- 18 Kasım 2012
- 2.127
- 1.230
- 333
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #5.001
Cok tesekkur ederim canim. Amin insaallah guzel haberlerini bekliyoruz seninde Hayirlisiyla.. Allah razi olsunCanım benim senin adına çok sevindim.masallah minigine.darısı vuma günü banave bekleyenlere olsun inşallah
Kıyamam sana Rabbimden umut kesilmez olmazları olduran Rabbim seninde evladını kucağına verir inşallah..şuanda zamanı değil demekkiSevgili anne adayları benim miniğimle yolcuğum buraya kadarmış.Kontrole gittiğimizde bebeğimizinnkalp atışlarının durduğunu öğrendik bu 7. Gebelik kaybım ;genetik tanılı tüp bebek ile gebe kalmıştım o da Kısmet değilmiş.Bebek haftası ile uyumlu kesesi bile bozulmamış büyüklüğü yolk sac kesesi herşeyi kusursuz ama tıpkı öncekilerdeki gibi kalp atımları yok .Uzun uzun inceledi elbette ben de gördüm olmadığını Bu benim için son umuttu ,bitti.Kısmette yokmuş anne baba olmak .Doktorum genetik olan bir şey değil bu büyük ihtimalle kalp ile ilgili mikrogenlerle alakası bir sıkıntı dedi .onun da henüz tıbben bir tedavisi yok.Dualarınızı eksik etmeyin.Umarım hepiniz sağlıkla kavuşursunuz kucağınızda görürsünüz .Allaha emanet olun
Cok uzuldum. Bir sebep soylediler mi.yada sende bir rhtsizlik var miydiMaalesef kızlar bugün kontrolüm vardı.herşey yolundaydı hiçbir sıkıntım yoktu.7+0 da kalp atışını görmüştük.bugün 9+2 olduğum halde bebeğim 8+2 çıktı ve kalbi durmuş.çok acı.cuma günü kürtaj olacağım.bebek büyük olduğu için suni sancı vereceklermiş kürtaj öncesi.umarım sizlerin sağlıkla devam eder gebeliğiniz.
Ay çok üzüldüm ege Üniversite'si tüp bebek topiğindeydik ilk hamilemizde sendin o zaman çok sevinmiştim kıyamam sanaMaalesef kızlar bugün kontrolüm vardı.herşey yolundaydı hiçbir sıkıntım yoktu.7+0 da kalp atışını görmüştük.bugün 9+2 olduğum halde bebeğim 8+2 çıktı ve kalbi durmuş.çok acı.cuma günü kürtaj olacağım.bebek büyük olduğu için suni sancı vereceklermiş kürtaj öncesi.umarım sizlerin sağlıkla devam eder gebeliğiniz.
Bişey demediler.benim bir rahatsızlığım yoktu.bizim sebepsiz infertilite teşhisiyle tüp bebek yapılmıştı.bebeği genetik tahlile göndereceğiz o zaman anlaşılır sebebi dediler.ama çok zor bir durum hiç iyi değilim.Cok uzuldum. Bir sebep soylediler mi.yada sende bir rhtsizlik var miydi
Allah yardimciniz olsun. Insallah en hayirli zamanda saglikli ve hayirli evlat sahibi olursun...
Arkadaslar sizi gormesemde sevinciniz uzuntunuz beni cok etkiliyor. Hersey gonlunuzce olsun. Hic biriniz hic ama hic uzulmeyin. Hep iyi olun bu hayatta..
Evet canım.inşallah.bu süreci nasıl atlatacağım bilmiyorum.çok acı gerçekten.herşeyin yolunda gidipte birden bebek ölmüş sözcüğünü duymak ölümdü benim için.Ay çok üzüldüm ege Üniversite'si tüp bebek topiğindeydik ilk hamilemizde sendin o zaman çok sevinmiştim kıyamam sanaÇok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı gebelikler oluşur dualarım seninle
Umarim en kisa zamanda toparlarsin..cok zor yasadigin. Insan basta hemen bisey anlamiyor.ama sonradan degisiyor durum tabi.Bişey demediler.benim bir rahatsızlığım yoktu.bizim sebepsiz infertilite teşhisiyle tüp bebek yapılmıştı.bebeği genetik tahlile göndereceğiz o zaman anlaşılır sebebi dediler.ama çok zor bir durum hiç iyi değilim.
Teşekkürler canım.acım çok yeni ve hiçbirşey beni teselli etmiyor.canım çok yanıyor.ultrasonda gördüm kocaman olmuş elleri ayakları herşeyi vardı o görüntü çıkmıyor hiç aklımdan.Umarim en kisa zamanda toparlarsin..cok zor yasadigin. Insan basta hemen bisey anlamiyor.ama sonradan degisiyor durum tabi.
Gercekten cok uzuldum. Hersey iyi olacak boyle dusun. Umutsuz olmuyor hicbisey.seninde bebegin sana saglikla sihhatle kucagina gelecek insallah bir gun.
Dualarimiz seninle..
Kıyamam sana ya vallahi bende çok kötü oldum Yazını görünce yüz yüze tanışmasak da birbirimizi bizden iyi kimse anlayamaz.Evet canım.inşallah.bu süreci nasıl atlatacağım bilmiyorum.çok acı gerçekten.herşeyin yolunda gidipte birden bebek ölmüş sözcüğünü duymak ölümdü benim için.
