- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #43.081
Senin söylediğin de doğru ama diyorum ya cevremdeki çocuklardan yola çıkarak buna inandım :))Bence iştahsız çocuk olacağı varsa yine öyle olur .etrafımda bi sürü 6.aydan sonra başlayan anne var hiç öyle sıkıntı yasamadilar
Aa evet 2 numara küçük gelir artık. 3 numara daha rahat oluyor. Premium care pahalı malesef. En son aldığımı prima aktif bebek aldım. Diğeri gereksiz pahalı.6500 gr 2 numara artık küçük oluyo gibi. Premium care de 50 lira olmuş
En mantıklısı canım alerji konusunu çözmek lazım. İnşallah değildir. Ben de bi ara alerji var mı diye şüphelendim ama yavaştan normale dönüyor bizim ki. Ağlama krizleri azaldı. Zamanla hepimizin ki düzene girecek.Bizimkinin problemi gaz canım yaa.. Birde bazen aşırı sıvı kaka yapıyor.. Her kakası gürültülü ve mukuslu.. Arada kan oluyor.. Alerjiden randevu aldım bakalım.. Ne olacak..
Doktor Hayri Varya, geçen programda öyle demişti . Bence böyle olmalı, ben bunu tavsiye ediyorum demişti. Nitekim bu aylar erken baya.. Ömür boyu inşallah yiyecekler zaten.. Su bile verilmiyorPekmez 6 aydan sonra bal 1 yaşından sonra veriliyor. Internetten de bakabilirsin canm
İnşallah canım.. Bizde yok alerji filan anlamadım.. Bayadır süt, yoğurt ve peynir tüketmiyorum ama değişiklik yok.. Belki kek Vs yiyorum, onları da yememem gerekebilirEn mantıklısı canım alerji konusunu çözmek lazım. İnşallah değildir. Ben de bi ara alerji var mı diye şüphelendim ama yavaştan normale dönüyor bizim ki. Ağlama krizleri azaldı. Zamanla hepimizin ki düzene girecek.
Bizimki de gece 12 de kalktı, sonra 2 de kalktı, hâlâ huzursuz.. Diş mi acaba diyorum.. Sürekli eli ağzında.. Benim elimi de götürüyor ağzına.. Ama diş kaşıyıcıyı götüremiyor ağzına.. Sürekli de inliyor.. Hüngür hüngür ağlayasım varGece 3 ten bu yana huysuzluk tavan saat başı ağladı halada uyumadı. Kafamı duvara çarpasım geliyo bazen
cok tatlandilar demi canim sewdikce sewesim gelyo ona bakmadiqimiz zaman kendi kendine gulucukler atiyo gidip sewip opuyorum o zaman heycanlaniyo dahada sirinlesiyo sukur bu gunlere geldikMaşallah canım bizim ki daha dönemiyo.kafasını baya dik tutuyor Bisey uzattığımda tutuyor gulmelere tepki veriyor saçımı da çekiyor :)
Gece 3 ten bu yana huysuzluk tavan saat başı ağladı halada uyumadı. Kafamı duvara çarpasım geliyo bazen
Kızlar geçer bir an önce inşallah çok üzülüyorum size ya biliyorum yaşadım çünkü eski videolara bakıp ağlıyorum ben de neler çekmiş yavrum diye. Az kaldı inşallah sabredin biraz daha hepppsi gececekBizimki de gece 12 de kalktı, sonra 2 de kalktı, hâlâ huzursuz.. Diş mi acaba diyorum.. Sürekli eli ağzında.. Benim elimi de götürüyor ağzına.. Ama diş kaşıyıcıyı götüremiyor ağzına.. Sürekli de inliyor.. Hüngür hüngür ağlayasım var
Bizimkide diş kaşıyıcı tutamıyor ama el yüz ne bulursa yalama derdindeBizimki de gece 12 de kalktı, sonra 2 de kalktı, hâlâ huzursuz.. Diş mi acaba diyorum.. Sürekli eli ağzında.. Benim elimi de götürüyor ağzına.. Ama diş kaşıyıcıyı götüremiyor ağzına.. Sürekli de inliyor.. Hüngür hüngür ağlayasım var
mememi isiriyo arada damaklariyla yuzumu gozumu bi sinirle kapmaya calisiyo saclarimi tutup yuzumu kendine cekyoBizimkide diş kaşıyıcı tutamıyor ama el yüz ne bulursa yalama derdinde
