rağmen kendimde değilim.. İnşallah düzelir oğlun ki ablamda yaşamıştı bu durumu.. Onun ilki kızdı.. Kardeşi olduktan sonra, konuşmayı bırakıp ıngaa diye ağlamaya, yemek yemek yerine emzik emmeye, altına bez bağlatmaya başlamıştı.. Zor zamanlar cidden, ablam da lohusa iken çok üzülmüştü.. Ama geçti canım, çok sürmedi.. İnşallah sizin daha kısa sürer.. Babası alsın çıkarsın biraz.. Bebeğin işlerini yaparken yardım alın diyeceğim, onları yapıyorsunuzdur zaten siz.. Allah kolaylık versin inşallah
Emmen bebekler oyle cnm sık acıkıyor kucak istiyor gaz için sap damla öneririm dr verdi günde 4 kez 8 damla rahatlatıyor benim sutum yok bir ay emdi mama takviyeli şimdi tamamen mama içiyor üzüntü sıkıntı süt kalmadi emzige alıştır oyalıyor benimki biraz alıştı ikinci ayda artık bebek kendine geliyor uykuları az oluyor böyle buyuyceklerBende mi bir şey var çocukta mi bilmiyorum. Okudum genelde tipatip aynı sorunlar. Emiyor sonra uyuyakaliyor gazını çıkarttiriyorum. Yerine besige koyuyorum. Gozler acikkkk. Kendi dalsin diyorum yok yirtarcasina ağlıyor. Sonra kucaga alıyorum. Yine emmek istiyor. Gün boyu bu heppp boyle devam ediyor. Afedersiniz evi bir sey götürüyor. Evin işini yapamıyorum. Bir uyuyayim deyip de uyuyamıyorum. Sürekli emme, gaz, ağlama. Uyku yokk. Kucağa alıştirdığımi söylüyorlar. Cidden öyle benim kokumu istiyor. Ama ne yapayım cocugu agladiginda al oyle bir sey yok diye okudum. Hata mi yaptim bilmiyorum
Aynen canım bende sabah, akşam süreyim dedim.. Anlıkta olsa rahatlatıyor..Ben günde iki kere kullanıyorum ama kaç kere kullanmak gerek fikrim yok sadece ağır Bi yağ olduğu için çok kullanmamak gerek diyorlar . Siz de çok kullanmayın bence o yüzden iki kere yeterli diye düşünüyorum
Aaa valla öyle.. Zaten ağlıyordu ama ekstra bağırmaya başladı çocuk.. Bende ne oldu diyordum.. Ay 27 sine kadar sürmez inşallah.. Ataklar ne uzunmuş öyle..A aeengineer 2 gündür senin bebeğinin içindende cadı çıktımı22 haziran doğum tarihi için büyüme atağı dönemiymiş 6 gün sonra 27 sinde normale döneceklermiş yani inşallah
Amin canım, valla senin de üç tane birde eşinin ailesi, Allah ekstra sabır versin.. Sen takma kafana, herşey geçecek.Kıskanıyorlar cnm benim kiz 18 yaşında o bile tuhaflasti allah sabır versin bize
Valla aynı şeyleri yaşıyoruz, uyku filan yok.. Bacaklarımda yürüyecek derman hissetmiyorum..Bende mi bir şey var çocukta mi bilmiyorum. Okudum genelde tipatip aynı sorunlar. Emiyor sonra uyuyakaliyor gazını çıkarttiriyorum. Yerine besige koyuyorum. Gozler acikkkk. Kendi dalsin diyorum yok yirtarcasina ağlıyor. Sonra kucaga alıyorum. Yine emmek istiyor. Gün boyu bu heppp boyle devam ediyor. Afedersiniz evi bir sey götürüyor. Evin işini yapamıyorum. Bir uyuyayim deyip de uyuyamıyorum. Sürekli emme, gaz, ağlama. Uyku yokk. Kucağa alıştirdığımi söylüyorlar. Cidden öyle benim kokumu istiyor. Ama ne yapayım cocugu agladiginda al oyle bir sey yok diye okudum. Hata mi yaptim bilmiyorum
Emzigi almadi kii diliyle itiyor. Iyi olurdu daEmmen bebekler oyle cnm sık acıkıyor kucak istiyor gaz için sap damla öneririm dr verdi günde 4 kez 8 damla rahatlatıyor benim sutum yok bir ay emdi mama takviyeli şimdi tamamen mama içiyor üzüntü sıkıntı süt kalmadi emzige alıştır oyalıyor benimki biraz alıştı ikinci ayda artık bebek kendine geliyor uykuları az oluyor böyle buyuycekler
Sonrasinda uyku düzenini nasil olusturucam. Hic bilmiyorum amaAynen canım bende sabah, akşam süreyim dedim.. Anlıkta olsa rahatlatıyor..
