• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bebeklerinizi ağrı kesici kullanıyor musunuz bazen karnı tok oluyor gazi da alıyorum boş boş ağlıyor bi yeri ağrıyor da anlamıyorum mu acaba diye düşünüyorum.
Bugün sabah 10 da uyandı hala uyumadı. Çok huzursuz

Bnim bekete ole canm Uyumuyo gunduzleri uyku duzsniyle aalakali Bnikki bi kere oglen 3 te uyandi gece 10 bucukta uyudu dusun yani

Bnim bekete ole canm Uyumuyo gunduzleri uyku duzsniyle aalakali Bnikki bi kere oglen 3 te uyandi gece 10 bucukta uyudu dusun yani
Yok canım bizimki uyurdu her gün. Oglenn2 gibi uyurdu. 2 saat kadar bende yemek yapar temizlik yapardım bugün uyumadı huzursuzluk yapıyor ağlıyor

Kizlar bebeklerinizi nasil uyutuyorsunuz benimki sadece memede uyuyor. Kaynanam ayakta sallayinca da uyuyor ama ben sallayinca uyumuyor ya. Memede uyuyunca da surekli hava yutuyor gazi oluyor napicagimi sasirdim..

Evet ya bnimkide ole uyuyincada gazi cikmiyor bnimkinin mecbur uyandirmaya calisiyorm o da bazen uyanmiyo Ole kaliyor

Yok canım bizimki uyurdu her gün. Oglenn2 gibi uyurdu. 2 saat kadar bende yemek yapar temizlik yapardım bugün uyumadı huzursuzluk yapıyor ağlıyor

Sicaktan da olabilri canm bn zibin giyidriyorm sadece bak bi hafif atedi var gibiyse ellerini islat yuzune boynuna falan sur serinlesin Bizim buradi cok sicak

Sicaktan da olabilri canm bn zibin giyidriyorm sadece bak bi hafif atedi var gibiyse ellerini islat yuzune boynuna falan sur serinlesin Bizim buradi cok sicak
Canım banyo yaptırdım ya burada sıcak ama tek zibinla duruyor bunalmıştır diye banyo yaptırdım ardından emzirdim. Başka zaman olsa çoktan uyumuştu banyo sonrası

Cok haklisin Canm dediklerine katiliyorm Bnimde esim oyle Iki dk agladimi gel emzir gel gazini cikar Bak bu cocuk yine acikti kolumu yeod diyor Yesin kolunu bitirsin diyorm Halbuki emzirip veriyorm kucagina yani iki mirildandimi yada agzini actimi Acikmistr dusuncesinde
Ac bu aç lafı adamı katil eder zaten meşhur söz
Ulan bu çocuk yedi yirmi dört emecekmi
Ağlayacak mecbur bu yetişkin bir insan değilim durmak bilmez ağlar bu
Yanagimi sömürdüğü yok ağzı açık aranıyor
Hep kaytarma lafları bunlar
Bu bebek sadece ağızla emme resfleksiyle heralde hareket eder ağzına ne gelse emecekmis gibi yapar.bunu gören hemen aç bu aç emecekmis aranıyor der:)) uyaniklar ya

Kizlar yaa oglum cok asiri agliyor ya napcami sasirdim:KK43: bugun bidaha doktora goturduk gliserin verdi poposundan verin dedi siringayla.birde gaz damlasini degistirdi.bu sefer yeni bi doktora gttik.tavsiye uzerine.varmi bebegi surekli agliyan boyle ya cok uzuluyorum:KK43:((
Sutum war emiyor hatta sora kusuyor ve hickiriyor doyma belirtisi degilmi bunlar yaa:KK43:(
Kaç günlük oldu canım? Benimki yaklaşık 16-17 saat uyanık durup mizildaniyor. Doktor kan idrar ve ultrason baktı bir şey bulamadı. Ayda bir kilo aldığı için ve vücudunda herhangi bir döküntü ishal falan olmadığı için kuvveti iştahı hareketleri yerinde olduğu için sizinki gazdan ya da bu dünyaya uyum sürecinden ağlıyor dedi. Eğer ishal döküntü gibi şeyler olsaydı alerji bölümüne yollayacakti. Bir de kusuyuyirsa reflusu vardır ondan huzursuzdur Reflü yastığı kullan dedi. Bu kadar yani yapacak bişey yok cekeceksiniz sabretceksiniz dedi.

Kızlar bebeklerinizi tek başına banyo yaptırabiliyormusunuz annem haftaya dönüyor ben yaptırmak sorundayım

Kızlar bebeklerinizi tek başına banyo yaptırabiliyormusunuz annem haftaya dönüyor ben yaptırmak sorundayım
Ben yaptırıyorum canım, bebek kuvetinde , içinde de bebeği yatırmaya bi aparatı var . Bana kolaylık oluyor ben de Tek başımayım. Bazen de eşimle yıkıyoruz hızlıca , ben koluma yatırıyorum yüzü aşağı bakacak şekilde, eşimde su tutuyor duş başlığı ile

