2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sagolasin canım, ben iki ay önce eminonu mahmutpasadan aldm gecelik, sabahlik her fiyata ve kaliteye göre vardı canım. Uzak gelmezse usenmezsen git derim ama haftaiçi gitmek mantıklı haftasonu çok kalabaliktir
Evet aslında Eminönü havuzlu hana gitmeyi çok istedim. Bir türlü olmadı. Şimdi de ağırlaştım. Arabasız gitmeye güvenemiyorum kendime. Sütyen atlet de eksik. Aslında gidip ordan almak lazım.
Ne kadara almıştın sen?

Kızlar benim gibi hapşururken altına kaçırıveren var mı? Son bir kaç gündür iki kez geldi başıma. Hapşururken bir kaç damla gidiyor kilota. Böyle giderse işe yedek kilotla gitmem gerekecek

Kizlar suan cnn türk.te Canan Karatay yine seker yuklemesi hakkinda konusuyor ben aglamaya basladim sinirden
Bende onu izliyorum , 50 ml yaptırdım ben ama çilek aromalı hazır kutuydu. Biran dedim glikoz şurubu tehlikeli değilmiydi normalde yediğim içtiğim herşeyin içeriğine bakarım 50 lilik basit bişey diye önemsememiştim

Ben gittim oraya, hiç de ucuz değil.. gittiğine asla değmez.. 150 den başlıyor gecelik takımlar..aman aman guzel de durmuyor..o paraya her yerde var zaten.. fiyatlar pazardakilerle aynı..

Ilk oğlum 3 yaşında ve hala park yatakta yatıyor. Ilk 5 ay tam yatabilen anakucaginda yatırdım. Sonra hep park yatak kullandık . Şimdi ki bebise de geçen gün chicco next2me aldık. Nasipse 8 ay kadar anne yanında yatırıp sonra oğlumun park yatağına geçiririm. Oğluma da yeni ahşap büyük yatak alırız dedik.
Senin dediğin olay aslında gereksiz değil, anne yani özellikle sezeryan doğumda kurtarıcı. Fakat ikisi beraber maliyetli olur.

Kızlar benim gibi hapşururken altına kaçırıveren var mı? Son bir kaç gündür iki kez geldi başıma. Hapşururken bir kaç damla gidiyor kilota. Böyle giderse işe yedek kilotla gitmem gerekecek
Bana en az bir aydır oluyor hapşururken bacaklarımı sıkıyorum mecbur kaç defa kaçırdım

Canım hapşırırken olmadi henüz ama bugün mesaneme bir tekme attı alttan gitti resmen

Hayır hamileler de 1 saat normalde 2 saat birde yemeğe basladığın ilk lokmadan itibaren hesap ediyosun

Bugun annem gelmişti biraz evi toparladık sonra annem dedi ufak bi çanta yapalım nolur nolmaz dedi onu hazırladık zaten herşey yıkanmış ütülüydü... Paketlerde birtek acil Lazım olursa diye bir biberon lazım kızıma... Herşeyi tam şükür emziği falanda kaynattım kutuya koydum ... Ama benim eksiğim varvgecelik terlik çamaşır falan yarın çıkabilirsem bakıcam biraz .. Bugun bi akraba daha doğum yaptı ve doktoru meşhur biri bebeğin kordonu olması gerekenin 1.5 katı uzunmuş doktor ilk defa gördüm böyle bişey demiş 2 defada kordon dolanmış boynuna ama şükür minik kızımız 2150 gram sağlıksa ve normal doğumla doğdu.....Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli sorunsuz doğumlar nasip etsin sırayla doğumlar başladıya ben çok heyecanlanıyorum

Sagol canim cevabin icin. Dedigin gibi maliyet kismo olmasa zaten cok da dusunmezdim 350 liraya next2me benzero bir yatak buldum. Belki omu alirim park yatagin yani sira boylece daha uygun olur saniyorum.
Siz cok iyi yapmissiniz bebis icin. Guzrl gunlerde kullanir insallah :)

Bence az bi meyve yiyebilirsin ve sütte de şeker var zaten

Sence bence de

Malesef canim bende aynı şeyi yaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…