- 18 Ekim 2013
- 472
- 310
- 123
- 35
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #40.601
taabii oyleyapiyorumda baska haziran anneleri cikiyor takvim gibi bisey var.kahve fincanlai avatar cikmiyorArama yerine 2018 haziran anneleri yazacaksın canım. Kapak Resimde kahve var
Ateslendi mı, en çok ondan korkuyorum. İnşallah ateşi cikmazBizde salı günü 2 aylık aşımızı olduk 1 koldan 2 tane bacaktan ama rotavirüs yapılmadı 3.ay yapılcakmış
2 ve 4. Aylarda da yapılıyor ya da 3. Ve 5.aylardarota virus 3.ayda yapiluyordu
Ben ateş düşürücü vermedim, çıkarsa verecek bakalim inşallah cikmazBiz de dün olduk aynılarını. Aşıdan yarım saat önce ateş düşürücü ağrı kesici surup verdirdiler. Ateşi çıkarsa 4 saat sonra birdaha ver dediler çok şükür ateş olmadi ama ağrısı oldu galiba huysuzlandı araliklarla
Çok ağlamadi ama şimdi huzursuzlandi biraz bugünü bı atlatsam :) Darısı da size olsunBende 4 kez verilebilir diye okumuştum.. Aynen canım etkili imiş, kk da da baya yorum vardı hakkında, Amerika olayını duyunca üzülmüştüm.. Geçenlerde araştırmıştım hatta ama güvenememiştim sitelere.. Orjinal mi değil mi, sahte mama satanları bile gördük haberlerde. Sende amerikadan akraba getirdi filan yazarsın sanmıştım :)
Ayy, hayırlı olsun canım.. İnşallah sıkıntı olmaz. Çok ağladı mı? Benimki 1. Ayda bile baya ağladı. Hiç dayanamıyorum
Sizin nasıl geçti canım? Çok ağladı mı bebeğin? Ben çok korkuyorum 2. Ay aşısından.
Ben hemşiremize sordum, 2.ay gelmeden ateş düşürücü vereyim mi diye. Ateşi çıkmadan vermiyoruz Vs dedi.. Bende korkuyorum ya ateş yaparsa diye..
Bu arada nerelerdesin canım? Ağrıların geçti mi? Alıştınız mı?
Benimki de bazen iki gün yapmadığı oluyor, sadece anne sütü veriyorum ben de. Yapar annesi,herşeyi yapmışsın. Bı de Ayşe Öner gaz masajı var. İlk hareket ince bağırsak için kaka yapması için. Ben bı kere onla yaptırmıştım :)Kızlar benim kız iki gündür kaka yapmadı , Neden oldu böyle bi anda anlamıyorum. Baya baya gaz çıkartıyor alttan ve üstten yani gaz cikarmada sıkıntı yok ama neden kaka yapması kesildi ki ?ara ara ağlıyor . Bu arada sadece anne sütü alıyor gün içinde. Ne yapabilirim, bekleyeyim mi yoksa yapabileceğim birşey var mı? Zeytinyağlı kulak çubuğu ile hafif uyardım ama fayda etmedi
Merhaba arkadaşlar, bebekleriniz gündüz kac saat gece kaç saat uyuyor, uyku problemi başladı bizde
canim sadece anne sutu alan bebisler 10 gun kaka yapmasa normal karsilaniyo doktor tarafindan ben sordum. korkma yaniKızlar benim kız iki gündür kaka yapmadı , Neden oldu böyle bi anda anlamıyorum. Baya baya gaz çıkartıyor alttan ve üstten yani gaz cikarmada sıkıntı yok ama neden kaka yapması kesildi ki ?ara ara ağlıyor . Bu arada sadece anne sütü alıyor gün içinde. Ne yapabilirim, bekleyeyim mi yoksa yapabileceğim birşey var mı? Zeytinyağlı kulak çubuğu ile hafif uyardım ama fayda etmedi
Sağol canım rahatladım, Çünkü gaz çıkarıyor alttan ama kaka yapmayınca tedirgin oldum. Bir anda oldu iki gün önce yapıyordu günde iki üç kez.canim sadece anne sutu alan bebisler 10 gun kaka yapmasa normal karsilaniyo doktor tarafindan ben sordum. korkma yani
Facede Burdaki grupta olan bir arkadaşınız varsa sizi ekleyebilir. Adınızi mesaj atarsanız bende ekleyebilirim. Bugün çok kişi ekledim aralarında değildiniz galiba.taabii oyleyapiyorumda baska haziran anneleri cikiyor takvim gibi bisey var.kahve fincanlai avatar cikmiyor
İlk oğlumda öyleydi inad edip calpol vermemiştim annemle babamda kırmıştı. Vermeme nedenim ateşi yoktu ama meğer ağrısı varmış. Bi çay kaşığı verdim rahatlama oluştu. Size hemşire onernedi mi bişeySelam kizlar bzde bugun 2.ay aşimizi olduk . Cok agladi kizim ve suanda ara ara birden cigligi basiyor.insallah atesi cikmaz diye dua ediyorum.
Al benden de o kadar özellikle sabah 5 9 arasıUyumuyorlar yaaa.. Sürekli ıkınıyor çocuk.. Hasta gibi inliyor..
Ters cevirdin mi? Sosyete oturuşu şeklinde bacaklarini bir birinin ustune cevir gaz yapsn ben de oluyorUyumuyorlar yaaa.. Sürekli ıkınıyor çocuk.. Hasta gibi inliyor..
Benimki 6 gun arayla yapiyor .3 defa 6 gun arayla yapdi 3 defasinda doktora gitdm kakasi yok zaten, cişle cikariyor kilosu normalsa sikinti yok dedi. Anne sutu hepsi faydali die fazlalik kalmiyormuş hepsi vucuduna gidiyormus normal yaniKızlar benim kız iki gündür kaka yapmadı , Neden oldu böyle bi anda anlamıyorum. Baya baya gaz çıkartıyor alttan ve üstten yani gaz cikarmada sıkıntı yok ama neden kaka yapması kesildi ki ?ara ara ağlıyor . Bu arada sadece anne sütü alıyor gün içinde. Ne yapabilirim, bekleyeyim mi yoksa yapabileceğim birşey var mı? Zeytinyağlı kulak çubuğu ile hafif uyardım ama fayda etmedi
Gunduz 2 saatde bir kalkiyor gece 12 den 5 e kadar yatiyorMerhaba arkadaşlar, bebekleriniz gündüz kac saat gece kaç saat uyuyor, uyku problemi başladı bizde
Sadece anne sütü ile mi besleniyor 5saat uyuyorGunduz 2 saatde bir kalkiyor gece 12 den 5 e kadar yatiyor
Sadece anne sütü ile mi besleniyor 5saat uyuyor
Bana acıkır gibi gekiyor uyandırmak istiyorum.uyusa bile.mikirdaninca hemen almak emzirmek istiyorum.annelik çok degisikmis ya .acaba açıktı mi.usudu mu ay delirmelik
Bende doktoruma sorayım gidince.biz yarın 40gunluk olacağız ilk uykusunu uzun yapıyor gece ardından 2saat sonra kalkıyorBenimki de anne sutu ile beslenio gece ilk uykusu 5 6 saat oluyor. Dr.um uyandırma artik acikinca zaten uyanir dedi. Uyandirip uyku düzenini bozmayin kilo alimi iyi diyor dr.umuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?