2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Ben 28 mayista dogum yaptm hala adet olmadim emzirdigim için dert etmiyorum.hatta gecen midem bulaniyordu her kahvaltida kusacak kadar kasiklarim da cok agriyor ama korundugumuz icin oyle bi ihtimal dusunmuyorum daha bebisimizi buyutelim biraz Allah dogru zamanda versin

Kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı. 15 günde yaklaşık 450 gr. almış kızım, iyi mi bilemiyorum belirli bir aydan sonra kilo alımının yavaşladığını duymuştum. Genel sağlık durumumuz çok şükür iyi ama şöyle birşey öğrendim kız bebeklerde çok sık oluyormuş. Vajina içinde yapışıklık olabiliyor yani dudak içinde alt kısma doğru. Sürekli çiş yapıp bezlenmekten dolayı nem yaptığı için oluyormuş, kızımda da olmuş. Her bezini değiştirdiğinde parmağınla biraz aç üfle dedi doktorumuz. Bir sonraki kontrolde yine bakacak, düzelmezse krem verecekmiş. Bir de 5.ayımıza girince ek gıdaya başlatacakmış, liste hazırlayacağım dedi, sıvı gıdalarla başlayacağız (yoğurt,meyveli yoğurt,sebze çorbası gibi).

Aynı gün doğum yapmışız. Ben 40'ım çıkar çıkmaz regl oldum. Sonrasında da her ay devam etti, şu sıralar 3. reglimi görmem gerekiyor. Ama bünye meselesi, 7 ay sonra olan bir arkadaşım olmuştu.

Kızlar bebeğinize ek gıdaya ne zaman başlayacaksınız tadım yaptıranlarınız varmı blw yöntemini biliyormusunuz uygulayacak olan varmı acaba
Doktorumuz 5.aya girince ek gıdaya başlatacakmış canım. Benim sütüm çok az ya, mamayı azaltmış olacağız böylece.

Son düzenleme:
Yapisiklik benim yegenimde de olmustu bez ve kremden demisti doktor kucuk bir operasyonls acildi oluyormus kiz bebeklerde hatta dun yibe gittiler doktora yine yapismis 21 aylik bizim kizimiz gunde 3 kez ilik suda otursun demis doktor

Yapisiklik benim yegenimde de olmustu bez ve kremden demisti doktor kucuk bir operasyonls acildi oluyormus kiz bebeklerde hatta dun yibe gittiler doktora yine yapismis 21 aylik bizim kizimiz gunde 3 kez ilik suda otursun demis doktor
Öyle mi? Operayon gibi birşeyden bahsetmedi doktorumuz. İnşallah yavaş yavaş düzelir bizimki

25 haziran daha olmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…