- 6 Mayıs 2011
- 1.890
- 3.089
- 133
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #31.161
Humana Kimyonlu Rezene Çayı (gaz çıkması, süt gelmesi için) patik (ayakları üşütmemeliyiz bir yandan ter boşalıyor ama bir yandan ayaktan üşüyor insan) ayy aklıma gelmedi geldikçe yazayım gerisiniKizlar hastanene cantasina kenimiz icin neler koymamiz gerekiyor. Ben bir gecelik, bir pijama koydum. Ev cok yakin ihtiyac halinde esim bir takim daha getirir diye daha fazla koymadim. 4 kilot, 4 corap koydum. Emzirme sutyeni ve atleti aldim. Ekstra bir tane daha normal atlet koydum. Emici kulotlardan alacagim. Bormal külotu onun ustune giymek icin koydum daha rahat ederim diye. Makyaj malzemesi vs almayi dusunmuyorum. Pecete islak mendil son zamanlarsa kiyacam. Bir tane de sabahlik tarzi uzun bir hirka alacam. Baska me koyabilirim sizce? OlmaSa olmazlar neler?
Yardımcı olmayı çok isterdim ama en son doktorum 112 kiloluk bunyene göre bebeğin çok iri değil, dağ fare doğurdu dicekler dedi.. kadin sabir ve azimle bana yeme artık demenin binbir çeşidini buldu ama ben hala yiyom..Kizlar herkese iyi aksamlar. Sizden bi ricam var simdik benim bebis hala 1500 kg. Ve malum sancilarim oluyo erken dogum riskim var. Gayet saglikli beslendiğimi dusunuyorum. 2 yumurta ve sadece peynirle bir tatli kasigi pekmezle kahvalti yapiyorum hergun et yiyorum aksamada degisik degisik sebze yemekleri bulgur pilavi fln. Amaaa bu bebis hizli kilo almiyo. Muz pekmez haric bana bi el atin bu hafta kilo aldiralim :). Ve benim gibi olan annelerin bebislerine :))
Patik dusundum ama sicak mi olur ki dedim. Malum simdi yangin vücudumuz. Resmen üşümeyi unuttum. Ama adet donemlerinde titreme krizine girersim yazin ortasinda bile. Eger onun gibi olacaksam zaten hicbir sey isitmaz beni. Caylar eahat gaz cikarmak icin mi? Yoksa bebek rahatlasin diye mi? Valla ben birisinin yaninda hayatta gaz yapamam. 3 kisilik odada kalacam galiba. Benim icin gaz cikartmasa daha iyi olur.Humana Kimyonlu Rezene Çayı (gaz çıkması, süt gelmesi için) patik (ayakları üşütmemeliyiz bir yandan ter boşalıyor ama bir yandan ayaktan üşüyor insan) ayy aklıma gelmedi geldikçe yazayım gerisini
Emici külot hangınden alalım bende alicam..onun dışında toka koy saçın uzunsa,terlik, bardak, fincan, Nescafe bol bol( narkoz etkisinden sonraki baş ağrısından kurtulmak için), ben süt sağma makinası koyacagim sütüm gelmez yada bebiş emmezse diye, saklama poşeti, pijama bol bol 3-4 takım..Kizlar hastanene cantasina kenimiz icin neler koymamiz gerekiyor. Ben bir gecelik, bir pijama koydum. Ev cok yakin ihtiyac halinde esim bir takim daha getirir diye daha fazla koymadim. 4 kilot, 4 corap koydum. Emzirme sutyeni ve atleti aldim. Ekstra bir tane daha normal atlet koydum. Emici kulotlardan alacagim. Bormal külotu onun ustune giymek icin koydum daha rahat ederim diye. Makyaj malzemesi vs almayi dusunmuyorum. Pecete islak mendil son zamanlarsa kiyacam. Bir tane de sabahlik tarzi uzun bir hirka alacam. Baska me koyabilirim sizce? OlmaSa olmazlar neler?
Sezaryen olursa gaz çıkarmadan göndermiyorlar sesli yapman şart değil ama işin raconu bu ve tabi ki sende gaz ve üşütme olmaması gerekir sütle bebeğe geçeceği için...kan kaybından mı ilaçlardan mı bilmiyorum insanın ayakları buz gibi oluyorPatik dusundum ama sicak mi olur ki dedim. Malum simdi yangin vücudumuz. Resmen üşümeyi unuttum. Ama adet donemlerinde titreme krizine girersim yazin ortasinda bile. Eger onun gibi olacaksam zaten hicbir sey isitmaz beni. Caylar eahat gaz cikarmak icin mi? Yoksa bebek rahatlasin diye mi? Valla ben birisinin yaninda hayatta gaz yapamam. 3 kisilik odada kalacam galiba. Benim icin gaz cikartmasa daha iyi olur.
