2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Olur canım bebeği sarar getirirsin eskiden hep öyleydi. Benim bebek arabam travel sistem olduğu için anakucağında getireceğim portbebe almayacağım bende karar verdim.

Çanta konusunda da burda ki arkadaş hurçlara koymuş iki ayrı hurç yapmış öyle yapacağım karar verdim birtane orta boy çekçekli çanta içine de bebeğe ve kendime hurç yapacağım iki çantayla uğraşmaktansa hepsi bir yerde durur düzenli olur. Çok iyi bir fikir diye düşünüyorum. Bebeğe gündelik kullanmaya sırt çantam var o yüzden 1 günlük hastane için birde ayrı bir çantaya para vermemek çok mantıklı. Bir çantayla herşey hallolur.

Son soruna cevap verebilirim yengemin hiç göğüs ucu yoktu bı pompa var uç çıkartıyor ilk zamanlar öyle yaptı sonra yigenim emekli emekli çıkardı ucu :)

Canım uç var onda sıkıntım yok şükür ama bi gece cok süt indi oğlum kızdı tutmadı sonra ucla emzirdim ondan alayım bulunsun dedim

Şu anakucağının üstünde ki şeyden bende diktirmeyi düşünüyorum ama yaza denk geliyo ya yanmasın cocuk içind bilemedim o yüzden
Pamuklu kumas canım yanmaz hatta güneşlik gibi olur daha cok kücük olcaklar biz yazın büyük oğlandan dolayı genelde evin bahcesindeyiz gene rüzgarlı oldugu zamanda oluyo kullanıslı bişey puset icine zaten kılıf istiyodum pamuklu üstüde olsun dedim

Bende hurçla kullanmaya karar verdim. 2 tane hurç alırım bir bebek bir kendim için çekçekli valize koyarım mis gibi. 34. haftadan sonra başlamayı düşünüyorum bende yerleştirmek için ama bakalım belki daha öncede aklıma eserse yaparım.

Kizlar cok kotu durumdayim ya .
Sancim vardi .artti.arabadaydim ufak bi kaza yaptim .buyuk birsey degil korkmadim ama uzuldum sanirim simdi cok fena sancim var bicak gibi saplaniyo karnimda vajinada .Birsey olmaz degilmi.

canım çok geçmiş olsun, inşallah şimdi iyisindir
kızlar bende gece saçma sapan rüyalar görmeye başladım :S dün 2 bebk mağzası dolaştım toplam 1 saat sürdü , hemen yoruldum tıkanır gibi oldum, toplam 4 kilo aldım çok da almadım ama yorulmaya başladım, şimdiden böyle oluyorsam ileriki haftalarda napıcam bilemedim o yüzden alışverişi bu ay içinde olabildiğince bitirmek istiyorum, buna karar verdim

Fiyatı nedir bunun acaba ?

biz de çok gezgin bir çiftiz ve biz de ağustosta gidelim bebişle bi yerlere diyoz.. eşim bu konuda cesaretsiz ama alıştırıcam onu bebekle de gezilir diye

Kızlar biberon olayını nasıl yapacaksınız marka ve boyut hakkında bilgi verirmisiniz hastaneye götürmek için alcam bir tane avent yada dr brown düşünüyorum
Ben aventin en kucuk boyundan almayi dusunuyorum. Arasira geceleri esim de beslesin diye. Hastane icin gerekli mi biberon? Ben mama versinler istemiyoeum.
Biz alirsak siz de alirsiniz :/ mecbur alinacak hepsi oyle ya da boyle. Ben gecen gun e bebek int sitesinden tum eksiklerini attim sepete bakalim ortalama ne kadar tutacak diye. 3,500 e yakin bir hesap cikti :/ ve içlerinden eleyebilecegim hicbir sey yok. Arabayla yatagi da nerdeyse en ucuzlarindan sectim. Bakalim nasil halledecez.
Ben de hurc yerine tül keseler oluyor ya onlardan almayi dusunuyorum. Bebek icin iki ayri boyda cikis takimi koyacagim. Klasik hastane cikislari gozume cok kucuk geliyor, buyuk falan dogarsa diye bir tane de 2-3 aylik olan takimlardan koyacagim.
Ben de bitirmek istiyorum subat ayi icerisinde. Gercekten ben de dayanamiyorum. Ve benim malesef cok yatili misafirim geliyor. Hem zamanim hem enerjim olmuyor her zaman cikmaya. Allah izin verirse bu cuma esimle cikip araba ve yataga karar verecez. Karar verdikten sonra buyuk ihtimal intten indirim zamani siparis ederiz. Ufak tefek seyleri de her ciktigimda halledecem mecbur.

