2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
suleyuksel okuyunca icim acidi.kim bilir siz nasilsinizdir. Allah sabir versin.insallah en kisa zamanda saglikli ve hayirli evlatlarin olur. Cok uzuldum gercekten.

Kıyamam sana Rabbimden umut kesilmez olmazları olduran Rabbim seninde evladını kucağına verir inşallah..şuanda zamanı değil demekki

Tam iyi oluyorum diyorm.aksama dogru gelen mide bulantisiyla tekrar yikiliom. Isten geldgmde 30dk 40dk kestiriyorum.iyiyim demeyede korkar oldum. Cok enerjisizim..oglen yedigimle duruyorum oyle.yok yani olmuyo yiyemiyorm

Maalesef kızlar bugün kontrolüm vardı.herşey yolundaydı hiçbir sıkıntım yoktu.7+0 da kalp atışını görmüştük.bugün 9+2 olduğum halde bebeğim 8+2 çıktı ve kalbi durmuş.çok acı.cuma günü kürtaj olacağım.bebek büyük olduğu için suni sancı vereceklermiş kürtaj öncesi.umarım sizlerin sağlıkla devam eder gebeliğiniz.

Cok uzuldum. Bir sebep soylediler mi.yada sende bir rhtsizlik var miydi
Allah yardimciniz olsun. Insallah en hayirli zamanda saglikli ve hayirli evlat sahibi olursun...
Arkadaslar sizi gormesemde sevinciniz uzuntunuz beni cok etkiliyor. Hersey gonlunuzce olsun. Hic biriniz hic ama hic uzulmeyin. Hep iyi olun bu hayatta..

Ay çok üzüldüm ege Üniversite'si tüp bebek topiğindeydik ilk hamilemizde sendin o zaman çok sevinmiştim kıyamam sana Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı gebelikler oluşur dualarım seninle

Bişey demediler.benim bir rahatsızlığım yoktu.bizim sebepsiz infertilite teşhisiyle tüp bebek yapılmıştı.bebeği genetik tahlile göndereceğiz o zaman anlaşılır sebebi dediler.ama çok zor bir durum hiç iyi değilim.

Evet canım.inşallah.bu süreci nasıl atlatacağım bilmiyorum.çok acı gerçekten.herşeyin yolunda gidipte birden bebek ölmüş sözcüğünü duymak ölümdü benim için.

Umarim en kisa zamanda toparlarsin..cok zor yasadigin. Insan basta hemen bisey anlamiyor.ama sonradan degisiyor durum tabi.
Gercekten cok uzuldum. Hersey iyi olacak boyle dusun. Umutsuz olmuyor hicbisey.seninde bebegin sana saglikla sihhatle kucagina gelecek insallah bir gun.
Dualarimiz seninle..

Teşekkürler canım.acım çok yeni ve hiçbirşey beni teselli etmiyor.canım çok yanıyor.ultrasonda gördüm kocaman olmuş elleri ayakları herşeyi vardı o görüntü çıkmıyor hiç aklımdan.

Evet canım.inşallah.bu süreci nasıl atlatacağım bilmiyorum.çok acı gerçekten.herşeyin yolunda gidipte birden bebek ölmüş sözcüğünü duymak ölümdü benim için.
Kıyamam sana ya vallahi bende çok kötü oldum Yazını görünce yüz yüze tanışmasak da birbirimizi bizden iyi kimse anlayamaz. bu imtihanı da geçeceksin inşallah nasibi yokmuş Rabbim daha büyük acılarla sınamasın bizi.inşallah mükafatın çok güzel olacak en kısa zamanda sağlıkla bebeğine kavuşacağın Günlerde olacak hiç moralini bozma Allah büyük

Allah yardımcın olsun. İnşallah kısa sürede kendiliğinden hamile kalıp sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın bebeğini. Dualarımızdasın

Teşekkürler canım.acım çok yeni ve hiçbirşey beni teselli etmiyor.canım çok yanıyor.ultrasonda gördüm kocaman olmuş elleri ayakları herşeyi vardı o görüntü çıkmıyor hiç aklımdan.
Ah canim benim ya. Okadar normal ki hissettiklerin. Uzuntunu yaşa elbette.icine atinca sonra ansizin sacma sapan bir yerde patliyor o uzuntu. Guclu kadinlariz bunu hic unutma. Insallah en kisa surede hersey yoluna girecek. Hayirlisi olsun oncelikle. Bunalirsan edersen bu sayfaya girmek istemezsen mesaj atabilirsin dertlesebiliriz. Elimizden ne geliyorsa yapariz. Ama sen yeterki kendini kotu yapacak sekilde ilerleme. Hersey cozulur. Allah dermansiz dert vermesin..

Ümidini yitirme canım.Rabbım inş bı gün yüzünü güldürürÇok üzüldüm senin için.Allah sabır versın sana ve esıne

Allahtan hıc bır zaman Ümit kesılmez Cnm.Rabbım sabır versın sizlere.dualarım senınle

ne desek kifayetsiz kalır ki o yuzden hic birsey demiycem rabbim acını hafifletsin ve yuregine genislik versin

Ewde 2 yasında bide kızım var demin yarim saat hıçkıra hıçkıra ağladım sesimi ona bugün biraz fazla yukselttim uyadi 3saat boyunca ağladı uykusu olduğu halde sinirlerin yıprandı bugün hic iyi değilim esimede kiziyorum bi yandan hic bsey yapmayı bilemiyor yemek yapmaktan falan haberi hic yok yumurta yaptı kendini yiyor birşey söyleyin dışardan ne istiyo canın diyo ewde çocuk war en azında çorba olsa daha iyi onun için bilmiyorsa yapmasını kalktim zorla yaptım ağlayan aglaya ona da soylendim baya bi hormonlar alt ustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…