2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Senin sezaryen sebebin ne canım paylaşabilir msn,bende karar asamsindayim da
@Bebek012538 kızlar ikinizde saglikla alın kucağınıza hepimiz saglikla alalım minnoslari.
Bende yüksek tansiyon var hamileliğim boyunca birkaç sefer hastanede yattım hatta enson birkaç gün önce yine tansiyonum yukseldi acile gittim cok sukur şimdi iyim, yüksek tansiyon oldugu ıcın doktorum riske atmayalım dedi

Günaydın kızlar, sizinkileri okurken yavaştan olaya dahil olmaya başlıyorum sanırım dün gece çok zor geçti sağ kasığıma sanki bıçak saplanıyor gibi oldu hareket edemedim, karnım taş kesildi belimde acayip bi ağrı göbeğimi alttan tutarak zor yürüdüm anlayamadım da ne olduğunu üşüttüm mü acaba diye düşünüyordum bide afedersiniz tuvaletimi ishal gibi yapıyorum iki üç gündür kasılmalarda ara ara tekrar edince korktum dakka tuttum düzenli değildi çok şükür ama telaşlandırdı bizi. Bende nasıl kastıysam kendimi yorulmuşum baya bi güzel uyudum rüyamda da Doğum yaptım kafasının çıktığını hissettim resmen kızımı gördüm nasıl güzeldi meleğim ne ağrım ne sancım oldu bi kere de yatırdılar kucağıma :)) sabah eşime anlattım bak korkulacak bişi yok diye sinyal gönderiyor kızımız sana diyor :) hepimize rüyamdaki gibi bi Doğum nasip olsun inşallah

Sen doğursan hepimiz rahatlicaz gibi bi his var içim de :)))) heyecanı sevecek afacan :) adrenalin hep hat safha da hepimizi merak ettiriyor cimcime :))

Kızlar dünden beri sağ kasığım sürekli ağrıyor.bazende göbeğin altı zor tutuyorum hastaneye gitmemek için belime vuruyor. Ne yapacagımı şaşırıyorum.çarşamba günü kontrolüm
Bende gece ne yapsam bilemedim geçti çok şükür. Sen nasıl oldun

Canım maşallah size sağ Salim kavuşmuşsunuz çok sevindim. Riskli diye baya merak etmiştik seni hayırlısıyla gelmiş bebeğin. İnşallah tez zamanda da kucağına alır yuvanıza gidersiniz :) sağlıklı uzun ömürlü olsun analı babalı büyüsün kuzucuk :)

Güzel haberlerini bekliyoruz:) sağ Salim kavuşun inşallah dualarımız seninle..

Hafta sonu karnımın altında oluşan çatlaklara ben de merhaba dedim hiç bişi yoktu birden şok etkisi yarattı bende eşim dalga geçiyor eyvah bu saatten sonra bikini de giyemezsin sen şimdi diye anne oluyoruz napalım çatlak patlak idare edicez artık :)

Günaydın Kızlar şöyle bir 5 sayfayı okudum Sancılar sancılar!! Hepimiz dökülmeye başladık.
Bugün bende tekrar nst gircem bakalım sancılar azaldımı.Günde 3 tane adalat içiyorum cünkü.
Birde ciğer geliştiriciden sonra sizce bebeğin kilosu artar mı?

Kızlar Günaydın karal tünel sendromuyla karlılaşanlar olduysa ne yaptılar.çok ağrı veriyor artık
Canım arada soğuk suya tut.Birde böyle ellerimi açma germe yapıyorum ben,elimde falan top sıkıyor gibi.Ben tuzu tamamen kesim ağrılarım geçti.Parmak boğumlarım bile ağrıyordu benm.

Ayy takvimde 39.lara da geldik şükürr:)
Bugün 38+0, yarında 39.a baslıcam bnde insallah:)
Rüya gibi haftalar harika! Ne zaman isterse gelsin haftaları :) ben her ne kadr takvimde 37 yazsada hala 36+3 :)

P portakal bebekkk canım nasıl oldun ? Kontrol ne zaman senin?

Canım hadi hayırlı haberlerle gel inşaAllah

Kızlar eve geldim 8.30 da hastanedeydik eşimle, randevu bulamamıştım intden erkenden gidip görüneyim dedim ama dolmuş randevu malesef, 7.30 da orda olmamız lazımmış ki zaten doktor da 10 da gelecekti süt izni varmış doktorun bugün 2 saat.. boşa beklemeyelim yarın gelelim dedik :)

Yarın 6 gibi kalkıp erkenden gidicez bi daha inşallah..

Ben görünemedim bugün ama inşallah hepinizin güzel haberlerini alırız sağlıkla

Kelebekcikk34
y4zy4qmurum

Selam kızlarr..bugun karnımın ust kısmında hafif hafif sancılarım var yine..dogum yaklasıyor mu bilmiyorum artık..ay umarim yaklasıyordur 4 marta kadar gelmezse alırız dedi doktorum.ummalı bir temizlik var evde bugunde gecsinde yarın itibariyle gelebilir minnosumhayırlısıyla saglikla gelsin insallah kuzum

Kızlar ben halâ doğuramadım yaa ağrılarım çok fazla yürüyemiyorum resmen ama düzenli değil lekelenmem devam ediyor. Karnım sürekli taş gibi kasıldığından bebeği hissedemiyum. Doktor suyun gelirse ve düzenli olursa ağrın gel yoksa salı gel dedi. Allah hepimizin yardımcısı olsun ne zormuş

O geçti gibi ama ağrım ama dün öğlen biraz uyuduktan sonra temizlik yaptım o çok yordu şimdide çatıya çevirdi yine

Bennn bennnn ama malesef hiçbirsey yapamıyoruz benim sağ elimde üç parmağım uyuşuk hatta yok gibiler haftalardır cekıyorum
Benim iki elimde özellikle sağ şişe kapağı bile zor acıyorum hatta açamıyorum, bazrn yorganı bile kaldıramıyorum üzerimden ayaklarımla ite ite akşama doğru biraz iyi oluyor ama geçmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…