2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar bişey sorcam geçenlerde kan vermiştim rubella cmw ve toksoplazmama bakıldı hepsinde negatif yazıyor sorun yok dimi ? varicella sonucum daha çıkmadı

:) bu iyi haber. Her şey den önce gerçekten iyi bir insan.Bakalım ben haftaya gideceğim gebe takibi yapıyor dedi sekreteri.yapmasaydı randevu vermezdi herhalde. Başka doktora yönlendirirse üzülürüm ama umarım başıma gelmez bakalım bekleyip göreceğiz.

5+5 iken bhcg 25.000 çıktı. Çok yüksek değil mi? 6+5 iken bebek göründü ve kalp atışı vardı.7+3 iken birden bardaktan boşalır gibi kanamam oldu. Hiç sancı ağrı olmadı. Hastaneye gittim, iğne yaptı doktor, progestan verdi, o gün hastanede kaldım. Bebek kese içinde görünüyordu ve kalp atışı da vardı.Zamanla kanama azaldı. Fakat bugün 8+4 iken farklı olarak adet sancısı kadar şiddetli olmasa da sancı hissettim, kanama aniden tekrar başladı, bir ped doldu bir anda. Progestan aldım, doktora gitmedim, dinlenip biraz toparlanıp öyle gitmek istiyorum bir gün sonra. Kanamam azaldı gün içinde yarın da doktora gideceğim, aranızda böyle bir durum yaşayan var mı?

İnş bu bebeğini saglıklı sıhhatli bir şekilde Allah sana bağışlar kucağına alırsın cnm hem de ikiz ne guzel masallah Allah nazarlardan korusun.

Canım ozel mi doktorun bir arasan belki yol gösterir bilmiyorum ki sanki hastaneye gitsen iyi olur gibi ikinci gebeligimde sancim başladı anne cok kotu sancim var dedim tuvalete gittiğimde kıpkırmızı kan boşaldı hemen doktora gittim düşük yapıyorsun dedi ama cok şükür oğlum 4 buçuk yaşında..ihmale gelmez canim canım sen yinede git...

Benimde kontrolum dundu kanaman olabilir korkma her kanama dusuk diye birsey yok irtibata gecelim o zaman dedi doktorum.en azindan bir telefon etsen doktorun seni yonlendirir.

Durumumuz çok benzer. Beta hcg niz normal gibi geldi bana. Yine yaniltmak istemem ama ben 6+5 te öğrendiğimde 84000lerdeydi. Bende pcos var o yüzden geç fark ettim. Öğrendikten sonra 2 hafta içinde de 3 kez kanama geçirdim 1 gece hastanede yattim ama hastanede yatmanın da çok faydası yok çünkü ekstra birşey yapmıyorlar. Sadece Allah korusun düşük durumu olursa hemen müdahale edilebilir. Benim de kanama esnasında ağrım sızım olmadı ama şimdi kanamam yok mesela ama arada karın ağrım veya kasık ağrım oluyor. Kötüye yormak istemiyorum normal gebeliklerde de olabiliyormuş diye okudum internette. Umarım bir daha kanama ağrı sizi olmadan sağlıkla dünyaya getirirz bebeklerimizi.

Bende dun gittim doktora kesemiz gorundu 5+3 gunluguz henuz kalp atisi yok haftaya cumaya kalp atisi icin cagirdi doktorumuz.hayirlisi bakalim.
Gözün aydın canım haftaya cuma gelmez şimdi sana iple çekersin :) duyunca çok rahatlıyosun ben duyunca tam emin olmuştum hamile olduğuma :)

izmirie suleyuksel
Acınız büyük , biliyorum ortağımm...
Hakkınızda en hayırlısı olsun bundan sonra , evliliğinizde ailenizde hep çok mutlu olun inşallah. Allah büyüktür, bir bildiği vardır rabbimin , sizin için en güzelini irmek irmek örüyordur...
Allah a emanet olun...

bana da günler geçmiyor ben de bebeği ve kalp atışını görsem bi rahatlayacağım evet hamileyim diyebilicem de şu an içim içimi yiyor geceleri uyku düzenim bile değişti hem sık tuvalete çıkmaktan hem de sürekli rüya modundayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…