2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bence iştahsız çocuk olacağı varsa yine öyle olur .etrafımda bi sürü 6.aydan sonra başlayan anne var hiç öyle sıkıntı yasamadilar
Senin söylediğin de doğru ama diyorum ya cevremdeki çocuklardan yola çıkarak buna inandım :))

Bizimkinin problemi gaz canım yaa.. Birde bazen aşırı sıvı kaka yapıyor.. Her kakası gürültülü ve mukuslu.. Arada kan oluyor.. Alerjiden randevu aldım bakalım.. Ne olacak..
En mantıklısı canım alerji konusunu çözmek lazım. İnşallah değildir. Ben de bi ara alerji var mı diye şüphelendim ama yavaştan normale dönüyor bizim ki. Ağlama krizleri azaldı. Zamanla hepimizin ki düzene girecek.

Pekmez 6 aydan sonra bal 1 yaşından sonra veriliyor. Internetten de bakabilirsin canm
Doktor Hayri Varya, geçen programda öyle demişti . Bence böyle olmalı, ben bunu tavsiye ediyorum demişti. Nitekim bu aylar erken baya.. Ömür boyu inşallah yiyecekler zaten.. Su bile verilmiyor

İnşallah canım.. Bizde yok alerji filan anlamadım.. Bayadır süt, yoğurt ve peynir tüketmiyorum ama değişiklik yok.. Belki kek Vs yiyorum, onları da yememem gerekebilir

Gece 3 ten bu yana huysuzluk tavan saat başı ağladı halada uyumadı. Kafamı duvara çarpasım geliyo bazen
Bizimki de gece 12 de kalktı, sonra 2 de kalktı, hâlâ huzursuz.. Diş mi acaba diyorum.. Sürekli eli ağzında.. Benim elimi de götürüyor ağzına.. Ama diş kaşıyıcıyı götüremiyor ağzına.. Sürekli de inliyor.. Hüngür hüngür ağlayasım var

Maşallah canım bizim ki daha dönemiyo.kafasını baya dik tutuyor Bisey uzattığımda tutuyor gulmelere tepki veriyor saçımı da çekiyor :)
cok tatlandilar demi canim sewdikce sewesim gelyo ona bakmadiqimiz zaman kendi kendine gulucukler atiyo gidip sewip opuyorum o zaman heycanlaniyo dahada sirinlesiyo sukur bu gunlere geldik

Gece 3 ten bu yana huysuzluk tavan saat başı ağladı halada uyumadı. Kafamı duvara çarpasım geliyo bazen

Kızlar geçer bir an önce inşallah çok üzülüyorum size ya biliyorum yaşadım çünkü eski videolara bakıp ağlıyorum ben de neler çekmiş yavrum diye. Az kaldı inşallah sabredin biraz daha hepppsi gececek

Bizimkide diş kaşıyıcı tutamıyor ama el yüz ne bulursa yalama derdinde

Evet tabiki doktor tattirabilirsin dedi son konrtole gittigimde hafif diline dokunduruyorum midesine gitmiyor bile :)vermekten kastim o yani kasik kasik degil

Doktor Hayri Varya, geçen programda öyle demişti . Bence böyle olmalı, ben bunu tavsiye ediyorum demişti. Nitekim bu aylar erken baya.. Ömür boyu inşallah yiyecekler zaten.. Su bile verilmiyor
Zaten 6 aydan sonra pekmez verilir yazdım .su da o zaman veriliyor. Bal da alerjik olduğu için bir yaş sonrası veriliyor.bu aralar baya araştırıyorum . O doktor kendi fikrini dile getirmiş bence diyerek . Genel olarak böyle yani

cok tatlandilar demi canim sewdikce sewesim gelyo ona bakmadiqimiz zaman kendi kendine gulucukler atiyo gidip sewip opuyorum o zaman heycanlaniyo dahada sirinlesiyo sukur bu gunlere geldik
Evet çok şükür :) bizimki de desenlere ve avizeler e bayılıyor gülüyor bireyler söylüyor gibi sesler çıkarıyor

Evet tabiki doktor tattirabilirsin dedi son konrtole gittigimde hafif diline dokunduruyorum midesine gitmiyor bile :)vermekten kastim o yani kasik kasik degil
Doktorlar da farklı şeyler söylüyor. Benim ki hiç Bisey tattirma dedi ve ek gıdaya başlayınca meyve ve tatlı şeylerden değil sebze ve çorba gibi şeylerden başla çünkü tatlıya alışınca sebze yemek istemiyormuş bebekler öyle dedi

6.5 kilo şuan 3 numara kullanıyorum ama her nasılsa çıkıyor sırtından .gayet özen gösteriyorum bağlarken ama bilemedim.çok sesli kaka yapıyor direk arkaya doğru gidiyor ordan da beline doğru çıkıyor,bizim bebişin kaka sitilinden mi oluyor bilemedim valla.olmadı bu çocuk

Benimki de elinden tutunca ayağa kalkıyor

Kizlar benim bebegim hem emiyor hem mama iciyo bugun sag gogsumu emmek istemiyo cekiyo bisey gelmiyo sanki iyice sertlesti canimi yakiyo sagayim dedim 10 cc cikmadi bile elimle denedim yine yok gelen bisey ama hala sis ne olabilir ki ilik dusta aldim gecmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…