- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #27.641
Oglum normaldi buda Suan normal gorunuyor insaallah ama oksuruk yine de cok rahatsızı ediyor bebegi de beni deAman canım doğuma yakın sezeryan olacaklar özellikle dikkat etsin gribal enfeksiyonlara biran önce iyileşmeye bakın yoksa dikislerden nefes alamazsınız.
Ay canim canim :) tesekku ederim yüzümü güldürdün musmutlu oldum ben :)Ben hamile kaldım kalalı içiyorum canım ama dediğim gibi aslında içmesek de olur, bizimki sadece takviye amaçlı. Bebeklerimiz zaten bizden alması gereken kadarını alıyor Rabbim onları gözetir korur sen içmedin diye sıkma canınıüzülmek onlara iyi gelmez hem
Ay canlarım benim içimi rahatlattız valla. Allah razı olsun . :) yarın kontrol var bakalım doktora sorup ona göre icecegim hemen :)Günaydın kızlar, gece boyunca bacaklarımı iki kenara bastırmışlar da sabah bırakıvermişler gibi kemiklerim ağrıyor, sopa yemiş gibi uyandım resmen, uyurken daha çok yoruluyorum ben ya
Yalancı Doğum sancılarıymış canım o lar Doğuma hazırlıkmış aynılarını bende yaşıyorum gün içinde bi kaç kez. Muhtemel tarihe bakarsak peş peşe doğuracaz herhalde bakalım kim kimi geçecekSağlıkla gelsinler hayırlısıyla bi kavuşalım minnaklara :)
Böbrek ağrısı çok fena bişi canım ya hele hamileyken daha da çekilmez oluyor. 2 kez taş düşürdüm çıldırttı beni mahvoldum resmen. Oyuyorlardı sanki sağ tarafımı otursan oturamıyorsun yatsan yatamıyorsun. Rabbim acil şifalar versin. Bol su içmeye çalış, arada limonlu su iç, belini sar bide ısınınca azıcık hafifliyor gibi sancısı. Çok geçmiş olsun tekrar.
Ben hiç balık yiyemiyorum canım hatta ilk zamanlar buna bile ağlıyordum niye yiyemiyorum diyeetle de çok aram iyi sayılmaz. 3.aydan beri Regenesis max diye bi vitamin kullanıyorum. Gyno ferro sanol, monovit D3 bide magnosit kullanıyorum. Devam et dedi doktorum bırakmadım bende kullanmayı. Stres yapma kendine bebiş kendini besliyordur içeride. Bi arkadaş annesinden örnek vermiş ya eskiden bunlar mı vardı diye :) öyle düşün. Yavaş yavaş da bebiş için zorla birazcık kendini yemeye çalış bişiler. İçin rahat edecekse de vitamin al doktorunun önerdiği herşey güzel olur hayırlısıyla
Sorun olacağını sanmıyorum canım, haftasına göre 2 hafta öndeydi kilosu ve gelişimi ve burada doğumu durdurmuyorlar, gelirse devam ettirirler. 30. haftalıkken girmiştim en son ultrasona 2100-2400 mü bişeydi kilosu36 haftadasin haftan sorun olmaz dimi?
Hadi hayırlısı canım, Rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin inşaallah:) refakatçisiz 1000 tl ve sezaryenli biri için zor biraz. İnsanları 6000 tl.ye mecbur etmişler bildiğin. Çok sinirler gerçekten.Kızlar prş günü sabah spinal sezeryan olacağım 38. Haftanın sonunda istersen 2 mart a kadar bekle dedi dr ama ben alalım dedim artık çok zorlanıyorum kilosu 3300 hastane fiyatları konuşulmuş Ankara başkent hst tek kişilik özel oda 6000 tl iki kişilik oda 1000 tl ama refakatçı kalamıyor 1 gece yatacakmışım 6000 fazla geldi refakatçısız halledebilirmiyim acaba gece nasıl geçer düşünüyorum
Ayy bakalım ne zaman gelcek bebikk :) sağlıcakla gelsin inşallah. Bu ikinci olunca kendine çeki düzen verme durumu bende de var azcıcık :))Nişanım gelmiş kızlar benim ama hala ayaklarıma oje sürmeye çalışıyorumojesiz ölcem diye korkuyom yani öyle töbe yarabbim Regl olacakmışım ya da olmuşum da bitmiş gibi de bir kokuluydu benimki..
Güzel haberlerle gel inşallah canımGünaydın kızlar kontrole geldim nstye bağladılar yatiyom, sonra Dr kontrolü
Çabucak bi geçseydi, üst üste baya yordu seni kuzum. Güzel haberlerini bekliyoruz :)Hayrili sabahlar kızlar :) bugun oglen bu gebeliğimde ilk nst mi yaptiricam heyecanlıyım umarım yolunda gider. Gribim hala
Oksuruyorum da burnum koku almıyor agzim da tat almıyor cok sinir bozucu zorla kahvaltı Yapicam simdiaman dikkat edin kızlar son son hasta olmayın yaaa berbat bisey. Dr ne dicek bakalım belki ilac yazar ama son ayım sanmiyorum.
