- 8 Aralık 2015
- 719
- 634
- 53
- 36
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #32.121
3100 kg canım.Doktorm aslnda bu vakitlerde snra bebeğin riskleri artar beklerken dedi ondan dolayı.canm açklk yok.aynen gelmezse çarşmbaya kadr suni verelm dedi.Bilmiyorm ki.
Canm 40 doluyo işte son bi haftaya.Ben sordm açklk sancı olmadan olacakmı suniyle dedim artk öyle yapıyorz vakti gelen için dedi.
bu hafta olmasa haftaya alacaktı yani sonçta son hafta bundn snrası beklemede skntılı deil mi?
ya nstde kalp atışlarıyla ilgili bi sorun yoksa suyunda vs ne alaka erken dogurtmak ya yazmıştım ben 40+4te dogurdum ve doktorumda beni hiç korkutmadi ...ve canım suni sanci okadar kolay bise değil dogum aninda pişman olmakta var sen allaha tevekkul etultrasonda bir sknti yoksa bekle derim ben tabiki benm dusuncemKızlar meraba doktordan geldim bana iki gün sonra gel dedi artık başlatalm doğumu hem bebek çok fazla irileşmesn hemde artk bu günlerden snra beklemek bebk için sıkıntılı olablr dedi.
Yok cnm epidualsiz oldu.gittigmde 5 cm aciklik vardi zatenHosgeldin Can'ım gozunuz aydın hadi darısı bize. Kisa zmanda hikayeni bekliyoruz bu seferde yine aldın mı epidural ?
Ben okurum CNm Rabb'im insaallah gönlünüze gore versin
Gercek sanci eger su ve kanama yoksa cok
Ama cok duzenli oluyor Can'ım en buyuk belirtisi bu herkeste her çocukta sancının başlama sekli
Farklıdır kimisi belden girdi diyor kimisi kasıklarımdan basladi kimin tum göbek cevresi diye tarif eder ama gercek sancının en onemli belirtisi duzenli olusu saniyesi saniyesine 15 dk da birde başlayabiliyor sonra kısaldıkça kısalıyor
Arası Dr dediği gibi anlamamak mumkun Deggil
Gercek sancılarıfkt su ve kanama
Durumu cok baska cunku bazen hic sancısız acilma ilerlemiş olabiliyor buda ayrı bir durum illa sancıyı hissedeceksin diye birsey yok :)
Insanin gozleri doluyor valla.Evlat gibisi yok bide benim.ilk ve kiz bakalim.neyaoacam aglarim kesin onu glrunce siz agladinizmu
Kilosu çok değil yerinde olsam en azından pazartesiye kadar beklerim hiç açıklık yokken suni çok zor sezeryana dönme ihtimalide fazla olur .ilk dogumda 41 i bitirdim canım açıklık 2 cm ve Kanala girmişti şükür suni yaradı. Biraz daha bekle bence3100 kg canım.Doktorm aslnda bu vakitlerde snra bebeğin riskleri artar beklerken dedi ondan dolayı.canm açklk yok.aynen gelmezse çarşmbaya kadr suni verelm dedi.Bilmiyorm ki.
Canm 40 doluyo işte son bi haftaya.Ben sordm açklk sancı olmadan olacakmı suniyle dedim artk öyle yapıyorz vakti gelen için dedi.
bu hafta olmasa haftaya alacaktı yani sonçta son hafta bundn snrası beklemede skntılı deil mi?
Ayni zmnda kurtulalım insaallah enAynı durumdaymışız benim de yarın kontrolüm var ve biz de bekleyeceğiz heralde bir hafta daha :) Bakalım hangimiz önce kurtulacagiz sağ salim :) Sağlıkla gelsinler de...
Hahahah evet koc zor gibi ama guzelKoçlar zor olur gerçekten. Eşime hep diyorum. Benle zor baş ediyorsun. Kızın da koç olacak diyeama hırslı çalşkan olur tuttuğunu da koparır. Duygusal değildir. İçtendir ya da duyguları. Kimslere belli etmez =)
Sende bizdesinsin Can'ım dursunlar bakalım gelecekleri bir vakit saat var elbet :) hayırlısıyla saglikla gelsinlerMerhaba,
Benim de beklenen tarihim 21 mart.
Hic ama hicbir belirtim yok doguma dair :)
Biraz tembel bir kiz bu sanirim.
Saglikla, hayirla gelsinler bakalim.
