- 15 Şubat 2018
- 312
- 2.929
- 63
- 30
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #43.041
Darisi basima artik3 ay 1 haftalıktık regl oldum
3ay 17 gunluk canim seninBebeğin ne kadarlık canım
Bende arada veriyorum vallaha küçük verme diyorlar ama 6. Aydan sonra verilen çocuklar istahsiz oluyor diye düşünüyorumBen herseyi tattiriyorum vala eksiyi sevmiyo ama tatli olunca emiyo bi guzel :)
Aynen kuzum tadini alsin ver diyor annem bende veriyorum kizimin hosuna da gidiyo:)Bende arada veriyorum vallaha küçük verme diyorlar ama 6. Aydan sonra verilen çocuklar istahsiz oluyor diye düşünüyorum
Aynen vallaha bende öyle yapıyorum pekmez veriyorum çok seviyor az az veriyorumAynen kuzum tadini alsin ver diyor annem bende veriyorum kizimin hosuna da gidiyo:)
Emzirme ile hap olabiliyor muBende 3 haziran da yaptım halaa adet olmadım. Hap ile korunuyorum umarım bir kaza yaşamayızz.
Merhaba arkadaslar 18 haziranda doğum yaptim 35.gunumde 2 gun suren bi kanamam oldu sonrasinda olmadi doğumdan ne kadar sonra adet oldunuz olmayaniniz varmi 1 haftadir midem bulaniyor hep bir halsizlik var cok korkuyorum o kadar da dikkat ediyoruz ama test yapmaya da korkuyorum
Emzirme ile hap olabiliyor mu
Aynı gün doğum yapmışız. Ben 40'ım çıkar çıkmaz regl oldum. Sonrasında da her ay devam etti, şu sıralar 3. reglimi görmem gerekiyor. Ama bünye meselesi, 7 ay sonra olan bir arkadaşım olmuştu.Merhaba arkadaslar 18 haziranda doğum yaptim 35.gunumde 2 gun suren bi kanamam oldu sonrasinda olmadi doğumdan ne kadar sonra adet oldunuz olmayaniniz varmi 1 haftadir midem bulaniyor hep bir halsizlik var cok korkuyorum o kadar da dikkat ediyoruz ama test yapmaya da korkuyorum
Doktorumuz 5.aya girince ek gıdaya başlatacakmış canım. Benim sütüm çok az ya, mamayı azaltmış olacağız böylece.Kızlar bebeğinize ek gıdaya ne zaman başlayacaksınız tadım yaptıranlarınız varmı blw yöntemini biliyormusunuz uygulayacak olan varmı acaba
Yapisiklik benim yegenimde de olmustu bez ve kremden demisti doktor kucuk bir operasyonls acildi oluyormus kiz bebeklerde hatta dun yibe gittiler doktora yine yapismis 21 aylik bizim kizimiz gunde 3 kez ilik suda otursun demis doktorKızlar bugün doktor kontrolümüz vardı. 15 günde yaklaşık 450 gr. almış kızım, iyi mi bilemiyorum belirli bir aydan sonra kilo alımının yavaşladığını duymuştum. Genel sağlık durumumuz çok şükür iyi ama şöyle birşey öğrendim kız bebeklerde çok sık oluyormuş. Vajina içinde yapışıklık olabiliyor yani dudak içinde alt kısma doğru. Sürekli çiş yapıp bezlenmekten dolayı nem yaptığı için oluyormuş, kızımda da olmuş. Her bezini değiştirdiğinde parmağınla biraz aç üfle dedi doktorumuz. Bir sonraki kontrolde yine bakacak, düzelmezse krem verecekmiş. Bir de 5.ayımıza girince ek gıdaya başlatacakmış, liste hazırlayacağım dedi, sıvı gıdalarla başlayacağız (yoğurt,meyveli yoğurt,sebze çorbası gibi).
Ek gida listesini burda da paylasir misin bulundugum ilde tek cocuk doktoru var ve ilgisiz bende 5. Ayda baslayacam ek gudaya hatta simdi de az az veriyirum meyvelerdenDoktorumuz 5.aya girince ek gıdaya başlatacakmış canım. Benim sütüm çok az ya, mamayı azaltmış olacağız böylece.
Öyle mi? Operayon gibi birşeyden bahsetmedi doktorumuz. İnşallah yavaş yavaş düzelir bizimkiYapisiklik benim yegenimde de olmustu bez ve kremden demisti doktor kucuk bir operasyonls acildi oluyormus kiz bebeklerde hatta dun yibe gittiler doktora yine yapismis 21 aylik bizim kizimiz gunde 3 kez ilik suda otursun demis doktor
Paylaşırım tabiki :)Ek gida listesini burda da paylasir misin bulundugum ilde tek cocuk doktoru var ve ilgisiz bende 5. Ayda baslayacam ek gudaya hatta simdi de az az veriyirum meyvelerden
3 ay 7 günlük ben daha hiçbirşey tattırmadım 4. Ay dolsun öyle başlıysam3ay 17 gunluk canim senin
operasyon derken krem surup aciyorlar ciddi bisey degilÖyle mi? Operayon gibi birşeyden bahsetmedi doktorumuz. İnşallah yavaş yavaş düzelir bizimki
3numaraya geç canım biz o kiloda değiliz ama çoktan 3e gectik6500 gr 2 numara artık küçük oluyo gibi. Premium care de 50 lira olmuş
25 haziran daha olmadimMerhaba arkadaslar 18 haziranda doğum yaptim 35.gunumde 2 gun suren bi kanamam oldu sonrasinda olmadi doğumdan ne kadar sonra adet oldunuz olmayaniniz varmi 1 haftadir midem bulaniyor hep bir halsizlik var cok korkuyorum o kadar da dikkat ediyoruz ama test yapmaya da korkuyorum
3 ay 7 günlük ben daha hiçbirşey tattırmadım 4. Ay dolsun öyle başlıysam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?