2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ya ben biraz vesvese lı bir ınsanım galiba birde Rabbim affetsın kolaylığını versin son zamanlar ağır geçtiği içinde doğurmak da istiyoruz bir yandan da korkuyoruz..3.çocuğunu bekleyen bizler için daha zor okul beslenme çocuklar banyoları bile sıkıntı oluyor ..ayak tırnaklarını eyılıp kesemıyorum ben eşim yapıyor o kadar ..daha çok sorumluluk daha çok kaygımız var ondan da
Anladım canım boşver o zaman...Allah öyle bir yoluna koyuyorkı aasıp kalıyorsun emin ol...hepimize öyle olacak ınsaAllah

Canım birbiri mızdende çok etkılenıyoruz şimdi subat annelerinden ocak annelerinden bizden çok erken doğumlar olunca bızde sdogal olarak herşeyden acaba demeye başladık yoksa doğum mu..kendımızı ve vucudumuzu dinliyoruz sürekli ...hayırlısı olsun hakkımızda...vakit zaman belli değil mi...

Ben böbrek oldguba eminim şuan sanki sağ tarafım cünkü tek...ya sırtımı dökülüyor ağrı cok fenayım.Ya sabah doktordaydım hiç bşyim yoktu ya puf

Aynen öyle deli sorular.. nerem ağrıyor belim mi kasığım mı böbrek mi, niye ağrıyor, üşüttüm mü, yoruldum mu, sancı mı başlıyor, yoksa başka bi sıkıntı mı var...

Hoşgeldin canım özlettin kendini. Merak ettik doğurdumu acaba die Ev için çok sevindim kafan rahat olur artık.

Ahh aynen duygularıma tercüman oldun resmen :)
Rabbim kolaylığını versin inşallah. Hele büyük oğlanı hergün okula götürüp getirmek artık çok zor oluyor. Kadınlar yolda doğurcan artık diyolar :):)

Sancı cekiyoruz doğuramıyoruz böyle kalıcaz galiba. saka maka bi yana benim doğum günüme 5 gün var kızlar. Oğluşumla doğum tarihimiz denk gelse ne iyi olur die düşünmeden edemiyorum. Tam 37 haftalık olcak o zmn. Neyse 1 hafta 1 haftadır kalsın biraz daha planlı sezeryan istemiyorum vaktinde sağlıkla gelsin paşam inşallah

Sende mi 24 şubatlısın canım :)
Benim doğum tarihi de 24 şubat. Bende diyorum doğum günümde gelse ne sürpriz olur diye ama haftası küçük diye çekiniyorum yok yavrum yok az daha kal diyorum :):)
Üstelik eşimlede aynı doğum tarihlerimiz bizim. Az daha dişimi sıkıp önce hamile kalaydım iyiydi belki doğururdum o zamana

saol canim.. insallah hersey daha guzel olacak..

Ayyyyy ne güzelmiş esinle tarihiniz ayni bebisinde olursa hep balık burcu olcaksınız. Cok sahane bişey bu. Bu arada ben yanlıs hesaplamısım benim 25 subat.

Ayyyyy ne güzelmiş esinle tarihiniz ayni bebisinde olursa hep balık burcu olcaksınız. Cok sahane bişey bu. Bu arada ben yanlıs hesaplamısım benim 25 subat.
Bizim evin geneli balık :) dört kişiyiz üçü balık kızımda zamanında gelirse balıktan geçilmez bizim ev :):)
Birtane aslan var evde aman sorma , en küçüğümüz yiycek elinden gelse hepimizi :):)

Canim tansiyonun
Canim tansiyonun gebelikten once de varmiydi sonradan mi cikti? Ben de yuksek tansiyon hastasiyim ama suana kadar tansiyonum ilacla da olsa normal gittigi icin doktor nornal dogum diyor. Ama ben cok korkuyorum dogum esnasnda firlarsa ve benim icin tehlikeli olursa diye senin kaclara cikti da doktorun sezeryan dedi? Birdaha konsmayi dusunuyorm bende dogum yöntemini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…