Ayy evet yaa bende takip40 dolmadan sıkıntı yaşayanı görmedim. 42 haftalıkken doğuranlar var. Hadi 40 dolsa da dese eyvallah gene. Zaten genelde 39-40 arası doğum başlıyor. Plesenta falan sağlıklıysa sıkıntı yoksa acele etmeyin kendi doğal akışınızı bekleyin. Rahim ağzı falan incelsin hem. Ayrıca iri olup da ne kadar iri olabilirmiş 3850gr 54cm bebeği instagramda takip ettiğim doktor dikişsiz yırtıksız doğurttu
Oyyy Masallah sana ve guzel kızına eee tecrube baska kac kg dogdu CNm hikayeni yaz olur mu musaitYok cnim epidu
Yok cnm epidualsiz oldu.gittigmde 5 cm aciklik vardi zaten
Canim korkutma degilki bizimki sadece 1 hafta daha bekle diyohauz yani bizim dusuncemiz bu en kötü ihtimal suni ise yaramaz sezeryan olursun korkulu bi durum yokki. Yinede en doğru karari sen verirsin iyi düşün taşın . Ben bi risk olmazsa 40 tan sonrada biraz daha beklemeyi düşünüyorum. Kendi sancim olsa daha iyi olur bakalım nasip kısmet .hakkında hayırlısi olsun korkma hersey olacagina varırKızlar siz doktorumdan daha çok korkkuttunz balla saolun.
Can'ım yaa korkma sonuca odaklan sagsalim gelsinde Nasıl gelirse gelsin doktoruna güveniyorsan ona uy tabikiKızlar siz doktorumdan daha çok korkkuttunz balla saolun.
Üfff kafam çok karştı ya.Beklersemde sürekli kontrol altında olmak istiyom aslnda doktorum hep böyle yapıyorz diyince rahat davrandmKilosu çok değil yerinde olsam en azından pazartesiye kadar beklerim hiç açıklık yokken suni çok zor sezeryana dönme ihtimalide fazla olur .ilk dogumda 41 i bitirdim canım açıklık 2 cm ve Kanala girmişti şükür suni yaradı. Biraz daha bekle bence
Hakkimizda hayırlısı neyse o olsun inşallahHiçbi hamilelik , hiçbir doğum ve bebeğin durumu belli olmuyor ki kızlar. Hayırlısını dileyelim , hepimizde gerginlik , stres hat safhada.
Kafamızı karıştırmayalım., Rabbim ne nasip ederse o . Hakkımızda en güzeli o bilir ...
Önce Allah a sonra doktorumuza güvenmek en doğrusu olacaktır...
Amin inşallah... Hepimiz sağlıkla kavuşalımda ister sezeryan ister normal doğum olsun.Hakkimizda hayırlısı neyse o olsun inşallahbiz burdan bilemeyiz zaten bebwgin durumunu risklerini sadece fikir verdik doğru kararı doktoruyla beraber vercek tabi hicbirimiz bilmiyoruz basimiza neler gelcek Rabbim sağlıcakla kucaklarimizi doldursun inşallah
Güzel temennilern için teşekkürler canm.inşalalah iyi olur.Sanrm artk eskisi gibi beklemiyolrmş ya bnm ablmnda 42 de doğurduğunu biliyorm ama nasip baklm belki knsi gelirHiçbi hamilelik , hiçbir doğum ve bebeğin durumu belli olmuyor ki kızlar. Hayırlısını dileyelim , hepimizde gerginlik , stres hat safhada.
Kafamızı karıştırmayalım., Rabbim ne nasip ederse o . Hakkımızda en güzeli o bilir ...
Önce Allah a sonra doktorumuza güvenmek en doğrusu olacaktır...
Benim doktor daha bir tuhafmış o zaman :):):)Güzel temennilern için teşekkürler canm.inşalalah iyi olur.Sanrm artk eskisi gibi beklemiyolrmş ya bnm ablmnda 42 de doğurduğunu biliyorm ama nasip baklm belki knsi gelir
Canm bide doktorm dediki artk eskisi gibi insanları çığırtan damardan yapılan sunilerden yapmıyorz dedi normal doğumu taklit eden bi ilaç varmş heralde ağızdan yavaş yavaş veriyoz dedi o ne ben hiç duymadm onu senn bi bilgn var mıAmin inşallah... Hepimiz sağlıkla kavuşalımda ister sezeryan ister normal doğum olsun.
Yok canım öyle değildi benim alfığım damar yolundan serum şeklinde almıştım .Canm bide doktorm dediki artk eskisi gibi insanları çığırtan damardan yapılan sunilerden yapmıyorz dedi normal doğumu taklit eden bi ilaç varmş heralde ağızdan yavaş yavaş veriyoz dedi o ne ben hiç duymadm onu senn bi bilgn var mı
Hmmm evet ya iyi gibi duruyo amaYok canım öyle değildi benim alfığım damar yolundan serum şeklinde almıştım .
Öyleyse daha iyimiiş valla :):)
Onu bilmiyorum ama gidersen doktoruna sor rahim açıcı bi fitil var genelde ilk onu veriyolar açılma olsun diye .İkinci dpgumda ondan verdiler alttan rahmi acıyorCanm bide doktorm dediki artk eskisi gibi insanları çığırtan damardan yapılan sunilerden yapmıyorz dedi normal doğumu taklit eden bi ilaç varmş heralde ağızdan yavaş yavaş veriyoz dedi o ne ben hiç duymadm onu senn bi bilgn var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?