Aynen bende öyle düşündüm çok mantıklı geldi ayrı ayrı valiz yapmaktansa. Bebek için kabin tipi valiz almıştık hastane için ikimiİnikide sığar.

Anım benim sezeryan olcağı için ilk etapta hemen süt gelmeyebiliyor gelene kadar hem emzirip hem vermiştim ilk gece ertesi gün gerek kalmadı bazen eve çıkana kadar gelmeyeniliyor bu seferde çocuğun kan şekeri düşüyor sarılığa eğilimi artıyor

biz de çok gezgin bir çiftiz ve biz de ağustosta gidelim bebişle bi yerlere diyoz.. eşim bu konuda cesaretsiz ama alıştırıcam onu bebekle de gezilir diye
Asıl ben otelden dışarı çıkmayanlardandım ama hersene aynı şey sıkmaya başlıyor. Bebekle, çocukla tatile giderken ulaşımı zor hastaneye uzak yerlere gitmemeye dikkat etmek lazım. Yahu elin turisti 3-4 çocukla bilmediği ülkede krallar gibi yaşıyor bizse , aman çocuğum ağladı aman biryerine birşey oldu, kendimizi paralıyoruz.İlk çocukta o acemiliği attığımı düşünüyorum

İyi geceler kızlar konusu geçti mi bilmiyorum ama e bebekte yarın %28 indirim varmış, sadece 7 subat ıcın geçerli yalnız. Kacırmayın derim
Ebebekte şubat ayı boyunca hergün farklı kategori ve markada indirim var.istediğiniz ürün varsa bebek arabası otokoltuğu vs insertte günleri var ogün gidip alın.
ben haftasonu alışveriş yaptım çıtçıtlı beyaz bodyler 5al 4 öde tanesi 5 tl idi
Mamas papas bebek arabasını önerdi genel indirimli sadece arabası 2400 tl puset takılabiliyor ama firmanın kendi puseti yok başka marka takılıyor, indirim olacağı gün arabada ekstra %28 + puset 200
İndirimli araba 1750+200 gibi rakama geliyordu nebilim çok gibi geldi

Alışamıyorum inanki sola yatıyorum uyandığımda sırtüstü uyanıyorum

Aynen bende öyle düşündüm çok mantıklı geldi ayrı ayrı valiz yapmaktansa. Bebek için kabin tipi valiz almıştık hastane için ikimiİnikide sığar.

Bencede bir çanta en güzeli, kabin tarzlarına çok rahat sığar. Doğum telaşında bebeğinki nerde anneninki nerde diye bir telaş olmaz en azından. Bir çantada güzelce koyduğumuz zaman ne nerede bileceğiz.

75 grlik Seker yuklememi yaptirdim ve yuksek cikti 2. Saatte yapilan olcum sonucu 165. Doktorum diyetisyene yonlendirdi bugun itibariyle diyete basladim. Benim gibi hizli kilo alan ve bebegi haftasina gore onden giden varsa yuklemeyi ihmal etmeyin

Kızlar, avetnt göğüs kalkanı hakkında fikriniz nedir? Gerekli mi? Kullanan / alan var mı? Olumlu yorumlar çok ama yinede ikilemde kaldım. çalışma prensibi mantıklı geliyor.

75 grlik Seker yuklememi yaptirdim ve yuksek cikti 2. Saatte yapilan olcum sonucu 165. Doktorum diyetisyene yonlendirdi bugun itibariyle diyete basladim. Benim gibi hizli kilo alan ve bebegi haftasina gore onden giden varsa yuklemeyi ihmal etmeyin
merhaba,allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
şeker yüklemesinde yanında birini götürmene gerek oluyor mu birde mide çok bulanır mı?

merhaba,allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
şeker yüklemesinde yanında birini götürmene gerek oluyor mu birde mide çok bulanır mı?
Ben tek gittim. 75 grlık yükleme için ilk aç olarak kan alınıyo daha sonra şekeri içiyosunuz içtikten bir saat sonra tekrar kan alınıyo. 1 saat sonra yine kan alınıyor. Bu süreçte gezerek oyalanamıyorsunuz sonucu etkilememesi için. Eczaneden kendi şekerli içeceğini almanı tavsiye ederim. Limonlu elmalı gazoz gibi bişeymiş çok daha kolay içiliyormuş. Ben direk şekerli su içtim gerçekten kötüydü tadı. Ama sonrasında midem bulanmadı. Bide bi arkadaşım yüklemeden 2 saat açlıktan sonra bayılcak gibi oldum dedi. Yanınızda biri olsa iyi olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…