2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Onu bilmiyorum ama gidersen doktoruna sor rahim açıcı bi fitil var genelde ilk onu veriyolar açılma olsun diye .İkinci dpgumda ondan verdiler alttan rahmi acıyor
Hmm sorarm bakalm ağızdan dedi.Yani bi sağlkçı olark bnde duymadm ama çok araştıran biri doktorm onun etkisi midir nedir bakıcam bi netten neymiş bu.

Fitil şeklnde verip açılma olmayınca mı serumdan veriyolar acaba.
Gerçi bana hiç bahsetmediler direk damardan verdilerdi. Bende ne dedilerse yapmıştım.
Yok canım şimdi günün gelmedimi rahim daha sert ya ee zorla dogurtuyolar onun için önce o fitille rahmi yumusatiyolar inceltip acilsin diye o aradada damardanda suni veriyolar hafifhafif sonradan suniyi artiriyolar biraz

Yok canım şimdi günün gelmedimi rahim daha sert ya ee zorla dogurtuyolar onun için önce o fitille rahmi yumusatiyolar inceltip acilsin diye o aradada damardanda suni veriyolar hafifhafif sonradan suniyi artiriyolar biraz
Hımm doğrudur canım , anladım şimdi . Bendeki durum açıklık olduğundan damar yoluyla oldu o zaman devam etmemişti bende sancılar birde bebeğin kalbi yavaşladı o yüzden almıştım.

Seninkinin hareketleri nasıl canım? Bem bazen azaldı diyorum bi bakıyorum hop geri dans başlamış içerde. Aha yine gelmiyor dans etmeye başladığına göre diyorum.
Harekette azalma yok ozellikle geceleri çok oynuyor uykuya dalamiyorum ama ben uyuyunca oda uyuyor lavaboya kalktigimda hareket yok çünkü . Ama iki gecedir çok çok altta oynuyor niye acaba

Harekette azalma yok ozellikle geceleri çok oynuyor uykuya dalamiyorum ama ben uyuyunca oda uyuyor lavaboya kalktigimda hareket yok çünkü . Ama iki gecedir çok çok altta oynuyor niye acaba
Çıkıcak artık :) ondandır inşallah. Benimkide aynı durumda. Yukarılarda çok hareket yok . Bazen topuk gibi sivrilikler hissediyorum. Ya da sallıyorum heralde topuğu baş.parmağı falan diye :):)

Yok canm doktoruma güveniyorm aslnda ondan dolayı rahatm kndide aceleci biri deildir.Garanti gitmeye çalşır hep.Bana da bekler gibi gelmişti ama öyle de diyince tamam dedm bebeğin kaka yemesi falan korkutuyo beni.
Eğer öyleyse haklisin. Ben de doktoruma aynı şekilde çok güvendiğim için senin gibi düşünüyorum Rabbim en güzelini nasip etsin inşallah

Kızlar forumda bi biz kaldık sanki :) dimi ...
Doğuran gidiyor arada bir merhaba diyorlar sağolsunlar marttaşlarımız.
Bizde öyle olacağız sanırım , koşturmacalar , süt geldi gelmediler , uyku durumları hohoyytt inşallah...
_kvrckmom_ D Deli_manya dilfeza
Varmı başka anımsayamadım
Haa birde F Fatmae20

Bugün de gelen olmadı ama feci şekilde belim ağrıyor psikolojim bozuldu iyice karnım bi inip bi çıkıyor gibi geliyor artık sezeryanda
Normalde Hayırlısı neyse o olsun beklemek çok daha yorucu bi süreç Çarşamba kontrolüm var

Ja kizlar sukur kilosu iyu 2403gr. 3kg dogar dediler ama busefer kafasi kucuk virus varmi diye benden kan aldilar varsa hasta olma ihtimali varmis meleyimim kafasi 30cm yardim edin

Şuan kaç kg bebek canım? Açıklık falan varmı ? Baktımı alttan muayeneyle.
Hayırlısı olur inşallah ikiniz içinde... Kendi gelmezse suni deneyecek sanırım doktorun.
Cnm sukur almis 2403 40 haftada dogarsa 3 olur dediler ama simdide kafasi kzcukmus virusmu var diye kan aldilar hafatya prof. 1 saat bakacak dua edin agladim cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…