Günaydın kızlar, gece boyunca bacaklarımı iki kenara bastırmışlar da sabah bırakıvermişler gibi kemiklerim ağrıyor, sopa yemiş gibi uyandım resmen, uyurken daha çok yoruluyorum ben ya
Yalancı Doğum sancılarıymış canım o lar Doğuma hazırlıkmış aynılarını bende yaşıyorum gün içinde bi kaç kez. Muhtemel tarihe bakarsak peş peşe doğuracaz herhalde bakalım kim kimi geçecek
Sağlıkla gelsinler hayırlısıyla bi kavuşalım minnaklara :)
Böbrek ağrısı çok fena bişi canım ya hele hamileyken daha da çekilmez oluyor. 2 kez taş düşürdüm çıldırttı beni mahvoldum resmen. Oyuyorlardı sanki sağ tarafımı otursan oturamıyorsun yatsan yatamıyorsun. Rabbim acil şifalar versin. Bol su içmeye çalış, arada limonlu su iç, belini sar bide ısınınca azıcık hafifliyor gibi sancısı. Çok geçmiş olsun tekrar.
Ben hiç balık yiyemiyorum canım hatta ilk zamanlar buna bile ağlıyordum niye yiyemiyorum diye
etle de çok aram iyi sayılmaz. 3.aydan beri Regenesis max diye bi vitamin kullanıyorum. Gyno ferro sanol, monovit D3 bide magnosit kullanıyorum. Devam et dedi doktorum bırakmadım bende kullanmayı. Stres yapma kendine bebiş kendini besliyordur içeride. Bi arkadaş annesinden örnek vermiş ya eskiden bunlar mı vardı diye :) öyle düşün. Yavaş yavaş da bebiş için zorla birazcık kendini yemeye çalış bişiler. İçin rahat edecekse de vitamin al doktorunun önerdiği herşey güzel olur hayırlısıyla