- 10 Mayıs 2011
- 1.805
- 1.719
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #19.441
Ben de ayni durumdayim galiba benimki de dogduktan sonra anca belli olacakİsim bulamayanlardan bir tanesi de benim, erkek ismi çok zor geliyor bana yakıştıramıyoruz hiç birşey. Eşimin beğendiklerini ben beğenmiyorum o benimkileri beğenmiyor. İsimsiz kalacak çocuk diye hayıflanıp duruyorum. Hadi bugün rüyamda göreyim falan yapıyorum ama yokSon ana kadar bellide olmayacak benimki büyük ihtimal.
Aynen öyle Can'ım ben de gıcık oluyorum
Kimseyi ilgilendirmez. Yani fikir verebilirler tabi ki ama burun kıvırmak başka bir şey. İnadına koymak geliyor Zaten içimden. Çok bişey diyen olursa sen kendi çocuğuna istediğini koy diyorum
Ben de ayni durumdayim galiba benimki de dogduktan sonra anca belli olacakbaslarda yigit ismini cok begeniyordum. Simdi bebegime yigit ismini de yakistirmiyorum ne yakistiracam valla bilmem.
Ben de bu ismi ilk kez bu sene duydum. Bir tanıdıkta. Ahmet bera koymuşlardı.Bende hiç yakıştıramıyorum en çok Bera istedim ama eşim istemiyor ve çok muhalefet olan oldu bu isim için oğluşum oğluşum diye seviyorum oğluşum kalcak en sonunda çocuğumun ismi
Ben de bu ismi ilk kez bu sene duydum. Bir tanıdıkta. Ahmet bera koymuşlardı.
Cinsiyet belli değilken de görümcem aramıştı bu ismi söyledi. Ama kız ismi olarak. Sanırım unisex bi isim.
Güzel ama
evet HM den aldım bayaa bişey;birtek üzerinde girl power yazan pembikli bir takım vardı onu 0-1 aldım doğar doğmaz giyydiririm ;bi de 3500gr dan büyük bebe dogurmam nasıl olsa diyesofiarya sen hm den alışveriş yapmıştın değil mi
zıbınları tulumları falan kaç aylık aldın
1-2-4-6 diye gidiyor ya, 1 çok mu minnak olur iç zıbın için
Bende hiç yakıştıramıyorum en çok Bera istedim ama eşim istemiyor ve çok muhalefet olan oldu bu isim için oğluşum oğluşum diye seviyorum oğluşum kalcak en sonunda çocuğumun ismi
VERABiz de isim konusunda kararsızlardanız.
Duru, Derin hatta Derin Vera da olabilir. Tam olarak bu diyemiyorum
Aaa çok güzel ben harflere baktım da tane satılıyordu tanesi de 2.5 TLbende çok seviyorum öyle şeylerle uğraşmayı.kendin yapınca daha güzel oluyo hem. bende neler yapacağıma karar verdi..kapı süsü hediyelik magnet bide emzirme yastığı ile emzirme önlüğün hepsi uyumlu olsun diye hepsini kendim yapcam.bide isimli emzik zinciri istiyorum.isim belli değil ama dün harflerini çinden aldım.100 tane harf varmış içinde artik istediğim ismi verebilirim oğluma
Ben de çok beğeniyorum canım ama insan kendi çocuğuna isim koyarken kırk defa düşünüyormuş bunu anladım :) son kararımız ne olacak ben de merak ediyorumVERAçok ama çok ama çok severimmmmmm. büyük kıızmın adını SOFİ VERA demiştik ilk hatta;sonra halası çok istedi diye ARYA ile değiştirdik. VERA çok güzeell sakın değiştirme
Uzun kolluları da 2-4 alayım senceevet HM den aldım bayaa bişey;birtek üzerinde girl power yazan pembikli bir takım vardı onu 0-1 aldım doğar doğmaz giyydiririm ;bi de 3500gr dan büyük bebe dogurmam nasıl olsa diyeonun dışında çıtçıtlı badileri ve birkÇ tane alt aldıklarımı 2-4 aldım şimdi ikili takım tulumlar var onlardan alacam onları da 2-4 alırım,ilk dogdugunda biraz bol gelecekler ama 1aylık olunca o 2-4 olanlar güzel olur. 3ay idare eder. 0-1 olanlar 50cm
2-4 olanlar 62cm. 50cm dogursam ayda ortalama 4cm uzaasa 3.ayda 62cm olur. 2-4 numara olanları ilk 3ay rahat rahat giyer,öyle düşünHM için alışverişte 2-4 uygundur. mothercare için ilk 3ay yenidoğan boyunu çok rahat giydirebiliyorsun. carter's a baktım ama ı-ıhhh beğenmedim yani fiyat performans açısından ederi değil,öyle yumuşacık oluyor demişlerdi ama mangodan aldıgım badiler carters dan daha yumuşak kesinlikle oraya da bir bak mutlaka GAP e de baktım ama indirim kısmında bişey kalmamıştı normal sezonda uçuk pahalı zaten ordan bişey almadan çıktım HM gayet mantıklı şu aşamada;bir de işte hiç tahmin etmezdim ama MANGO nun yenidoğan serisine kesinlikle bayıldımmmmmm yumuşacıkklar
