- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #19.461
Kuzey kuranda geçiyor muymuşAynen canım bizimkinin ismi de ogluşum kaldı :)) doruk çok istiyorum ben, eşimin annesi duruk diyorbenim duymayacağım şekilde eşimi de fırçaladı Kuran’da geçmiyor ne biçim isim bulmuş diye, çok sinir oldum. Sonra da kuzey koyun demezler mi Karadenizliler o yüzden kuzey istiyorlar, 7. Erkek torun benimki şimdiye kadar biri koysaydı Ayy beni deli ediyorlar
Can'ım Sena güzel. Ama Mayıs bebeği olacağı için eylül ismi uygun gelmedi bana.Canim bende oyleydim hatta bugun dr a gittim bakti hicbi sorun yok stresten dedi.
Nasil yapacaksin canim bizide bilgilendir
Ben en cok uzun aldim .mayista havalar yine dengesiz soguk olursa die
Masallah canim adida cok guzel yelegide minik prensin .
Bizde bulamadik hala ya eylul sena dusunuyorduk binogretmen arkadasim koyma dediinatci oluyorlar dedi korktum vazgectim gibi
Çok güzel gözüküyor ama baya pahalı yabebek arabası da çok konuşulmuş,ben de birtane büyütmüş bir anne olarak nacizane fikrimi söyleyeyim ki; kesinlikle azıcık paraya kıyın,hele ki ilk çocugunu doguracaklar kesinlikle kotayı biraz yukarıda tutsunlar;iyi birşey alınca; 2.ye de tertemiz sapasağllam kalıyor. benim kızımda gözüm hep travel sistemlerdeydi ama anakucagı ayrı takılanlardan olsun istedim aklımda 3model vardı. concord, quinny buzz3, stokke... stokke u kullanan arkadaşım vardı şahsen deneme şansım oldu evet çok şık güzel,koltuk kısmı yüksekte bebek sizinle aynı gövde hizasında oluyor ama sıkıntısı şu ki düz bir alanda kullanmayacaksanız eviniz benim gibi yokuşlu bir bölgedeyse stokke ittirmesi tam bir işkenceye dönüüşüyor,AVM de süreecekseniz şahane ama azcık yokuş tırmanırım,bayır çıkarım diyorsanız stokke u unutun. concord'un da ön iki küçük tekerleği kafama takılmıştı hani istediğin gibi önünü kaldırım kaldırım atlatamazmışsın gibiydi,o da kafamda stokke gibi düz alanda okey ama bizim oralarda ı-ıhh olmaz gibiydi sanki ama onu deneme fırsatım olmadı o yuzden belki öyle olmayadabilir emin değilimbana şöyle arazi tipi bir bebek arabası lazımdı süspansiyonlu koca tekerli pratik kapanan güvenlik testlerini şahane geçmiş,ki anakucagını çaıştıgım için arabada da sıklıkla kullancak çocugu hergün taşıyacaktım,aracımın bagajı dardı gzelce katlanmalı dar bir bagaja bile sığmalıydı falan,sonuç quinny buzz3+maxi cosi anakucağı aldım 2sene tepe tepe kullandım hala da yepyeni kaldı kaldırdım şimdi 2.ye sapsağlam çıkarıp kullanıcam hayırlısıyla. ben çok memnun kalmıştım kızımda hayalimdeki arazi tipi bebek arabası kavramını kesinlikle karşıladı dağ tepe bayır sarsıntısız gezdik durduk kızımla ahanda aşağıya koyuyorum bendeki bunlar ,anne tavsiyesidir
Canim ben dusunmemeye calisiyorum .zaten benim dogum aninda belli olacak ins normal olur hayirlisiyla diyorum .sezeryanda zaten bakacak kimse yok.ondn korkuyorumKızlar benim gbi daha bu haftalar da doğumu düşünen var mı ? Doğum korkusu değil de acaba nasıl olcak çok sancı olcak mı normal mi sezaryan mı bir sürü şey var kafamda . Doğum hikayeleri pkumaya başladım hattatabi pozitif olanları hatta ilk önceliğim normal ama olmazsada çok zorlamam sezaryan yaparım diyorum genel anestezi olurum diye düşünüyodum eper sezaryan olurda ama bu hikayeleri okuduktan sonra spinal sezaryan daha mantıklı gelmeye başladı ilk görmek bizim hakkımız diye düşünmeye başladım
Evet bi anlamida yok.cok kararsiziz ne olacak bilmiyorum.Can'ım Sena güzel. Ama Mayıs bebeği olacağı için eylül ismi uygun gelmedi bana.
