2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
İyi geceler kızlar konusu geçti mi bilmiyorum ama e bebekte yarın %28 indirim varmış, sadece 7 subat ıcın geçerli yalnız. Kacırmayın derim

Inşallah benim oglum da istemez çünkü doğum sonrası ağrı ve bebekten dolayı yanıma alamayacağım dışlanmış gibi hissetmesini istemem
Benim de oğlum 3 yaşında ve her gece muhakkak uyanıp yanımızda uyumak istiyor. Yatakta 3 kişi yatmak çok zorluyor sağa sola dönemiyorum çünkü oğlum çok deli yatıyor. Yüzüm diğer tarafa dönük olunca bile fark edince anne bana dön diyor. Bebis gelince napıcaz eşimle onu düşünüyoruz. Bir de oğlum bizim odada park yatakta yatıyor. 3.5 yaşına kadar yatsın diyoruz bebise 6-7 ay yatabilecegi anne yani beşik düşünüyorum canım sen nasil yapıcaksın yatak işini ? Yani Allah nasip ederse ilk 1 yıl 4 kisi ayni odayi paylasicaz. Sonra da abi kardes 2 yatak alip odalarina geçireyim diyorum. Şimdi oğlumu ayırsam bebiş geldi diye kendini dışlanmış hissedebilir kıyamam ona

Hımm ben 12 kilo aldım üstelik hareket halinde olmama rağmen bu perşembe doktor gideceğim bakalım bana dicek spor kız ev işide spor sayılmıyor mu bide çocuk peşi kosusturuyoruz

Ya ben hep sırtüstü yatıyorum yan hiç rahat edemiyorum bebek zarar görüyomudur az giden kan oksijen zekasını felan etkilermi

Ya ben hep sırtüstü yatıyorum yan hiç rahat edemiyorum bebek zarar görüyomudur az giden kan oksijen zekasını felan etkilermi
onun hakkında bir bilgim yok fakat ben en cok sola yattıgımda rahat hissediyorum. hatta sırt üstü yatınca minik çok rahatsız oluo hareketlenmeye baslıyor Sol yana yatmananın yararının birçok yerde okudum, sık sık deneseniz belki alışırsınız

Kizlar benim dün akşam yemekten sonra karnım ilk defa aşırı gerildi.Aman dedim ne oluyor böyle olursa çalışmam da zor ve daha çok var.Allahtan sabah biraz rahatladım. Zor günler başlıyor mu ne

gunaydin kizlar❤sizleri gordum dayanamadim bende alisverise basladim.ilk olarak Uni baby yenidogan sampuan islak havlu aldim.kizimdada Uni baby kullanmistim cok memnindum

bebegi kucagimda getirmeyi düşünüyorum insalh. hastane cantasi olarak kucuk bir bavul düşünüyorum arkadaslar bahsetmisler hurclardan bende gecen iazardan 2 tane hurc almistim canta duzeni için dun oglumun dolabinda yer actim kucuk oglumada yavas yavas yerlestigmeye baslarim artik

gunaydin kizlar❤sizleri gordum dayanamadim bende alisverise basladim.ilk olarak Uni baby yenidogan sampuan islak havlu aldim.kizimdada Uni baby kullanmistim cok memnindum
Günaydın canım bende umi baby ıslak mendil alcam bu ara indirim kovalıyorum önceki gün bulmuştum sipariş verdim mağaza dönş yaptı stokları bitmiş alamadım:)

Ay Allahım sen o günleri göster sarıp ta yavrularımızı sağlıklı sıhhatli evimize getirelim İnşallah.... Düşününce bile gözlerim doluyor... Okadar hayallerim geçen yıl yıkıldı okadar acıdıki canım Rabbim bidaha yaşatmasın İnş. Hiçbir anneye düşmanıma bile...ben hala öyle bişeyler almadım yaa off bi başlasam varya ama napıyorum parasını kenara koyuyorum gidip alıp gelicem İnşallah 30 haftalık olayım bi İnşallah zaten babanne annane yapıyorlar ufak tefekleri büyük eşyaları tam zaten sadece şifonyer boşalacak silinecek yerleştirilcek onun içinde çok erken vakit zaman gelince uça uça yaparım İnş... Okadar heyecanlı oluyo ki mimik minik kıyafetleri yerleştirmek herbirini hayallerle öpe öpe koymak.... Rabbim annelere nasıl bi duygu vermiş içi hayaliyle dolu dolu olan canlılarız biz elhamdülillah... Rabbim bütün isteyen kardeşlerimize sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü yavrular nasip etsin kimsenin kucağı boş evi sessiz yüreği acılı kalmasın İnş...

Bu arada bugün rüyamda hepinizden önce doğum yapıyormuşum çok rahat bir doğum oluyormuş kanamamda olmuyormuş çok mutlu bir şekilde uyanmıştım akşam yatmadan önce eşime heyecan yerini kırkuya bırakmaya başladı doğum nasıl olcak acaba ya yine kanamam olursa demiştim ondan etkilenmişim:)

Gündüz ne düşünürsek konuşursak onla uğraşıyoruz gerçekten bende dün eşime deprem oldu Sandım dedim bu gece sürekli depremlerle uğraştım bilinç altı oyunları

Dün il dısına gittik. bi cesaret eşimi e bebek idil baby ve joker magazalrına soktum. Sanırm fiyatlar baya bi ürküttü nasıl yapıcaz ,nasıl alıcaz ,çok pahalı ,yaşlandık beee... gibi türlü türlü cumleler kurdu. Hadi sunu alalım diyorum el atmıyo. Bari su zıbınlardan alakım nasıl tatlı diyorum evet yaaa diyo gülüyo. Önce beni sallamıyo almak istemiyo sandım. Ama bebek arabası falan bakınca anladım ki kendi içinde fırtınalar kopuyo. Alabilcez mi nasıl yapıcaz. Aksam biraz konusturmaya calıstım babaannesi anneannesi alır dedi. Bugune kadar hiç düşünmeden harcama yaptık sanırım onun sorununu yasıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…