- 29 Eylül 2015
- 5.225
- 6.630
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #42.381
Evet genelde çok yoğun oluyor ilk veya ikinci reelKizlar ben 2.reglimi oluyorum. Bugun 4.gun ve kanamam cokk yogun sekilde devam ediyor. Kanamanin fazla gelmesi normal mi acaba...
Benim bebeğim hala tutamıyor tutturuyorum elini açıyor bizimle baya konuşuyor sesler çıkarıyor yan yatırdığımda yüz üstüne dönüyor iki elini tuttuğumda kafasını kaldırıyor kalkmak için beni takip ediyor odadan çıkınca gelene kadar kapıya bakıyor gelmem uzun sürer ise bağırıyor televizyon izlemek istiyor izletmiyorum balkondan aşagı baktırıyorum ağaç yapraklarının hareklerini izliyor çocuklar oyun oynuyor sitede onlara bakıyor gezme sırasında hiç ağlatmıyor bir isteği olmuyor
Benim 2 buçuk ay oldu Doğum yapalı Hale’n regl olmadım ya nşyekiKizlar ben 2.reglimi oluyorum. Bugun 4.gun ve kanamam cokk yogun sekilde devam ediyor. Kanamanin fazla gelmesi normal mi acaba...
Raporu ayarlaman çok güzel canım.. Allah şifa versin tabi..A aeengineer bizimkilerin huyları bayabi aynı :) aşı vurulurkende ağladım pazartesi ağlama krizine girdi susturamayınca da ağladımsulugöz anne oldum iyice :) bizim hatun ben ağlarken susup incelemeye başlıyor rapor işini kalp ve damar cerrahide tedavim sürüyor doktoruma söyledim ayarlarız dedi. 19 gün ondan alacağım. Cumartesiye 1 gün gitmesin. 19daha bulmam lazım 20 günde yıllık iznim var. Bunları yapabilirsem 3 aralık baslayış oluyor
Aynı valla bebeklerimiz.. Ne gazmış çözemedim..Aynen benimkinin de salyası ilk aydan beri ama bu sıralar daha çok arttı. Gaz sıkıntımız da devam ediyor kuckatan inmiyor eriyorum günden güne:)
Gündüz toplasan 2 saat uyuyordur canım.. Öyle yorgun ki, gözleri kızarıyor.. Zar zor sallayarak uyutuyorum.. Bırakırsam uyanıyor.. Mecbur devam ediyorum.. Ama o halde bile Max 20 dk uyuyor.. O uykusuzluğa bir saat uyur kesin diyorum ama imkansız.. Gece de ilk uykusu 2-3 saat.. Ondan sonra tekrar 2 saat uyutuyorum.. Bu kadar.. Geri kalan zamanlarda kucağımızda.. Durmak istemiyor.. Sürekli hareket halinde olmak istiyor..Arkadaslar merhaba bebekleriniz nasil uyuyor ve gun icerisinde uyuma sureleri nasil merak ediyorum yakinda ise baslayacagim hala uyku konusunda cok sıkıntılıyiz uyku gozunden akiyor mizmiz ama uyumak istemiyor ayakta kucakta besikte ana kucaginda nasil denk gelirse oyle uyuyor 20 dk 10 dk toplasam gunduz uykusu 2 saati gecmiyor gecede 3 4 kere kalkiyorum bir rutin oluşturmam lazim ama olmuyor siz nasil yapiyorsunuz
Yok canım, doymadan bırakır mı sence? Bazı bebekler memeden ayrılmak istemiyor, orada sakinleşiyorlar, ondan..Yarım saat emenleri duyunca moralim bozuldu. Gerci kilo alımı iyi ama yinede aç kalıyo diye üzülüyorum.
