- 24 Nisan 2010
- 4.196
- 5.765
- 733
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #27.201
Ya ben biraz vesvese lı bir ınsanım galiba birde Rabbim affetsın kolaylığını versin son zamanlar ağır geçtiği içinde doğurmak da istiyoruz bir yandan da korkuyoruz..3.çocuğunu bekleyen bizler için daha zor okul beslenme çocuklar banyoları bile sıkıntı oluyor ..ayak tırnaklarını eyılıp kesemıyorum ben eşim yapıyor o kadar ..daha çok sorumluluk daha çok kaygımız var ondan daYarına kadar dursun inşallahda , kontrolde belli olur diyorum. Yaaaa ben nedense diğer doğumlarımda hiç kaygılanmamıştım ya erken doğarsa ederse diye , cahillikmidir nedir :)
Bunda belirti arıyorum sürekli , endişeliyim birazda ağır geçiyor hamileliğim oğullarımda hiç hamile olmamışım gibiymiş. Kız hamilelikleri gerçekten oğlanlara bakarak daha ağır geçiyomuş .
Sağol bacım , zaten aylardkr çatı ağrısıyla baş başayım onunda etkisi olabilir dediğin gibi...
Anladım canım boşver o zaman...Allah öyle bir yoluna koyuyorkı aasıp kalıyorsun emin ol...hepimize öyle olacak ınsaAllahÇOk karışan kötü insanlar değil ama onları çağırmak istemiyorum erkenden. Ben annemde kalıyorum rahatsızlığımdan dolayı. Onlar da gelince burda kalmaları gerekecek. Doğumdan sonra 2-3 gün kalacak kv. Sonra ben onlara giderim ya da eve çıkınca bana gelirler diye düşündüm. ANnem de her fırsatta sağ olsun kayınvalidemi sevmediğini söylüyor bana. Diğer kardeşim bekar, benim yanımda baktığımda mutlu olacağım dünür olsun inşallah diye dua ediyor. Birbirlerine çok denk değiller. Kv köy insanı biraz daha gelenekçi. Gelirlerse denge kuracağım diye gerilen ben olurum.
Canım birbiri mızdende çok etkılenıyoruz şimdi subat annelerinden ocak annelerinden bizden çok erken doğumlar olunca bızde sdogal olarak herşeyden acaba demeye başladık yoksa doğum mu..kendımızı ve vucudumuzu dinliyoruz sürekli ...hayırlısı olsun hakkımızda...vakit zaman belli değil mi...Yarına kadar dursun inşallahda , kontrolde belli olur diyorum. Yaaaa ben nedense diğer doğumlarımda hiç kaygılanmamıştım ya erken doğarsa ederse diye , cahillikmidir nedir :)
Bunda belirti arıyorum sürekli , endişeliyim birazda ağır geçiyor hamileliğim oğullarımda hiç hamile olmamışım gibiymiş. Kız hamilelikleri gerçekten oğlanlara bakarak daha ağır geçiyomuş .
Sağol bacım , zaten aylardkr çatı ağrısıyla baş başayım onunda etkisi olabilir dediğin gibi...
Ben böbrek oldguba eminim şuan sanki sağ tarafım cünkü tek...ya sırtımı dökülüyor ağrı cok fenayım.Ya sabah doktordaydım hiç bşyim yoktu ya pufBugün çoğumuzda var bel ağrısı bende sordum :)
Bu haftalarda normal mi diye şimdide gidip gelip google amcaya soruyorum ama çok net bilgi bulamadım henüz brl ile ilgili . Aynı dediğin gibi bende seçemedim önce belim mi acaba , böbreklerim mi , kalçammı?
Deli sorular devam ediyor...
Aynen öyle deli sorular.. nerem ağrıyor belim mi kasığım mı böbrek mi, niye ağrıyor, üşüttüm mü, yoruldum mu, sancı mı başlıyor, yoksa başka bi sıkıntı mı var...Bugün çoğumuzda var bel ağrısı bende sordum :)
Bu haftalarda normal mi diye şimdide gidip gelip google amcaya soruyorum ama çok net bilgi bulamadım henüz brl ile ilgili . Aynı dediğin gibi bende seçemedim önce belim mi acaba , böbreklerim mi , kalçammı?
Deli sorular devam ediyor...
Hoşgeldin canım özlettin kendini. Merak ettik doğurdumu acaba diemerhaba kizlar umarim herkes iydir.. sonunda dun aksam annemin evinden kendi evime gecttim. gecmez olaydim.. altakki serefsiz bizi rahat birakmadi gece bir yarisi tavana vurdu .. esimde artik iyice sinirlendi oda vurdu iyice.. sonradan butun apartman ayaktaydi.. komsular polis cagirdi ama sefersiz polisler tenezul edip gelmediler bile... Allah hepsinin belasini versin baska abisey demiyor..
Rabbime cok sukur ev bulduk tasiniyoruz bu haftasonu insallah .bu illet evden sonunda cikiyrum.. insallah kizimizda yeni evimizde kucagimizda olacak.. yavas yavas toparlanacam bugun.. hayirlisiyla.. evimizi guzelce bi tasiyalim ondan sonra rahat ederim insallah...
bebegim ve ben iyiyiz cok sukur.. bir kac gundur sabah kusmalarim basladi sizdede bu durum varmi,?
eger gordugum ruyam cikarsa .eger ben 12 martta dogum yaprsam 20 gun kaldi insallah doguma.. Rabbim buyuktur insallah o tarihlerde dogum yaparim. o zamana kadar islerim biter insallah..