Benim de tek korkum sezeryan. Cunku benim de bakacak kimsem yok. Aslinda var ama ben istemiyorum. İnsallah sag salim hayirlisiyla kucagimiza aliriz kimseye muhtac olmadan.Canim ben dusunmemeye calisiyorum .zaten benim dogum aninda belli olacak ins normal olur hayirlisiyla diyorum .sezeryanda zaten bakacak kimse yok.ondn korkuyorum
Aynen canim benimde var ama yoklardan.Allah muhtac etmesin insallah kimseyeBenim de tek korkum sezeryan. Cunku benim de bakacak kimsem yok. Aslinda var ama ben istemiyorum. İnsallah sag salim hayirlisiyla kucagimiza aliriz kimseye muhtac olmadan.
Saol canim sordugun icinBir suredir gelemedim.peri masali kulagindan cok rahatsizdin, nasil oldun?
Amin canim insallah. Kendi kendimize yetelim. Benim yardimci olacak destek olacak annem de yok. Sezeryan olursam gercekten cok zorlu bir surec bekler beni. Hem fiziksel hem ruhsal.Aynen canim benimde var ama yoklardan.Allah muhtac etmesin insallah kimseye
Aynen canım bizimkinin ismi de ogluşum kaldı :)) doruk çok istiyorum ben, eşimin annesi duruk diyorbenim duymayacağım şekilde eşimi de fırçaladı Kuran’da geçmiyor ne biçim isim bulmuş diye, çok sinir oldum. Sonra da kuzey koyun demezler mi Karadenizliler o yüzden kuzey istiyorlar, 7. Erkek torun benimki şimdiye kadar biri koysaydı Ayy beni deli ediyorlar
Saol canim sordugun icin
benim gecmedi .atesim cikiyo ara ara yuzumde hala sis.4saatte bi agri kesici aliyorum serum igne aldim sonuc yok.bugun dr a gittim yarin tekrar gidicem bakalim ne olacak
Hiç sorma her şeye karışmasalar olmaz, hepsi ağız birliği etmiş gibi kuzey de kuzeyKuzey kuranda geçiyor muymuş
Ayy zaten ilk torun olanları bi nebze anlıyorum. Ama şu bilmem kaçıncı toruna bile müdahale etmeleri Yok mu? Benim görümcem de habire arayıp bi isim söylüyor. İsmini koyduk dememize rağmen. Kendinin de 3 çocuğu var üstelik. Ben gönlü kırılmasın diye bişey demiyorum tabi. Bu moddayım
Aynen kuzum söylememek lazım, herkesin gönlünü edemezsin. Böyle devam ederlerse Doğum kağıdını vermem babasına, görümcem demez mi nasılsa abim gidicek nüfusa diyeAy canım benimki ilk erkek torun kimse hiçbirşey yakıştıramıyor. Beğenmiyorlar laf söylüyorlar. İnsan beğensede birşey koyacak olsada burnundan geliyor valla. Hiçbirşey demeden gideceksin koyacaksın ismi bu diyeceksin en güzeli.
Bizde bulamadik hala ya eylul sena dusunuyorduk binogretmen arkadasim koyma dediinatci oluyorlar dedi korktum vazgectim gibi
Ayy sağol canım yaa çok tedirgin oldum acaba suyumu azaldı acaba sancımı bu diyip duruyorum bugün hareketleride canımı acıtıyor baya aşağıdan vuruyor arada tuvaletim geliyor gibi oluyorum benimde kontrolüm perşembe inşallah bende iyi şeyler duyarımCanim bende oyleydim hatta bugun dr a gittim bakti hicbi sorun yok stresten dedi.
Nasil yapacaksin canim bizide bilgilendir
Ben en cok uzun aldim .mayista havalar yine dengesiz soguk olursa die
Masallah canim adida cok guzel yelegide minik prensin .
Bende çok merak ediyorum bu ara çok okumaya badladım yakında rüyamda sürekli doğururumBende fazlasıyla düşünüyorum diyebilirim. Benimde önceliğim normal ama durum neyi gösterecek bakalım. Bazen bir an önce geçsin zaman istiyorum bazen de doğum korkusu sariyor böyle iyi diyorum
Aynen kuzum söylememek lazım, herkesin gönlünü edemezsin. Böyle devam ederlerse Doğum kağıdını vermem babasına, görümcem demez mi nasılsa abim gidicek nüfusa diyeSanki ben eşşek başıyım, o kadar sıkıntı çekiyorum bi zahmet benim de fikrim olsun çocuğumun adında
Ya bende o yüzden genel anestezi plurum diyodum ama doğum hijayelerini okudukça spinalden korkmamaya basladımBen de şu spinalden epiduraldan çok korkuyorum. Yani bele iğne yapacak olmaları ürkütüyor. Sezaryen esnasında uyanık olmak o an ne yaptıklarını düşünmek ürkütüyor.
Ama dediğin gibi bebeğimi o an görmek istiyorum. Zor bi karar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?