Kizlar bebeklerinizi nasil uyutuyorsunuz benimki sadece memede uyuyor. Kaynanam ayakta sallayinca da uyuyor ama ben sallayinca uyumuyor ya. Memede uyuyunca da surekli hava yutuyor gazi oluyor napicagimi sasirdim..
Benim ki de memede, emiyor dalıyor ve yatırıyorum ya da eşimin kucağında dolanırken

emmeye başladıktan 5-10 dakika sonra uykuya dalıyor.bebeğim 11 günlük. uykuya dalınca yerine koyduktan sonra ağlıyor. Sonra aç kalıyor diye mama verdiriyorlar. Artık çıldırcam. beş dakikada uykuya neden dalıyor, fikri olan var mı

emmeye başladıktan 5-10 dakika sonra uykuya dalıyor.bebeğim 11 günlük. uykuya dalınca yerine koyduktan sonra ağlıyor. Sonra aç kalıyor diye mama verdiriyorlar. Artık çıldırcam. beş dakikada uykuya neden dalıyor, fikri olan var mı
Yoruluyor daha çok minik ayaklarının aktini gıdıkla sırtını kaşi yani rahatsiz et emmeye devam etsin

Bizim 3.günden beri sancısı var canım. Çok erken başladı, biz gaz için götürdük doktor gazı normal ama kilo kaybı var deyip mamaya başlattı ama mama daha çok gaz yapıyor sanırım. Bide biberon vermek istemiyorum memeyi bırakmasın diye kaşıkla veriyorum mamayı, o sırada daha mı çok hava yutuyor acaba yanlış mı yapıyorum.
Ilk defa duyuyorum o_O

Bebeği aglayanlar korkmayın ağlasın yaaa
Bu bebek ağlayacak kendini bu sekild ifade ediyor onlar
Bu bebek nasıl bizim gibi sessiz sakin dursun Allah aşkına ağlar tabi
Ya açtır ya altı değişecektir yada gazı vardir
Ben ilk gebeligimde aglardi çok panik yapmadım ne yapayım yedi yirmi dört başında onu emzireyimmi
Karşısında yoktu kv çok kalmadı şehir dışındaydı gitti annemde bir gün kaldı gitti
Tek başıma büyüttüm bebeğimi
Çokta ağladı
hatta size bir anım var anlatayım.
Birgün kapı çaldı açtım yukardan bir komşu
Mrb bebeğin çok ağlıyor elindedir ateş düşürücü ağrı kesici şurup var şurup getirdim hastaysa içir diyor.
Allah'ım cahillik dizboyuki nasıl
Ben bebeğimin hasta olduğunu bilmemek kadar saf miyim
Veya sen bebeğimi benden cok mu düşünüyorsun laf olsun diye inanın çok lüzumsuz insan var
Sağol dedim beni bu ağlar hasta falan değil dedim kapıyı yüzüne çarptım
Hayatımda hiç konuşmadığını slm bile vermediğini sinsi biri düşünün
Ve benim bebeğim büyüdü oyun çocuğu oldu binanın parkında oynuyorlar kendi çocuğu kaydırakları akıtan edepsiz bir çocuk haylaz bir çocuk oldu
Benimkini herkez taktir edersiniz çok akıllıydi yavrum herzaman nazik ve terbiyeli:dua::nazar::nazar:diyecegim oki agliyor aksi çocuk olacak huysuz bu diye düşünmeyin tam tersi ağlasın rahatlar birazda ağlayacak biz annesiyim onu çatlatacak halimiz yok
Neden bilmeden konuşuyorsunuz sizi burda dinleyen de ağlatacak umursamiycak. Abimin oğlu ablanın oğlu ikisinin de ağlamaktan pipisi inmiş . Hani buyukler ağırlık kaldırınca karnı düşüyor ya ondan olmuşlar. Türkçesini bilmiyorum. Bebeği ağlamaya birakmayiniz sakin .basladiysa hemen sebebini kontrol ediniz.alti temiz karnı tok uykusu yoksa bile gezdirip konuşturun balkona çıkarınız .turkiyede o yüzden 5 kişiden 3 de bel fitiği var

Neden bilmeden konuşuyorsunuz sizi burda dinleyen de ağlatacak umursamiycak. Abimin oğlu ablanın oğlu ikisinin de ağlamaktan pipisi inmiş . Hani buyukler ağırlık kaldırınca karnı düşüyor ya ondan olmuşlar. Türkçesini bilmiyorum. Bebeği ağlamaya birakmayiniz sakin .basladiysa hemen sebebini kontrol ediniz.alti temiz karnı tok uykusu yoksa bile gezdirip konuşturun balkona çıkarınız .turkiyede o yüzden 5 kişiden 3 de bel fitiği var
Bebeği çatlatana kadar ağlatacak değiliz heralde hanımefendi
Ablana ve abinize bir sorun bakalım gidin neden o kadar aglatmislar
Onlara cemkirin
Buraya iyi niyetle bişey yazıyoz sizin gibiler yuzunden yeminle yazasim gelmiyor
Hemen yargılayıp sınırinizi burda çıkarsanız değilmi(kocana kayınvalidene kızdiysan git sınırını başka yerde çıkar)Türkiye'de yok bilmem kaç kişide fıtık varmış hey yarabbim

canım eğer üstünde çok kıyafet varsa sıcaktan da mayisiyordur uyuyordur. Benim doktor emzirirken sadece bezle kalsın dedi .

Back
X