2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canım benimkide azaldı hic yok denecek kadar Bend e azcik korkuyorum ama arada bir midem havalanıyor onunla avutuyorum kendimi
Ayni bende arada gelen mide bulantisuyla avutuyorum. Aradan 9 yil gecince unuttum valla hamilelik degisimlerini11 inde randevu aldim bi gelseydi gunler gecmiyor senun kac haftalik ti?

Ayni bende arada gelen mide bulantisuyla avutuyorum. Aradan 9 yil gecince unuttum valla hamilelik degisimlerini11 inde randevu aldim bi gelseydi gunler gecmiyor senun kac haftalik ti?
8 hafta 6 günlük sata göre canim benimde 3 4 gündür gitti benimkiler sızlıyordu şişti sanki boyle şimdi hic birsey kalmadı eskisi gibi

Günaydin canım. Hangi ildesin?
Bebisini saglikla kucagina alirsin inşallah. Ama onu beklerken böyle sıkılmak yerine kendine hobiler edin. Ona amigurumiden cingirak orebilirsin mesela. Ben bugün baslicam ya da halk egitim kurslarindan ilgi alanin olan kurslara gidebilirsin. Doktoruna danisip yuzme kursuna ya da havuza gidebilirsin bu dogumu da kolaylastiriyor. Korkma hic yalniz degilsin bebisin ve Rabbin sana coook yakınyaz bize sikildikca

8 hafta 6 günlük sata göre canim benimde 3 4 gündür gitti benimkiler sızlıyordu şişti sanki boyle şimdi hic birsey kalmadı eskisi gibi
Yok siskinligi varda sadece dokununca yada hareket edince aciyordu o yok .doktora mesaj attim bakalim bne diyecek yada bi gidip muayene olayim yakinimda hastane vat 5 dk surmez

9 Haziran canim sat. Ay icimi rahatlattiniz cok sagolun doktorun basi o kadar kalabalikti ki son adet tarihimi bile sormadi desem sinir oldum ciktim bende. Seninle aramizda iki gun var seninki kac cm canim?

9 Haziran canim sat. Ay icimi rahatlattiniz cok sagolun doktorun basi o kadar kalabalikti ki son adet tarihimi bile sormadi desem sinir oldum ciktim bende. Seninle aramizda iki gun var seninki kac cm canim?
Benim kese 6+1ken ortalamasi 13.7mm di canm ama ben bebegi goremedim carsambayi bir umut bekliyorum insaallah gorebiliriz.

Hic
Benim kese 6+1ken ortalamasi 13.7mm di canm ama ben bebegi goremedim carsambayi bir umut bekliyorum insaallah gorebiliriz.
Biliyorum anne adayi olarak kaygilaniyoruz ama kendini rahatlatmaya bak canım. Allahin dedigi olur. Eskiden annelerimiz agir yükler tasirlarmis cok şükür yine de cocuklari dusmezmis. O istedikten sonra hicbir sey olmaz rahat ol bunlar tatlı telaslar keyfini cikaralim

Gunaydin guzel anne adaylari.hepimiz icin guzel bir gun olur insallah.dun gece yatakta uzanirken bebegimin sol tarafta olabilecegi hissine kapildim.oglumda da sagda hissetmistim hep.doktora gidince onaylamisti.hatta o zaman doktoruma bunkadar kucuk seyi hisssetmem normal bisey mi diye sordugumda bir mucizeyi tasidigini biliyorsunda neden bunu hissetmekten korkuyorsun annelik sana en dogru yolu gosterir demisti.bakalim bu sefer dogru hissedecek miyim bakalim

Günaydın guzel anne ben de hep sagda hissediyorum. Bakalim ilk gittigimde doktoruma sorucam hangi tarafta olduğunu. Gerçekten en güzel mucize onlar

Offf migde bulantisindan ölücem yaaa birde bugün uçak yolculuğu yapicam oğlumla neler yasiyacaz bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…