Ben yaparken de çok karışık duygular içindeydim..iyi geceler kizlar .dogum yaklastikca cok karmasik duygular icerisindeyimkendimi bir garip hiss ediyorum.korku heyecan.endise merak .2cocuga yetememek.nasil bas edicem.
Emici külot Depend var marketlerde sarılıyor çok rahat sızma taşma olmuyor ister dön ister yuvarlan...külot gibi her yeri ped çıkarıp atıyorsunEmici külot hangınden alalım bende alicam..onun dışında toka koy saçın uzunsa,terlik, bardak, fincan, Nescafe bol bol( narkoz etkisinden sonraki baş ağrısından kurtulmak için), ben süt sağma makinası koyacagim sütüm gelmez yada bebiş emmezse diye, saklama poşeti, pijama bol bol 3-4 takım..
Hosgeldin canim gecmis olsun.iki gun iyi dayandin ben dayanamazdimKizlar geldimgüya kişi/kurum kötülemişim mesajimin birinde. Oysa sadece yasadigim olumsuz tecrubeleri aktarmıştım simdi bir sey demek istiyorum ama tekrar banlanmak istemiyorum resmen iki gunde çatladim aklima 40 tane soru takildi sizlere soracak ama suan hepsini unutrum :/
Emzik zinciri guzel olmus canim lavanta kesesi biraz daha guzel olabilirdi ama yine kotu degil.Kizlar bebisim icin emzik zinciri yaptim. Ve lavabta kesesi siparis ettim dagitmalik. Nasil gorunuyorlar. Lavanta kesesinin arkasi magnetli be ustunde etiketi de olacak. Cok kararsiz kaldim. Ama siparis etmis bulundum :/ icime de pek sinmedi ya sizce nasil gorunuyor?
Depend i tavsiye ediyorlar hep. Ondan alacam ben de. Tarak toka evet mantikli. Tesekkurler hatirlattigin icin. Nescafe icmem hic insallah markoza gerek kalmadan normal dogum yaparim :/ sut sagim makimesi hastanede oluyor diyorlar o an ihtiyac olursa diye. Pijama da dedigim gibi ihtiyac halinde evden alirlar hastane ve ev karsi karsiya.Emici külot hangınden alalım bende alicam..onun dışında toka koy saçın uzunsa,terlik, bardak, fincan, Nescafe bol bol( narkoz etkisinden sonraki baş ağrısından kurtulmak için), ben süt sağma makinası koyacagim sütüm gelmez yada bebiş emmezse diye, saklama poşeti, pijama bol bol 3-4 takım..
Sezaryen olursa gaz çıkarmadan göndermiyorlar sesli yapman şart değil ama işin raconu bu ve tabi ki sende gaz ve üşütme olmaması gerekir sütle bebeğe geçeceği için...kan kaybından mı ilaçlardan mı bilmiyorum insanın ayakları buz gibi oluyor
O lavanta kesesi zaten ah ah. Pisman oldum olacam zaten. Bunu oyle kabataslak yapmisti ordaki calisan gostermek maksatli. İnsallah tamamlaninca daha guzel bir sey ortaya cikar etiketiyle falan.Hosgeldin canim gecmis olsun.iki gun iyi dayandin ben dayanamazdim
Emzik zinciri guzel olmus canim lavanta kesesi biraz daha guzel olabilirdi ama yine kotu degil.
Canim gerek olurmu bilmem ama goguspedi de koyarim sanirim.gogus kremi yara vs olmasin die cantaya .Kizlar hastanene cantasina kenimiz icin neler koymamiz gerekiyor. Ben bir gecelik, bir pijama koydum. Ev cok yakin ihtiyac halinde esim bir takim daha getirir diye daha fazla koymadim. 4 kilot, 4 corap koydum. Emzirme sutyeni ve atleti aldim. Ekstra bir tane daha normal atlet koydum. Emici kulotlardan alacagim. Bormal külotu onun ustune giymek icin koydum daha rahat ederim diye. Makyaj malzemesi vs almayi dusunmuyorum. Pecete islak mendil son zamanlarsa kiyacam. Bir tane de sabahlik tarzi uzun bir hirka alacam. Baska me koyabilirim sizce? OlmaSa olmazlar neler?
