- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #43.021
Beline kaba olmayacak, rahatsız etmeyecek sekilde ince bez bağlasaniz o zaman. Muslin gibi. Aklima tek bu geldi böyle deyinceYanlardan çıkmıyor dediğin şekilde düzeltiyorum bağlayınca.sırt kısmı için de kıvırma yaptım bazen düz taktım vs hep sırttan çıkıyor
Bi deneyeyim sağolasınBeline kaba olmayacak, rahatsız etmeyecek sekilde ince bez bağlasaniz o zaman. Muslin gibi. Aklima tek bu geldi böyle deyince
22 haziranda doğum yaptım daha olmadım bendeMerhaba arkadaslar 18 haziranda doğum yaptim 35.gunumde 2 gun suren bi kanamam oldu sonrasinda olmadi doğumdan ne kadar sonra adet oldunuz olmayaniniz varmi 1 haftadir midem bulaniyor hep bir halsizlik var cok korkuyorum o kadar da dikkat ediyoruz ama test yapmaya da korkuyorum
Ya psikolojikmi acaba cok korkuyorum ikinci bi hamilelik ve dogum22 haziranda doğum yaptım daha olmadım bende
Ay en korktuğum şeyKusmuş geri yutmuş yüzüstü çevirip sırtına vurunca yere kustu. Sonrasında da yarım saat ara ara kusmaya devam etti. Emdiginde çok kusuyor normalde ama hiç böyle olmamıştı daha önce, Allahım korusun yavrularımızı ömrümden gitti bugün
Maşallah canım bizim ki daha dönemiyo.kafasını baya dik tutuyor Bisey uzattığımda tutuyor gulmelere tepki veriyor saçımı da çekiyor :)kizlarr ben yine benim tosuncugun vugun bize yaptigindan dolayi yaziyorum.yastiga herzamanki gibi yatirdim yere bildiqiniz elyaf döşek yaptirdim guzel bole yuwarlanmaya baslayinca falan iyi olur diye.
yatirdim arkami donup tekrar ona bakmamla bi baktim basini kaldirmis oturmaya calisir gibi we bir kez faha zorladi we oturdu bildiqiniz masallah.. sonra yana yikildi sizlerde durumlar bölemi beli acır diye korktum ayin 9 unda 4 aylik oluyoruz. cok guzel ece yapyorum guluyo. kucakta sadece önü dönük duryo etrafi inceliyo. yuzu bana donuk tuttugumda ne sac birakyo ne yirtilmadik yerim çiglik cigliga. memnun etmek gun be gun zorlasiyor. banyosunu hala hergun yaptiryorum.ewin sicakliqi 26 derece ama bu haftadan sonra 2 gunde bi yaptircam. bide aşı yeri baya yara gibi kabuk oldu.veeeeeee bide benim uyku duzen ewde kurulu bi tertip duzen kalmadi.
şükur rabbime.
onceden sabah kalkar herseyimi halleder aksama is kalmadi diyeee sıkılir is cikarirdim el isi yapardim simdi bi çişe bi banyoya girersem sewincimden ucuyorum.
Bende 3 haziran da yaptım halaa adet olmadım. Hap ile korunuyorum umarım bir kaza yaşamayızz.Ya psikolojikmi acaba cok korkuyorum ikinci bi hamilelik ve dogum
Allah korusun ya hap sutun tadini bozuyo diyolar emiyomu senin bebis bende 3 aylik igne dusunuyorumoda cok sisiriyomusBende 3 haziran da yaptım halaa adet olmadım. Hap ile korunuyorum umarım bir kaza yaşamayızz.
Ben herseyi tattiriyorum vala eksiyi sevmiyo ama tatli olunca emiyo bi guzel :)Kızlar bebeğinize ek gıdaya ne zaman başlayacaksınız tadım yaptıranlarınız varmı blw yöntemini biliyormusunuz uygulayacak olan varmı acaba
Allah korusun ya hap sutun tadini bozuyo diyolar emiyomu senin bebis bende 3 aylik igne dusunuyorumoda cok sisiriyomus
Pek bilmiyorum da haplari yasmin diye bisry vardiYok canım benimki süte geçmeyen hap. Dr.um önerdi zaten. Emiyor doğduğundan beri.
Merhaba, seni korkutmak istemezdim ama benim kızımda bugün 3ay 7günlük oldu geçtiğimiz Cumartesi Mevlüt yaptık heralde evde 30 kişi vardı ve ben böyle ağlama görmedim. Normalde gayet sakin bir bebektir halbuki bütün gün ağladı. Herkes gittikten sonra hiç bişey olmamış gibi eski haline döndü :))Merhaba kızlar.
Benim oğlum 4 aylık. Kalabalık istemiyor. Yabancı birini horunve ağlıyor. Kayinvalidem görumcem falan her hafta en az 1 kez görüşürüz . Onları bile ilk görünce ağlıyor.
Hele uyku saatine yakın yani akşam 8 gibi öyle yabancı biri görürse . Bi yerine bir şey olmuş gibi ağlayan ağlayan kıpkırmızı oluyor. Zor bela ayakta tempolu sallayinca dalıyor uykuya.
Bir de bu ara eve bebek görmeye misafir çok geliyor. Cumartesi bebek mevlidimiz var. Kara kara dusunuyorum nedennn
Bebeğin ne kadarlık canımBen herseyi tattiriyorum vala eksiyi sevmiyo ama tatli olunca emiyo bi guzel :)
3 ay 1 haftalıktık regl oldumMerhaba arkadaslar 18 haziranda doğum yaptim 35.gunumde 2 gun suren bi kanamam oldu sonrasinda olmadi doğumdan ne kadar sonra adet oldunuz olmayaniniz varmi 1 haftadir midem bulaniyor hep bir halsizlik var cok korkuyorum o kadar da dikkat ediyoruz ama test yapmaya da korkuyorum
6 ay dolunca başlarım diye düşünüyorum 5 aylıkken ufak tattırmalar yapacam bakalımKızlar bebeğinize ek gıdaya ne zaman başlayacaksınız tadım yaptıranlarınız varmı blw yöntemini biliyormusunuz uygulayacak olan varmı acaba
Deliriciiim ! Son iki aydır resmen her kaka sonrası kıyafet değişiyoz.hep sırtına çıkıyor.doğduğunda sleepy kullandık iyiydi ama son zamanlarda karnına doğru çişi çıkıyordu bazen değiştik prima aldık o da çok kimyasal kokuyordu ve sırtına kaka sızdırdı.sonra 2 no molfix e geçtik çok iyiydi sonra büyüdük ve 3 no molfix aldık her kaka da sırtına çıkıyordu.bez değiştirmeliydik nette anlamlı bi yorum bulamadım kiminin beğendiğini kimi berbat diyordu
Velhasıl deneme yanılmaya devamdı.markette canbebenin ekstra ön arka bariyer kilit sist.vs yazan bezini aldım bi umut eve gelir gelmez onu bağladım ama birkaç saat sonra ilk bezde hüsrana uğradım .kıyafet yıkamaktan sürekli üst değişmekten helak oldum resmen.lütfen bi tavsiye verin.
Bebeğin kendi yemeğini yemesi canım sebzeleri haşlayıp önüne koyuyorsun kendi tadına bakıyor bu şekilde kendi yemeyi öğreniyormuş6 ay dolunca başlarım diye düşünüyorum 5 aylıkken ufak tattırmalar yapacam bakalım
Blw nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?