- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #27.141
Ayy takvimde 39.lara da geldik şükürr:)Sancısı olanlar ne yaptınız
Bende yüksek tansiyon var hamileliğim boyunca birkaç sefer hastanede yattım hatta enson birkaç gün önce yine tansiyonum yukseldi acile gittim cok sukur şimdi iyim, yüksek tansiyon oldugu ıcın doktorum riske atmayalım dediSenin sezaryen sebebin ne canım paylaşabilir msn,bende karar asamsindayim da
@Bebek012538 kızlar ikinizde saglikla alın kucağınıza hepimiz saglikla alalım minnoslari.
Benim bugun var dua edin yaa bide boagzim okusuruk grip olmusum halim yokGünaydın kızlarrrr
Sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir haftamız, olsun inşallah
Bu hafta da hem kontroller hemde olacak doğumlar hayırlısı ile güzel geçer inşallah
Sen doğursan hepimiz rahatlicaz gibi bi his var içim de :)))) heyecanı sevecek afacan :) adrenalin hep hat safha da hepimizi merak ettiriyor cimcime :))Canım Allah yardımcın olsun, kolaylıklar versin, sağ salim kavustursun hayırlısıyla inşallah. Belkide kucağına aldın bile, güzel haberlerini bekliyoruz :)
Hissetmiş annesini minnak:) benimki benle dalga geçiyo sıpa:)) Allahın izniyle birlikte eve dönmeye bişeycik kalmadı canım:)
Bu da gol değilll evet:) hatta tek kale oynamaya döndü bu iş, sadece bnm kız bana atıyo gölü:) bu gidişle kafasının geldiğini görene kadar götürmicem doktora aaa :)) tövbe yarabbii :)
Bende gece ne yapsam bilemedim geçti çok şükür. Sen nasıl oldunKızlar dünden beri sağ kasığım sürekli ağrıyor.bazende göbeğin altı zor tutuyorum hastaneye gitmemek için belime vuruyor. Ne yapacagımı şaşırıyorum.çarşamba günü kontrolüm
Canım maşallah size sağ Salim kavuşmuşsunuz çok sevindim. Riskli diye baya merak etmiştik seni hayırlısıyla gelmiş bebeğin. İnşallah tez zamanda da kucağına alır yuvanıza gidersiniz :) sağlıklı uzun ömürlü olsun analı babalı büyüsün kuzucuk :)Kızlar doğumum iyi geçti dün akşama doğru taburcu oldum ama bebeğim hastanede solunum sıkıntısı var 35+5 de perşembe günü Doğum yapmıştım 3.100 gram 50 cm boy 2 gündür solunum cihazı çıkarılmış sadece hava veriliyor kendi kendine nefes almaya başladı ve bugün ağladı ziyaretteyken gözlerini açtı hepsi düzelme belirtisi dedi hemşire bi an önce ona kavuşmak istiyorum sürekli süt sağıp götürüyoruz allahım Doğum yapmayanlara hayırla Doğum yapmayı yapanlara da analı babalı büyütmeyi nasip etsin bizim gibi bebeği küvezde olanlara da tez vakitte kavuşmayı nasip etsin inşallah
Güzel haberlerini bekliyoruz:) sağ Salim kavuşun inşallah dualarımız seninle..Merhaba kızlar,
Yarın sabah 9 da doğumum var Allah izin verirse, plesanta yaşlanmış iyice, benim kız doğmak istiyor artık, çatıda normal doğuma hiç müsait değil. Bugünümüze şükür. Duanızı eksik etmeyin, Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah,
Hafta sonu karnımın altında oluşan çatlaklara ben de merhaba dedim hiç bişi yoktu birden şok etkisi yarattı bendeCanım valla benim de ilk bebek ,sağlıklı gelsin de hiç üzülmüyorum sen de üzülme,kipkirmizi çizgiler bazıları beyaza dönmeye başladı bile.ama görüntü kötü.olsun birazı geçer kalan çatlaklar bizimdir:)
Bennn bennnn ama malesef hiçbirsey yapamıyoruz benim sağ elimde üç parmağım uyuşuk hatta yok gibiler haftalardır cekıyorumKızlar Günaydın karal tünel sendromuyla karlılaşanlar olduysa ne yaptılar.çok ağrı veriyor artık
Canım arada soğuk suya tut.Birde böyle ellerimi açma germe yapıyorum ben,elimde falan top sıkıyor gibi.Ben tuzu tamamen kesim ağrılarım geçti.Parmak boğumlarım bile ağrıyordu benm.Kızlar Günaydın karal tünel sendromuyla karlılaşanlar olduysa ne yaptılar.çok ağrı veriyor artık
Rüya gibi haftalar harika! Ne zaman isterse gelsin haftaları :) ben her ne kadr takvimde 37 yazsada hala 36+3 :)Ayy takvimde 39.lara da geldik şükürr:)
Bugün 38+0, yarında 39.a baslıcam bnde insallah:)
YaaAyy takvimde 39.lara da geldik şükürr:)
Bugün 38+0, yarında 39.a baslıcam bnde insallah:)
Canım hadi hayırlı haberlerle gel inşaAllahGünaydın Kızlar şöyle bir 5 sayfayı okudum Sancılar sancılar!! Hepimiz dökülmeye başladık.
