2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kordon tehlikeli olabiliyor, benim ilk de bebek çok yukarda olduğu için doktorum eğer suyun gelirse hemen yat ve ambulans çağır demişti 39 haftalıktım. Ve gerçekten suyum geldi gece ve ayağa kalktığım zaman hiç durmadan akıyordu hemen yattım hastane evin yanında olmasına rağmen Ambulansla gittim. Hastanede yürüdüm ama devamlı kontrol ettiler çok şükür kordon dolanmadı ama inmesi biraz zaman aldı işte.

Bu sefer sende de herşey yolunda gider İnşallah ve istediğin gibi bir Doğum olur. Ben yurtdışında Doğum yaptım ve orda hiç acele ettirmeden normal olsun diye uğraşıyorlar, sezeryan son çare olarak kullanıyorlar.

Aynen o acı daha fena bende de ilk de olmuştu. Krem sürüyordum lansinoh diye bir marka vardı kremi çıkarmana gerek yoktu. İkincide olmadı bu seferde olmaz inşallah.

Kızlar selam.nasılsınız?benim sabahları hafif hafif midem bulanıyor gibi oluyor.ama öyle çok degil.bu arada banyo yapıp abdest almıştım.oturdugum yerden namaz kilayim dedim.wc gitti ama kahverengi lekeler gelmiş yine.ne guzel azaalir gibi olmustu leke.canım sıkıldı ya.hayırlısı ile cuma bir gelseydi cok merak ediyorum

Bende ki lekeler kesildi canım. İnşallah önemli bişey yoktur sende de.
Bizde cuma kontrole gideceğiz , duyarız inşallah kalp atışlarını... Siz duymuşmuydunuz daha önce?

Bende ki lekeler kesildi canım. İnşallah önemli bişey yoktur sende de.
Bizde cuma kontrole gideceğiz , duyarız inşallah kalp atışlarını... Siz duymuşmuydunuz daha önce?
Yok canım henüz duymadık bizde cuma yi heyecanla bekliyoruz.lekem kesilmis gibiydi ama bugün banyo yaptim çıktım.az once yine gelmis lekeler.insallah nursey yoktur.gunde 3 kere progestan kullaniyorum.yarın igne yaptiracagim.biz cuma günü 6 hafta 6 günlük olacagiz insallah kalp atisini duyarız

İnşallah canımm inşallah...
Bizde 6+4 olacağız bekliyoruz günler geçsin diye. Daha önce ne bebeği ne kalp atışını göremediğim den şu 8 gün çok zor geçti

Selamlar kizlar dr.dan geldik 7 haftalik olmus bizim minnos kalbi atiyormus saglikli dedi cok sukur... ama bende idrar yolu enfeksiyonu cikti ve tiroidim cok calisiyormus
Dr sadece antibiyotik verdi onuda bebege bsy olurmu kullanmak istemiyorum
Dr.un kapisinda bayildim cok fena oldum dr hamilelikten dedi ama her yemekten sonra ayni sey oluyor fenalasiyorum napim simdi bu antibiyotigi kullanayimmi???

Kullan tabi yoksa geçmez enfeksiyon daha kötü olur.

Kızlar benim migdem çok kotu ne yapabilirim iyi gelecek bsey yok mu çok bulanıyor ilaç içtim fayda etmiyor kusamiyorum da ellerin kulların vücudum titriyor artik yattigim yerden kalkamiyorum

Kızlar benim migdem çok kotu ne yapabilirim iyi gelecek bsey yok mu çok bulanıyor ilaç içtim fayda etmiyor kusamiyorum da ellerin kulların vücudum titriyor artik yattigim yerden kalkamiyorum

ilk hamileliğimde benim de aynı şekildeydi Dilek, 6-16. haftalar arası resmen yataktan kalkamadım zofran (kanser hastalarına verilen bulantı hapı) o çok az fayda ediyordu, çubuk kraker ekmek peynir haşlanmış patatesle dayandım arada da hastanede serum yedim güçsüz düştüğüm için.. açıkça yazdım çünkü sora hepsi bitti gitti sağlıklı bir çocuğum oldu sadece biraz sabretmen gerekiyor, yat dinlen bol bol ve az da olsa yemeğe çalış geçecek hepsi inan..

Ay o mide bulantısı mahvetti beni De boğazlarım artık kusmaktan faranjit oldu bence hiç çaresi yok

Sevgili anne adayları benim miniğimle yolcuğum buraya kadarmış.Kontrole gittiğimizde bebeğimizinnkalp atışlarının durduğunu öğrendik bu 7. Gebelik kaybım ;genetik tanılı tüp bebek ile gebe kalmıştım o da Kısmet değilmiş.Bebek haftası ile uyumlu kesesi bile bozulmamış büyüklüğü yolk sac kesesi herşeyi kusursuz ama tıpkı öncekilerdeki gibi kalp atımları yok .Uzun uzun inceledi elbette ben de gördüm olmadığını Bu benim için son umuttu ,bitti.Kısmette yokmuş anne baba olmak .Doktorum genetik olan bir şey değil bu büyük ihtimalle kalp ile ilgili mikrogenlerle alakası bir sıkıntı dedi .onun da henüz tıbben bir tedavisi yok.Dualarınızı eksik etmeyin.Umarım hepiniz sağlıkla kavuşursunuz kucağınızda görürsünüz .Allaha emanet olun

mutlaka bak bu gruba tam sana göre

kısmette ne olacağını bilemezsin Allah sana da nasip eder en kısa zamanda inşallah.
Allah sabır versin. kaçıncı haftadaydınız

Ben hep bacaktan yapıyorum claxenimi doktor sorun olmaz dedi

Çok enteresan sahi zararlı mı bizim doktorlar hiç söylemedi ayol
bilmiyorum ablamınkini dinletmişti başka dr.
benim dr. 12. haftadan sonra dinletirim, bebeğe çok zararlı dedi.
dışardan sakın yemek yeme dedi. ben bi kere yedim korkudan salata yemedim iyi yıkanmadıysa diye.
ablam biraz pimpirikli bu dr. dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…