Canim neden muz ve pekmez haric .Kizlar herkese iyi aksamlar. Sizden bi ricam var simdik benim bebis hala 1500 kg. Ve malum sancilarim oluyo erken dogum riskim var. Gayet saglikli beslendiğimi dusunuyorum. 2 yumurta ve sadece peynirle bir tatli kasigi pekmezle kahvalti yapiyorum hergun et yiyorum aksamada degisik degisik sebze yemekleri bulgur pilavi fln. Amaaa bu bebis hizli kilo almiyo. Muz pekmez haric bana bi el atin bu hafta kilo aldiralim :). Ve benim gibi olan annelerin bebislerine :))
Hayirli haberle gel canim insallahKızlar valla bir iki gün girmeyince nasıl da birikiyor sayfalarhatta düzenli okumak lazım her gün.
Hepsini okuyamadım. Son 4-5 sayfayı okudum.
Yarın benim de randevum var
Bakalım bizim tosun ne durumda. Dün öyle sessizdi ki bugün coştu yine. Bizimki günlük uyuyor anladım. Bir gün uykulu Birgün uyanık
Dua edin bana da. Bir ay oldu gitmeyeli. İnş yolundadır herşey. Yazarım size de
Ben varim canim normal epidural yaptim .simdi ikinciyide oyle yapacagim kismet olursaaynen ya 1-2 gün okumayinca sayfalar birikmis sonlari okuyabildim. Dun dr randevum vardi. aon 1 ayda 1 kilo almisim zaten 600 grami bebek buyumustoplamda 9 kilo aldim insalah doguma kadar maksimum 13 falan alirim
dogum ucretlerini sordum istege bagli epidural 4000bakicam baska hastaneler arastiricam dr umdan memnunum ama cok kisi taniyorum son anda baska dr a ameliyat olan..4000 nesir ya..ki bu minimum ekstra bisiler cikabilirmis..
bi de sey sorcam kizlar epidural normal dogum hakkinda bilginiz var mi? cevrenizde olan tavsiye eden? pisman olan???
Nazar boncugu vs ekleyebilir kenarina birseyler sende ekleyebilirsin .O lavanta kesesi zaten ah ah. Pisman oldum olacam zaten. Bunu oyle kabataslak yapmisti ordaki calisan gostermek maksatli. İnsallah tamamlaninca daha guzel bir sey ortaya cikar etiketiyle falan.
Benimde bebek sekeri farkli turlerde oluyomus ben yapmis bulundum artik.oldugu kadarO lavanta kesesi zaten ah ah. Pisman oldum olacam zaten. Bunu oyle kabataslak yapmisti ordaki calisan gostermek maksatli. İnsallah tamamlaninca daha guzel bir sey ortaya cikar etiketiyle falan.
Delik birçok bebekte oluyor canım benim kızım doğduktan sonra fark edilmişti sadece belirli aralıklarla kontrole götürdük kapandı sonra çok şükür kötü birşey olsa İnan Dr insan hiç çekinmiyor hemen söylerlerdiBir de size sormak istedim belki yaşayan vardır. Bebeğimde renkli ultrasonda kalbinde çok minicik 1.5 mmlik.bir delik olduğunu söyledi doktor. Hemen iyi bir kardiyolog buldum fetal eko çektirdik
Şükürler olsun herşeyi normal. Ama o da 1.5 mmlik bir deliğin olduğunu doğuma kadar kapanacağını asla kafaya takılcak birşey olmadığını söyledi. En ama en geç 1 yasına kadar kapanır çok küçük diyor. Var mi bilgisi olan
Kaşar peyniri iyi diyolar onu yiyebilirsinKizlar herkese iyi aksamlar. Sizden bi ricam var simdik benim bebis hala 1500 kg. Ve malum sancilarim oluyo erken dogum riskim var. Gayet saglikli beslendiğimi dusunuyorum. 2 yumurta ve sadece peynirle bir tatli kasigi pekmezle kahvalti yapiyorum hergun et yiyorum aksamada degisik degisik sebze yemekleri bulgur pilavi fln. Amaaa bu bebis hizli kilo almiyo. Muz pekmez haric bana bi el atin bu hafta kilo aldiralim :). Ve benim gibi olan annelerin bebislerine :))
Evet öyleymiş yüzde 60ında oluyor bebeklerin fark edilmeden kapanıyor dedi doktor da. Çok teşekkür ederim canım. Annelik işte. İnsan takılıyorDelik birçok bebekte oluyor canım benim kızım doğduktan sonra fark edilmişti sadece belirli aralıklarla kontrole götürdük kapandı sonra çok şükür kötü birşey olsa İnan Dr insan hiç çekinmiyor hemen söylerlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?