Bende fazlasıyla düşünüyorum diyebilirim. Benimde önceliğim normal ama durum neyi gösterecek bakalım. Bazen bir an önce geçsin zaman istiyorum bazen de doğum korkusu sariyor böyle iyi diyorumKızlar benim gbi daha bu haftalar da doğumu düşünen var mı ? Doğum korkusu değil de acaba nasıl olcak çok sancı olcak mı normal mi sezaryan mı bir sürü şey var kafamda . Doğum hikayeleri pkumaya başladım hattatabi pozitif olanları hatta ilk önceliğim normal ama olmazsada çok zorlamam sezaryan yaparım diyorum genel anestezi olurum diye düşünüyodum eper sezaryan olurda ama bu hikayeleri okuduktan sonra spinal sezaryan daha mantıklı gelmeye başladı ilk görmek bizim hakkımız diye düşünmeye başladım
Tamam şimdi bakıyorum..çok teşekkürler..çok para vermek istemiyorsan tutumlu anneye bak canım.orada hiç kullanılmamış veya az kullanılmış satıyorlar
Ben de şu spinalden epiduraldan çok korkuyorum. Yani bele iğne yapacak olmaları ürkütüyor. Sezaryen esnasında uyanık olmak o an ne yaptıklarını düşünmek ürkütüyor.Kızlar benim gbi daha bu haftalar da doğumu düşünen var mı ? Doğum korkusu değil de acaba nasıl olcak çok sancı olcak mı normal mi sezaryan mı bir sürü şey var kafamda . Doğum hikayeleri pkumaya başladım hattatabi pozitif olanları hatta ilk önceliğim normal ama olmazsada çok zorlamam sezaryan yaparım diyorum genel anestezi olurum diye düşünüyodum eper sezaryan olurda ama bu hikayeleri okuduktan sonra spinal sezaryan daha mantıklı gelmeye başladı ilk görmek bizim hakkımız diye düşünmeye başladım
Aynen canım bizimkinin ismi de ogluşum kaldı :)) doruk çok istiyorum ben, eşimin annesi duruk diyorBende hiç yakıştıramıyorum en çok Bera istedim ama eşim istemiyor ve çok muhalefet olan oldu bu isim için oğluşum oğluşum diye seviyorum oğluşum kalcak en sonunda çocuğumun ismi
Canim bende oyleydim hatta bugun dr a gittim bakti hicbi sorun yok stresten dedi.Kızlar günaydın güne ağrıyla başladım daha doğrusu uyandıktan bir süre sonra karnımda ağrı hissettim wcye gittim sonra yine ağrım oldu tekrar wcye gittim ayaklarım üşüdü herhalde ondan karnım ağrıypr diye düşünüp çorap giydim ama arada yine karnım ağrıyor Allah korusun sancı böyle bişeymi ben hiç bilmiyorumda çok korkuyorum
Nasil yapacaksin canim bizide bilgilendirbende çok seviyorum öyle şeylerle uğraşmayı.kendin yapınca daha güzel oluyo hem. bende neler yapacağıma karar verdi..kapı süsü hediyelik magnet bide emzirme yastığı ile emzirme önlüğün hepsi uyumlu olsun diye hepsini kendim yapcam.bide isimli emzik zinciri istiyorum.isim belli değil ama dün harflerini çinden aldım.100 tane harf varmış içinde artik istediğim ismi verebilirim oğluma
Ben en cok uzun aldim .mayista havalar yine dengesiz soguk olursa die0-3 ay, yenidoğanları falan uzun kollu almak lazım değil mi
Masallah canim adida cok guzel yelegide minik prensin .Ben prensime Toprak adını koycam babası seçti , ilki de Mehmet Çınar ben kurmuştum adınıbu arada şimdi de ilk yeleğimi yaptım bende toprak beye
Bizde bulamadik hala ya eylul sena dusunuyorduk binogretmen arkadasim koyma dediİsim bulamayanlardan bir tanesi de benim, erkek ismi çok zor geliyor bana yakıştıramıyoruz hiç birşey. Eşimin beğendiklerini ben beğenmiyorum o benimkileri beğenmiyor. İsimsiz kalacak çocuk diye hayıflanıp duruyorum. Hadi bugün rüyamda göreyim falan yapıyorum ama yokSon ana kadar bellide olmayacak benimki büyük ihtimal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?