2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ne renk dı canım belki nişan değildir enfeksiyon kaynaklıdır ..çünkü kokulu olmamalı sankı .aman Allahım sakınlıge bakarmıssın ben küçük akıntı görüyorum üstüne uç saat düşünüyorum neyin ne sı dıye

Ne renk dı canım belki nişan değildir enfeksiyon kaynaklıdır ..çünkü kokusuz olmamalı sankı
Yok canım enfeksiyon olsa anlardım, zamanında çok yaşadım o olayları. Beyaz-sarımtrak arası pelte gibi birşey azcık da kan vardı. Fotoğrafını çektim de atmayım şimdi buraya, doktoruma göstericem. editlemişssin bende editliom burada sakin olcan yoksa bunların uyuşukluğu öldürür adamı, sancım tutana kadar gitmem anacım hastaneye, ya da kese patlarsa..

Canım habersiz bırakma olur mu ..hakkında hayırlısı olsun Rabbim en kolay doğumlar nasıp etsin hayırla sağlıkla al kucağına ..bu arada mesela bende tuvalet e gittim aynı bahsrttıgın akıntı bir haftadır bendende geliyor ama kan yok..boyle kremsı beyaz krem arası bir akıntı..o yüzden ciddiye almıyorum...

Doktorun bakalım ne dıycek bencede canım nişandan sonra hemen de gelebılırmıs bir haftayı da bulurmuş o yüzden sancıları beklemek daha mantıklı...

Ali expressten 20 $ a aldım bu çantayı. 3 haftada elime ulaştı içi de çok geniş ve kullanışlı tavsiye ederim. Türkiye'de 140₺ civarı satılıyor benimki 75₺ gibi oldu. Farklı renkleri de var.
Aa evet eminönünde havuzlu handa görmüştüm aynısını 140 /150 civarı idi beğenmiştim de ama pahalı geldi teşekkürler fikir verdiğin için cnm iyi günlerde kullan bu arada rengide süpermiş

sağol kuzum benim, Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin. Bendeki akıntı olamayacak kadar pelteydi, koku dediysem de aşırı bi kokusu yok, kendine has bi kokusu var, neyse uzattım orda sabah, mideler yerinde kalsın Sancı, su falan olursa yazarım zaten 7/24 bakıom buraya Perşembe doktorum ne diyecek bakalım..

Haydı bakalım hakkında hayırlısı olsun haftan biraz küçük bir iki gün beklersın umarım yinede ...

Ben de ortadoguya gidiuorum kizlat arastirmadan ilk buldugum doktordayim ins pisman olmam

aha kankamı buldum yaa bende hemen koşa koşa doğuma gitmicem zaten süslenmem lazım, derdime bak

Hayrili sabahlar kızlar :) bugun oglen bu gebeliğimde ilk nst mi yaptiricam heyecanlıyım umarım yolunda gider. Gribim hala
Oksuruyorum da burnum koku almıyor agzim da tat almıyor cok sinir bozucu zorla kahvaltı Yapicam simdi aman dikkat edin kızlar son son hasta olmayın yaaa berbat bisey. Dr ne dicek bakalım belki ilac yazar ama son ayım sanmiyorum.
Katinaninelindemakasi35 hadi bakalik ins kendiliginden guzel
Guzel baslar sancıların CNm

Erken haftalarda doğum baslamissa durduruyolarya ondan soruyorum. Erkense gider bi gorunurdun durdururlardi baslamissa

aha kankamı buldum yaa bende hemen koşa koşa doğuma gitmicem zaten süslenmem lazım, derdime bak
Fotoğraf ve videolarda bebeğim ilerde annesini şık görsün dimi ama :)
Geçen sancım cıktı benm de doktor ilaç falan verdi işte yat dedi.İki arada gittim kaşımı aldırdım :) annem diyo otur oturduğun yerde :)
Neyseki onuda aradan çıkarttım.

Hadi hayırlısı canım güzel haberlerle gelirsin inşallah bide sezeruan olcaksan oje sürme siliyorlar

Aman canım doğuma yakın sezeryan olacaklar özellikle dikkat etsin gribal enfeksiyonlara biran önce iyileşmeye bakın yoksa dikislerden nefes alamazsınız.

Dr 1 gece kalırsın dedi önceki doğumumda da aynı hastane ve dr du 2 yıl önce 2000 falan ödrmiştik 1 gece kalmıştım tabii refakatçı vardı çok saçma fiyat politikası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…