Katinaninelindemakasi35 hadi bakalik ins kendiliginden guzel
Guzel baslar sancıların CNm
Ay canim bu yazın ne iyi geldi bana. Ben hastane bulamadığım için en sin kontrol yaptırdığım yerde zubeydede olayım diyordum ama ablamda burada yapacaktı imza atıp kaçtı yani düşün . Ne akla hizmet burada yapacaksam bende . Araştırmayı çok duydum temiz çok sakin bir hastane diyorlar ama kafam çok karışık ışteCanım valla yuzduk yuzduk kuyruğuna geldik seni kararından vazgeçirmek istemem ama etlik en son gideceğim hastane Rabbim büyük konısturmasın eğer sezeryan derlerse kesinlikle orda olma ..eltım dogum yaptıgında 7 8 kışı aynı odada kaldı hepsi sezeryanlı refakatçi yok küçücük oda çok zorlandı..büyük doğum sezeryan için daha iyi.ben kecıogren araştırmaya gıdıyorum..nerde oturuyorsun yakını galiba :)))
Kontrolleri çok iyi diyorlar zubeydenın ama doğum tavsiye etmem ..balgatta sami ulusun ek binası var turgut özal hastanesi orayı tercih edebılirsin ama daha fazla geç kalma mükemmel hastane odalar tek kısılıkmış ben alternatif orayı da dusunuyorumAy canim bu yazın ne iyi geldi bana. Ben hastane bulamadığım için en sin kontrol yaptırdığım yerde zubeydede olayım diyordum ama ablamda burada yapacaktı imza atıp kaçtı yani düşün . Ne akla hizmet burada yapacaksam bende . Araştırmayı çok duydum temiz çok sakin bir hastane diyorlar ama kafam çok karışık ışte
Orayı hıc duymadım canımBen de ortadoguya gidiuorum kizlat arastirmadan ilk buldugum doktordayim ins pisman olmam
Bende sancılanmaya başlayınca ev bulaşık banyo çocuklar aklıma geliyor hahahahhaaha kankamı buldumyaa bende hemen koşa koşa doğuma gitmicem zaten süslenmem lazım, derdime bak
benimde öyleydi canım doğumdan sonra büyüdü süt gelince hiç takma kafana bunları iki beden büyük almıştm bende tam oluyoKızlar bişey sorcam benşm göğüslerim hiç büyümedi.İnternetten emzirme sütyeni sipariş vermiştim.Büyür diye düşündüğümden bi büyük boy sipariş vermiştim.Şuan biraz bol duruyor yani.Acaba büyür mü süt olunca? Değiştirsem mi? Yoksa bol olması süt damaları içinde daha iyi mi olur?
çok sağol canim benim. araştırma bana daha yakın en kısa zamanda oraya da bi gideyimKontrolleri çok iyi diyorlar zubeydenın ama doğum tavsiye etmem ..balgatta sami ulusun ek binası var turgut özal hastanesi orayı tercih edebılirsin ama daha fazla geç kalma mükemmel hastane odalar tek kısılıkmış ben alternatif orayı da dusunuyorum
kalp atışını göremedim ama bol bol dinledim çok güzeldi :)Kalp atışını dinlemek şahane bi duygu dimi :) dün benim oğluşun nabzı 170 i buluyodu canım seninki nasıl ?
sancı varmış ama ben hissetmiyom Dr kaç olduğunu söylemedihadi bakalımmm bebiş nasılmıss.. ınsallah cok ıyıdır annesi, nst de sancı cıkacak mı cok merak edıyorummm yaaa. rabbim en hayırlısını versinnn
alemsinn ama çok haklisin biz kadınlar işimiz hiç bitmezBende sancılanmaya başlayınca ev bulaşık banyo çocuklar aklıma geliyor hahahahha
Randevu al mhrs den orayada geç kalmaçok sağol canim benim. araştırma bana daha yakın en kısa zamanda oraya da bi gideyim
Ay büyüyo yani ben artk umudu kesmiştim :) tamam canım değiştirmeyin hiç o zamanbenimde öyleydi canım doğumdan sonra büyüdü süt gelince hiç takma kafana bunları iki beden büyük almıştm bende tam oluyo
kız Allah iyiliğini versin doğumdan sonra kendini tanıyamican ne süsü :) sancın gelmeden gitme zaten canım napcan hastanede su falan gelirse pek bekleme ama benim gibi rahatsın sende en güzeli :)Yok canım enfeksiyon olsa anlardım, zamanında çok yaşadım o olayları. Beyaz-sarımtrak arası pelte gibi birşey azcık da kan vardı. Fotoğrafını çektim de atmayım şimdi buraya, doktoruma göstericem. editlemişssin bende editliomburada sakin olcan yoksa bunların uyuşukluğu öldürür adamı, sancım tutana kadar gitmem anacım hastaneye, ya da kese patlarsa..
bende senin gibi düşünüyodum ama maşallahı var :)))Ay büyüyo yani ben artk umudu kesmiştim :) tamam canım değiştirmeyin hiç o zaman
Kavuşma istegımı hamileliğin zorlugumu bile mıyorum yaaaİyice pskolojimiz bozuldu kızlar yabi insan bi yeri agriyinca sevinirmi ya evet ben seviniyorum her belirtiye her ağrıya takılıp kalıyorum doğummu diye allah sonumuzu Hayır etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?