2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
merhabalar arkadaşlar.nasılsınız.herkes çok çok iyidir inşallah.benim minikte büyüyor çok şükür.ben ikili üçlü dörtlü test yaptırmadım.doktorum istersem bu testlerin yapılacağını söyledi.maliyeti belli bir miktar çıkıyodu hepsinin.Bir de farklı bir alternatif olarak bir kan testinden bahsetti.bir tüp kan alınıp yurt dışına incelenmek için yollandığını söyledi.kilolu olduğum için ikili üçlü testlerde risk çıkacağını tahmin ediyordum ve bu strese girmemek için gidip kan verdim.bir hafta sonra sonuç geldi değerlerim gayet iyi çıktı aklımda ki soru işaretleri de bitti. internetten araştırısanız nifty testi diye geçiyor.bir çok kromozon analizi yapılıyor.1600 tl maliyeti oldu ama diğer tarama testlerini yaptırdığımda yine belli bir masraf olacaktı.olan paraya olsun artık yeter ki bebişlerimiz sağlıklı olsunlar.

Kızlar bugün kontrolüm var cok heyecanlıyım bir aydır görmüyorum bebegimi özledim bide cinsiyetimiz belli olucak bakalım bugün gösterirse:)
Hadi insaallah gösterir. Benimde 2.30 da kontrol cok heyecanlıyım
Gozunuz aydin cnm su iyi mi geliyormus ya su midemi bulandırıyor benim bizim kontrole daha var bir saat sonra giricem:)
Kızlar sabah doktora gittim cinsiyet için öğrendim çok şükür

Erkek bebeğimiz olacakmış inşallah ilk bebeğim
Ohh masallah canim sagsalim dogsun insaallah yakisiklin umarim bende bugn öğrenirim yaaa

Ay inşallah hepimizin yavruları sağ salim gelsin inşallah canım :) yaz sen de öğrenince inşallah gösterir bebişin :)

Canım çikolata ye biraz hareketlendiriyomuş bebişi :) ben sabah yedim işe yaradı sanırım :))

birazda genetiğe bağlı çatlak olayı,annen çatladıysa sende çatlıyosun.bi arkadaşım mustela kullandı baya bi çatlağı oldu hiç bir işe yaramadı,kuzenim sadece badem yağı sürdü hiç çatlak olmadı ,bende ilkinde lierac ile badem+kakao+Hindistan cevizi yağı sürdüm hiç çatlağım olmadı anneminde hiç çatlağı yok,doktorum ilkinde lierac önermişti şimdi bunda da başlıcam liearac ve yağ karışımlarından sürmeye

canım o örneklerden biri benim.ilk bebeğimde ikili çok iyi çıkmasına rağmen 4lü testim çok kötü çıktı 1 ay kendimi harap ettim bebeğim sağlıklı doğdu ççok şükür.ben hiç güvenmiyorum 4lü teste doktorumda istemedi artık yapmıyorlarmış o testi ilkindeki doktora gidiyorum yine

Kızlar! Hamile kıyafetlerine gectiniz mi? Özel kulotlar da mı varmış ya? Bir yerde gordum sanki. Gerci ic camasirlarim idare ediyor ama artik hamile pantolonu olayina gecicem sanirim.

Arkadaslar ben kontrolden ciktim. Bebegim kocaman ama cok tembeldi kimildamadi bir türlü 14+4 olmuş 4 gun önden gidiyor masallah kuzuma:) cok güzel gelismis dedi doktor. Cinsiyet icin baya uğraştı en son sanki pipi gördüm gibi dedi ama kesin degil bakalim biz kiza kaptırmıştk kendimizi biraz ama hayirlisi olsun iki hagta sonra tekrar gelicem o zmn kesinleşir. Mide bulantısı artik olmamali dedi idrar enfeksiyonu testi yapti ondan olabikir dedi. Sonucu bekliyoruz. Folic asit biraktik baska ilaclara başlıyoruz. Tansiyon için cok cok normal tam tansiyon düşüklüğü yaşama haftasndasin dedi.bizden haberler böyle

Kızlar! Hamile kıyafetlerine gectiniz mi? Özel kulotlar da mı varmış ya? Bir yerde gordum sanki. Gerci ic camasirlarim idare ediyor ama artik hamile pantolonu olayina gecicem sanirim.
Evet benim oğluma hamileliğimden kalma çamaşırlara geçtim, hamile eteğine de geçtim yaklaşık 2 haftadır onları giyiyorum

doktora gitmeden once cikolata yeseydin keske kıpır kıpır olurdu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…