Ahh aynen duygularıma tercüman oldun resmen :)Ya ben biraz vesvese lı bir ınsanım galiba birde Rabbim affetsın kolaylığını versin son zamanlar ağır geçtiği içinde doğurmak da istiyoruz bir yandan da korkuyoruz..3.çocuğunu bekleyen bizler için daha zor okul beslenme çocuklar banyoları bile sıkıntı oluyor ..ayak tırnaklarını eyılıp kesemıyorum ben eşim yapıyor o kadar ..daha çok sorumluluk daha çok kaygımız var ondan da
Anladım canım boşver o zaman...Allah öyle bir yoluna koyuyorkı aasıp kalıyorsun emin ol...hepimize öyle olacak ınsaAllah
Böbreklerinse sen bolca su ve sıvı tüket canım.Ben böbrek oldguba eminim şuan sanki sağ tarafım cünkü tek...ya sırtımı dökülüyor ağrı cok fenayım.Ya sabah doktordaydım hiç bşyim yoktu ya puf
Sende mi 24 şubatlısın canım :)Sancı cekiyoruz doğuramıyoruzböyle kalıcaz galiba. saka maka bi yana benim doğum günüme 5 gün var kızlar. Oğluşumla doğum tarihimiz denk gelse ne iyi olur die düşünmeden edemiyorum. Tam 37 haftalık olcak o zmn. Neyse 1 hafta 1 haftadır kalsın biraz daha planlı sezeryan istemiyorum vaktinde sağlıkla gelsin paşam inşallah
saol canim Allah razi olsun..evet ben tekim.. yapacak bisey yok artik boyle idare edecem.Ayy hadi hayırlı olsun canım gözünaydın biticek artık bu stresin inşallah. Kendine dikkat et toplanırken, yalnız mı hallediceksin? Allah kolaylıklar versin inşallah.
saol canim.. insallah hersey daha guzel olacak..Kızlar internetten okudum akıntı çoğalması doğum habercisi ..sabah yine bir miktar akıntı geldi..ayy bekledıkce gelmedi...hahahha hayırla sağlıkla gel yavrum ...
jtaime020626 canım herşey yoluna girer umarım biran önce yerlesirsin merak etme Allah kulunu darda koymaz
saol canim.. Allah razi olsun..hayirlisiyla kurtulacaz insallah.Çok sevindim canım yaa hadi gözünüz aydın kurtulun şu gereksiz insanlardan. Ama aman dikkat et kendine kıyamam tek başına Allah yardımcın olsun. Geçin yeni evinize de prenses mis gibi yeni eve gelsin :)
Ayyyyy ne güzelmiş esinle tarihiniz ayni bebisinde olursa hep balık burcu olcaksınız. Cok sahane bişey bu. Bu arada ben yanlıs hesaplamısım benim 25 subat.Sende mi 24 şubatlısın canım :)
Benim doğum tarihi de 24 şubat. Bende diyorum doğum günümde gelse ne sürpriz olur diye ama haftası küçük diye çekiniyorum yok yavrum yok az daha kal diyorum :):)
Üstelik eşimlede aynı doğum tarihlerimiz bizim. Az daha dişimi sıkıp önce hamile kalaydım iyiydi belki doğururdum o zamana
saol canim. Allahim razi olsun.. Rabbim isteyenlerede versin insallah.Ay çok sevindim ev bulmanıza canım huzursuzdunuz hep, gülerek oturun inşallah çocuklarınızla yeni evinizde inşallah :) Allah sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
aynen canim insallah.. burdan kurtulayim hayirlisiyla.. ondan sonra Allah kerim insallah.Canım valla sevindim sizin adınıza , bak kızında kısmetiyle geliyor tertemiz yeni evinde doğurursun inşallah.
Kendini çok kasmadan yavaş yavaş toparlan zor olacak ama değecek te
jtaime020626
Bizim evin geneli balık :) dört kişiyiz üçü balık kızımda zamanında gelirse balıktan geçilmez bizim ev :):)Ayyyyy ne güzelmiş esinle tarihiniz ayni bebisinde olursa hep balık burcu olcaksınız. Cok sahane bişey bu. Bu arada ben yanlıs hesaplamısım benim 25 subat.
saol canim Allah razi olsun..insallah bizim prenses yeni evinde dogsun hayirlisiyla..Hoşgeldin canım özlettin kendini. Merak ettik doğurdumu acaba dieEv için çok sevindim kafan rahat olur artık.
Tşkler canım.Eki Görüntüle 2113161 Kızlar doğum eğitimi alıp cokk rahat bir dogum geçiren arkadaşımın notları. Belki yardımcı olur size de
Canim tansiyonunBende yüksek tansiyon var hamileliğim boyunca birkaç sefer hastanede yattım hatta enson birkaç gün önce yine tansiyonum yukseldi acile gittim cok sukur şimdi iyim, yüksek tansiyon oldugu ıcın doktorum riske atmayalım dedi
Canim tansiyonun gebelikten once de varmiydi sonradan mi cikti? Ben de yuksek tansiyon hastasiyim ama suana kadar tansiyonum ilacla da olsa normal gittigi icin doktor nornal dogum diyor. Ama ben cok korkuyorum dogum esnasnda firlarsa ve benim icin tehlikeli olursa diyeBende yüksek tansiyon var hamileliğim boyunca birkaç sefer hastanede yattım hatta enson birkaç gün önce yine tansiyonum yukseldi acile gittim cok sukur şimdi iyim, yüksek tansiyon oldugu ıcın doktorum riske atmayalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?