- 31 Temmuz 2012
- 1.293
- 5.721
- 158
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #9.861
Tamam canım teşekkür ederim 22. Hafta için üniv hastanesinden randevu aldım bugün eğer medikalde çok pahalıysa üniversite hastanesinde ücretsiz yaptırcamBen Dr a sordum 22. Haftada dedi
Hadi insaallah gösterir. Benimde 2.30 da kontrol cok heyecanlıyımKızlar bugün kontrolüm var cok heyecanlıyım bir aydır görmüyorum bebegimi özledimbide cinsiyetimiz belli olucak bakalım bugün gösterirse:)
Gozunuz aydin cnm su iyi mi geliyormus ya su midemi bulandırıyor benimKızlar biz kontrolden geldik, genel durumumuz iyi şükür. Üçlü testi yaptırmadım dr.da çok gerek görmedi zaten. 1 ay sonra detaylı ultrason için çağırdı. Tansiyonun devamlı düşmesini sordum sorun olmaz dedi, bol su içersen dengeler dedi. Ben tuzlu ayranla mı gezsem dedim, onunda etkisi olmaz sadece bol suya dikkat et dedi. Aslında haklıda, yemeklerde normal düzeyde tuz kullanıyorum, tuzlu ayranda içiyorum hep ama yine düşüyor. Suyu artırayım öyle deneyim birde. Bugün itibariyle toplamda 2,5 kg kadar almışım. Bakalım bu iştahla bundan sonra nasıl olur:)
Ohh masallah canim sagsalim dogsun insaallah yakisiklinKızlar sabah doktora gittim cinsiyet için öğrendim çok şükür
Erkek bebeğimiz olacakmış inşallah ilk bebeğim
Ay inşallah hepimizin yavruları sağ salim gelsin inşallah canım :) yaz sen de öğrenince inşallah gösterir bebişin :)Hadi insaallah gösterir. Benimde 2.30 da kontrol cok heyecanlıyım
Gozunuz aydin cnm su iyi mi geliyormus ya su midemi bulandırıyor benimbizim kontrole daha var bir saat sonra giricem:)
Ohh masallah canim sagsalim dogsun insaallah yakisiklinumarim bende bugn öğrenirim yaaa
Canım çikolata ye biraz hareketlendiriyomuş bebişi :) ben sabah yedim işe yaradı sanırım :))Hadi insaallah gösterir. Benimde 2.30 da kontrol cok heyecanlıyım
Gozunuz aydin cnm su iyi mi geliyormus ya su midemi bulandırıyor benimbizim kontrole daha var bir saat sonra giricem:)
Ohh masallah canim sagsalim dogsun insaallah yakisiklinumarim bende bugn öğrenirim yaaa
birazda genetiğe bağlı çatlak olayı,annen çatladıysa sende çatlıyosun.bi arkadaşım mustela kullandı baya bi çatlağı oldu hiç bir işe yaramadı,kuzenim sadece badem yağı sürdü hiç çatlak olmadı ,bende ilkinde lierac ile badem+kakao+Hindistan cevizi yağı sürdüm hiç çatlağım olmadı anneminde hiç çatlağı yok,doktorum ilkinde lierac önermişti şimdi bunda da başlıcam liearac ve yağ karışımlarından sürmeyeBende eczaneye gidip alicam diyorum hep birşey çıkıyor. Mustela yada chicco mamma donna almayı düşünüyorum. Chicco yu arkadasım kullanmış. Hiç çatlağı Yok. Mustelayi da YouTubeda ki giyen bayan kullanmış. O da memnundu.
canım o örneklerden biri benim.ilk bebeğimde ikili çok iyi çıkmasına rağmen 4lü testim çok kötü çıktı 1 ay kendimi harap ettim bebeğim sağlıklı doğdu ççok şükür.ben hiç güvenmiyorum 4lü teste doktorumda istemedi artık yapmıyorlarmış o testi ilkindeki doktora gidiyorum yineKizlar 4 lu testi yaptiracakmisiniz. Ben yaptirmicaktim normalde. Yok.amniyon sivisi ortalamanin altinda falan fistik derken beynim sulandi kan vermis bulunduk cuma gunu. Simdi sonucum cikmistir ama.arayip sormaya korkuyorum. Gereksiz stres icerisimdeyimmmmmm. Netten arastirma yaptim ikili iyi ciksa bile 4 luleri kotu cikanlar var guvenirligi yok. Baya sinirlerim bozulmus durumda cuma doktora gidicem hem suyunu baktircm.hemde sonucu ogrenmek hic ogrenmek istemiyorum
Hayırlı evlat olur inşlh benimde bir kızım var birde oğlum olsun çok istiyorum rabbim nasip ederse kaçıncı haftanız kaçta öğrendinizKızlar sabah doktora gittim cinsiyet için öğrendim çok şükür
Hayırlı evlat olur inşlh benimde bir kızım var birde oğlum olsun çok istiyorum rabbim nasip ederse kaçıncı haftanız kaçta öğrendinizKızlar sabah doktora gittim cinsiyet için öğrendim çok şükür
Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah canım 15+5 de öğrendim bugün canım senin ne kadarlık şimdiHayırlı evlat olur inşlh benimde bir kızım var birde oğlum olsun çok istiyorum rabbim nasip ederse kaçıncı haftanız kaçta öğrendiniz
Gozun aydin cnm saglicakla al kucagina.Kızlar sabah doktora gittim cinsiyet için öğrendim çok şükür
Evet benim oğluma hamileliğimden kalma çamaşırlara geçtim, hamile eteğine de geçtim yaklaşık 2 haftadır onları giyiyorumKızlar! Hamile kıyafetlerine gectiniz mi? Özel kulotlar da mı varmış ya? Bir yerde gordum sanki. Gerci ic camasirlarim idare ediyor ama artik hamile pantolonu olayina gecicem sanirim.
doktora gitmeden once cikolata yeseydin keske kıpır kıpır olurdu :)Arkadaslar ben kontrolden ciktim. Bebegim kocaman ama cok tembeldi kimildamadi bir türlü 14+4 olmuş 4 gun önden gidiyor masallah kuzuma:) cok güzel gelismis dedi doktor. Cinsiyet icin baya uğraştı en son sanki pipi gördüm gibi dedi ama kesin degil bakalim biz kiza kaptırmıştk kendimizi biraz ama hayirlisi olsun iki hagta sonra tekrar gelicem o zmn kesinleşir. Mide bulantısı artik olmamali dedi idrar enfeksiyonu testi yapti ondan olabikir dedi. Sonucu bekliyoruz. Folic asit biraktik baska ilaclara başlıyoruz. Tansiyon için cok cok normal tam tansiyon düşüklüğü yaşama haftasndasin dedi.bizden haberler böyle
Aminnn canım hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah ❤Gozun aydin cnm saglicakla al kucagina.
Benim içime kız doğdu valla :)Eki Görüntüle 2046781
Buda benim minnakim teyzeleri ne dersiniz kiz mi erkek mi :)) kafasi solda bacaklari sagda :)
aramiza hosgeldinKizlar bende maet annesi olcam ins .Bu hamililik takvimini beceremedim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?