- 27 Aralık 2015
- 1.038
- 1.404
- 83
- 37
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #4.981
Ben 0.4 lük kullanıyorum hep bacaktan yapıyorum kendim yaptığım zaman mosmor oluyor şişiyor ama eşim yada başkası yaparsa sadece iğnenin girdiğinyer nokta olarak morarıyor onun dışında iğneyi yapınca yanma her türlü oluyor zatenBenim de ayni. 2 gen heterezigot tek gen homozigottu. Benim cildim cok hassas her turlu morariyor malesef. Yavas yapinca da daha yakici oluyorbir daha kurtaj yasamayalim da raziyim bu acilara
Ne desek boş üzülme falan demek çok anlamsız biliyorum.İnşallah en kısa zamanda rabbim sağlıkla kucağına alacağın evlatlar nasip eder Allah yar ve yardımcın olsun CanımSevgili anne adayları benim miniğimle yolcuğum buraya kadarmış.Kontrole gittiğimizde bebeğimizinnkalp atışlarının durduğunu öğrendik bu 7. Gebelik kaybım ;genetik tanılı tüp bebek ile gebe kalmıştım o da Kısmet değilmiş.Bebek haftası ile uyumlu kesesi bile bozulmamış büyüklüğü yolk sac kesesi herşeyi kusursuz ama tıpkı öncekilerdeki gibi kalp atımları yok .Uzun uzun inceledi elbette ben de gördüm olmadığını Bu benim için son umuttu ,bitti.Kısmette yokmuş anne baba olmak .Doktorum genetik olan bir şey değil bu büyük ihtimalle kalp ile ilgili mikrogenlerle alakası bir sıkıntı dedi .onun da henüz tıbben bir tedavisi yok.Dualarınızı eksik etmeyin.Umarım hepiniz sağlıkla kavuşursunuz kucağınızda görürsünüz .Allaha emanet olun
Allah yardımcınız olsun canim mutlaka bir zamanı vardır sen de birgun kucağına alırsın yavrunu.çok üzüldümSevgili anne adayları benim miniğimle yolcuğum buraya kadarmış.Kontrole gittiğimizde bebeğimizinnkalp atışlarının durduğunu öğrendik bu 7. Gebelik kaybım ;genetik tanılı tüp bebek ile gebe kalmıştım o da Kısmet değilmiş.Bebek haftası ile uyumlu kesesi bile bozulmamış büyüklüğü yolk sac kesesi herşeyi kusursuz ama tıpkı öncekilerdeki gibi kalp atımları yok .Uzun uzun inceledi elbette ben de gördüm olmadığını Bu benim için son umuttu ,bitti.Kısmette yokmuş anne baba olmak .Doktorum genetik olan bir şey değil bu büyük ihtimalle kalp ile ilgili mikrogenlerle alakası bir sıkıntı dedi .onun da henüz tıbben bir tedavisi yok.Dualarınızı eksik etmeyin.Umarım hepiniz sağlıkla kavuşursunuz kucağınızda görürsünüz .Allaha emanet olun
amin canım amin inşallah sağ Salim hepimiz alacağız kucağımıza :)Kızlar heyecanla cuma gününü bekliyorum.insallah minigimin kalbi gumbur gümbür atar.subat ayinda 6 haftalikken bebegimi kaybettim.kürtaj oldum.insalllah bu sefer sag salim kucağıma alırım.biliyorsunuz kanamam olmustu ama kahverengi lekeler oluyor ara ara.persembe igne yaptircam.tüm anneler bebeklerine sag salim kavussun insallah.amin
canim benim . bebegin seni diger duny-ada bekley-ecek kismet boyley-mis. Rabbim en kisa zamanda tkrar nasip et(sin canim opuy-orum Allaha emanet ol.Sevgili anne adayları benim miniğimle yolcuğum buraya kadarmış.Kontrole gittiğimizde bebeğimizinnkalp atışlarının durduğunu öğrendik bu 7. Gebelik kaybım ;genetik tanılı tüp bebek ile gebe kalmıştım o da Kısmet değilmiş.Bebek haftası ile uyumlu kesesi bile bozulmamış büyüklüğü yolk sac kesesi herşeyi kusursuz ama tıpkı öncekilerdeki gibi kalp atımları yok .Uzun uzun inceledi elbette ben de gördüm olmadığını Bu benim için son umuttu ,bitti.Kısmette yokmuş anne baba olmak .Doktorum genetik olan bir şey değil bu büyük ihtimalle kalp ile ilgili mikrogenlerle alakası bir sıkıntı dedi .onun da henüz tıbben bir tedavisi yok.Dualarınızı eksik etmeyin.Umarım hepiniz sağlıkla kavuşursunuz kucağınızda görürsünüz .Allaha emanet olun
