- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #19.681
insallah sorun çıkmaz bende kapıda ödemeli sipariş ettim bakalım ne çıkacakCanım instagramda şans eseri reklamı çıktı lierac jel kremn ve bahsettiğin site alttaki yorumları okudum. Dolandırıcı olduğu yazıyordu yalnış veya sahte ürün yolluyorlarmış. Senin de haberin olsun eğer sahte ürün falansa Allah korusun sana zarar da verebilir. Araştırmadan kullanma.
Canım instagramda şans eseri reklamı çıktı lierac jel kremn ve bahsettiğin site alttaki yorumları okudum. Dolandırıcı olduğu yazıyordu yalnış veya sahte ürün yolluyorlarmış. Senin de haberin olsun eğer sahte ürün falansa Allah korusun sana zarar da verebilir. Araştırmadan kullanma.
Heryerde ben soruyorum genel olarak lohusa pijamaları pahalıAynen cnm.alt ust pijamada mutlaka lazim 2tane filan.lohusa sepetide baya pahali ya :/
Anladim, bende akropole gideceğim önümüzdeki hafta doğum ekibinin iyi olduğunu biliyorum ama doktorum ayrılmış başka bir doktor gideceğim bakalımben akay hastanesine gidiyorum adnan bey şimdilik memnunum giden arkadaşlarım da oldu. yalnızca makinesi çok iyi değil çok iyi resim veremiyor onun dışında bir sıkıntı yaşamadım 2 sefer gittim şimdilik
Heryerde ben soruyorum genel olarak lohusa pijamaları pahalı
Kızlar pazartesi tetanoz aşısı oldum ya o akşam bebeğimin hareketlerini hissettim salı gününden beri hissetmiyorum asi birey yapmış olabilir mi ya aklıma kötü şeyler geliyor
Kızlar ikinci kez kolesterol yüksek cıktı ve dahiliye beni diyetisyene sevk etti. Diyet programı uygulamam gerekiyormuş
Zaten dediğin gibi yapıyorum bende direk hesap sormuyorum ama yani aklımdan geçiyor. Eşime güveniyorum tabi hani gidip tanış bişey yapmayacağından eminim ama işte millet bakıyor benim elimi tutup yürürken bile.
Bazi insanlar ne yüzsüz a görüyorsun yanında eşi var bir gün birine patlıcam
Aynen cnm.alt ust pijamada mutlaka lazim 2tane filan.lohusa sepetide baya pahali ya :/
Çok hoş ya canım hangi siteden siparis ediceksin başka renk seçeneği var mı acabaEki Görüntüle 2103800 Kombin nasil kızlarlolita555
Kapalıyım normalde ama böyle hep kırmızı taç heves etmisimdir takicam napiyim
Birsürü pijama ve gecelik var canım lohusasepeti.comÇok hoş ya canım hangi siteden siparis ediceksin başka renk seçeneği var mı acaba
canım nerde bakmışlardı.. bende hiç bakmadılar şimdiye kadar.. yada acaba baktılarsa simgesi nedir bende dikkat edeyim.. malum tansiyon sorunu olabilir bende eğer yüksekse bende doktora giderim..
canım benim de eşim çok kıskanç.. ne kursa gidebiliyorum ne bir markette birine iyi günler teşekkürler diyebiliyorum..tek başıma biryere gittiğimde aklından bin türlü şey geçiyor.. hele biri baksa falan gidip kavga edicek yani o yüzden onla biryere çıkmıyorum artık..
canım ben karar verdim bir normal pijama takımı alacağım ortalama güzellikte ve kalitede.. sabahlık falan olmaz.. biraz daha spor istiyorum. 70-90 tl civarında. bir tanede kaliteli güzel birşey alayım diyorum ikinci gün giyerim o zamanda millet gelir falan.. gecelikli sabahlıklı söyle saten gibi olanlardan birkaç tane beğendim... zaten birde eşofman takımı yada hamile kıyafeti koyacağım ki çıkışta giyebilirim.. bez gibi olan kilotlar var onlardan koyacağım ilk 2 3 gün için kanama çok olursa diye. fırça macun sampuan vs de koyacağım. geçen hamileliğimde apar topar hastaneye yatırıldığım için çok rezilllik çekmiştim. şimdi erkenden hazırlayacağım..
Saol canım benim bakarım bendeBirsürü pijama ve gecelik var canım lohusasepeti.com
Diğer topikte var canım paylasmistikBayanlar elinizde güzel bir bebek için alınması gerekenlerin listesi olan var mı
canım nerde bakmışlardı.. bende hiç bakmadılar şimdiye kadar.. yada acaba baktılarsa simgesi nedir bende dikkat edeyim.. malum tansiyon sorunu olabilir bende eğer yüksekse bende doktora giderim..
canım benim de eşim çok kıskanç.. ne kursa gidebiliyorum ne bir markette birine iyi günler teşekkürler diyebiliyorum..tek başıma biryere gittiğimde aklından bin türlü şey geçiyor.. hele biri baksa falan gidip kavga edicek yani o yüzden onla biryere çıkmıyorum artık..
canım ben karar verdim bir normal pijama takımı alacağım ortalama güzellikte ve kalitede.. sabahlık falan olmaz.. biraz daha spor istiyorum. 70-90 tl civarında. bir tanede kaliteli güzel birşey alayım diyorum ikinci gün giyerim o zamanda millet gelir falan.. gecelikli sabahlıklı söyle saten gibi olanlardan birkaç tane beğendim... zaten birde eşofman takımı yada hamile kıyafeti koyacağım ki çıkışta giyebilirim.. bez gibi olan kilotlar var onlardan koyacağım ilk 2 3 gün için kanama çok olursa diye. fırça macun sampuan vs de koyacağım. geçen hamileliğimde apar topar hastaneye yatırıldığım için çok rezilllik çekmiştim. şimdi erkenden hazırlayacağım..
kızlar sezeryan doğum yapmış biri olarak gecelik giydirmediler hastanede sadece pijamanın üstünü giymiştim ilk gün, 2. gün de aynı pijamaylaydım hiç gecelik giymedim. gecelik aldığım gibi duruyor bir sürü de para vermiştim alırsanız kısa kollu alın bir de ben hata yapıp uzun kollu almışım nisanda doğum yapmıştım
kullandigim vitaminin içinde var benim regenesis max kullaniyorum o yüzden ekstra kullanmıyorum canım
Allah korktuğuna uğratmasın canım Allah ın izniyle insallah bisey olmaz yavruna
teşekkür ederim canim , özele gittim normalde 300 tl ama daha önceden de gittiğim için 250 tl ye bakti sağolsun
canım cukurambarda Gulhiz Karataş özel muayenehanesi var
14. haftada mecburi gitmiştim o zaman memnun kaldığım için ayrintiliya da oraya gittim
insanlar gerçekten çok anlayissiz ve patavatsız bende kilolu hamile kaldım üstünede 8 kilo aldım herkes ooo ne olmuşsun böyle diyor sanki ben çok memnunum halimden düşünmeden konuşuyor herkes ve hamilelik psikolojisi diye bir şey var cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?