Bugün bende tekrar nst gircem bakalım sancılar azaldımı.Günde 3 tane adalat içiyorum cünkü.
Birde ciğer geliştiriciden sonra sizce bebeğin kilosu artar mı?
Canım arada soğuk suya tut.Birde böyle ellerimi açma germe yapıyorum ben,elimde falan top sıkıyor gibi.Ben tuzu tamamen kesim ağrılarım geçti.Parmak boğumlarım bile ağrıyordu benm.
Rüya gibi haftalar harika! Ne zaman isterse gelsin haftaları :) ben her ne kadr takvimde 37 yazsada hala 36+3 :)
P portakal bebekkk canım nasıl oldun ? Kontrol ne zaman senin?
O geçti gibi ama ağrım ama dün öğlen biraz uyuduktan sonra temizlik yaptım o çok yordu şimdide çatıya çevirdi yineGünaydın kızlar, sizinkileri okurken yavaştan olaya dahil olmaya başlıyorum sanırım dün gece çok zor geçtisağ kasığıma sanki bıçak saplanıyor gibi oldu hareket edemedim, karnım taş kesildi belimde acayip bi ağrı göbeğimi alttan tutarak zor yürüdüm anlayamadım da ne olduğunu üşüttüm mü acaba diye düşünüyordum bide afedersiniz tuvaletimi ishal gibi yapıyorum iki üç gündür kasılmalarda ara ara tekrar edince korktum dakka tuttum düzenli değildi çok şükür ama telaşlandırdı bizi. Bende nasıl kastıysam kendimi yorulmuşum baya bi güzel uyudum rüyamda da Doğum yaptım kafasının çıktığını hissettim resmen kızımı gördüm nasıl güzeldi meleğim ne ağrım ne sancım oldu bi kere de yatırdılar kucağıma :)) sabah eşime anlattım bak korkulacak bişi yok diye sinyal gönderiyor kızımız sana diyor :) hepimize rüyamdaki gibi bi Doğum nasip olsun inşallah
Sen doğursan hepimiz rahatlicaz gibi bi his var içim de :)))) heyecanı sevecek afacan :) adrenalin hep hat safha da hepimizi merak ettiriyor cimcime :))
Bende gece ne yapsam bilemedim geçti çok şükür. Sen nasıl oldun
Canım maşallah size sağ Salim kavuşmuşsunuz çok sevindim. Riskli diye baya merak etmiştik seni hayırlısıyla gelmiş bebeğin. İnşallah tez zamanda da kucağına alır yuvanıza gidersiniz :) sağlıklı uzun ömürlü olsun analı babalı büyüsün kuzucuk :)
Güzel haberlerini bekliyoruz:) sağ Salim kavuşun inşallah dualarımız seninle..
Hafta sonu karnımın altında oluşan çatlaklara ben de merhaba dedim hiç bişi yoktu birden şok etkisi yarattı bendeeşim dalga geçiyor eyvah bu saatten sonra bikini de giyemezsin sen şimdi diye anne oluyoruz napalım çatlak patlak idare edicez artık :)
Günaydın Kızlar şöyle bir 5 sayfayı okudum Sancılar sancılar!! Hepimiz dökülmeye başladık.
Bugün bende tekrar nst gircem bakalım sancılar azaldımı.Günde 3 tane adalat içiyorum cünkü.
Birde ciğer geliştiriciden sonra sizce bebeğin kilosu artar mı?
Canım arada soğuk suya tut.Birde böyle ellerimi açma germe yapıyorum ben,elimde falan top sıkıyor gibi.Ben tuzu tamamen kesim ağrılarım geçti.Parmak boğumlarım bile ağrıyordu benm.
Benimde o boğumlar çok ağrıyor.tavsiyelerin için teşekkür ederim.
Rüya gibi haftalar harika! Ne zaman isterse gelsin haftaları :) ben her ne kadr takvimde 37 yazsada hala 36+3 :)
P portakal bebekkk canım nasıl oldun ? Kontrol ne zaman senin?
Benim iki elimde özellikle sağ şişe kapağı bile zor acıyorum hatta açamıyorum, bazrn yorganı bile kaldıramıyorum üzerimden ayaklarımla ite ite akşama doğru biraz iyi oluyor ama geçmiyor.Bennn bennnn ama malesef hiçbirsey yapamıyoruz benim sağ elimde üç parmağım uyuşuk hatta yok gibiler haftalardır cekıyorum
hayırlısıyla gelsin bebişinn insallahh. sabret cnm cok az vaktın kalmıss hamişliğin son gunleri tadını cıkarrr :):):) ama ınsan cok sabırsız oluyor ben bıle sımdıden cok sabırsıszımm senı dusunemiyorum bile :)Kızlar ben bir dogursaydım benden kurtulacakdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?