2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
merhaba bebeğin suyunun artması için havuç suyu ve armut suyunun bir mucize yarattığını duydum günde iki bardak havuç suyu düzenli içmek şart bir süre için mesela 2 hafta gibi sonra suyunu kontrol ettirebilirsin

Kız ismi olarak mira,ikra hoşuma gidiyor. Bebegin suyunun artması için havuç suyu oneriliyor. A101 de satılıyor havuç suyu . Ama tek havuç suyu yok içinde

Canım bende balık yemiyorum hatta ben vejeteryanım et tavukta yiyemiyorum doktorum duosvit dha başladı içinde hem vitamin hemde balık yağı var

Yok canım hiç söyler miyim eşime

Ben siteler tarafında oturuyorum ozel istiyorum artık daimi bir doktorun rakibine girmeyi

ben akay hastanesine gidiyorum adnan bey şimdilik memnunum giden arkadaşlarım da oldu. yalnızca makinesi çok iyi değil çok iyi resim veremiyor onun dışında bir sıkıntı yaşamadım 2 sefer gittim şimdilik

Zaten dediğin gibi yapıyorum bende direk hesap sormuyorum ama yani aklımdan geçiyor. Eşime güveniyorum tabi hani gidip tanış bişey yapmayacağından eminim ama işte millet bakıyor benim elimi tutup yürürken bile.
Bazi insanlar ne yüzsüz a görüyorsun yanında eşi var bir gün birine patlıcam

Kız ismi olarak mira,ikra hoşuma gidiyor. Bebegin suyunun artması için havuç suyu oneriliyor. A101 de satılıyor havuç suyu . Ama tek havuç suyu yok içinde

havuç suyu iç ama hergün taze yap ben meyve sıkma makinesi aldım sırf bu yüzden iki hafta günde 2 bardak sonra günde 1 bardak iç daha sonra azaltırsın duruma göre yine de internetten araştır nasıl içeceğini

Ben balik yagi olarak ocean plus kullanıyorum.ama buyuklugunden dolayi zorlaniyorum icerken o yuzden degistiricem bitince.vitamin decavit, magnezyum magnorm, d vit.icin devit-3 onuda haftada bir anca aliyorum

kızlar ben hala hissetmiyorum oğluşumu merakla bekliyorum benim gibi bekleyen varmı? bi de evdeki basküle göre 5 kilo almışım ama çok yemiyorum meyve yiyorum her akşam yumurta süt nasıl o kadar kilo aldım bilmiyorum var mı yorumu olan

http://phytolastil.com
Kizlar lierac jel 200 ml 50 tl.
Ben eczaneden 200 ml 120 ye almıştım baya idnirimde ben tekrar aldım.
Ilgilenirseniz bir bakın
Canım instagramda şans eseri reklamı çıktı lierac jel kremn ve bahsettiğin site alttaki yorumları okudum. Dolandırıcı olduğu yazıyordu yalnış veya sahte ürün yolluyorlarmış. Senin de haberin olsun eğer sahte ürün falansa Allah korusun sana zarar da verebilir. Araştırmadan kullanma.

Peki ek olarak vitamin kullanıyormusunız ben vitamin kullanıyorum sadece omega3 içerikli balık yagı istiyorum
kullandigim vitaminin içinde var benim regenesis max kullaniyorum o yüzden ekstra kullanmıyorum canım

Allah korktuğuna uğratmasın canım Allah ın izniyle insallah bisey olmaz yavruna
teşekkür ederim canim , özele gittim normalde 300 tl ama daha önceden de gittiğim için 250 tl ye bakti sağolsun

J jelibons detaylı ultrason için nereye gittin canım ?
canım cukurambarda Gulhiz Karataş özel muayenehanesi var
14. haftada mecburi gitmiştim o zaman memnun kaldığım için ayrintiliya da oraya gittim

insanlar gerçekten çok anlayissiz ve patavatsız bende kilolu hamile kaldım üstünede 8 kilo aldım herkes ooo ne olmuşsun böyle diyor sanki ben çok memnunum halimden düşünmeden konuşuyor herkes ve hamilelik psikolojisi diye bir şey var cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…