2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Benim de ayni. 2 gen heterezigot tek gen homozigottu. Benim cildim cok hassas her turlu morariyor malesef. Yavas yapinca da daha yakici oluyor bir daha kurtaj yasamayalim da raziyim bu acilara
Ben 0.4 lük kullanıyorum hep bacaktan yapıyorum kendim yaptığım zaman mosmor oluyor şişiyor ama eşim yada başkası yaparsa sadece iğnenin girdiğinyer nokta olarak morarıyor onun dışında iğneyi yapınca yanma her türlü oluyor zaten

Ne desek boş üzülme falan demek çok anlamsız biliyorum.İnşallah en kısa zamanda rabbim sağlıkla kucağına alacağın evlatlar nasip eder Allah yar ve yardımcın olsun Canım

Allah yardımcınız olsun canim mutlaka bir zamanı vardır sen de birgun kucağına alırsın yavrunu.çok üzüldüm

Amin canım
amin canım amin inşallah sağ Salim hepimiz alacağız kucağımıza :)

canim benim . bebegin seni diger duny-ada bekley-ecek kismet boyley-mis. Rabbim en kisa zamanda tkrar nasip et(sin canim opuy-orum Allaha emanet ol.

Ne denir ki bilmiyorum ama çokmüzüldüm okuyunca. Birbirimizi tanımıyoruz ama Sevinçleri ve üzüntüleri hissedebiliyoruz. Allah yardımcın olur sabır versin. Hamilelerin duası kabul olurmuş derler bende diyorum ki Allah sana da sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah en kısa zamanda.

Allah hepimize sifa versin canim. Doktor bir sure sonra bacaga ya da kola gecebilirsin der herhalde. Sende doktor mu dedi

Kızlar kan sulandırıcıyı neden kullanıyorsunuz?
Kan sulandırıcı genellikle iki veya üç kayıp yaşamış ve trombofoli paneli testlerinde mutasyonlu genlere rastlanan gebelerin kan pıhtılaşmasını önlemek ve bebeğin yaşama sıkı tutunmasını sağlamak için kullanılıyor artık yaşaya yaşaya doktoru olacağız bu işin Allah bebeklerimizi korusun biz iğne acısına razıyız :) Allah kimseye göstermesin hiç bir acı :)

Yan tarafa yapma orası önerilmiyor benim doktorum ayaktan tavsiye ediyor dizden dört parmak yukarı kasıktan 4 parmak aşağı olacak şekilde ön bacaklardan bi gün bi bacak bir gün bir bacak :)

Canım benim acını çok iyi anlıyorum.bende6 ay önce yaşadım hu durumu.rabbim sabir versin.insalkah rabbim sana en hayırlısini versin.tekrar sağlıklı hamilelikler nasip etsin

Canım ne demeliyim bilmiyorum Allah yardımcın olsun rabbimden ümit kesilmez umut olmadan ümit olmadan yaşayamaz insan bu dünyada..

Canım çok üzüldüm ((( ALLAH cc tan ümit kesilmez. En kısa zaman da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Enfeksiyon antibiyotikten daha zararlı canım o yüzden içmeni tavsiye ederim ve bol bol su günde 3lt su iç ki bir an önce enfeksiyonu ve antibiyotiği atabilesin

Bu arada geçmiş olsun :)

Canım benim senin adına çok sevindim.masallah minigine.darısı vuma günü banave bekleyenlere olsun inşallah

Aahh canım Allah sabır versin ;( allahtan Ümit kesilmez elbet birgün sende anne olacaksın benim hep dualarımda olacaksın ;( 5yıldır o ümitsizliği okadar çok yaşadım ki şimdi benimde en büyük korkum kaybetmek ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…