Aaa valla öyle.. Zaten ağlıyordu ama ekstra bağırmaya başladı çocuk.. Bende ne oldu diyordum.. Ay 27 sine kadar sürmez inşallah.. Ataklar ne uzunmuş öyle..
Amin canım, valla senin de üç tane birde eşinin ailesi, Allah ekstra sabır versin.. Sen takma kafana, herşey geçecek.
Valla aynı şeyleri yaşıyoruz, uyku filan yok.. Bacaklarımda yürüyecek derman hissetmiyorum..
Alıştırma işini bende kendime sordum canım.. Ama alıştırmadık yaa.. Onlar yenidogan bebek.. Emmek istiyor, bizi istiyor, altını kirletiyor, gazı oluyor.. Bunlara ağlıyor.. Mecbur bizde, aaa kucağa alışmasın diye bırakacak değiliz.. Zaten bebeklere alışkanlıklar 3. Aydan sonra kazandırılmış.. Uzmanlar yenidogan bebeğin size ihtiyacı var, bırakın kucağınızda uyusun diyorlar..
İnstagram da bebekveuyku ve baldananne siteleri var canım, sinem hanım diye bir uyku eğitmeni var, takip et bir istersen.. Benim de ilk bebek, umarım güzel yetiştiririz.. Bu arada benimkide emziği itiyor.. Ben yoksam süt bırakıyorum eve, biberonu bile zorlayarak alıyor, aç olmasına rağmen..Sonrasinda uyku düzenini nasil olusturucam. Hic bilmiyorum ama
Bende mi bir şey var çocukta mi bilmiyorum. Okudum genelde tipatip aynı sorunlar. Emiyor sonra uyuyakaliyor gazını çıkarttiriyorum. Yerine besige koyuyorum. Gozler acikkkk. Kendi dalsin diyorum yok yirtarcasina ağlıyor. Sonra kucaga alıyorum. Yine emmek istiyor. Gün boyu bu heppp boyle devam ediyor. Afedersiniz evi bir sey götürüyor. Evin işini yapamıyorum. Bir uyuyayim deyip de uyuyamıyorum. Sürekli emme, gaz, ağlama. Uyku yokk. Kucağa alıştirdığımi söylüyorlar. Cidden öyle benim kokumu istiyor. Ama ne yapayım cocugu agladiginda al oyle bir sey yok diye okudum. Hata mi yaptim bilmiyorum[/QUOTE
Aynı durum bendede var.. emerken uyuya kalıp doymuyor yatırdığım an uyaniyo kucağa çok alıştırdı saolsun annemler napicam ya? Var mı çözümü kuçağı unutturmaninBende mi bir şey var çocukta mi bilmiyorum. Okudum genelde tipatip aynı sorunlar. Emiyor sonra uyuyakaliyor gazını çıkarttiriyorum. Yerine besige koyuyorum. Gozler acikkkk. Kendi dalsin diyorum yok yirtarcasina ağlıyor. Sonra kucaga alıyorum. Yine emmek istiyor. Gün boyu bu heppp boyle devam ediyor. Afedersiniz evi bir sey götürüyor. Evin işini yapamıyorum. Bir uyuyayim deyip de uyuyamıyorum. Sürekli emme, gaz, ağlama. Uyku yokk. Kucağa alıştirdığımi söylüyorlar. Cidden öyle benim kokumu istiyor. Ama ne yapayım cocugu agladiginda al oyle bir sey yok diye okudum. Hata mi yaptim bilmiyorum
Çok az pekmez sur cnm ucundan hemen alışır bizde öyle yaptik aliyor simdiEmzigi almadi kii diliyle itiyor. Iyi olurdu da
Dinlendirici uyku müziği ile uyuyor ben yapıyorum yutupta var cnmİnstagram da bebekveuyku ve baldananne siteleri var canım, sinem hanım diye bir uyku eğitmeni var, takip et bir istersen.. Benim de ilk bebek, umarım güzel yetiştiririz.. Bu arada benimkide emziği itiyor.. Ben yoksam süt bırakıyorum eve, biberonu bile zorlayarak alıyor, aç olmasına rağmen..
