- 25 Haziran 2014
- 2.122
- 3.595
- 83
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #43.361
Alışveriş grubunun ilk sayfalarında vardır canım.. Ablanda sağlıkla kucağına alsın inşallahFotosu vardi ya canim listenin birisi atmisti sm2014 olablr foto seklindeydi yani.onu nasi bulabilirim bilmiyorum keske WhatsApp gibi grup medyasi olsaydi:))
Canım ya allah senden razı olsun uyku eğitimine sayende cesaret ettim. Kardeşim kızıma unicorn şeklinde bi yastık yapmıştı. Senin yazdıklarını okuduktan sonra kızımın kucağına onu verdim sarıldı hemen. Hafif yan çevirip sırtını pışpışlayarak ee eee dedim o da eşlik etti eeeelere :)) ve 2 gündür bu şekilde maksimum 3 dk içinde uykuya geçti. Ama uykusunun geldiğini iyi gözlemlemek gerekiyor .uykusu yoksa oyuna meyilliyse zaten anlıyorum.Evet canım memede uyuyordu ama artık emme işini bitiriyorum yani karnını doyuruyor. 5 dk konuşuyorum öpüyorum sonra odaya götürüp yatırıyorum yani direk memeden çekip koymuyorum artık. Çok şükür iyi gidiyor inşallah devam eder. Bir de uzun zamandır uykuya dalacagi zaman eline uyku arkadaşı gibi sadece yatarken muslin bez veriyorum onu yüzüne götürerek uyuyor. Baya faydasını gördüm ben.tavsiye ederim
Evet 2.780 gram doğmuştu bu ay kilosu daha da azalır diye korkuyorum aslında.sütüm de eskisi gibi değil doktor daha kalorili beslen diyor o zaman da kilo oluyor :/Hayır hiç az değil kilosu maşallah bebeğine. Hem seninki de benimki gibi zayıf doğmuştu diye hatırlıyorum. Kiloları da yakın boyları da benimki sadece mama ile besleniyor seninki anne sütü ile maşallah yani canım. İki ay daha sık dişini ek gıdaya baslarsin
Aslında doktor kilo çok önemli değil önemli olan boy dedi kiloyu sonra alacak zaten.canım enfeksiyon olduğunu nasıl anladın ? Bilmiyorum biraz daha bekleyeyim daha sık emzirmeye çalışacağım bu ay sonuç ne olacak bakayım önceBenim bebeğinde seninkiyle birebir aynı nerdeyse
Bende sadece emziriyorum
Kilo alımı Her ay çok şükür iyiydi
Fakat idrar enfeksiyonu çıktı geçen hafta test yapıldı kilo alımı durmuş 6 kg geldi boy:61 cm geldi geride kaldi kilosu
Nasıl kilosunu artırırim bilmiyorum
Mama günde iki kez bir sabah bir akşam vermek istiyorum
Herkez memeyi reddeder verme diyor tamam da
Bu bebek peki geriden gelen kilosunu nasıl Alicak ben anlamiyorum
Bir yol bulursan ne olur soyle banada
Bende ne yapacağımı sasirdim
Canım kızım 4.5 aylık 65 cm 5 buçuk kilo. Bu ay 500 gr aldı. Valla bana da herşey normal sadece anne sütü ver dediler[/QUOTE
Internetten bak seninki gayet iyi ortalamanın üstünde hatta hemşire neyin kafasını yaşamış anlamadimBenim oğlum 3 aylıkken 6800 dü hemşire bana az kilo almış gece sık uyandırıp emzir dedi hangi birine inanacağımıZı şaşırdık sanki çocuk 3 aylıkken 8 kilo mu olcak ya
6200Bncede knusmaZ.senin bebegin kac kg cnim?
Normal canım biz de de varMerhaba kızlar,
Benim kızım 4 ay 10 günlük yattığı yerden kalkmaya yelteniyor yatmak istemiyor sizde var mı böyle durumlar?
Nasıl oyalıyorsun peki :) Bizimki yatmaktan sıkılıp oturmak istediği için ve oturması için erken olduğu için kucakta gezmeyi seviyor hanfendi :) Dışarda arabasındayken de kalkmak istiyor çok şeker oluyor ama ya :)Normal canım biz de de var
Canım benim oğlumun gaz problemi olduğu için kucağımda hep ayaklarını karnına toparlayıp tuttum.. Öyle olunca oturur pozisyonu aldı hep.. En son her gelen oturmasın dediğinden doktora sordum.. 2. Aydı.. Oturabilir yavaş yavaş dedi.. Ki dediğim gibi karnımda, dizimde hep oturur.. Zaten elim kolum ağrıyor, kaldıramıyorum, dik tutamıyorum.. Siz de 4. Ayı doldurmuşsunuz.. Yavaş yavaş oturabilir..Nasıl oyalıyorsun peki :) Bizimki yatmaktan sıkılıp oturmak istediği için ve oturması için erken olduğu için kucakta gezmeyi seviyor hanfendi :) Dışarda arabasındayken de kalkmak istiyor çok şeker oluyor ama ya :)
Aynen canım, saçmalamış hemşire.. 3 aylık erkek bebekte üst sınır 7.5 kg, kız bebekte de 7.0 kg.. 6800 gram her iki bebek için de ortalamanın üzerinde, üst sınıra yakın.. Tabi belki bir önceki aya göre kıyaslandığından da öyle demiş olabilirBenim oğlum 3 aylıkken 6800 dü hemşire bana az kilo almış gece sık uyandırıp emzir dedi hangi birine inanacağımıZı şaşırdık sanki çocuk 3 aylıkken 8 kilo mu olcak ya
Alışveriş grubunun ilk sayfalarında vardır canım.. Ablanda sağlıkla kucağına alsın inşallah
Normal tabi ya. Bu kaynanalar görümceler bizim kafamızı karıştırıyorNormal o zaman.seninkinin boyu iyiymiş
Ay canım ne güzel çok sevindim, İnşallah daim olsun, bol bol uykuları olsun kuzunun.Canım ya allah senden razı olsun uyku eğitimine sayende cesaret ettim. Kardeşim kızıma unicorn şeklinde bi yastık yapmıştı. Senin yazdıklarını okuduktan sonra kızımın kucağına onu verdim sarıldı hemen. Hafif yan çevirip sırtını pışpışlayarak ee eee dedim o da eşlik etti eeeelere :)) ve 2 gündür bu şekilde maksimum 3 dk içinde uykuya geçti. Ama uykusunun geldiğini iyi gözlemlemek gerekiyor .uykusu yoksa oyuna meyilliyse zaten anlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?