Bizimki de yatağın alt açma kısmına vuruyor.. Düşün ben diğer baş kısma yatırıyorum, kaya kaya yatağın sonuna geliyor ve ayaklarını öyle kaldırıyor ki, alt açma kısmına vuruyor.. Geçen bir baktım, yatakta yok, ödüm koptu.. Meğer alt açmanın altına girmiş.. Döne döne, eller kollar hareket halinde olunca önlenemiyor :)A aeengineer bizim kız gece uykusunu tiny love da uyuyor şaka gibiyiz. Bacaklarını 90 derece tepeye dikiyor uykusunda küt diye indirip kendini sallıyor. Bu ara yanlara vurmaya başladı diye yatağına alayım dedim kesinlikle yatmıyor
Ben hiç örtemiyorum.. En fazla bacaklarını örtüyorum.. Ellerini örttüğüm an örtüyü kafasına geçiriyor.. Bacaklarına örttüğümde de hemen çırpınarak açıyor.. Şimdi uzun kollu ile yatırıyorum da kışın ne yaparız bilemiyorum..Çocuğum uyumuş üstünü örtmeyi unutmuşum nasıl anayım ben ya daha alışamadım herhalde
Bende 22 haziranda doğum yaptım canım.. Arada bir kez hafif kanama oldu, ne olduğunu çözememiştim.. Şimdi adet oldum 8'inde.. Bazıları 1 yıla kadar olmayabiliyormuş.. Süt korur diyorlar o duruma.. Beni korumadı :)Benim 2 buçuk ay oldu Doğum yapalı Hale’n regl olmadım ya nşyeki
Çok iyi ben de onlara pek kulak asıyordum kaç günlük bebeğin kilosunu ölçtü mü,Kızlar dün doktora gittik özel muayenesi olan iyi bi doktor boyunu 59 olctu sağlık ocağı hemşiresi inatla 55 demişti .doktor da çok yanlış ölçüm ve uygulamaları var sadece bebeği asiya götür diğer dediklerini çok önemseme dedi. Yüreğime biraz su serpildi gelişimi iyi 6.ay bitince ek gıdaya başla dedi
3 aylık bebeğim var ben de hala olmadım reglBenim 2 buçuk ay oldu Doğum yapalı Hale’n regl olmadım ya nşyeki
Defacto da bez mi vaaarr... yokPrima kullanan arkadaşlar DeFacto internet sitesinde bezler baya hesapli ama kalmamış herhalde ürün bulunamadi yazıyordu ama acilfi şimdi 150 tl üstüne de indirim var PCD25 kodu
11 haziran doğumlu evet kilosu 5700 çıktı bu ay aslında 700 gram almış az değil mi dedim yok senin bebek küçük doğmuş 2780 doğmuştu totalde üç kilo almış gayet iyi bizim için dedi bazı aylar daha az alması önemli değil önemli olan toplam kilo dedi hem 3200 doganlarla denk kilosu şu anda dedi mutlu oldum :)Çok iyi ben de onlara pek kulak asıyordum kaç günlük bebeğin kilosunu ölçtü mü,
Evet internet sitesinde ben de facete bir grupta ogrendimDefacto da bez mi vaaarr... yok
Canım sen onlara ne takılıyorsun? Bir mezura en kötü park yataklarda olan alt açma kısımlarında bulunan ölçü yeri ile ölçebilirsin.. Aile hekimliği göz kararı ölçüyor resmen..Kızlar dün doktora gittik özel muayenesi olan iyi bi doktor boyunu 59 olctu sağlık ocağı hemşiresi inatla 55 demişti .doktor da çok yanlış ölçüm ve uygulamaları var sadece bebeği asiya götür diğer dediklerini çok önemseme dedi. Yüreğime biraz su serpildi gelişimi iyi 6.ay bitince ek gıdaya başla dedi
Benim 2 buçuk ay oldu Doğum yapalı Hale’n regl olmadım ya nşyeki
Canım bu indirim bugünlük mü?Prima kullanan arkadaşlar DeFacto internet sitesinde bezler baya hesapli ama kalmamış herhalde ürün bulunamadi yazıyordu ama acilfi şimdi 150 tl üstüne de indirim var PCD25 kodu
Birkaç günden beri vardı canım ama şimdi bulamıyorum bezleri bulursanız alın baya hesapliCanım bu indirim bugünlük mü?
Ay bugün kartın hesap kesim günü.. Bir güncük daha devam eder inşallah..Birkaç günden beri vardı canım ama şimdi bulamıyorum bezleri bulursanız alın baya hesapli
Bunu bende merak ediyorum. Eşim pampers almış premiuma göre daha ince ve nispeten sert diyebilirim. İkisindede sızdırma oldu o yüzden o konuda birşey diyemiyorumAy bugün kartın hesap kesim günü.. Bir güncük daha devam eder inşallah..
Ben külot bez buldum.. Onlar iyi mi bilemedim.. Birde bu prima, pampers, aktif bebek, premium care diye çeşitler varya ne farkı var ki, biliyor musun?
Ben de 3 bucuk ay olcak hala olmadım ama bir yıla kadar olmamak normalmiş. Bebek emzirdigimiz için prolaktin hormonu yüksek oluyor bu da yumurtlamayı baskılıyor ve adet olamiyoruzBenim 2 buçuk ay oldu Doğum yapalı Hale’n regl olmadım ya nşyeki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?