Maalesef kızlar bugün kontrolüm vardı.herşey yolundaydı hiçbir sıkıntım yoktu.7+0 da kalp atışını görmüştük.bugün 9+2 olduğum halde bebeğim 8+2 çıktı ve kalbi durmuş.çok acı.cuma günü kürtaj olacağım.bebek büyük olduğu için suni sancı vereceklermiş kürtaj öncesi.umarım sizlerin sağlıkla devam eder gebeliğiniz.
Allah yardımcın olsun. İnşallah kısa sürede kendiliğinden hamile kalıp sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın bebeğini. DualarımızdasınBişey demediler.benim bir rahatsızlığım yoktu.bizim sebepsiz infertilite teşhisiyle tüp bebek yapılmıştı.bebeği genetik tahlile göndereceğiz o zaman anlaşılır sebebi dediler.ama çok zor bir durum hiç iyi değilim.
Ah canim benim ya. Okadar normal ki hissettiklerin. Uzuntunu yaşa elbette.icine atinca sonra ansizin sacma sapan bir yerde patliyor o uzuntu. Guclu kadinlariz bunu hic unutma. Insallah en kisa surede hersey yoluna girecek. Hayirlisi olsun oncelikle. Bunalirsan edersen bu sayfaya girmek istemezsen mesaj atabilirsin dertlesebiliriz. Elimizden ne geliyorsa yapariz. Ama sen yeterki kendini kotu yapacak sekilde ilerleme. Hersey cozulur. Allah dermansiz dert vermesin..Teşekkürler canım.acım çok yeni ve hiçbirşey beni teselli etmiyor.canım çok yanıyor.ultrasonda gördüm kocaman olmuş elleri ayakları herşeyi vardı o görüntü çıkmıyor hiç aklımdan.
Ümidini yitirme canım.Rabbım inş bı gün yüzünü güldürürÇok üzüldüm senin için.Allah sabır versın sana ve esıneSevgili anne adayları benim miniğimle yolcuğum buraya kadarmış.Kontrole gittiğimizde bebeğimizinnkalp atışlarının durduğunu öğrendik bu 7. Gebelik kaybım ;genetik tanılı tüp bebek ile gebe kalmıştım o da Kısmet değilmiş.Bebek haftası ile uyumlu kesesi bile bozulmamış büyüklüğü yolk sac kesesi herşeyi kusursuz ama tıpkı öncekilerdeki gibi kalp atımları yok .Uzun uzun inceledi elbette ben de gördüm olmadığını Bu benim için son umuttu ,bitti.Kısmette yokmuş anne baba olmak .Doktorum genetik olan bir şey değil bu büyük ihtimalle kalp ile ilgili mikrogenlerle alakası bir sıkıntı dedi .onun da henüz tıbben bir tedavisi yok.Dualarınızı eksik etmeyin.Umarım hepiniz sağlıkla kavuşursunuz kucağınızda görürsünüz .Allaha emanet olun
Allahtan hıc bır zaman Ümit kesılmez Cnm.Rabbım sabır versın sizlere.dualarım senınleMaalesef kızlar bugün kontrolüm vardı.herşey yolundaydı hiçbir sıkıntım yoktu.7+0 da kalp atışını görmüştük.bugün 9+2 olduğum halde bebeğim 8+2 çıktı ve kalbi durmuş.çok acı.cuma günü kürtaj olacağım.bebek büyük olduğu için suni sancı vereceklermiş kürtaj öncesi.umarım sizlerin sağlıkla devam eder gebeliğiniz.
ne desek kifayetsiz kalır ki o yuzden hic birsey demiycem rabbim acını hafifletsin ve yuregine genislik versinMaalesef kızlar bugün kontrolüm vardı.herşey yolundaydı hiçbir sıkıntım yoktu.7+0 da kalp atışını görmüştük.bugün 9+2 olduğum halde bebeğim 8+2 çıktı ve kalbi durmuş.çok acı.cuma günü kürtaj olacağım.bebek büyük olduğu için suni sancı vereceklermiş kürtaj öncesi.umarım sizlerin sağlıkla devam eder gebeliğiniz.
Ewde 2 yasında bide kızım var demin yarim saat hıçkıra hıçkıra ağladım sesimi ona bugün biraz fazla yukselttim uyadi 3saat boyunca ağladı uykusu olduğu halde sinirlerin yıprandı bugün hic iyi değilim esimede kiziyorum bi yandan hic bsey yapmayı bilemiyor yemek yapmaktan falan haberi hic yok yumurta yaptı kendini yiyor birşey söyleyin dışardan ne istiyo canın diyo ewde çocuk war en azında çorba olsa daha iyi onun için bilmiyorsa yapmasını kalktim zorla yaptım ağlayan aglaya ona da soylendim baya bi hormonlar alt ustuilk hamileliğimde benim de aynı şekildeydi Dilek, 6-16. haftalar arası resmen yataktan kalkamadım zofran (kanser hastalarına verilen bulantı hapı) o çok az fayda ediyordu, çubuk kraker ekmek peynir haşlanmış patatesle dayandım arada da hastanede serum yedim güçsüz düştüğüm için.. açıkça yazdım çünkü sora hepsi bitti gitti sağlıklı bir çocuğum oldu sadece biraz sabretmen gerekiyor, yat dinlen bol bol ve az da olsa yemeğe çalış geçecek hepsi inan..
Ben kusamiyorum kussam belki rahatlicam kusamiyorum da bütün kaslarim bile sanki gücü yok kol kalkmiyoAy o mide bulantısı mahvetti beni De boğazlarım artık kusmaktan faranjit oldubence hiç çaresi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?