2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
valla ben de battaniyeye sarıp götürürüz diyorum. Yeterki sağlıkla doğsunlar, sağlıkla görelim o günleri. Portbebe bana da hiç estetik gelmiyor.

Orayıda gezdim canımbenim oğlanın maşallahı var çok uyumlu gezer bizimle. Eşim sivaslı ben Antep memleketlere giderken rotamızı aksatmadan yada 1-2 gün konaklayarak gidilecek yerleri gezeriz.

Aslında bende yanında ytip uyuyunca yerime geçiyorum.o gece geliyoruz daldikca geri götürüyorum hamile kalınca olmadi bide kış diye çok aciyomustunu kıyamadım yazın oda istemez.zaten beraber yatmayı sıkıntıya gelemiyor :)

Sağol canım indireyim hemen böyle çok karıştırıyorum :)

İnanır mısın birebir aynı şeyleri yapmışız :))) ben bez ıslak mendil falan da koymuştum bebek hurcuna :)

Kızlar ekran görüntüsü alınca resim ekleniyor ama evde kendi çektiğim resimler eklenmiyor. Fotoğrafı kırptım boyutuyla oynadım ama olmuyor ya. Şu fotoğraf ekleme işini tam olarak çözemedim gitti

Inşallah benim oglum da istemez çünkü doğum sonrası ağrı ve bebekten dolayı yanıma alamayacağım dışlanmış gibi hissetmesini istemem

Kızlar ekran görüntüsü alınca resim ekleniyor ama evde kendi çektiğim resimler eklenmiyor. Fotoğrafı kırptım boyutuyla oynadım ama olmuyor ya. Şu fotoğraf ekleme işini tam olarak çözemedim gitti

Canım bende çektiğim fotoları yükleyemiyorum. Çözünürlüğünden dolayı boyutu büyük çünkü. O yüzden ekran görüntüsünü alıyorum fotoğraflarımın. Sende öyle yap canım. Birde ben uygulamayı kullanmıyorum web den giriyorum uygulamada fotoğraf yüklemede sorun varmis

Kızlar bende hamilelik takibi adlı uygulamayı kullanıyorum. 25 haftalık oldum ve bugünle ilgili açıklama.
Kasılmalar hakkında açıklayıcı oldu benim için düzenlese paylaşayım dedim

Inşallah benim oglum da istemez çünkü doğum sonrası ağrı ve bebekten dolayı yanıma alamayacağım dışlanmış gibi hissetmesini istemem
İnsallah canım ama benimki kocamadam oldu sorun çıkartmaz diye umuyorum 6 yaşında olucak kardeşi gelince :)

Ertesi günde de bu açıklama yazıyordu. Bilginiz olsun istedim. Tabii ki belli bir düzende gelen kasilmalardan bahsetmıyordur

İnsallah canım ama benimki kocamadam oldu sorun çıkartmaz diye umuyorum 6 yaşında olucak kardeşi gelince :)

Benim ki küçük daha 2 yaş 8 aylık olacak. Ne olursa olsun eve yeni bir birey geliyor ve onların üzerindeki ilgi bölünecek bu yüzden sorunlara hazırlıklı olmakta fayda var

Insallah canim.cok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…