2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ben de sevmem yumurtayı hiç :) eşim bayılır ama :)

Sallansın grup ya herkes yemek önerisi versin valla birbirine güzel olur beynim patlıyo hergün ne yesem ne faydalı ne değil diye :)
Canım bence yemek yiyecek konusmayalim malum aşerme olur insan fırsat bulup alamaz sonra bir yerlerimiz şismesin :) yesil mercimek salatasi arkadas anlatmis agzim sulandi ama yapacak vaktim yok hazir malzeme yok :)

ben kanamam olduğunda kullandığım progestan isimli ilaç uzun bir aradan sonra migrenimi tetiklemişti canım
Bende crinone kullanıyordum doktor bu ilaca devam edelim dedi. Reçeteye progestran yazmış. Yan etkilerine baktım tansiyon vs yazmiyordu. Sağlık olsun tek çare dinlenmek

Ayy hayrolsun inşallah, ne güzel bir sürprizmiş ya çok hoşuma gittiiii :)) hamileyiz kuzum her türlü rüya beklenir bizden, ben seriye bağladım saçma gelmez hiçbiri :)) kitabı açmadım mı ne yazıyodu acaba içinde :) rüyanın tam tersini yaşıyorum sanırım ben, oğluşum vardı şimdide kızım olcak Allahın izniyle :)

@mervem-metem eve geldim hazır yemeğe. Bizimki hazırlamış :)
İnsanların caninin çekmesine neden olduysa cok özür dilerim. Arkadasa tavsiye vermek istemiştim sadece. Hakkınızı helal edin lütfen. Düşüncesizlik amaciyla yapılmış bir hareket değildi. Sadece hafif tarif olarak vermek istemiştim. Tekrardan kusura bakmayin

Ben rüyanda kızın olacakmış gibi hatırlıyorum. Ama cok romantikti ya sana yaptıkları sürpriz :)

Canım iyi geçmesine sevindim.. kendi doktorun mu yaptı ayrıntılı ultrasonu başkasına mı yönlendirdi bi de cinsiyetiniz kesin belli oldu mu ayrıntılıda kesin cinsiyet belli olur yani dimi

Canım prof. dr. a gidiyorum bu yüzden kendi yaptı sanırım ama aynı zamanda perinatolog ondan da kaynaklı olabilir.

Ayrıntı ultrason ve renkli ultrason yaptırmanın bir haftası var mı? Kendi gittiğimiz doktor mu yapıyor? Konusu geçmişte merak ettim

Canım bence yemek yiyecek konusmayalim malum aşerme olur insan fırsat bulup alamaz sonra bir yerlerimiz şismesin :) yesil mercimek salatasi arkadas anlatmis agzim sulandi ama yapacak vaktim yok hazir malzeme yok :)
Tamam canım kusura bakmayın ben biraz daraldım da bu ara yemek olayından, sizden tavsiye bekledim sadece hafif evde bulunabilir şeyler diye düşündüm hakkınızı helal edin yanlış anlaşılmak istemedik

Canım ilgin için teşekkür ederim hak geçmesin kimseye haklısınız düşünemedim kendi açımdan tekrarı olmıycak bu durumun.. tekrar kusura bakmayın..

Afiyet olsun grş üzere

İkinci trimester felan hikaye bu hamileliğimde anladığım kadarıyla :) bak yine geldi halsizlik, uyuşukluk, canım sıkılıyor yapcak bişey bulamıyorum, midem bi tuhaf oluyor. Günüm günümü değil dakikam dakikamı tutmuyor mart annelerinin hamilelik rutini bu şekilde ilerliyor sanırım acaba hamile kalınan döneme göre mi bu şikayetlerimizin devamlılığıda..

Sabahtan beri ayılıp bayılıyorum kızlar benim tansiyon bugün hiç çıkmadı sanırım.hava mı çok sıcak bende mi bir problem var çok darlandım bugün yarın kontrolümüz var farklı bir doktor tecrübemiz olacak internet yorumlarını okudum son bir seneye kadar övmeler son bir senedir de yermeler mevcut sayfalar dolusu..ne yapacağız bu doktor işini.birtek ben mi böyle kararsızım etkileniyorum yoksa insanlar mı memnuniyetsizleşmiş.neden bir doktor değişir ki bir anda halbuki ben olumlu yorumlardan dolayı tercih edecektim.gidip kendimiz karar vereceğiz artık hepimiz en iyileri ile karşılaşalım inşallah

Yalnız değilsin canım. Bende bi iyi hissediyorum kendimi bi kötü. Birden halsizlik geliyor allak bullak oluyorum felan. Gözüm kararcak gibi oluyor taktım kafaya artık geçmiyoda. Sadece tansiyondan değil bence bu mevsimsel geçişte çarpıyor bence bizi. Dr konusunda bende yorumlara bakarak bi fikre varamadım. En sonunda yeni atanan ve hakkında hiçbir bilgim olmayan bir dr.a başladım. Devlet olunca çok bir beklentim olmadı, sıradan gidip geldim hep ama son kontrolüm çok güzeldi. En güzeli gidip görüp kendi kararını oluşturman canım.

ben de kararsızım o yüzden 2 seferdir devlet hastanesine gittim farklı dr. lara. doğumu özel de düşündüğüm için dr. karar vermem gereiyo.. birinin iyi dediğine diğeri kötü diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…