2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben premium care kullanıyorum ve Molfix karisik olarak canım.premium daha kaliteli sanırım.ams normal Prima da aldım külot bezde aldım çok uygun fiyatı.3numara aldım.devam eder inşallah dunde vardı kampanya.

Kizlar iyi geceler kimler ayakta:))))bizim oglan yenice uyudu salliyorum ana kucaginda hala❤
Ben uyumadım hala birazdan yatıcam duş aldım saat 11 de başlayıp yarım saat önce biten bir gardolap temizliği yaptım.
Okul açılmadan genel temizlik yapıyorum mutfak bitti.gardolap benim için ölüm gibiydi o kadar nefret ediyorum silmek ve yerleştirmektir oda bitti biraz önce.
Duş aldım saçımı kuruttum su an yatacağım çocuklarım uyuyor saat 3 ye kalkar benim bebeğim emzirirdim yatar
Bu şekilde bizimkide
Temizlik yapmaktan vallahi nefret eder oldum.
Çünkü gün boyu bebek uyidukca yapmak sadece çok zor yetişmiyor bende yarım yamalak kalınca sinir krizi geçiriyorum
Su an evim karmakarışık yarın silip supurecegim yeminle bıktım
Dunde perde yıkadım sadece bir odaninkini yıkayıp cami sildim taktım bu yarım yamalak işler hiç bana göre değil delilenecegim evim kirli gibi sanki hissediyorum
Eşime de payladim bana yardım etmiyorsun diye bebeğe bakıyor ama bir işin ucundan tutmuyor yahu yetişmiyor işte analar adam
Ben titiz bir insanım yarım yamalak yapamiyorum.
Buda beni çok yıpratıyor
Beni bırakanlar günlerce temizlesem evi
Ama maalesef kalk otur kalk otur beni yıpratıyor.etrafa baktıkça supurulmeyen ev beni çıldırıyor yarın banyolar çamaşır suyuyla yıkanacak ciflenecek evler supurulmeyen silinecek bugün toz esti burda heryeri toz oldu evin balkondan esmis .
İçim daraldı yazarken bile
Bebeğim gündüzleri uyumuyor çok az
İş yapamıyorum
Akşam uyuyor biraz daha fazla ama gene kalkıyor
Disipline alıp uyku düzeni oluşturmalıyız elim iş yapmaktan degmiyorki

Primada pampers ve aktif bebek aynı kızlar sadece dış ülkelere pazarlandıgı zaman isim değişikliği oluyor. Yani iki çeşit bez var premium care ve pampers diye, premium care biraz daha pahalı bir tık daha kaliteli ama ben pampers kullanıyorum memnunum, e bebeğin uygulamısını indirdim ordan alıyorum hemen kargoluyolar ve baya indirimli şuan orada aylık fırsat paketi olarak alırsanız uyguna geliyor

Ben de pampers kullaniyorum. 1 ve 2 numara yenidogan diye geciyor hic sizdirmadi bu zamana kadar. Sleepy 1 cok sizdiriyordu birakmistim onu. Sleepy 3 bir deneyeyim dedim o da basarili suanda bence 10 saatte sizdirmadi. Pampers aktif Bebek 3 de aldim fakat henuz kullanmadim 6 kilo ustu cunku

NasilYarDiyeyim rüya gibi bir gece yaşadım. Su an uyanmamış olabilirimde :) 12 de uyudu bizim sıpa sabah 6.30 a kadar sonra emdi tekrar 7 de uyudu 8.30 a kadar tekrar uyandı. Yanıma aldım emerken tekrar uyuduk 10 a kadar :) simdide anakucağının kademesini yükselttim çocuğun derdi yatmamakmış oyuncaklara vura vura yarim saat oyalandı. Sonrasında ekşidi tabi ama olsun maşallah:)

Masalhh

Hadi inşallah devam etsin boyle uykunun tadını alınca değişiyor bu minnoslar maşallah subhanallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…