2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar benim mi belime ani sancı giriyor ve şu an adet ağrısı yaşıyorum. Akıntım da krem gibi sümük gibi ama 5-6 gündür geliyor. Annem de sağ olsun Çarşamba günü Yalova'ya gidecek. Evde yalnızım. Eşim işten erken gelecek ama 3ü buluyor yine. Hastane çantasını bile arabaya koymuştum. Bari onu çıkaralım diyorum anneme. O da diyor ki hemen de doğuracaksın sanki, ben gidip geleceğim :/ taksi numarası bile bilmiyorum. Belki o gün doğurmam ama insanı strese sokuyor. Allah kimseye muhtaç etmesin.

Helekı ilk doğumun da çok cabuk bir zaman diliminde olmaz canım hıc canını sıkma...eşinden yetişir sende yetısırsın..

Helekı ilk doğumun da çok cabuk bir zaman diliminde olmaz canım hıc canını sıkma...eşinden yetişir sende yetısırsın..

Ebet inşallah. Fakat hastane bize yaklaşık 1.5 saat uzaklıkta. İstanbul trafiğini de düşününce yalnız olmak beni biraz korkutuyor. Bir de ben uzun zamandır rahim ağzı yetmezliği yaşıyordum zaten. Yalova'ya Doğumdan sonra gitse bir şey kaybetmez ama illa gidecek işte. Geçen de yurt dışı seyehatı ayarlamış kendine ben gidiyorum diyo bana. Benim doğumum? Deyince de hemen doğurmazsın zaten diyor. Neyse ondan vazgeçti bari. Belki ben duygusalım ama biraz beklese büyük bir şey olmaz yanı. Neyse.

Yok annen beklese çok güzel olurda tedirgin olma inşaAllah yetişirsın hemen sancılar başladığını hissettiğinde eşini ararsın .kayınvaliden kayınpederın yk mu..

Çok sevindim canım yaa hadi gözünüz aydın kurtulun şu gereksiz insanlardan. Ama aman dikkat et kendine kıyamam tek başına Allah yardımcın olsun. Geçin yeni evinize de prenses mis gibi yeni eve gelsin :)

Yok annen beklese çok güzel olurda tedirgin olma inşaAllah yetişirsın hemen sancılar başladığını hissettiğinde eşini ararsın .kayınvaliden kayınpederın yk mu..

Kayınvalide kayınpeder İstanbul'da yaşamıyor. Doğum olunca haber vereceğiz öyle gelecekler. Hayır olsun ne diyeyim. Allah'a sığınmaktan başka kimsemiz yok. İster anne olsın ister evlat ister eş. Ne kadar yanımda olsalar da yalnız hissediyorum

Biraz bu aralar böyle düşünmemiz normal canım hormonlarda devreye giriyor kv kp çok karısan laf soyleyen senı bunaltacak ınsanlar değillerse 39 olduğunda felan onlarıda cagırabılırsın yardımcı olmaları acısından..insanın aklına her turlu vesvese geliyor.tek yardımcımız Allah olsun o herşeyi yoluna koyar

Ay çok sevindim ev bulmanıza canım huzursuzdunuz hep, gülerek oturun inşallah çocuklarınızla yeni evinizde inşallah :) Allah sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Beni mde belime bugün ara ara sancı giriyor hayırdır inşallah yarın kontrolümüz var korkuyorum.
Alt tarafta benim ağrılar , iğneler batıyor gibi , kalçamın üst kısımları...
Senin ağrıların nerede.

Canım artık o kadar okuyorum ki bu alt tarafa olan baskı iğne tarzı batmalar doğuma hazırlık mış çatı genişliyor kendini hazırlıyormus ..benimde çok oluyordu artık vesveselendıkce açıp dinliyorum okuyorum..birde bir doktor çatı sinirlerine baskı yaptığında bebek öyle hıssedermısız..fazlalasırsa doktorunu ara ama

Yarına kadar dursun inşallahda , kontrolde belli olur diyorum. Yaaaa ben nedense diğer doğumlarımda hiç kaygılanmamıştım ya erken doğarsa ederse diye , cahillikmidir nedir :)
Bunda belirti arıyorum sürekli , endişeliyim birazda ağır geçiyor hamileliğim oğullarımda hiç hamile olmamışım gibiymiş. Kız hamilelikleri gerçekten oğlanlara bakarak daha ağır geçiyomuş .
Sağol bacım , zaten aylardkr çatı ağrısıyla baş başayım onunda etkisi olabilir dediğin gibi...

ÇOk karışan kötü insanlar değil ama onları çağırmak istemiyorum erkenden. Ben annemde kalıyorum rahatsızlığımdan dolayı. Onlar da gelince burda kalmaları gerekecek. Doğumdan sonra 2-3 gün kalacak kv. Sonra ben onlara giderim ya da eve çıkınca bana gelirler diye düşündüm. ANnem de her fırsatta sağ olsun kayınvalidemi sevmediğini söylüyor bana. Diğer kardeşim bekar, benim yanımda baktığımda mutlu olacağım dünür olsun inşallah diye dua ediyor. Birbirlerine çok denk değiller. Kv köy insanı biraz daha gelenekçi. Gelirlerse denge kuracağım diye gerilen ben olurum.

Benim de kalçamın üstünde ani iğneler oluyor ama şu an geçti. Bir de adet sancısı yokluyor. Dün gece aşağı kısmım acayip hareketliydi. Sanki kafasını çıkardı geri soktu gibi hissettim. Keseyi patlatmasın bari diyorum. Benim de Perşembe kontrolüm. Artık acillere gitmek istemiyorum hayırlı zamanda gelsin yavrucak.

Amin canım inşallah , benim ilk doğumumda sancılarımın büyük kısmını evde çekmiştim hastaneye gittiğimde 7 cm di açıklık o zaman patlamıştı kesem.
Hemen olmuyor sanırım , kasılmaların çok çok şiddetlenince su kesesi patlıyo. Yani bende öyle olmuştu :):)
Valla iki doğum yaptım yinede seçemiyo insan hangisi gerçek sancı hangisi değil hrpsi ayrı macera. Dursunlar azcık daha vaktinde sağlıkla gelsin kuzularımız...

Amin inşallah huzurlu mutlu doğumlarımız olsun :)) 31. Haftada 27mm ölçülmüştü. Benim şimdi 37+0'da biraz da olsa açılmam olmuştur diye düşünüyorum. Ya nasip :))

Kızlar gayet enerjik ve iyiydim.Bugüne kadar da hiç olmayan şiddetli bir bel ağrısı girdi ama sağ böbrek sanırım tam bel değil.Çok fena ağrıyor.Sıcak havlu koydum ama geçmedi.Böbreğim batıyor resmen içime.
Terim falan mı soğdu ki yoksa hamilelikten mi?

Bugün çoğumuzda var bel ağrısı bende sordum :)
Bu haftalarda normal mi diye şimdide gidip gelip google amcaya soruyorum ama çok net bilgi bulamadım henüz brl ile ilgili . Aynı dediğin gibi bende seçemedim önce belim mi acaba , böbreklerim mi , kalçammı?
Deli sorular devam ediyor...

Bugün bizde 38 haftalık olduk ama gelen giden yok, dün akşam karnımda kasılmalar vardı ama gece rahattım bugünde rahatım hiç belirti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…