Çok şükür benim kızda gece sadece 3 saat uyudu!! kaç kere kalktım hatırlamıyorum hala uyanık nasi başarıyorlar bu kadar uykusuz kalmayı bilmiyorum zombiye döndüm vallaGece 3 ten bu yana huysuzluk tavan saat başı ağladı halada uyumadı. Kafamı duvara çarpasım geliyo bazen
Evet tabiki doktor tattirabilirsin dedi son konrtole gittigimde hafif diline dokunduruyorum midesine gitmiyor bile :)vermekten kastim o yani kasik kasik degilÇok erken değil mi ? 6.ayın bitmesi gerekiyor tadım için doktorlar öyle öneriyorlar çünkü bebeğin sindirim sistemi hazır değil eğer kilosu iyi değilse de formül mama verilmeli ek gıda değil . Siz de bi araştırın isterseniz
Zaten 6 aydan sonra pekmez verilir yazdım .su da o zaman veriliyor. Bal da alerjik olduğu için bir yaş sonrası veriliyor.bu aralar baya araştırıyorum . O doktor kendi fikrini dile getirmiş bence diyerek . Genel olarak böyle yaniDoktor Hayri Varya, geçen programda öyle demişti . Bence böyle olmalı, ben bunu tavsiye ediyorum demişti. Nitekim bu aylar erken baya.. Ömür boyu inşallah yiyecekler zaten.. Su bile verilmiyor
Bizimki de beşten beri uyumadı ağlıyor anlamadım nesi var babası da akraba düğününe gitti lavaboya bile gidemiyorumGece 3 ten bu yana huysuzluk tavan saat başı ağladı halada uyumadı. Kafamı duvara çarpasım geliyo bazen
Evet çok şükür :) bizimki de desenlere ve avizeler e bayılıyor gülüyor bireyler söylüyor gibi sesler çıkarıyorcok tatlandilar demi canim sewdikce sewesim gelyo ona bakmadiqimiz zaman kendi kendine gulucukler atiyo gidip sewip opuyorum o zaman heycanlaniyo dahada sirinlesiyo sukur bu gunlere geldik
Doktorlar da farklı şeyler söylüyor. Benim ki hiç Bisey tattirma dedi ve ek gıdaya başlayınca meyve ve tatlı şeylerden değil sebze ve çorba gibi şeylerden başla çünkü tatlıya alışınca sebze yemek istemiyormuş bebekler öyle dediEvet tabiki doktor tattirabilirsin dedi son konrtole gittigimde hafif diline dokunduruyorum midesine gitmiyor bile :)vermekten kastim o yani kasik kasik degil
6.5 kilo şuan 3 numara kullanıyorum ama her nasılsa çıkıyor sırtından .gayet özen gösteriyorum bağlarken ama bilemedim.çok sesli kaka yapıyor direk arkaya doğru gidiyor ordan da beline doğru çıkıyor,bizim bebişin kaka sitilinden mi oluyor bilemedim valla.olmadı bu çocukbizim de öyleydi hatta sleepy ve primaya şikayet yazdım. kızım 5 kilo iken 3 numara beze geçmemi tavsiye ettiler. 2 numara bez 6 kiloya kadar biliyosun . neyse 3e geçince sorunumuz çözüldü. bilmiyorum çocuğunun kilosu ne kadar ama ona dikkat et istersen.
sleepyden görevli şöyle bir açıklama yapmıştı bana. bariyerlerden sızma varsa sorun bezdedir ama göbekten ve sırttan sızma oluyorsa bez küçük geldiğinden ya da düzgün bağlanmadığındandır dedi. bi de bezi bağladığında göbek açıkta kalıyorsa da küçük geliyor demekmiş.
Benimki de elinden tutunca ayağa kalkıyorKızlar bebeğim 3 ay 8 günlük artık iki elinden tuttuğumda resmen ayağa kalkmak istiyor dikiliyor kucağımda oturtmaya başldım iyice sesler çıkarmaya başladı ama Hale’n dönemiyor sizinkilerde durumlar ne ve kendini yay gibi geriyor pusetinin içindeyken nerdeyse pusetten düşecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?