Ne denir ki bilmiyorum ama çokmüzüldüm okuyunca. Birbirimizi tanımıyoruz ama Sevinçleri ve üzüntüleri hissedebiliyoruz. Allah yardımcın olur sabır versin. Hamilelerin duası kabul olurmuş derler bende diyorum ki Allah sana da sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah en kısa zamanda.Sevgili anne adayları benim miniğimle yolcuğum buraya kadarmış.Kontrole gittiğimizde bebeğimizinnkalp atışlarının durduğunu öğrendik bu 7. Gebelik kaybım ;genetik tanılı tüp bebek ile gebe kalmıştım o da Kısmet değilmiş.Bebek haftası ile uyumlu kesesi bile bozulmamış büyüklüğü yolk sac kesesi herşeyi kusursuz ama tıpkı öncekilerdeki gibi kalp atımları yok .Uzun uzun inceledi elbette ben de gördüm olmadığını Bu benim için son umuttu ,bitti.Kısmette yokmuş anne baba olmak .Doktorum genetik olan bir şey değil bu büyük ihtimalle kalp ile ilgili mikrogenlerle alakası bir sıkıntı dedi .onun da henüz tıbben bir tedavisi yok.Dualarınızı eksik etmeyin.Umarım hepiniz sağlıkla kavuşursunuz kucağınızda görürsünüz .Allaha emanet olun
Allah hepimize sifa versin canim. Doktor bir sure sonra bacaga ya da kola gecebilirsin der herhalde. Sende doktor mu dediBen 0.4 lük kullanıyorum hep bacaktan yapıyorum kendim yaptığım zaman mosmor oluyor şişiyor ama eşim yada başkası yaparsa sadece iğnenin girdiğinyer nokta olarak morarıyor onun dışında iğneyi yapınca yanma her türlü oluyor zaten
Kan sulandırıcı genellikle iki veya üç kayıp yaşamış ve trombofoli paneli testlerinde mutasyonlu genlere rastlanan gebelerin kan pıhtılaşmasını önlemek ve bebeğin yaşama sıkı tutunmasını sağlamak için kullanılıyorKızlar kan sulandırıcıyı neden kullanıyorsunuz?
Evet canım doktorum söyledi ben göbekten vurmaya korkuyordum çünkü :)Allah hepimize sifa versin canim. Doktor bir sure sonra bacaga ya da kola gecebilirsin der herhalde. Sende doktor mu dedi
Yan tarafa yapma orası önerilmiyor benim doktorum ayaktan tavsiye ediyor dizden dört parmak yukarı kasıktan 4 parmak aşağı olacak şekilde ön bacaklardan bi gün bi bacak bir gün bir bacak :)Pıhtılaşma testinde bir gen homozigot bir gen heterozigot çıktı. @Elistacin karin sisince bebege degmesinden korkmuyoruz tabi olmaz öyle bir sey ama karin yumusakken daha az acıyor o zaman bebek büyüdüğü icin gergin olacak ve cok aciyacak diye endise ediyorum :/ yan taraflara mi yapsak ki
Yarin karnimin halini görünce bacaga gec der benceEvet canım doktorum söyledi ben göbekten vurmaya korkuyordum çünkü :)
Canım benim acını çok iyi anlıyorum.bende6 ay önce yaşadım hu durumu.rabbim sabir versin.insalkah rabbim sana en hayırlısini versin.tekrar sağlıklı hamilelikler nasip etsinSevgili anne adayları benim miniğimle yolcuğum buraya kadarmış.Kontrole gittiğimizde bebeğimizinnkalp atışlarının durduğunu öğrendik bu 7. Gebelik kaybım ;genetik tanılı tüp bebek ile gebe kalmıştım o da Kısmet değilmiş.Bebek haftası ile uyumlu kesesi bile bozulmamış büyüklüğü yolk sac kesesi herşeyi kusursuz ama tıpkı öncekilerdeki gibi kalp atımları yok .Uzun uzun inceledi elbette ben de gördüm olmadığını Bu benim için son umuttu ,bitti.Kısmette yokmuş anne baba olmak .Doktorum genetik olan bir şey değil bu büyük ihtimalle kalp ile ilgili mikrogenlerle alakası bir sıkıntı dedi .onun da henüz tıbben bir tedavisi yok.Dualarınızı eksik etmeyin.Umarım hepiniz sağlıkla kavuşursunuz kucağınızda görürsünüz .Allaha emanet olun
Canım ya korkma olabiliyor öyle zaten daha çok küçük baksana annesi :)İnşallah canımm inşallah...
