2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Aman canım doğuma yakın sezeryan olacaklar özellikle dikkat etsin gribal enfeksiyonlara biran önce iyileşmeye bakın yoksa dikislerden nefes alamazsınız.
Oglum normaldi buda Suan normal gorunuyor insaallah ama oksuruk yine de cok rahatsızı ediyor bebegi de beni de altta dikiş olursa onları da kasar Gerci öksürüğümü kesmem lazım ya bala zencefili rendelicem limon sıkıp yutucam kasık kasık o iyi gelmisti gecen sefer

Kızlar bişey sorcam benşm göğüslerim hiç büyümedi.İnternetten emzirme sütyeni sipariş vermiştim.Büyür diye düşündüğümden bi büyük boy sipariş vermiştim.Şuan biraz bol duruyor yani.Acaba büyür mü süt olunca? Değiştirsem mi? Yoksa bol olması süt damaları içinde daha iyi mi olur?

Ay canim canim :) tesekku ederim yüzümü güldürdün musmutlu oldum ben :)

Ay canlarım benim içimi rahatlattız valla. Allah razı olsun . :) yarın kontrol var bakalım doktora sorup ona göre icecegim hemen :)

36 haftadasin haftan sorun olmaz dimi?
Sorun olacağını sanmıyorum canım, haftasına göre 2 hafta öndeydi kilosu ve gelişimi ve burada doğumu durdurmuyorlar, gelirse devam ettirirler. 30. haftalıkken girmiştim en son ultrasona 2100-2400 mü bişeydi kilosudestek olan annişlerime de çok teşekkürler

Hadi hayırlısı canım, Rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin inşaallah:) refakatçisiz 1000 tl ve sezaryenli biri için zor biraz. İnsanları 6000 tl.ye mecbur etmişler bildiğin. Çok sinirler gerçekten.
Ayy bakalım ne zaman gelcek bebikk :) sağlıcakla gelsin inşallah. Bu ikinci olunca kendine çeki düzen verme durumu bende de var azcıcık :))
Günaydın kızlar kontrole geldim nstye bağladılar yatiyom, sonra Dr kontrolü
Güzel haberlerle gel inşallah canım
Çabucak bi geçseydi, üst üste baya yordu seni kuzum. Güzel haberlerini bekliyoruz :)

Ay canim bu yazın ne iyi geldi bana. Ben hastane bulamadığım için en sin kontrol yaptırdığım yerde zubeydede olayım diyordum ama ablamda burada yapacaktı imza atıp kaçtı yani düşün . Ne akla hizmet burada yapacaksam bende . Araştırmayı çok duydum temiz çok sakin bir hastane diyorlar ama kafam çok karışık ışte

Kontrolleri çok iyi diyorlar zubeydenın ama doğum tavsiye etmem ..balgatta sami ulusun ek binası var turgut özal hastanesi orayı tercih edebılirsin ama daha fazla geç kalma mükemmel hastane odalar tek kısılıkmış ben alternatif orayı da dusunuyorum

benimde öyleydi canım doğumdan sonra büyüdü süt gelince hiç takma kafana bunları iki beden büyük almıştm bende tam oluyo

çok sağol canim benim. araştırma bana daha yakın en kısa zamanda oraya da bi gideyim

Kalp atışını dinlemek şahane bi duygu dimi :) dün benim oğluşun nabzı 170 i buluyodu canım seninki nasıl ?
kalp atışını göremedim ama bol bol dinledim çok güzeldi :)

hadi bakalımmm bebiş nasılmıss.. ınsallah cok ıyıdır annesi, nst de sancı cıkacak mı cok merak edıyorummm yaaa. rabbim en hayırlısını versinnn
sancı varmış ama ben hissetmiyom Dr kaç olduğunu söylemedi

Bende sancılanmaya başlayınca ev bulaşık banyo çocuklar aklıma geliyor hahahahha
alemsinn ama çok haklisin biz kadınlar işimiz hiç bitmez

kız Allah iyiliğini versin doğumdan sonra kendini tanıyamican ne süsü :) sancın gelmeden gitme zaten canım napcan hastanede su falan gelirse pek bekleme ama benim gibi rahatsın sende en güzeli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…