2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kuzey kuranda geçiyor muymuş
Ayy zaten ilk torun olanları bi nebze anlıyorum. Ama şu bilmem kaçıncı toruna bile müdahale etmeleri Yok mu? Benim görümcem de habire arayıp bi isim söylüyor. İsmini koyduk dememize rağmen. Kendinin de 3 çocuğu var üstelik. Ben gönlü kırılmasın diye bişey demiyorum tabi. Bu moddayım

Can'ım Sena güzel. Ama Mayıs bebeği olacağı için eylül ismi uygun gelmedi bana.

Çok güzel gözüküyor ama baya pahalı ya

Canim ben dusunmemeye calisiyorum .zaten benim dogum aninda belli olacak ins normal olur hayirlisiyla diyorum .sezeryanda zaten bakacak kimse yok.ondn korkuyorum

Canim ben dusunmemeye calisiyorum .zaten benim dogum aninda belli olacak ins normal olur hayirlisiyla diyorum .sezeryanda zaten bakacak kimse yok.ondn korkuyorum
Benim de tek korkum sezeryan. Cunku benim de bakacak kimsem yok. Aslinda var ama ben istemiyorum. İnsallah sag salim hayirlisiyla kucagimiza aliriz kimseye muhtac olmadan.

Ay canım benimki ilk erkek torun kimse hiçbirşey yakıştıramıyor. Beğenmiyorlar laf söylüyorlar. İnsan beğensede birşey koyacak olsada burnundan geliyor valla. Hiçbirşey demeden gideceksin koyacaksın ismi bu diyeceksin en güzeli.

Hiç sorma her şeye karışmasalar olmaz, hepsi ağız birliği etmiş gibi kuzey de kuzey zaten bi faydaları yok, hep bi ara bozsunlar sinir bozsunlar

Aynen kuzum söylememek lazım, herkesin gönlünü edemezsin. Böyle devam ederlerse Doğum kağıdını vermem babasına, görümcem demez mi nasılsa abim gidicek nüfusa diye Sanki ben eşşek başıyım, o kadar sıkıntı çekiyorum bi zahmet benim de fikrim olsun çocuğumun adında

Ayy sağol canım yaa çok tedirgin oldum acaba suyumu azaldı acaba sancımı bu diyip duruyorum bugün hareketleride canımı acıtıyor baya aşağıdan vuruyor arada tuvaletim geliyor gibi oluyorum benimde kontrolüm perşembe inşallah bende iyi şeyler duyarım

Bende fazlasıyla düşünüyorum diyebilirim. Benimde önceliğim normal ama durum neyi gösterecek bakalım. Bazen bir an önce geçsin zaman istiyorum bazen de doğum korkusu sariyor böyle iyi diyorum
Bende çok merak ediyorum bu ara çok okumaya badladım yakında rüyamda sürekli doğururum

Ayy gıcıkkk ona ne oluyorsaa. Sinir oluyorum ben böylelerine ya. Sanki onlar için taşıyıp doğuruyorsun al naparsanız yapın bari. İsme bile çok karışıyorlar doğunca ne olur bilmem valla. Hiç duymadım şöyle bırakın ne istiyorlarsa koysun diyeni, kendi kararı diyeni.

Ya bende o yüzden genel anestezi plurum diyodum ama doğum hijayelerini okudukça spinalden korkmamaya basladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…