2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım ya allah senden razı olsun uyku eğitimine sayende cesaret ettim. Kardeşim kızıma unicorn şeklinde bi yastık yapmıştı. Senin yazdıklarını okuduktan sonra kızımın kucağına onu verdim sarıldı hemen. Hafif yan çevirip sırtını pışpışlayarak ee eee dedim o da eşlik etti eeeelere :)) ve 2 gündür bu şekilde maksimum 3 dk içinde uykuya geçti. Ama uykusunun geldiğini iyi gözlemlemek gerekiyor .uykusu yoksa oyuna meyilliyse zaten anlıyorum.

Valla şu kendi kendine uyutmalara nasil özeniyorum. Kizim bana daha çok yapıştı. Atak diye mi böyle yapıyor bilmiyorum. Sırtına pış pış yapınca yan donderdigim çocuk sırtüstü dönüp mizirdiyor. Pat pat pıt pıt vurdurmuyor yani Allahımmmm ben ne yapacam bilmiyorum

Evet 2.780 gram doğmuştu bu ay kilosu daha da azalır diye korkuyorum aslında.sütüm de eskisi gibi değil doktor daha kalorili beslen diyor o zaman da kilo oluyor :/

Aslında doktor kilo çok önemli değil önemli olan boy dedi kiloyu sonra alacak zaten.canım enfeksiyon olduğunu nasıl anladın ? Bilmiyorum biraz daha bekleyeyim daha sık emzirmeye çalışacağım bu ay sonuç ne olacak bakayım önce

Benim oğlum 3 aylıkken 6800 dü hemşire bana az kilo almış gece sık uyandırıp emzir dedi hangi birine inanacağımıZı şaşırdık sanki çocuk 3 aylıkken 8 kilo mu olcak ya
Internetten bak seninki gayet iyi ortalamanın üstünde hatta hemşire neyin kafasını yaşamış anlamadim

Ek gıda 4.ayda başlanabilir diyen kaynaklar da var ama güvgüvenemiyorum.annem 40 günlükken ben veriyordum size diyor ama onlar mi rahat biz mi çok takıyorum, bilemedim

Bizde bugun 4. Ay asimizi olduk. Kilo 5400 boy 63 cm 1 ayda 400 gr almis mama da iciyo emziriyorum da. Hemsire gayet iyi dedi. Kan damlasi verdi ama icinde paraben ver paraben olmayan damla var mi acaba piyasada ?

Canım benim oğlumun gaz problemi olduğu için kucağımda hep ayaklarını karnına toparlayıp tuttum.. Öyle olunca oturur pozisyonu aldı hep.. En son her gelen oturmasın dediğinden doktora sordum.. 2. Aydı.. Oturabilir yavaş yavaş dedi.. Ki dediğim gibi karnımda, dizimde hep oturur.. Zaten elim kolum ağrıyor, kaldıramıyorum, dik tutamıyorum.. Siz de 4. Ayı doldurmuşsunuz.. Yavaş yavaş oturabilir..
O sırt kaldırmayı da 2. Aydan beri yatıyor.. O zaman bilmediğimden, reflü yatağından kanepeye düşmüştü.. Şimdi otomatik salıncağa Vs bırakamıyorum.. Mekik çeker pozisyonu alıyor.. Çookk hareketliler çokkkk :)

Benim oğlum 3 aylıkken 6800 dü hemşire bana az kilo almış gece sık uyandırıp emzir dedi hangi birine inanacağımıZı şaşırdık sanki çocuk 3 aylıkken 8 kilo mu olcak ya
Aynen canım, saçmalamış hemşire.. 3 aylık erkek bebekte üst sınır 7.5 kg, kız bebekte de 7.0 kg.. 6800 gram her iki bebek için de ortalamanın üzerinde, üst sınıra yakın.. Tabi belki bir önceki aya göre kıyaslandığından da öyle demiş olabilir

Alışveriş grubunun ilk sayfalarında vardır canım.. Ablanda sağlıkla kucağına alsın inşallah

Dogru dedin valla ben bayadr o gruba bakmadigimdan aklima gelmedi.mayista bitmis paylasimlar asllinda bitmiyor cocuga alinan seyler ben smdi egitici oyuncak ve kartlara bakiyorum
amin canım insaallah sagolasin

frhnrfhn gunduzleri memede uyutmayi bıraktıktan sonra, öyle alışınca gecede mi birakmasi lazım canim? :) sonraki asamalarda yarari dokunabilir diye merak ettim. Once insallah ilk asamayi gecebilirsek
Yani gündüz pış pış yapip uyut. Ama gece emerek uyuyabilir mi?

Kızlar uyku eğitimi konusunda baya video izledim tracy hoggg kitabını okudum onlara göre çok kolay ama vazgecmemek gerekiyor. Benim oğlanın belli bir saati yok değişiyor o konuda sıkıntılı. Ama vaxgecmeyin uyumamasını göze alacaksınız. Yatırın ağladı mı alın sakinleştirin uymadı diye saklamayın uykusu gelince uyur alştıgı için sallanmaya zor gelir ama devam edin. Oğlum bu ara gece 2 de uyanıyor uyumuyır bırakıyorum ağlayınca alıyorum geri yatırıyorumne zaman uyudu bilmiyorum ben ondan önce uyumuş oluyorum

Ay canım ne güzel çok sevindim, İnşallah daim olsun, bol bol uykuları olsun kuzunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…