2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Hala emziren var mi. Bırakan var mi. Sürekli emzirmeti düşünen var mi.kafamda deli sorular.dr emzirebilirsin dedi şimdilik. Ben de bırakmayı hiç istemiyorum.kızım 16 aylik
Canım benim ilkle ikinci cok yakın 9 aylıkken hamile kaldım sadece 11 aya kadar sabrettim cok güçsüz cok yorgun cok halsiz kalınca emzirmeyi bıraktım eğer sen yememe içmeme dikkat ederim bünye kuvvetli kaldirir diyorsan doktorlar sakınca görmüyor...

İnş bebişler saglıkcakla gelır canım.bende senin gibiydim.kızımı doğurunca yanlızlıgım gıttı Hep bana arkadas oldu.sımdıde kardesıni beklıyoruz

Oyy anam 3 km yol yürüdük oglusla.durmuyor ki evde.ne is dinliyo ne sicak ama cani sag olsun minigimin.akşama da parka cikmak icin randevu aldi küçük bey benden.yemeklerimi sabahtan yaptim birazdan ütü vakti.bende bulanti yok ama cok afedersiniz bazen ögurme seklinde yasiyorum gunde iki kez.cok su ictigimde oluyor genelde.bulantisiz hamilelik cok büyük nimet.rabbim hepimize oylesini yasatsin.

Hopedan hic hberim.yok cnm. Evet benim de sabah ve oglenler artiyor aksamlari yok. Hayirlisi olsun hakkimizda.
Sen de hala Progestan aliyorsun degil mi? Doktorum progestan'dandir demisti. Katlanicaz artik, yeterki bebislerimiz saglikli olsun. Ben mide bulantisi, istifrag, bas donmesi herseye raziyim, yeterki hersey iyi gitsin, bebisime kavusayim.

Sen de hala Progestan aliyorsun degil mi? Doktorum progestan'dandir demisti. Katlanicaz artik, yeterki bebislerimiz saglikli olsun. Ben mide bulantisi, istifrag, bas donmesi herseye raziyim, yeterki hersey iyi gitsin, bebisime kavusayim.
Nasil yani progestandan mi alakaliymis adet sanciisi ??? Ben bugun son kez.pro igne.olucm zaten.kanamadan sonra vajinal.fitilede baslamistim..fitille devam edicm.bi sure. Iki tane elimde.proluton kaldi onlarida 4 gun de bir yaptircm aman yrter.yer kalmadi zaten igne sokack yer.yok

Kızlar ilişki durumları nasıl bize 3ayı doldurana kadar yasak off yasak oluncada nasıl cazip oluyor rüyalarıma giriyor resmen
Bende de tık yok nedendir bilmiyorum, hiçte istemiyor canım. Hormonların etkisi sanırım. Bebeğe zarar verme endişemidir nedir. Eski cilveli halimi özledim ayol
Sizde neden yasak ilişki, düşük tehdidi mi var?

Yok kuzum yaa endişelenme , lütfen.
Herkeste aynı durum olcak değilya , benimde azaldı göğüslerdeki hassasiyetim. Bende başım dönmese ani kalkşlarda unutuyorum inan hamile oluşumu. Daha iyi yaşamayalım zaten şimdiden belirtileri.
kahverengi akıntı , bende normal dedi canım. Sende de öyledir inşallah. Bitti iki gündür zaten.

Az tuz tuketmekte midede kramp yapıyor tuz eksikliği olabilirmi

Kızlar tansiyon düşüklüğü bebeğe zarar verir mi? Benim tansiyonum genelde düşüktür bugün olctugumde bayan düşük olduğunu gördüm bebeğe bi etkisi olur mu?

Yatıyorum tembellikten ölücem daha simmdiden koktum ama olsun yeterki iyi olsunlar...

Benim haftamda yada yakin gogus hassasiyeti gecen varmi .sanki bugun azaldi
Benim çoğu belirti geçti :) sadece tiksinme devam ediyor :)

Bize doktor cinsel ilişkiyle ilgili hiçbir şey demedi, ama biz korkudan yaklaşamıyoruz... tehlike olsa derdi ama değil mi?

Giresunda yasiyorun .Mesajin icin cok tesekkur ederim:) oyuncak ormek iyi fikir evde kafami dagitmak iyi olur vakit gecer boylece . kursa yazilsam da devam edemem cunku eylul gibi dershaneye kaydolucam kpss sinavi gibi bir belam var

Bende de tık yok nedendir bilmiyorum, hiçte istemiyor canım. Hormonların etkisi sanırım. Bebeğe zarar verme endişemidir nedir. Eski cilveli halimi özledim ayol
Sizde neden yasak ilişki, düşük tehdidi mi var?
Yok canım şükür düşük tehlikem falan yok bizimki tüp bebek birde ikiz sanırım ondan ilk 3ay izin vermiyor. Yasak oluncada bana çok cazip geliyor allahtan eşim frenliyor devamlı

Benim çoğu belirti geçti :) sadece tiksinme devam ediyor :)

Bize doktor cinsel ilişkiyle ilgili hiçbir şey demedi, ama biz korkudan yaklaşamıyoruz... tehlike olsa derdi ama değil mi?
Derdi bencede ama internettende baktığım ilk 3ay ve son iki ay önermiyorlar pek

Derdi bencede ama internettende baktığım ilk 3ay ve son iki ay önermiyorlar pek
Bir sorun yoksa tam aksine faydalı normal doğumu da kolaylaştırıyor. Biz ilk baştan son haftalara kadar devam ettik, ilk iki doğumum normal oldu. Başka sebeplerden uzun sürdü ama son Doğum anında zorlanmadım.

Bir sorun yoksa tam aksine faydalı normal doğumu da kolaylaştırıyor. Biz ilk baştan son haftalara kadar devam ettik, ilk iki doğumum normal oldu. Başka sebeplerden uzun sürdü ama son Doğum anında zorlanmadım.
Bilmiyorum doktor serbest dese yapabilecekmiyiz onuda bilmiyorum değişik bi psikolojiymiş bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…