2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar meraba doktordan geldim bana iki gün sonra gel dedi artık başlatalm doğumu hem bebek çok fazla irileşmesn hemde artk bu günlerden snra beklemek bebk için sıkıntılı olablr dedi.
ya nstde kalp atışlarıyla ilgili bi sorun yoksa suyunda vs ne alaka erken dogurtmak ya yazmıştım ben 40+4te dogurdum ve doktorumda beni hiç korkutmadi ...ve canım suni sanci okadar kolay bise değil dogum aninda pişman olmakta var sen allaha tevekkul etultrasonda bir sknti yoksa bekle derim ben tabiki benm dusuncem

Yok cnim epidu
Yok cnm epidualsiz oldu.gittigmde 5 cm aciklik vardi zaten

Kilosu çok değil yerinde olsam en azından pazartesiye kadar beklerim hiç açıklık yokken suni çok zor sezeryana dönme ihtimalide fazla olur .ilk dogumda 41 i bitirdim canım açıklık 2 cm ve Kanala girmişti şükür suni yaradı. Biraz daha bekle bence

Aynı durumdaymışız benim de yarın kontrolüm var ve biz de bekleyeceğiz heralde bir hafta daha :) Bakalım hangimiz önce kurtulacagiz sağ salim :) Sağlıkla gelsinler de...
Ayni zmnda kurtulalım insaallah en
Hayırlı zmaanda gelsin oglum da gec dogdu benim 40+4 de sancim basladi kendi kendine. bunda daha rahatım hamdolsun kilodu da asiri yok zaten hayırlısı ins yarin Muayenm var bakalım açıklık var mı belki de var ben anlamiyorim

Hahahah evet koc zor gibi ama guzel
Özellikleri de cok bakalım hayırlısı olsun yaa balıkta cok naif hassas onun da o zorluğu var cabuk kiirlir hayalperest toz pembe bir hayat zor balık kızı
Merhaba,
Benim de beklenen tarihim 21 mart.
Hic ama hicbir belirtim yok doguma dair :)
Biraz tembel bir kiz bu sanirim.
Saglikla, hayirla gelsinler bakalim.
Sende bizdesinsin Can'ım dursunlar bakalım gelecekleri bir vakit saat var elbet :) hayırlısıyla saglikla gelsinler
Ayy evet yaa bende takip
Ediyorum da Masallah 4 kg bebeleri dikişsiz epidrualsiz doğurtuyorlar . Bakalım benim kilosu cok yoktu ztn 40
Doldursa bile en fazla 3500 olur Dedi doktorum
Yok cnim epidu

Yok cnm epidualsiz oldu.gittigmde 5 cm aciklik vardi zaten
Oyyy Masallah sana ve guzel kızına eee tecrube baska kac kg dogdu CNm hikayeni yaz olur mu musait
Olunca

Kızlar siz doktorumdan daha çok korkkuttunz balla saolun.
Canim korkutma degilki bizimki sadece 1 hafta daha bekle diyohauz yani bizim dusuncemiz bu en kötü ihtimal suni ise yaramaz sezeryan olursun korkulu bi durum yokki. Yinede en doğru karari sen verirsin iyi düşün taşın . Ben bi risk olmazsa 40 tan sonrada biraz daha beklemeyi düşünüyorum. Kendi sancim olsa daha iyi olur bakalım nasip kısmet .hakkında hayırlısi olsun korkma hersey olacagina varır

Üfff kafam çok karştı ya.Beklersemde sürekli kontrol altında olmak istiyom aslnda doktorum hep böyle yapıyorz diyince rahat davrandm

Benim hastanedede eskiden 41 olunca veriyolardi suniyi şimdi 40 bitince veriyolarmis 1 hafta sonra banada bu teklif gelcek çok kararsizim 40 tan sonra bekleyip beklememek konusunda

Hiçbi hamilelik , hiçbir doğum ve bebeğin durumu belli olmuyor ki kızlar. Hayırlısını dileyelim , hepimizde gerginlik , stres hat safhada.
Kafamızı karıştırmayalım., Rabbim ne nasip ederse o . Hakkımızda en güzeli o bilir ...
Önce Allah a sonra doktorumuza güvenmek en doğrusu olacaktır...

Hakkimizda hayırlısı neyse o olsun inşallah biz burdan bilemeyiz zaten bebwgin durumunu risklerini sadece fikir verdik doğru kararı doktoruyla beraber vercek tabi hicbirimiz bilmiyoruz basimiza neler gelcek Rabbim sağlıcakla kucaklarimizi doldursun inşallah

Amin inşallah... Hepimiz sağlıkla kavuşalımda ister sezeryan ister normal doğum olsun.

Güzel temennilern için teşekkürler canm.inşalalah iyi olur.Sanrm artk eskisi gibi beklemiyolrmş ya bnm ablmnda 42 de doğurduğunu biliyorm ama nasip baklm belki knsi gelir

Güzel temennilern için teşekkürler canm.inşalalah iyi olur.Sanrm artk eskisi gibi beklemiyolrmş ya bnm ablmnda 42 de doğurduğunu biliyorm ama nasip baklm belki knsi gelir
Benim doktor daha bir tuhafmış o zaman :):):)
Suyumu bile sormadan patlattı ikinci doğumda 39+6 da. Doğur artık diye .
Deneyip göreceğiz hepimiz du bakalım , neler bekliyor bizi :):) Hem gelsinler diye çabalıyoz hemde korkuyoz valla , çünkü ne yaşayacağımızı bilmiyoruz hep ondan :)

Amin inşallah... Hepimiz sağlıkla kavuşalımda ister sezeryan ister normal doğum olsun.
Canm bide doktorm dediki artk eskisi gibi insanları çığırtan damardan yapılan sunilerden yapmıyorz dedi normal doğumu taklit eden bi ilaç varmş heralde ağızdan yavaş yavaş veriyoz dedi o ne ben hiç duymadm onu senn bi bilgn var mı

Yok canım öyle değildi benim alfığım damar yolundan serum şeklinde almıştım .
Öyleyse daha iyimiiş valla :):)

Onu bilmiyorum ama gidersen doktoruna sor rahim açıcı bi fitil var genelde ilk onu veriyolar açılma olsun diye .İkinci dpgumda ondan verdiler alttan rahmi acıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…