Bizde 6+4 olacağız bekliyoruz günler geçsin diye. Daha önce ne bebeği ne kalp atışını göremediğim den şu 8 gün çok zor geçti
Canım ne demeliyim bilmiyorum Allah yardımcın olsun rabbimden ümit kesilmez umut olmadan ümit olmadan yaşayamaz insan bu dünyada..Sevgili anne adayları benim miniğimle yolcuğum buraya kadarmış.Kontrole gittiğimizde bebeğimizinnkalp atışlarının durduğunu öğrendik bu 7. Gebelik kaybım ;genetik tanılı tüp bebek ile gebe kalmıştım o da Kısmet değilmiş.Bebek haftası ile uyumlu kesesi bile bozulmamış büyüklüğü yolk sac kesesi herşeyi kusursuz ama tıpkı öncekilerdeki gibi kalp atımları yok .Uzun uzun inceledi elbette ben de gördüm olmadığını Bu benim için son umuttu ,bitti.Kısmette yokmuş anne baba olmak .Doktorum genetik olan bir şey değil bu büyük ihtimalle kalp ile ilgili mikrogenlerle alakası bir sıkıntı dedi .onun da henüz tıbben bir tedavisi yok.Dualarınızı eksik etmeyin.Umarım hepiniz sağlıkla kavuşursunuz kucağınızda görürsünüz .Allaha emanet olun
Duyuldu canim.Cuma benim kalp atusi duyuldu mu
Canım çok üzüldümSevgili anne adayları benim miniğimle yolcuğum buraya kadarmış.Kontrole gittiğimizde bebeğimizinnkalp atışlarının durduğunu öğrendik bu 7. Gebelik kaybım ;genetik tanılı tüp bebek ile gebe kalmıştım o da Kısmet değilmiş.Bebek haftası ile uyumlu kesesi bile bozulmamış büyüklüğü yolk sac kesesi herşeyi kusursuz ama tıpkı öncekilerdeki gibi kalp atımları yok .Uzun uzun inceledi elbette ben de gördüm olmadığını Bu benim için son umuttu ,bitti.Kısmette yokmuş anne baba olmak .Doktorum genetik olan bir şey değil bu büyük ihtimalle kalp ile ilgili mikrogenlerle alakası bir sıkıntı dedi .onun da henüz tıbben bir tedavisi yok.Dualarınızı eksik etmeyin.Umarım hepiniz sağlıkla kavuşursunuz kucağınızda görürsünüz .Allaha emanet olun
Enfeksiyon antibiyotikten daha zararlı canım o yüzden içmeni tavsiye ederim ve bol bol su günde 3lt su iç ki bir an önce enfeksiyonu ve antibiyotiği atabilesinSelamlar kizlar dr.dan geldik 7 haftalik olmus bizim minnos kalbi atiyormus saglikli dedi cok sukur... ama bende idrar yolu enfeksiyonu cikti ve tiroidim cok calisiyormus
Dr sadece antibiyotik verdi onuda bebege bsy olurmu kullanmak istemiyorum
Dr.un kapisinda bayildim cok fena oldum dr hamilelikten dedi ama her yemekten sonra ayni sey oluyor fenalasiyorumnapim simdi bu antibiyotigi kullanayimmi???
Bu arada geçmiş olsun :)Selamlar kizlar dr.dan geldik 7 haftalik olmus bizim minnos kalbi atiyormus saglikli dedi cok sukur... ama bende idrar yolu enfeksiyonu cikti ve tiroidim cok calisiyormus
Dr sadece antibiyotik verdi onuda bebege bsy olurmu kullanmak istemiyorum
Dr.un kapisinda bayildim cok fena oldum dr hamilelikten dedi ama her yemekten sonra ayni sey oluyor fenalasiyorumnapim simdi bu antibiyotigi kullanayimmi???
Canım benim senin adına çok sevindim.masallah minigine.darısı vuma günü banave bekleyenlere olsun inşallahKizlar hatirlayan varsa bende on gundur boş gebelik suphesiyle dönüp duruyordum. Cok sukur bende bugun bebegimi gorebildim ve kalp atislarini duydum. Artik kendime hamile muamelesi yapabilirim :) ilk kez ogrenmis gibi mutluyum suanda. Kacgundur kendimi hep kotusune alistirdim ama mutlu ciktim oradan cok sukur. En samimi duygularimla bu bekleyisteki annelere dua ediyorum. Insaallah isteyen herkes bu mutlulugu yasasin hayirlisiyla en kisa zamanda
Aahh canım Allah sabır versin ;( allahtan Ümit kesilmez elbet birgün sende anne olacaksın benim hep dualarımda olacaksın ;( 5yıldır o ümitsizliği okadar çok yaşadım ki şimdi benimde en büyük korkum kaybetmek ;(Sevgili anne adayları benim miniğimle yolcuğum buraya kadarmış.Kontrole gittiğimizde bebeğimizinnkalp atışlarının durduğunu öğrendik bu 7. Gebelik kaybım ;genetik tanılı tüp bebek ile gebe kalmıştım o da Kısmet değilmiş.Bebek haftası ile uyumlu kesesi bile bozulmamış büyüklüğü yolk sac kesesi herşeyi kusursuz ama tıpkı öncekilerdeki gibi kalp atımları yok .Uzun uzun inceledi elbette ben de gördüm olmadığını Bu benim için son umuttu ,bitti.Kısmette yokmuş anne baba olmak .Doktorum genetik olan bir şey değil bu büyük ihtimalle kalp ile ilgili mikrogenlerle alakası bir sıkıntı dedi .onun da henüz tıbben bir tedavisi yok.Dualarınızı eksik etmeyin.Umarım hepiniz sağlıkla kavuşursunuz kucağınızda görürsünüz .Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?