Benim hayatım zor ama bebeğime odaklandim o bana iyi geldi sukur stres ten sutum gtti içim açıyorAynen canım bende sabah, akşam süreyim dedim.. Anlıkta olsa rahatlatıyor..
Aaa valla öyle.. Zaten ağlıyordu ama ekstra bağırmaya başladı çocuk.. Bende ne oldu diyordum.. Ay 27 sine kadar sürmez inşallah.. Ataklar ne uzunmuş öyle..
Amin canım, valla senin de üç tane birde eşinin ailesi, Allah ekstra sabır versin.. Sen takma kafana, herşey geçecek.
Valla aynı şeyleri yaşıyoruz, uyku filan yok.. Bacaklarımda yürüyecek derman hissetmiyorum..
Alıştırma işini bende kendime sordum canım.. Ama alıştırmadık yaa.. Onlar yenidogan bebek.. Emmek istiyor, bizi istiyor, altını kirletiyor, gazı oluyor.. Bunlara ağlıyor.. Mecbur bizde, aaa kucağa alışmasın diye bırakacak değiliz.. Zaten bebeklere alışkanlıklar 3. Aydan sonra kazandırılmış.. Uzmanlar yenidogan bebeğin size ihtiyacı var, bırakın kucağınızda uyusun diyorlar..
Doktorum normalde 20 gün sürüyor ama 60 gün surende var dedi. Kuzenimin 90 gün surmus :/Benimde ayni 40.gun bugün tam ama lekelneme var hala nasıl geçecek bitecek anlamıyorum diğer doğumunda çok kısa surmustu
Teşekkür ederim :)Evet canım erken daha, zaten emerken uyuyorlar genelde, ben sadece emzirirken dinletiyorum yada abimizin bağırış seslerini bastirsin diye açıyorum hafif :) a 3 aydan sonra farkına varirlar iyice
Uyursa uyuyunca yapıyorum ama bazen gündüz hiç uyumuyor wc ye gitmek için bıraktım göz yaşları sel olmuştuKızlar işleri nasıl yapıyorsunuz bgn ilk kez yalnız kaldım ben bittim bgn öğlen kahvaltıyı onda da çikolatalı ekmeği zor yedim siz nasıl yapıyorsunuz bgn ağladım resmen emzirirken sinirlerim bozuldu tam yatırıyorum wc gitçem ağlamaya başlıyor annelik cidden çok zormuş
Değişiyor bazen bir iki bazen beşi buluyor kıvamı sulu yumuşakAnne sütü alan bebekleriniz günde kaç kere kaka yapıyor kizkar ve kıvamı nasıl
Teşekkürler canım benim bebegimde baya sıvı kivamda ve sık yapmaya basladi bende merak ettim..Değişiyor bazen bir iki bazen beşi buluyor kıvamı sulu yumuşak
Canım ben mama vermiyorum ama uzun süre uyumayınca yorgun düşüp beş saat uyuduğu oluyor bence normaldir mama daha tok tutuyor . Hem her bebek farklıdır kiminin az uyuyabilir her koşuldaİlk defa 90 cc vermiştim tek seferde bir kez çok bağırınca 120 verdim. Dün ve bugün uzun uyudu. Annem birsey olmaz diyor ama ben korkuyorum. Yarın doktoruna sorayım. Bizimde yarın 30 gün olacak
Anne sütü alan bebeklerde yeşil kaka normalmiş çok beslenince de oluyormuşKüçük küçük 3 kere yapıyor sarı minik su damlası gb katılımlar var. Ama Anne sütü alan bebekler 10 gün kaka yapmasa da olur kabızlık olduğu anlamına gelmiyor. Sadece çişle de atabilir yani .
İki gündür yeşil oldu yavrumu üşüttüm mü ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?