2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
doktora gitmeden once cikolata yeseydin keske kıpır kıpır olurdu :)
Ya aslinda sekerli dondurma filan yedim ama uykucu abisi gibi :) neyse iki hafta sonra bir daha gitmek icin bahwnem var
Benim içime kız doğdu valla :)
Ayyyy insaallah yaa doktor son anda ugrasti sanki pipi gördüm dedi bende yok ya degildir dedim oda sem duaya devam et gonlune gore olsun dedi ama bana erkeke gibi geldi dedi

Allahın takdiri canım benim de gönlüm kızdan yanaydı ama erkek olacakmış bebeğim, olsun da hayırlısıyla kız erkek farketmez biz iyi yetiştirelim vatana millete hayırlı evlat olsunlar yeter bize

Hayırlısı olsun bende o testi yaptırmıştım, kafamız daha rahat şuan...

Allahın takdiri canım benim de gönlüm kızdan yanaydı ama erkek olacakmış bebeğim, olsun da hayırlısıyla kız erkek farketmez biz iyi yetiştirelim vatana millete hayırlı evlat olsunlar yeter bize
Valla aynen oyle cnm ama ben birde bu kiz olursa bebek fasli biter diyordum ondan sanirim yoksa onu oyle sağlıklı gördüm ya umrumda degil kiz erkek :)
Canim banada kiz dogdu ama yux kismina bakincada acaba erkek mi dedim hakkinda hayirlisi olsun...
Hadi bakalim kizlar hierinize guveniyorum agzinizdan bal damlıyor ben olmazsa acildeki doktora aradan gideyim bir kafam rahat etsin yada iki hafta bekleyeceğim bakalim

Kızlar kontrolden geldim ilk ultrasona girdiğimde pozisyonu uygun değil dedi bi 15dk yürüdüm geldim sonra tekrar girdim ultrasona ikili tarama testi yaptı ense kalınlığı herşeyi normaldi çok şükür cinsiyete baktı baya bi tam anlayamadım pek belli olmuyor ama kıza benziyor dedi kimseyle pek paylaşmayın dedi bi dahaki kontrole netleşir dedi tabi biz şok çünkü erkek olduğunu düşünüyorduk çevremizdeki herkes erkek diyordu çünkü yüzümde hiçbir değişme olmadı leke filan. Ay şimdi bir ay nasıl bekleyeceğim ya çok zormuş böylede arada kalmak:) neyse hakkımızda hayırlısı olsun hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah

Bana soylemeyin sizde sakli kalsin de doktora nasilsa ogrenince yapabilecek pek.bisey yok
Oyle demeyi dusunuyoruk ben de insallah hayirli hber alirim. Nerden yaptirsaysam.salakmkafam yaptirmicktim siz siz olun yaptirmayin gerek yok ikili temizse.

Evet cnm ben iki doktora gidiyorum. Biri prof. Prof olan istedi geberesice adam diger doktor gereknyok dedi bugun gittim suyuna baktirmak icin. Ama ne yazikki cuma verdim kani stresten ölcm artik neden verdik diye

Canım bize de herkes erkek dedi 2 hafta önce özele gittik göstermedi senin gibi cinsiyetini doktorum 1 ay sonra gelin tekrar dedi.. ben dayanamadım bugün üniversite hastanesine gittim orda belli oldu sabah çikolata yedim gittim oğluşum olacakmış kesin mi dedim kesin dedi doktor :)

1 ay beklemek istemiyosan başka doktora git bence

Evet cnm ben iki doktora gidiyorum. Biri prof. Prof olan istedi geberesice adam diger doktor gereknyok dedi bugun gittim suyuna baktirmak icin. Ama ne yazikki cuma verdim kani stresten ölcm artik neden verdik diye
İnşallah sonucunun iyi çıkar güzel düşün güzel olsun madem yaptırdın artık dua edip beklemekten başka yapacak bir şey yok canım. Ben de kendimi bildiğim için yaptırmadım kesin ben de senin gibi olurdum yaptırsaydım şimdi

Merhaba kızlar nub teorisine göre cinsiyet tahmini rica edebilir miyim

Eklentiler

• IMG_2104.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 81
Evet aynen canim bence calistikca enerjimiz artiyor sabah kalktim oğlusa kahvalti hazirla vs derken öğlen oldu okula gittim tam 7 saat ders tenefusler 5 er dakika daha merdivenlerden inmeden geriye giris zili calisiyor surekli 3 kat arasinda dolanıyorum.7 de okuldan geldim yemek yiyecek halim yok uzanıyorum halbuki okadar da açım bitaraftanda oğlum anne sen kaleci ol ben sana gol atcam diyor başıma geçmiş biraz sonra bi de futbol maçı yapcam anliycan sonra bi yemek yer gece uykusuna gecerim neyseki bakicim yemeğimizi yapmis tek tesllim bu :) :)

Oyle demeyi dusunuyoruk ben de insallah hayirli hber alirim. Nerden yaptirsaysam.salakmkafam yaptirmicktim siz siz olun yaptirmayin gerek yok ikili temizse.
Bana da ikiliyi yapmadi ya. Sadece burun.kemigine ve ense kalinligina bakti. Ikiliye gerek yok birdahakine direk uclu isteriz dedi. Zaten bitek kan vericeksn biseyi yok dedi sesimi cikaramadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…