- 13 Kasım 2017
- 352
- 430
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #23.181
valla ben de battaniyeye sarıp götürürüz diyorum. Yeterki sağlıkla doğsunlar, sağlıkla görelim o günleri. Portbebe bana da hiç estetik gelmiyor.Ben de hic uyuyamiyorumgece kirk kere uyaniyorum. Nefes alamiyorum. Ates basiyor. Esim ustunu ort diye baski yapiyor ona ayri sinir oluyorum ne yapacam bilmem. Bazen kocayi yataktan atasim geliyor da kiyamiyorum keske karicim sen rahat yat ben yerde kivrilirim deyip yerde yatsa 3 aycik ne var
Bence o toplanmayla kasilma toplanmasi ayni degil. Ben kasilma oldugunda farkli bir toplanma hissediyorum. Boyle tas gibi oluyor bir kisim ve orasi sanciyor. Ama bebegin toplanmasi o kadar sert olmuyor. Bir de bebek toplandigi yeri belli esiyor. Benim bir gobek resmim var gorsen gulersin :) sol tarafta oyle bir toplanmisti karnim resmen yamulmus :)
Ben de ne canta konusunda ne de tasima konusunda karar veremedim. Portbebe almak istemiyorm. Cok cirkin ve gereksiz geliyor. Bebek arabasini travel almazsak ayrica anakucagi almayi da dusunmuyorum. Battaniyeye sarili kucakta tasisak olmaz mi ya? Zaten bizim ev hastaneye cok yakin.
Orayıda gezdim canımE
Evet ama çocuklar la gidince en iyi tatil herşey dahil konsepti peşinde 2 çocukla nereyi gezebilirsin.... Uykusu gelir çişi gelir yorulur... Onları tatil yaptırıp eşle gezmek gibisi yok hele Karadenizi karış karış gez doyamazsın ahh ahh ay hayırlısı ile yavrularımızı doğuralım İnş güzel bir yaz geçirelim
Aslında bende yanında ytip uyuyunca yerime geçiyorum.o gece geliyoruz daldikca geri götürüyorum hamile kalınca olmadi bide kış diye çok aciyomustunu kıyamadım yazın oda istemez.zaten beraber yatmayı sıkıntıya gelemiyor :)Bende oğlumu uyuturken beraber yatiyoruz. Onu. yatagina yatırıyorum ama gece oglum kalkip yanima yatmak istiyor ben yerinde yatmasını istiyorum yanimda yatması benim için sorun. Sende beraber yatıyormuşsun bebek doğunca sorun olmayacak mı canım.
Biz uzun süredir eşimle ayrı yatıyoruz. Eşim internet hizmetleri veriyor ve genelde gece calisiyor daha rahat ve ortam sessiz diye. Bende yatakta rahat rahat uyuyorum.
Sağol canım indireyim hemen böyle çok karıştırıyorum :)Kızlar Dr. Banu Çiftçi’nin gebelikle ilgili uygulamasını yükledim ben telefona, ordan takip ediyorum günümü. Orda bi de gebelik takip çizelgesi var, orda da kaçıncı hafta hangi güne geliyor görüyorsunuz.
İnanır mısın birebir aynı şeyleri yapmışız :))) ben bez ıslak mendil falan da koymuştum bebek hurcuna :)Hastane çantası olarak, evde küçük boy bir valiz bavul ya da seyahat çantası varsa onu kullanmak en mantıklısı . Ben oğlumda iki ayrı küçük hurç yaptım. Birine bebegin dogumda hemşireye verilecek ilk kıyafetlerini hastane çıkışı battaniyesine bohça seklinde koydum. Diğer yedeklerini de aynı hurca koydum. 2. Hurcta benim yedek gecelik, iç çamaşır vs. Eşyalarım vardı. Hurçların Üstüne de anne ve bebek diye yazdım. Doğum sonrası bisey lazım olunca o nerde derdi olmuyor. Annenin hurcu belli bebeğin belli
Bebeği hastaneden şu elde taşınan bebek arabalarına da takılan pusetle çıkardık. Rahat olsun diye içine alt açma falan serdik. Sonrasında zaten arabayla bir yere giderken 5 ay kadar da puset kullanılıyor.
Sağol muhakkak bakacağım ben de :)Grupanya.com ve şehirfirsatları.com ben her zaman tatile çıkmadan önce buralara bakarım. Bizim tatil planımız anlık olduğu için iyi oluyor
Aslında bende yanında ytip uyuyunca yerime geçiyorum.o gece geliyoruz daldikca geri götürüyorum hamile kalınca olmadi bide kış diye çok aciyomustunu kıyamadım yazın oda istemez.zaten beraber yatmayı sıkıntıya gelemiyor :)
Kızlar ekran görüntüsü alınca resim ekleniyor ama evde kendi çektiğim resimler eklenmiyor. Fotoğrafı kırptım boyutuyla oynadım ama olmuyor ya. Şu fotoğraf ekleme işini tam olarak çözemedim gitti
İnsallah canım ama benimki kocamadam oldu sorun çıkartmaz diye umuyorum 6 yaşında olucak kardeşi gelince :)Inşallah benim oglum da istemez çünkü doğum sonrası ağrı ve bebekten dolayı yanıma alamayacağım dışlanmış gibi hissetmesini istemem
İnsallah canım ama benimki kocamadam oldu sorun çıkartmaz diye umuyorum 6 yaşında olucak kardeşi gelince :)
Bende bu programı kullanıyorum... Güzel bilgi veriyorEki Görüntüle 2107263
Kızlar bende hamilelik takibi adlı uygulamayı kullanıyorum. 25 haftalık oldum ve bugünle ilgili açıklama.
Kasılmalar hakkında açıklayıcı oldu benim için düzenlese paylaşayım dedim
Ay inşallah okadar ihtiyacım varki sabah 5 de kalktım hala ayaktayım sanıyorum ki yeni kalktım mutfağa gidip çay koyucaktım ya okula hazırlık yapıyorum sandım kafa gitti iyixeİyi geceler kizlar. Rahat rahat uyuyalim bu gece :)
İnşallahİyi geceler kizlar. Rahat rahat uyuyalim bu gece :)
Evet canım bunu biri daha paylaşmıştı. Ekran fotosunu almıştım ben de. Çok da ucuz. Düşünülebilir.Eki Görüntüle 2107233 Eki Görüntüle 2107235 Eki Görüntüle 2107236
Dolunay22 bu ürünle ilgili olumlu bi kaç yorum okudum. Sanki iş görür gibi duruyor. Aklımda bi yandan fisher price ta kaldı. Ara ara babymall a bakiyorum fiyat aynı. Düşse hemen alicam valla:)
Insallah canim.cok saolGüle güle kullanın canım. Ben de gidip alayım o zaman. Hiçbir fikrim yok ilk çocuk olunca her şeyi soruyorum :)
Bu arada büyük geçmiş olsun sana da. Bir darbe almadıysan bir şey olacağını sanmıyorum. İçini ferah tut canım yarın iyi olduğunu öğrenirsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?